Új privát üzeneted érkezett!

Hát ezt már tényleg nem hiszem el. Pont ma mondtuk, hogy még 1-2 évig ne jöjjön a tesó! Kéretik a laptetővel is közölni ezt. És ezt most továbbítom Zsombinak és Eszteréknek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: eltűnni nem tud,nem is fog soha,csak annyi,hogy nem táplálja a menstruációs vér,így nem csinál még több összenövést,de sajnos már a lombik alatt is látta Sz az UH-on,illetve szívhangkor még azt is,hogy az endometriózis lereagálta a terhesség tényét (ne kérdezd hogyan,azt már nem fejtette ki ;) ).

Szóval a terhesség számomra duplán áldásos,addig is "visszaszorul" az endó,várja Mary-t.....

Ezért volt BMC előtt kérdés,hogy szeretnék-e hormonkezelést,minek hatására nem lenne menstruációm,mert akkor addig az endó sem okozna problémát,VAGY baba.

És mivel akkor már 4 éve próbálkoztunk,a baba volt a válasz ;) :D :D :D
Vendég

Eszter,
ha Katalin ilyen pozitívan állt hozzá, akkor minden oké is lesz. naggyon drukkolok nektek!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella,
merre vagy? lehet hogy már hamarosan kezedben Zsombor?

Andikám,
Balázs sokszor sír, de nem annyira hiszti, mint inkább hasfájás miatt. úgyhogy mi már jól elkényeztettük a babusgatással...

Ildi,
írtam címet priviben.

Dorka,
jó hogy ránk találtál itt is, mielőbbi ikresedést! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi csajok! :D

Andikám!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehet valami összegző műsort készíteni belőletek? Elnézegetném majd míg otthon fekszem és ágyazgatom a kismanóinkat a pocakba :D
Majd ha már ismerős-kompatibilisak lesztek, szólj, :D Szigorúan akkorra szeretnék bejelentkezni majd, mikor R is otthon van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: legyen aki szórakoztat mindannyiunkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku!
ÚÚÚÚÚÚÚGy várom már, hogy azt írd, készen van Maja birodalma és végre képeken is láthatjuk :D

Estrella?????

eszter82
Budapest

Szia Dorka!! De rég láttunk!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Jó hogy megtaláltál minket.... tulajdonképpen ez a "régi fórum", ill. a régi társaság, csak volt egy kis helyzet, és inkább átjöttünk ide..... Szóval ikrekre "gyúrtok"????? Nagyon sok sikert hozzá Nektek!!!!!!!!!! Kívánom, hogy teljesüljön ez a vágyatok!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzsókám: és bírtok Vele, mármint így elkényeztetve???? Mert Iza is jógyerek lenne ma is - ha kézben van - de bakker már lóbalzsammal kenjük a hátam, úgy be van állva az egyik oldalon egy tartóizom ettől az óriásbébitől.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám,
a lényeg lemaradt... Rajó sztori nagyon ott van, Apával is megosztottam... kár hogy nem látom az arcát mikor olvassa. :-) :wink:
az Eszter-féle összegző műsort én is kérem!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám,
egyedül én is nehezen bírom, de Apa és a Szüleim is besegítenek sokszor.
amikor hasfájós fel kell venni mert szörnyű nézni hogy szenved a fájdalomtól. :-( de ami a rosszabb hogy a hasfájás a babusgatástól sem múlik, már gondolkodom gyógyszeren. :-( amúgy jó gyerek lenne, elnézeget, elgügyög, sőt van hogy egyedül el is alszik. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hűűű Lányok, most elsősorban Zsuzsó és Andi!
Elképesztő, hogy már ekkorák a gyerkőcök... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Azta zsuzsó! Balázs a kis édes gyönyörű pelyhes buksijával már több mint 1 hónapos....
És ma rendesen rácsodálkoztam arra is, hogy Iza őtökéletessége már 3 hetes

...ilyenkor érzem igazán, hogy mennyire rohan az idő...öregszünk is - az egy dolog, de sokkal inkább az a fura benne, hogy mennyi idő telik várakozással...
De már vágom a centit :D

Vicky!
Köszi a laptetű felajánlást :D
Remélem csupa jó hírt hoz :D

eszter82
Budapest

béku: Én azt hittem, hogy az endót valamelyik hormon táplálja és ha 9 hónapig nem termelődik belőle annyi, akkor elsorvad. Akkor sajnos rosszul tudtam.

