Új privát üzeneted érkezett!

Ildi
sajnálom hogy ennyire pancserok ott is nálatok, és jobbulást a férjednek. és persze a kis angyalkának is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ildi: Jobbulást Lilinek és a párodnak is. A vesegörcsre azt szokták mondani, hogy tényleg olyan, mint a szülési fájdalom.
vicky79
Budapest III. kerület

Jóreggelt! :wink: :wink:

Ildikém: Remélem eseménymentesen telt az éjszakátok!!!!!!!!!!!!!! Jobbulást kívánok a Pici Lilinek is és a férjuradnak is!!!!!!!!
Gyógyhullámok mennek: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella: Ne vedd Magadra, csak ugye pont beszéltünk róla.... aztán ez egy mai blikk cikk.... úgylátszik van akiknek nem kell ehhez taxizni..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: De Nálatok nem így lesz!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/auto ... t-2055269/

Erika: majd mesélj mi volt a válogatáson....!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Csersznye.. imááááádom!!!!!!!!! :)
Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Woody: Lilid igazi kis vizi-tündérke, látszik hogy mennyire jól érzi magát.... Nagyon huncutul néz!!!!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

No,vagyok én is...

Szóval tegnap megkezdődtek a felújítások,én valahol sejtettem,hogy ez nem 1 napos téma lesz,párom hitte csak...

Sajnos nincsenek a dolgok túl jó állapotban a házon,és jobbnak látták,ha az ablakokhoz nem csinálnak új keretet,csak az üvegeket variálják meg,így még lesz melónk a régi ócska kerettel is.....

Le kell csiszolni,alapozni,festeni... :?
Így aztán nem nagyon lesz szerintem "publikus" a látványa...

A többi ablak szigetelése elkészült,plusz a szúnyoghálók is a külön kereteikkel felkerültek a megfelelő ablakokra. Ma még bekerülnek a babaszoba kis ablakai,amik időközben estek ki (2 oldalt végig ablakos,és sok kicsi ablakból állt össze),ma vágják méretre...

Ezeket mind csak hírből tudom,párom kérte,hogy mivel nagy kupi van,maradjak anyumnál éjszakára,így anyóssal meg párom unokatesójával se találkoztam tegnap,akik végig ott "lebzseltek" ( :roll: ),míg a srácok kihajtották magukat.... Nagyon nehezen aludtam el itt anyumnál,rég aludtam páromtól külön,és más ágyban,de valamikor hajnalban végre álomra hajtottam a fejemet.

Tegnap nővéremnek segítettem Hádázni,mert állítólag ő sose talál semmit,no én találtam neki elég sok pénzért.... ;) :D :D :D
Aztán aminek nagyon örültem,hogy magamnak egy klassz szandált beújítottam,ami pont jó a pingvines állapotomhoz :D
Használva tuti nem volt még,semmi kopás rajta,fekete bőr lapostalpú,és a talpnál nagyon kényelmes puha,igazi álom :D
Nővérem is irigykedett,de hát nem egy méret a lábunk ;)

Ja,meg egy állítólagos "gyerek felsőt" vettem magamnak kismama felsőnek,szerintem nagyon szép,és senki nem mondaná meg,hogy kövér gyerekre való :lol: :lol: :lol: :lol:
(Majd hozok képet,csak még egyszer jussak haza.... :roll: :D :D :D
Vendég

Ja azt még hozzátenném,hogy a felújítás anyagköltsége azért így sem pénztárca-kímélő,hogy a vacak keretek maradnak.... :?

Párom átment üvegvágót kölcsönkérni a nem túl kedves szomszédhoz,aki miatt nem tudjuk eladni a házat,és megint ajánlgatta a lakását a házért cserébe,és - most hogy párom említette,hogy az talán nem egyenértékű egy 100 m2-es házzal,plusz az óriási kerttel,és különben is hárman hogyan osztoznánk egy pici lakáson- kiderült,hogy ezt csak beszámításra ajánlja a banya,a többit kp-ban kifizetné!!!!!!

