Mmzsó
Itt is szívből Gratulálok a három pocaklakódhoz!:) Nagyon szorítok!:)
Szerintem, ha letudsz ülni a koncerten, akkor mindenképpen menjél el, mert jót tesz ha kimozdulsz, mozogsz egy kicsit kint és a zene is jó hatással lehet majd a picikre!:)
A szüleidhez is nagyon ötlet, hogy lemész, látod ez is egy jó program, figyelemelterelő, kikapcsoló, pihentető mindannyitok számára.
Mary
Inek megírta, hogy 2 babykét kaptál vissza, de jóóó, nagyon örülök!:) Vigyázz magatokra és tudod nagyon szorítok!
Alexia9
Örülök, hogy két szép sejtszámú babykét kaptál vissza! Drukkolok!:) Képen látni őket nagyon nagy élmény!:)
Igen, én már múlthéten visszakaptam két babyt és most itthon pihizek velük!:) Én vasárnap megyek majd a jó hír megerősítésére!
Ti, hogy vagytok?
Gratulálok a fogyáshoz? Megkérdezhetem, hogy Te milyen munkát végzel? Rohangászóst vagy egyhelyben ülőst?
Olvastam a büfés utáni rosszullétedet, szerintem nyugodtan fogd, simizd meg a pocakodat, hiszen már most babás vagy, ott vannak, bent vannak és ott is maradnak!
Inek
Lehet, hogy a madárka szerencsét hoz!
A petikékkel kapcsolatban a dokik mindig mondják, hogy itt-ott ennyi és ennyi van, aztán kiderül, hogy sokkal több van, mint amennyit maga az ember számolt! Biztos szépen növögetnek és a leszíváskor jó eredményeket fogsz kapni.
Boci
Hogy vagy?
Sajnos az én epehólyagomat is kivették, úgyhogy együtt tudok veled érezni.
Lányok tényleg nem jó a sok fekvés! Sok kezelésen és sok vizsgálaton vagyok már túl és az elmúlt időben egyre többször hallottam mindenkitől, hogy a beülti napján és másnap még feküdtek, de aztán elmentek sétálni, fagyizni, főztek (persze könnyűt és nem olyat, amihez a legnagyobb lábost kellett előbányászni), kirakatokat néztek, moziba mentek egy jó vígjátékot megnézni vagy éppen visszamentek dolgozni, már aki örömét leli a melójában és nem stresszes.
Én a három lombikomnál párnapig csak feküdtem, alig emeltem fel valamit, aztán a mostani lombikunk előtt alaposan végig gondoltam a dolgokat és arra jutottam, hogy tényleg van abban valami, hogy egy, két nap után muszáj mozogni, felállni, elmenni sétálni, pl-ul: egy üveg ásványvizet hazahozni, mert különben teljesen elgyengül a szervezet, nem lesz meg a szokásos vérkeringés, ami igencsak jó a babáknak!