zsuzsó: Hasfájásra jó a meleg, nálunk bevált az espumisan és az infacol. Vagy milyen gyógyszerre gondoltál? Ha már nagyon nyűgös és fáj tényleg a hasa, akkor éjszakára én adnék neki germicid c-ből egy felet mondjuk. Legalább kipiheni magát.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszterkém, lesznek szerintem Nálatok is hasonló sztorik!!!!!!!!! :))))
Amúgy ha hiszitek, ha nem, az ilyen és effélék nálunk majd mindennaposak... Rajó mindig mondja is, hogy én "olyan jól" írok, írjam meg egy blogban, vagy egy könyvben ezeket a történeteket, bestseller lenne az tuti és meg is gazdagodhatnánk belőle .... :lol: :lol: :lol: :lol: a tyúklábas sztorija, vagy a pattogatott kukoricás, a dobozemberes... és sorolhatnám tényleg.... kifogyhatatlan a tárház és csak gyarapszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet egyszer tényleg megírom a történetünket.... a cím mondjuk már meglenne: "Már megint mit alakítottál, Te Szerencsétlen.....??".... vagy hasonló..... :))))))))))))))))))
Látogatni bármikor lehet már, Rajó viszont csak hétvégenként van itthon, úgyhogy valamelyik szombat esetleg? :wink: :wink: :wink:

Zsuzsó a hasfájásra nem próbáltad még azt a fürdetővödröt esetleg???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Andikám!
Ha zöld jelzés van felétek, akkor majd jól kifundálok egy-két időpontot, és egyeztetünk, hogy nektek melyik lenne jó! :D

eszter82
Budapest

andi: Nálam úgy kezdődött a Barbus blogja, hogy az itteni hozzászólásaimból kiszedegettem a lényeget. Most meg már ctrl+c-ctrl+v-vel írom. Vagy ide teszem fel amit oda írok, vagy fordítva. Így tök jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi, ez az alkohol engem is feldobott, vidám az élet nálatok! :lol:

Az ikrek csak az idő sürgetése miatt (kicsi az esély, hogy még többszőr is szülhetek, mikor az első se lesz meg 40 alatt...), meg hát muszáj nagyot merni álmodni, hogy legalább 1 összejöjjön. Ez még egyébként az első lombikból maradt, mikor 3 csomagocskát kaptunk vissza és ejátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha egyből három lenne...Hamar megálapodtunk, hogy akkor két lány egy fiúra szavaznánk...azóta ugyan eltelt két év...és maradt a vágy :D ha a gyerkőcökre gondolok mindig két egyforma kislányt látok rohangálni a lakásban (nekik már régóta nevük is van) és egy kisfiút is de őt nehezebb elképzelni...Igazából lányokat szeretnénk indulásnak, utána jöhetne a kis fütyis is, de ezek csak az álmaink....a valóság - szeretnénk egyáltalán egy babát, mindegy milyen nemű!!!! :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Lányok köszi, vagyok, csak kijött anyu főzőcskézni és ellátott minden földi jóval :)
Szerintem kihúzzuk péntekig... Végülis annak is megvan az előnye, nem kell mentőt hívni, meg izgulni, hogy beérünk-e időben...
Apropó, milyenek a rák gyerekek??? :)
Ikrekből már Eszter kiképzett :)

Kép Kép
estrella22

rohanásban :-(

Zsuzsó,
gripe water, meggymagpárna (dm), hasonfektetni szopipárnán, infacol, vagy szélcső ? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter
Hú, én ehhez a kiskatona dologhoz nagyon nem értek :(
De Katalin ért hozzá, és ha ő azt mondja, hogy jó, akkor jó.
Szuper, hogy nem kell gyógyszer és hogy ennyit nőtt a számuk! Csak segített a műtét…
Drukkolok nagyon!!!
Hát, a bemutatón egy 6-8 doki volt, még a Jánosos főorvos is ott volt, mi meg asszisztáltunk mellettük a CTG-n :)
Mondjuk nem is baj, hogy hallottuk, mert az egyik nő előtte előadta, hogy mekkora horror volt a szülése és sérvet is kapott (nem értem, miért kell ilyenekkel csesztetni szülés előtt álló nőket), erre közölte a doki, hogy ez nem sérv, csak valami visszér és ha lesz gátmetszés, másik irányba kell majd vágni azt ennyi.