Na hiszem ha látom!!!!
Ha azonnal fizetne,már itt se lennénk!! Sajna csak a szája nagy, mint mikor azt mondta,hogy most tavasszal eladjuk a házat :?
Csak épp nem szólt nekünk,hogy volt egy visszatérő vevő,aki most megemelte az összeget,amit kínált...
Vendég

Ancsi
Kitartás a felújításhoz!!!
Na igen, a szoptatós melltartók elég kéjelhárítók…

Andi
Na egy ilyen autós szülés beb@szna :)

Vicky
Neked nem úgy indították, hogy ha már bementél és 3 ujjnyi, akkor szülhetnél is?
De régen voltam a barlangfürdőben!
Mondjuk a mi családunk barlangász, és egy nemrég feltárt teremben van valami iszonyat mély termálvizes tó, oda készültem, csak Zsombor közbeszólt :)
Apu hívta férjet barlangba, mondtam, hogy persze, aztán ugyanaz lesz, mint a bátyámnál, hogy amíg anyu szült, az apuka barlangászott…

gyoreneildi
Privit majd küldöd, ha lesz időd…
Férjedet nagyon sajnálom, borzasztó lehetett!
Főleg, hogy félre is diagnosztizálták…
Lilinek is jobbulást!

lukacsne
Sajnálom, hogy a befőzés miatt csúszott a nyaralás, jó pihenést!
Majd írd meg, mi volt a forgatáson!

Béku
Na igen, elég optimista gondolat volt, hogy 1 nap alatt végeztek…
Hány ablakot kell felújítani?
Mi tavaly Balatonon egy hétvége alatt csináltuk meg az összes ajtót, ablakot, emeletes, 3 szobás ház.
Kitartás!

Kép Kép
estrella22

Rémes éjszakám volt, lehet a telihold miatt…
Este nem tudtam kijönni a fürdőből, úgy sugárzott valami fájdalom a lábaimba, nem tudtam ráállni, Ákos vitt be a szobába.
Aztán teljesen bepánikoltam, hogy megyünk szülni, egész éjjel figyelgettem magam. Azt hiszem tényleg rosszul bírom a fájdalmat… Reggelre jó kis hasmenésem volt, nem tudom, az idegeskedés miatt, vagy ez már előjel…
Pedig mostanában már egész nyugodt voltam, jó lenne megint megnyugodni, mert ez egyikünknek sem lesz így jó…
Holnap UH, pénteken doki, legkésőbb jövő héten meg szülnöm kéne :)
Szerintetek kezdjek még el szedni homeos bogyókat, vagy már teljesen mindegy?
Arnicaból CH9-est agy 12-est írtak felkészítőn, de nekem 30-ast hozott a barátnőm, az is jó?
Málnalevél teát van értelme/szabad kinyílt méhszájnál inni???

Kép Kép
estrella22

Estrella: azért gondolta párom,hogy 1 nap alatt meglesz minden,mert nagybátyja elvileg készült,és épületasztalos,tudta a méreteket,csak épp tegnap nem tudták leszabni az ablakokat, emiatt csúszott mára...

Ja,és ők ketten csinálják,tehát csak 1 szakember,meg párom mellette... Nem jött a srác,akivel nagybátyja szokott együtt dolgozni.

No arról nem is beszélve,hogy az építőiparban ahhoz szoktam (exem ács-állványozó mester),hogy hajnali 6-kor indulás az építkezésre dolgzni....,én tegnap 11-kor indultam el onnan vásárolni,és még nem érkeztek meg...

nem sok meló maradt mára,de emiatt még egy napot elcs*szett párom a munkahelyén... :roll:

mire szülünk,nem marad szabija :(

A hasmenésed elég gyanús nekem! ;)
Szerintem szabad inni a málnalevél teát,de kérdezz meg róla egy gyógyszertárat!
Vendég

Estrella,
hasmenés lehet jel, nekem legalábbis az volt. :wink:

Breki,
a baba születésekor jár apának 5 nap extra szabi! :D :D
alakul Maja szoba, lassan ti is finisben. :wink:

Andikám,
közös látogatás jó 5let!!! :idea: :idea: :idea:
még az is lehet hogy a 6hetes kontrollon is összefutunk! :lol: :wink:
matricák hiányoznak még a gyűjteményetekből?
milyen a második nap kettesben? nekünk elég jó, csak sajnálom hogy Apa nincs itt, olyan szuper jó volt 3hét 3ban...

Ildi,
jobbulást nektek!
te nem írod meg egyszer majd a történeteteket? akár priviben is érdekelne, ha ide nem tennéd fel.

Lukácsné,
jó pihenést!!! még olvasni is sok volt amennyit melóztál! :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: párom októberig teljesítménybérben van,tehát a maximálisan kivehető 20 napjából (többet nem hajlandóak adni,hiába lenne több kortól függően) úgy vesz ki most,hogy lényegében fizetés nélküli ez is,pedig elvileg fizetett szabinak kapja meg...

