Sziasztok!
Nagyon régen nem jelentkeztem már, mert tanultam ezerrel.
Túl vagyok a sulin, úgyhogy most már egy kicsit sűrűbben tudok jönni.
Bár először az itthoni elmaradásaimat kell pótolnom...
Sajnos nincs időm most visszaolvasni, csak az utolsó két oldalt gyorsan átfutom, de először is egy kicsit magunkról.
Ádámnak ma reggelre bújt ki a 2. foga (az 1. is nem régen). Ezzel egy kicsit megszenvedett, mert 1 hétig éjjel 1-5-ig nem aludt (gondolom emiatt, mert ma éjjel csak felébredt, de hátsimivel vissza is aludt reggel 8-ig). Most is alszik, gondolom 20 perc lesz
Olvasgatni régebben olvastalak benneteket, így láttam, hogy a mozgásról írosgattatok és akkor még Ádám nem fordult hátról hasra, így a Vikoo által belinkelt video-t próbálgattuk és pár nap alatt meg is lett az eredménye, azóta le sem lehet állítani. Május 21-én megfordult hátról hasra (fordítva már régóta tudott), ekkor volt 6 hónapos, majd alig telt el pár nap, 28-án hasizomból felült, onnantól kezdve a babakocsiban sem lehetett fektetni.
Húsvétkor megvettük a Lucuzs-féle fejlesztőjátékot és május 31-én felállt mellette, persze semmi erőlködést nem láttam rajta, csak úgy simán, mintha mindig ezt csinálta volna, majdnem elájultam, hogy ilyen gyorsan történnek a dolgok. Ezt nem gondoltam igazi felállásnak, mert azon a kis pad részén ült és onnan nem nehéz felállni. De ez gondolom annyira megtetszett neki, hogy júni 10-én a járókában állt fel, ekkor már a "szabályos" felállást produkálta. Először felült, majd megkapaszkodott a járókába és felhúzta magát. Ez annyira tetszett neki, hogy úgy gondolta, el is engedheti a kezét
Éppen el tudtam kapni. Azóta semmi nyugtom nincs, mert folyamatosan figyelni kell rá. Járóka tele van pakolva mindenféle puha dologgal, hogy ha mégis elesne, akkor nehogy megüsse magát. És már odáig eljutott, hogy a nadrág száramon is felkapaszkodik
Kicsit korainak tartottam a dolgot, de a szomszéd lány megnyugtatott, hogy az ő kisfia pont 6 hónaposan állt fel, 8,5 hónaposan meg járt és semmi baja nem lett tőle, szóval nem görbe a lába. Én azért még vigyázok vele, próbálom nem sokat engedni állni, ülni. Bár nem tudom, hogy mikortól lehet...
Láttam az evésről is írogattatok. Hát nekem nagyon nagy szerencsém van. Alig van olyan étel, amit nem szeret és sokszor a 200g nem elég neki, úgy sír, hogy adjak még neki. Úgyhogy mostmár 220 g-okat készítek.
Ebba: Janka nagyon cuki volt a keresztelőn. Nekünk csak névadó lesz, majd augusztus 19-én, mert a keresztszülők nem vállalták a keresztelőt, de mi meg őket szeretnénk nagyon, így maradt a névadó.
Angie: nyaralást sajnálom, jobbulást kívánok nektek! És nagyon sok boldog szülinapot!!!!
Majd bepótoljátok.
Mike: kívánom, hogy cici minél hamarabb meggyógyuljon! Mesélj, mit mondott a doki?
Lucuzs: nagyon ügyesek vagytok a befőzéssel. Én most ezt kihagyom, mert semmi energiám nincs most ilyennel foglalkozni, hanem vettünk egy fagyasztószekrényt és mindent fagyasztok. Majd jövőre már én is befőzök. Bár egyet majd megcsinálok, a sárgabarack lekvárt, mert azt minden évben rakok el.
Hajni: Máté baba nagyon cuki lett rövid hajjal
Ádámnak is kijött most egy kicsit, én egyszer már használtam az olajos bedörzsöléses módszert, ahogy Macs írta, akkor bevált. Ma megpróbálom újra, remélem jó lesz most is.
Macs: Balázska nagyon édes azon a játszószőnyegen
Kis vigyori manó
Örülök, hogy minden rendben volt a CT-n
, viszont sajnálom, hogy szegényt mindig vinni kell valamire
(Írok neked privit)
Rabbe: én lehet megpróbálkoznék a samponnal is, úgyhogy ha másnak nem kell, akkor én szívesen megvenném.
Közben olvasom, hogy mit írtál cici ügyben Mike, remélem hamarosan meggyógyul!
Még gyorsan egy pár szót magamról. Pont államvizsga előtti napon megjött
és durvább volt, mint a szülés utáni
. Gondolom az idegességtől.
Autósülést mi kaptunk, Concord Trimax, adac szerint tűrhető.
Ja és venni szeretnék valami háti hordozó szerűt, mert már elől nem bírom el (sajna csak egy kengurunk van). Gondolkoztam a mei tai-on, csak nem tudom eldönteni, hogy csatos, vagy kötős legyen. Ti úgyis profi hordozók vagytok, segítsetek, hogy milyen legyen (nem ragaszkodok a mei tai-hoz).
Eclipse, gondolom vizsgázgatsz még, sok sikert hozzá.
Eta: tetszett az a kis szösszenet, hogy ki mit csinál. Hát én még nem írok olyan progikat, de 1 hetet adtam most magamnak, hogy angoltudást frissítsek és megyek vissza dolgozni. Jani lesz gyeden. Váltani akarok munkahelyet, remélem összejön.
Dorka: mi újság veletek? Régen láttam már képet Lucáról
Gyancsi: milyen az utánfutó? Mi is szeretnénk egy olyat, de nem tudnánk hol tárolni sajnos
Mikor jöttök haza? Összefuthatnánk.
Megyek csinálom az Ádámhamit (ma cukkinit kap husival ebédre, vagyis 2 órára
).
Szép napot mindenkinek!
Puszi
Ja dobok egy pár képet Ádámról.