Andi
Hát Rajó kész :)
Korán kezditek a hozzátáplálást :)
Nem tűnt fel neki az alkoholszag? :)

vicky
Szívesen átveszem a laptetőt, köszi :)
Mit mondtál, melyik DM-es szemetest használtátok az Angercare kukába? Nem tudom elérni azt, aki házhoz hozná az utántöltőt…

Zsuzsó
Sajnálom a hasfájást :(

Ann
Jobban vagy már???

Kép Kép
estrella22

Estrella!
Lintner volt bent a bemutatón???? :D
Ő szokta ott kezdeni a napjait és onnan lohol át kövér gázzal a Jancsiba :D

eszter82
Budapest

Estrella,
én rák vagyok, és nagyon szeretném ha Mócink is az lenne (párom és mind a két nagy gyerek mérleg, így jól jönne egy kis egyensúlyteremtés)
Ezt a leírást találtam a rák gyermekről, magamra visszaemlékezve eléggé találó! (kivétel a konyhai rész, az nekem jóval később kezdődött :lol: )
http://www.astronet.hu/gyerekasztrologi ... 35573.html

Kép
judit0713

Lányok,
tud valaki valamit Csucsuról???

Kép
judit0713

Eszter
Hú, nem tudom, hogy néz ki Lindtner, még nem volt hozzá szerencsém a Jánosban :(

Judit
Már csak éjfélig kell kibírnia akkor Mócinak is :)
Köszi a leírást!

Kép Kép
estrella22

Dobtam Csucsunknak sömöst.... Azt írta, minden OK, csak még nincs otthon!!!!!!!! :-D

Juhéjjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez az Csucsukám, igen... megcsináltátok.... :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

na, kinek lett 87,1 a D vitamin kontrollja?????
IGEN :D
És nekem ugyanaz a mértékegység, mint múltkor :)
a doki oda lesz tőle és vissza :D
Azt mondta, hogy 50-nél jobbra nem számít :D
erre máris a célegyenesbe vetettem magamat :D
jipppppppppiiiiiiiiiiiiiii :D
Már csak meg kell tartani ezt a szintet, mert azt mondta, hogy a legideálisabb a terhesség szempontjából a 80-85 körüli állapot :D

eszter82
Budapest

Eszterkém!!!!!!!!!!!!

IGEN, megcsináltátok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

Eszter
Hurrráááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Ez az!!!!
Hajrá Eszter+Lac, itt a TI időtök!!!

Kép
judit0713

Andikám,
köszi Csucsu híreket!

Csucsuuuuu,
akkor most már szóljanak azok a fanfárok teljes hangerővel: GRATULÁDÉÉÉ!!!!!

Kép
judit0713

Kösziiii! :D

Majd valamikor a héten leírom, hogy megint milyen "baromságra" készülünk...
Már elmondtam a kollégák közül a pszichiáter végzettségűnek :D ha elsúlyosodik, akkor kikúrál, azt mondta :D

Csucsu!
HANGOS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméltem, hogy minden rendben lesz :D

eszter82
Budapest

Hajrá Eszter, ez nagyon jó hír! :D így alakuljon az összes többi eredményetek is!

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Estrella: A 60 literes szemeteszsák jó a pelenkakukába, de egész a szélére kell rakni a már üres keretre, különben nem ér be az aljáig és akkor lehúzza a tetőt, így szaga van. De nekünk bevált, én már nem szoktam a hivatalos utántöltőt venni. Bár az praktikusabb, csak jóval drágább.

Eszter: Remélem minden rendben lesz, ilyen eredményekkel csak jó lesz minden.

Csucsu: Akkor most már remélem lehet gratulálni, ugye?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát hormonális a dolog,az tény,de a lényeg,hogy leállítják hormonokkal a menstruációt,mert az endometriózis a mensis vérrel "táplálkozik"...

Tehát míg nincs vérzés,picit visszább húzódik,de megszűnni sosem fog,időnként kiújul,van aki fél évente operáltatja magát,mert olyan gyorsan kiújult neki mindig,de ez is egyéntől függ.