Tehát nem is éri meg kivenni,mert az aznapi kereset kiesik,így gondolhatod,mennyire fogja a plusz 5 napot is megkapni :roll: :?

Ezért se kértük volna az ő nevére a családi adójóváírást,mert akkor abból sem látunk egy fillért sem... :(

De lassan tényleg ránk kerül a sor,ez picit ijesztő,de közben meg már nagyon várom is :D
Klassz lehet már babázni!!!! :)
Vendég

csajok,
de jó hogy Estrella eszembe juttatta...
van egy doboz bontatlan arnica montana 9ch és
egy doboz szintén bontatlan pulsatilla pratensis 9 ch
homeopátiás bogyóm.
megvettük, de mire szedni kezdtem volna, megérkezett Balázs.
érdekel valakit? szívesen odaadnám, nem szeretném ha kárba veszne és még hátha szerencsét is hozna!! :wink: :wink:

Estrella,
te már beszerezted a bogyókat?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku
Sajnálom a csúszást :(
/Mi építkeztünk, szóval tudom, mit jelent, ha 1 napot ígérnek…/
Az a dühítő, hogy feleslegesen megy a párod szabija…

Zsuzsó
Köszi, neked mennyivel előtte volt? Akkor ne vegyek be széntablettát, ne nyomjam el, ugye??? Félek… :)

Kép Kép
estrella22

Zsuzsó
Nekem ezek vannak:
Arnica montana CH30
Gelsemium CH15
Delphinium staphisagria CH15, CH9
Cimicifuga racemosa CH9
Caulophyllum thalictroides

Arnica-ból 30-ast hozott a barátnőm, abból 9-12-est írtak...

Kép Kép
estrella22

Breki,
szerintem ez törvény szerint jár és csak a baba születésekor vehető ki, máskor nem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: tudom,és értem is,amit mondasz,de ez a cég az első perctől nem nyújtja a páromat (vagy többi munkatársat) megillető dolgokat.... :?

szóval borítékolom,hogy nem kap több szabit,ha meg igen,akkor az ugyebár fizetés nélküli,mivel aznap párom nem "termel" majd semmit..... :roll:
(Ki meg nem nyithatja a száját,mert itt szó nélkül rúgják ki az embereket,és ezt a baba születése előtt nem kockáztatnánk meg :? )
Vendég

Szió! :)

Íme egy vidéki rokony:
"My name is 8) csó, LeCsó. 8)
Kép

:lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Huhh, vasárnap este megjöttünk, aztán hétfőn irány volt anyukám telke, ott randalíroztunk az öcsémékkel.
Vidéken megint feltöltődtünk szeretet-energiával, persze baromira nem volt kedvünk hazajönni! Híztunk egy csomót, mert ott olyan nincs, hogy diéta, vagy IR! :lol: :lol: :lol: Elédrakják a világ legjobb kajáit és jön az elkurrantás, nem kicsit... :? :lol: Sajnálom a sok zabát, de nuku akaraterő (tízórai: sajtos-tejfölös lángos, ebéd: eperkrémleves, báránysült, sültkrumpli, rántott laska, rántott gomba, koviubi, franciasali, zserbó, tórópite; vacsora: Tisza-party bográcsos birkapörkölt, főtt kolompér, csemege ubi, parázson sütött kürtős kalács+ zserbó+ túrópite; MÁSNAPOSOK: reggel az ebéd maradékai + házi kolbász; ebéd: husileves, csirkepörkölt noklival, satöbbi sütik...). És délután, idulás előtt szemrehányóan mondták, hogy az nem lehet, hogy ÉHEN!!! menjünk haza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jelzem a szusszanásnyi szüneteket a cseresznyeszedés+zabálás tette ki. Nem is értem, hogy volt idő barizni a rokonyokkal? :shock: :roll: Annyira tüneményesek voltak.
Naná, hogy alkottam szombat este! :arrow:
1. A fürdőszobai vill.kapcsolót akartam leoltani, de kiesett a közepe...
- állítólag régóta lejár -;
2. A vendégszobában levertem a falra szerelt spotlámpát, de úgy, hogy eltört a tövénél. Ezt csak másnap reggel mondtam meg, nagy bűnbánó arccal - állítólag már az is ilyen volt;
3. A 100-as papírzsepis zacsiba - amit az ágyba készítettem - tettem fél pár fülbevalómat (a másikat már lefekvés előtt kivettem és a fésülködőasztalra tettem, csak vhogy az egyik a fülembe maradt, ezért már nem akartam az ágyból kikelni), reggel viszont megfeledkezve róla, kidobtam a zsepis zacskót a szemetesbe. Mire rájöttem, a házigazdi kivitte a szemetet a kukába. Na!!! :lol: Volt kukázás!!! :lol: De meglett! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Csak gyors bekukk volt, mert gondoltam megleslek benneteket, leginkább paraAndikánk szüléstörténete miatt jöttem, de NEM TALÁLOM ( mondjuk nem is volt sok időm keresgélni :oops: ), Andikám eldobnád nekem?
Szal erre mit látok????? Csucsukám, SPONTÁN baba??????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Istenem annyira örülök. GRATULÁLOK!!!!

