Úristen, mennyit írtatok! Csak rövid leszek, mindjárt elalszok, pedig már délután is aludtam, úgy látszik a Balaton meg a friss levegő rám is hat
Piroska
Templomban nincs babaház? Csepelen a reformátusban van, a lelkész felesége vigyáz a picikre egy-két lelkes anyukával. Mondjuk katolikusoknál ez nem megoldható, hogy a pap felesége vigyáz
Épp most mértük Szaffit (meglátogattuk a mérlegünket, ami Rozikánál van) és 6,78 kg volt, de épp benyomott egy egész üvegnyit, szóval ha átlagoljuk, csak 6,7
Oviról mástól is hasonlókat hallottam
Meg hogy mikor született a pici, direkt kivették a nagyot pár hónapra, hogy ne hozzon haza a picinek mindenfélét.
Én adok neki gyümit, de nem mondanám, hogy meg is eszi
Szaffi tápis, sajna kevés a tejmirigyem, 4 hós koráig még kapott napi pár kortyot de már csak a por maradt. Most megy neki minden-féle közepes hatékonysággal
Szaffi 3,5 hós kora óta forog rendszeresen. Kb 2 hósan fordult először át úgy, hogy nem véletlen volt, de akkor még „csak” 2-3 naponta hasról hátra gördült, aztán május elsején, pont 3,5 hósan tanult meg hátról hasra, azt az első siker után naponta többször gyakorolta, és jól leszokott a hasról hátra fordulásról emiatt
Most kb 3 hete megy megint mind2 irány aktívan.
Tyuntyi
Hát, nálunk is játszóház van, mi nem is élünk már a nappaliban, szinte folyton a gyerekszobában vagy a konyhában vagyunk
Az új lakásba már úgy is választottuk a színeket, hogy az egész lakás gyerekszoba színű
Mármint minden helység más egy kicsit, de mindenhol gyerekszoba feeling van, nem pedig „felnőttes” lakás.
Medencében pancsoláskor is abba a nőgyógyászati vizsgáló formájú izében ül,amiről küldtél képet?
Szájba „fejést” én is próbáltam a cumisüvegből, profin kicsorgatja oldalra
Csőrös poharat mi is kipróbáltuk, egy ideig rágcsálta, aztán kilökte. Nem jött rá, hogy szívni kéne
Evián
Hogy hallom ha baj van? Mit értünk baj alatt?
Ha felkel, első dolga, hogy még félálomban belerúg a csörgős macik egyikébe. Ez olyan „csengetett mylord” feeling
Ilyenkor még nem rohanunk át, ha már kb 5 perce rúgkapál, akkor belesek, de sokszor még így is visszaalszik. Legalábbis eddig. Most olvastam, hogy kb 4-8 hónapos koruk közt változnak az éjszakai alvási szokásaik, szóval még lehet, hogy ez elmúlik
Eddig talán ha 3x ébredtünk a sírására, sokat mondok.
Ha sokat kelne éjjel, én nem vacakolnék, beraknám a nagyágyba azt jónapot, sz@rok az elméletekre, mind3nknak az lenne a legkényelmesebb. Most pl az elmúlt 3 éjben így aludtunk
Anna
Férjedtől nagyon rendes, hogy ügyködik a ház ügyében. Én ilyen téren, hát... szóval inkább megcsinálom én
apa simán levezényel párszázezer eurós kutatási projekteket, de ha ki kell választani a fúga színét, totál stresszes lesz a döntési helyzet miatt
jaj, olyan mókás egy pasi, imádom
Igen, apa Farkas
(én nem
)
Kat
Lánybúcsú nem semmi. Engem terhesen hívtak egyre de... hát semmi kedvem nem volt rá, pedig kedvelem a csajt... igazából ez az egész buli feeling veszettül taszított
hiába, „megfontoltabb” lettem
Család ismerős, pont így vagyok anyámékkal
És persze nem lehet folyton kikerülni őket, de azért az nem egy pihenés, ha velük vagyok
Kajával berregés... anyám régi sztoryja, hogy tömi a nővérembe a spenótot, az lelkesen cuppog rajta, majd egyben ráberreg vagy 5 kanálnyit, mert nem nyelt közben
Még jó, hogy rossz a hangom, nálunk inkább azért fizetnek, hogy ne énekeljek
Timócska
Hurrá rendeződött napok!
Nem lehet jó nagylány nélkül
Fú, már előre rettegek az ilyenektől, pedig tudom, hogy fontos, én is imádtam kicsiként a „szabadságot”, persze max 3 napig
Voltunk Györökön, úsztam a Balcsiban, bicóztam egy kicsit amíg apa és Szaffi aludt délután, olyan jó volt, nem bicóztam tavaly tavasz óta. Apám vett magának új bicót, persze majdnem pofára estem vele, mert nem tudtam, hogy kontrás és „tekergettem”
Ma feljöttünk reggel a rossz idő miatt, úgyhogy délután elmentünk unokatesómékhoz Rozi-nézőbe. 1 hónapos, de annyira pici! Egy picit megfogtam, jaj olyan kis könnyű (4,4 kg) Szaffi után! Meg olyan törékeny! Szaffit amúgy nagyon izgatta Rozi, látom már, hogy nagyon jól ellesznek. Meg is beszéltük Markókával, hogy jövő nyáron 2 hetet egyszerre leszünk Györökön a családi nyaralóban. Mi Márkal minden nyarunkat együtt töltöttük lent, olyan jó lenne, ha a csajaink is együtt nőnének fel!