Engem februárban műtöttek vele tavaly,és szerencsére novemberig még csak annyira jött vissza,hogy elviselhető volt,nem kellett a 2. lombikot megszakítani miatta,Maja gyorsabb volt hál'Istennek! :D

Jáááááj,most értem csak haza,úgyhogy kis pihi rámfér,nem mintha agyon dolgoztam volna magam.... :)
Vendég

Dorka,
így ismeretlenül is nagyon szurkolok nektek az ikerprojecthez :arrow: :arrow: :arrow:
(én is épp csak egy pár héttel leszek kevesebb a 40-nél Móci születésekor :wink: )

Ancsi,
neked akartam írni még tegnap, de a szita agyamból kiesett:
szerintem neked is túl korán vetették le a 3. trimeszter vv-t, mert ha most ezzel néznek nálad is vércsoportot és ellenanyagot, akkor azt bizony meg kell majd ismételni, mert szüléskor nem lehet 1 hónaposnál régebbi...
Tehát a 36. hét környékén kellene hogy csináltassák a vv-t...persze nekem is elkapkodta a védőnőm, így most csütörtökön ha megyek a Jánosba ctg-re, mehetek korábban a vv miatt :?

Kép
judit0713

Eszter: jujj nagyon örülök a jó híreknek!!!! :D :D :D
Nem tántoríthat el Titeket senki most már!!!!!!! :)

Eljött a Ti időtök Laccal! ;) :D

Csucsu: Neked is hangos gratula!!!! Gyere majd a részletekkel! :D
Vendég

Ancsi: a terhesgondozási papíromon ez van:
36. héten

Labor:
-vércsoport antitest szűrés
-vérkép
-vizelet vizsgálat

+hüvelyváladék tenyésztése bakteriális fertőzés kiszűrésére.

36. betöltött héttől pedig hetente CTG ;) :D
Vendég

Sziasztok!

Csucsu:
GRATULÁÁÁDÉÉÉ!!!
:DDDDDDDDD

Eszter:
Úgy örülök a jó híreknek!!! :)

Dorka:
Üdv itt is! :)

Navi:
Isten éltessen emitt is és Zorkának nagyon boldog nevenapját!!! :)
Kép

Kubu:
Marci előtt milyen problema adódott, hogy BMC-ben kötöttetek ki?

Woody:
Nálatok mi volt az ok? Ha nem akarod megírni, akkor koppints rám nyugodtan és nem kíváncsiskodom tovább.

Béku:
Brigi33-ra gondoltál? Köszi az infót. :)

Vikus:
Mi a sátor előtt ültünk a padon 4-esben.
Szép nevek! :)

Andi:
Micsoda huncut csajszi!
Apa alakításáért én Oscart adok!!! :lol: :lol: :lol:
Még jó, hogy a kollégái nem a szoptatást látták! :lol:

Judit:
Koviubilé+nyers cékla (akár turmixolva is) :arrow: garantált az eredmény a nagyidnak! Én még megspékeltem eperrel, meggyel és csípőssel is, a zsanai gázkitörés kutyafüle volt! :wink: :lol:
Micsoda "nagypapi"... :?

Lukácsné:
Hanna de drága lehetett!!! :) A kis telefonbetyárnőci!!! :)

Estrella:
Elküldtek? Sebaj! Tudja ez a gyerkőc mikor kell jönnie! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Megvan a genetikai vv eredménye is, természetesen rendben vagyunk! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky
Köszi, akkor majd veszek olyan zsákot!

Judit
Remélem nekem elfogadják még a vérvétel eredményeit, pénteken lesz pont 1 hónapos.

Sajti
Gratulálok a genetikai vv eredményéhez!!!! :)
Hát ja, azon röhögtem már kínomban, hogy én vagyok az első, aki lekéste a saját szülését :)

Ma valahogy nem vagyok túl fényesen, talán csak a meleg miatt…
Nem is baj, hogy nem ma kellett bent lennem friss sebekkel a kórházban, iszonyú melegek a szobák, már májusban is szenvedtem…

Kép Kép
estrella22

Béku: Van egy ismerősöm, akit műtöttek endóra, utána fél évig kapta a gyógyszert és tudtommal most nincs gond vele.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja, csajok, akinek indított szülése volt, lehet aznap reggelizni???
Dokim nem mondott semmit, de akikkel bent feküdtem, nekik mondták, hogy ne egyenek. Mondjuk toxémiások voltak, gondolom ott esélyesebb a császár...