Remélem más extra fontos eseményről nem maradtam le!!

Nagyon sokat gondolok rátok. Puszillak benneteket!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Tyúúú Sajti, IR diétának tényleg lőttek a hétvégén :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: , de le van carva!!!! :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, annyira édesek vagytok!!! :cry: :) :D

Béku:
Köszi infót a leletről! :)
Hajrá porszívó és parfüm - micsoda árukapcsolás! :)
Felújítás kemény dió, még akkor is, ha csak ránézésre kicsi kell...
Hádázásban Te is jó vagy, látom! Az a brutál, hogy amióta megismertem a Nagy L. kir. útján lévőt, folyton csalogat, hogy menjek újra! :lol: A legszörnyűbb, hogy van kártyás fizetés, kávéótomatta, csomagmegőrző és még bevásárló kocsi is!!! :lol: :lol: :lol: Ki tud ennek ellenállni? :twisted: :lol:

Andrea:
Énszülésbe bele se merek gondolni még, asszem új műfajt teremtünk majd, a szülőszoba-burleszket. :lol: Nem mondod, hogy betétvizit is volt! :shock: :shock: :shock: Hiába, Sz az bizony Sz!!! Bírom, hogy ennyire odafigyel.
Úúúúúúúúúúú de szép Iza!!! :shock: :) Azér' megnéztem volna, ahogy apánál akar tankolni. :lol:

Kubu:
Nehogymá újra mennyé vizsgázni, tessék örülni a 4-esnek, mint majom a farkának, ez csudajó jegy!!! GRATULÁLOK!!! :)
Alma együttes telitalálat, nagyon szeressem ezt a számukat! :) Köszönöm!!!
Szakmai gyakszid pedig oldódjon meg!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Valyoni:
Drukk a hóvégi FER-hez!!! :) Nemsokára kismami leszel! :)

Estrella:
Köszi laptetűrészt és gratula a 38. héthez, rendes baba Zsombor! :)
Én is mentőpárti lennék, csak elvisznek már a választott dokidhoz... :roll:
Rosszulalvást sajnálom, talán ma már jó sikerál. :)

Magnolia:
Üdv, de ki vagy? Fúrkálja az oldalam, léci-lécci-lécci írd meg privibe! :)

Vicky:
Egyre jobban vezetsz! :)
Bocsi, de vhogy nehezen bírok hozzád tetkót társítani... Mifélét szeretnél? Mondjuk én alapból az a fajta vagyok, aki másokon elnézegeti, de "otthonra nem kéne", nem lemosható... Aztán jön a löttyedt bőr, az öregkor, akkor már nem szép. Ha mégis rászánod magad, azért nagyon kíváncsi vagyok rá! :)
Anyósosdit sajnálom, talán legközelebb nem bénázzák el. A hangnemért kérnék én is bocsánatot, a többiben is igazad volt szerintem.

Ancsi:
Ez a Muki!!! :lol: Nyakáját sajnálom, de szerintem Neked jobban fájt, mint neki, örülök, hogy jól van.
A nyílászáró-csere nagy kosszal jár, lassan tisztul ki teljesen, kitartás!
Mi az a keksz? :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=CiyAda3ohfs :wink: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Heni:
Szíííjjaaa!!!
Az haggyán, a hazahozott házi szilvalekvárról nem is beszélve, kiskanállal nyomtunk be egy üveggel a Zurammal. :lol: Battya+!!!
Veletek mizu?

