Hahó!
Na, egy gyors bekukkantás tőlem is
Ma vizsgáztam, holnapután következő, a 26 feladott filmből még 4 hiányzik... de ezek legalább nézhetőek
Friday, jut eszembe, hová küldhetem a filmes listát?
Bene bölcsiben, ma nagyon sírt szegény, úgy szorított, "anya-anya", nem akart maradni... nagyon rossz az ilyesmi. Remélem azért napközben jól érezte magát... túl jól sikerült a hosszú hétvége, ilyenkor mindig nehéz a visszazökkenés.. Voltunk élményfürdőben, imáádta, csúszdázott, pancsolt, meg voltunk moziban, megnéztük a Bogyó és Babócát, a 13 meséből 10-et néztünk végig, utána elege lett
Na mi sem bántuk nagyon, hogy nem kell tovább nézni
Mi is a szüleimnél voltunk, sokat volt az udvaron, motorozott, nagy gyümölcsimádó, a legújabb kedvenc a ribizli ('bibisz'), fél óráig nevetett ezen a szón
Nagyon sok szót mond már ő is, mármint szó-kezdeteket, max két szótaggal. A leghosszabb "mondata": "papa, gyeje, ebéd"
Nagyon kis ügyes, de mostanában elég nyafi, ha valami nem tetszik neki, rögtön rákezd. De azért nem vészesen.
Mindenkiről jó olvasni, remélem a többiek is jól vannak!
Kata, nem csodálom, hogy kibuktál, gyűlölöm az ilyen "okos" megmondó embereket... könyörgöm, ne tudjon már mindent jobban. Sajnálom, hogy pont a szülinapod ünneplésekor maceráltak, igazán tűrtőztethetnék magukat az emberek...
Márk egy tündér, és szerintem most anyásabb korszakukat élik, Benénél is ez van, emiatt aztán végképp ne érezd magad rosszul.
Móni, tényleg, ha tudsz, gyere részletesebb beszámolóval, nagyon kiváncsiak vagyunk szerintem mind, milyen a kisteső-helyzet, milyen újra egy újszülöttet dajkálni...
Szüléstörténetet is szívesen olvasnánk, ha van kedved megosztani
Szilvi, 87 EZER?
Amindenit. Mit tud az a cipő, repülni?
Még szép, hogy ha a doki javasolta, megveszed, ugyanígy tennénk mi is, és jó, hogy van rajta legalább támogatás. Remélem tényleg megéri majd.
Most rohanok a bölcsibe, majd igyekszem még jönni
Puszi mindenkinek, és bocsánat, hogy alig reagáltam...
Ági