Kép Kép
estrella22

Estrella: Nekem lehetett reggelizni ha jól emlékszem. Bár én még talán inzulinoztam magam reggel és így ennem kellett. A cukormérőt majd ne felejtsd otthon, mert nekem szülés közben kellett mérnem többször is cukrot. És én szülés közben is ehettem, úgyhogy csokit vagy ilyesmit vigyél (apának is vigyél kaját, Tomi már majdnem éhen halt, mire Barbus megszületett).
vicky79
Budapest III. kerület

Szülés közben mérni??? Na az szép lesz, köszi a tippet!

Kép Kép
estrella22

A méréseket a szülésznőm intézte. De nagyon kell rá figyelni, nehogy bekómázzon az ember. Mondjuk nem tudom nálatok mi lesz a divat, mert van ahol bekötnek az infúzióba cukros vizet. Akkor nem tudom, hogy kell-e mérni és hogy lehet-e enni.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit!Hát nem tudom itt nálunk mi a szokás,de védőnőmmel legközelebb már csak 38.héten találkozok!Addig nem kell mennem újabb vv-re!Lehet,hogy majd ezek szerint akkor még 1szer elküld??!.....ha egyáltalán még egyben leszünk! :roll:
Kérdezte,hogy mikor jöhet hozzánk?Most csütörtökön,vagy majd akkor a 38.héten? :roll: ....hát mondom neki,most inkább jobb ha nem jön!....ha látná mi van nálunk?!....bár szerencsére tudja,hogy mi a szitu nálunk...így annyira nem is nyomul!
Megmérte a vérnyomásomat,okés is volt...viszont a pulzusom??? :shock: 120!...azt mondta inkább be sem írja!Ma többször is éreztem,hogy bedobog a szívem!De szerencsére rosszul nem vagyok olyankor!....kicsit olyan nyomasztó érzés(ma)Dorka!....viszont még mindig keresztben fekszik! :? ...miért kényelmes ez neki?!
Most rakták le a padlófűtést,holnap aljzatbeton,jövő héten ha minden igaz jön a burkoló is lerakni a járólapot! :lol:

Andi!Rólatok tényleg könyvet kéne kiadni!!! :lol: Jókat nevettem!
Eszter!Mostmáaztán sinen vagytok!!!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi:
120? :shock: Nem pánikoltál vmi miatt? Ez a sok stressz a kecóval is betehet. :roll:
A burkolás már ripsz-ropsz meglesz! :)

Csajok, már nagyon sok infót bezsebeltem a táblihoz, még nincs meg mindenkié, de jól halad a dolog. Tornasorba raktam a kismamikat; az anyucikat, pedig a baba születési ideje szerint, az éveket külön színnel elválasztva-megjelölve. Kismamiknál sok hely kiadó, hívogatnak az üres sorok!!! :wink: :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.08.01 20:45-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: igen,Brigi33-ra gondoltam :)

Másik fórumon vagyok vele kapcsolatban,mindketten aug.-ra vagyunk kiírva,csak ott más a beceneve,de szokott jönni ide zugban ;) :D
Vendég

Köszi! :)

Vnbeni?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!Szép a táblázat! :lol:
ja-ja 120! :shock: ..mondjuk nekem alapból sem kevés,ált.:80-90 közötti...de így babyvel mégtöbb!Sokszor már egy felállástól úgy érzem magamat mintha futottam volna egy kört!...az új lépcsőnkön nem is kell sokszor le-föl mennem!Csak ha nagyon szükséges,akkor megyek le az emeletről!

Kép
Kép
missancsi

Estrella üzeni,hogy ELFOLYT A MAGZATVIZE!!!!!!!

Lányok,mindenki drukkoljon ezerrel!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

jujj de izgatott vagyok,erre mindenki alszik már!!! :D :D :D
én meg tövig lerágom a körmeimet :D
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Én még pont nem alszom, de asszem ma éjjel nem is fogok sokat!!!!!!!!!! :))))))
Estrella Drágám, gyorsat, könnyűt, szépet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Még én sem alszom, de most aztán fel is pörögtem ezerrel!!!

Estrella,
tudom hogy most nem olvasod, de millió drukkom megy hogy hamar megszülessen Zsombor! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Bár ahogy az órát nézem már így is rák lesz :lol:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?