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu:
Mikor akarjátok elmondani a családnak a jó hírt, megvárjátok a 12. hetet?
Halazásban mi is benne vagyunk, ált. hétvégenként anyunál lopjuk a napot, Karám közel van, kb. 5 perc kocsival. Milyen jó lenne egy Kubus-Eszteres randi és persze akinek még jó, az is jöjjön!!! :) Tényleg! Macsék sincsenek olyan messze onnan.

Lukácsné:
Hanna Celebecske hogy van? Jól sikerült a forgatás?
Nem semmi ennyi cserit szedni, befőzni! Nekünk mondták vidéken, hogy szárával szedjük, kb. körberöhögtük őket...

Judit:
Köszönöm a köszöntést, úgy legyen! :)
Hogy vagytok? Nagy a rajcsúr a pociban?

Vikus:
Veletek mizu? Jól viseled?

Vnbeni:
Nálad?

Zsuzsó:
Hú, ha már szabad látogatni, akkor szólj, mert én is becsekkolnék Balázskát megcsodálni! :)
Öcskös lánya is szokott bandzsulni, születése óta volt neki, van szemüvege, de nemigen hordatják vele... :?
Nagyon aranyos, szép kislány, Ő az :arrow:
Kép Kép Szerintem rajta sem látszik, Balázska pedig tutira kinövi hamar, picikorban simán előfordul az ilyen szemmozgás.
Születéstörténetet nagyon szépen leírtad, annyira megható volt!

Ann:
Boldogságos Nevednapját!!! :) Kép
Mázlista vagy, hogy Izázhattál! :)

Woody:
Biztos jó volt a pihi, látszik Lilin, hogy nagyon élvezte a vizet, igazi turbó-lady! :)

Ancsyka:
LÉNA GYÖNYÖRŰŰŰ!!! :D
Remélem az idő múlásával egyre többet tudsz majd aludni és a szülés roszz szakaszait elhalványítja a csoda: LÉNA baba! :)

Ildi:
Nagyon rátoj jár a rúd.... Szegény Apa és Lilike, jobbulást kívánok nekik!Gyógyhullámok érkeznek :arrow: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pá Drágáim!
sajt@

Kérdeztétek a szüléstörténetet.... mégegyszer nem másolnám be, de itt megtalálhatjátok:

2011 06 10 20:53 első részlet

2011 06 10 21:38 folytatás

2011 06 10 22:01 záró akkord :)

Henikém, végre látunk Téged is!!!!!!!!!!!! :)))))

Sajti: Kiscsaj nagyon édi!! Alakítás rokonyéknál.... behaltam a röhögéstől.... Igazi sajtis volt!!.... Szülésedre bemehetek nézőnek majd??? Elücsörögnék a sarokban és csak várnám a műsort.... mert ott aztán lesz!!!!!!! :))))))))))))))

Béku: sajnálom a csúszást, remélem utoléritek azért Magatokat..... Kár, hogy a férjed melóhelye ilyen.... De megértem, hogy a mai világban nem pattogtok... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Hűűűűűű Sajti, ez aztán a termés :)) Én épp hogy olvasni bírok, belefulladok melóba. Árlista meg még mindig sehol, pedig már márciusban kezdtem, a grafikus havonta átírja a fedlapon a hónapot :)))
Sajti ezek a kaják!!!!! Hűű nagyon megértelek hogy felfüggesztetted a diétát. Öngyilkosság lett volna a korpovitot rágcsálni:))

Hát Izát csak néztem, nem mertem megfogni olyan nagyon újszülött, de így is jó volt nagyon látni.

Ma majdnem agybajt kaptam. Tudtátok hogy a chlamidia szűrés az sztk-ban fizetős? Adnak egy csekket, menj el a postára és utána leveszik. Agyrém!!! Azt mondta az azzsisztensnő a 9kerben, hogy hozzam el a papírjaim, hátha ki tudnak vmit találni. 20ban a nőgyogyón az asszisztensnő olyan bunkó volt..ááááááá. A 9ben mondták hogy ha lakóhely szerinti helyre megyek akkor ingyenes. No én papírom 16kerületi vagyok, de 20ban lakom. 16kerbe átmenni hétközben...áááá na majd vmit kitalálok. De röhely az egész.
ann74

Andi:
Na az lenne a szép! Premierre jegyet is osztok majd, Neked páholyossat! :lol:
Nemtom, ha Sz-nél jön össze a baba, bevállalna-e ilyen "előélettel" ? :lol:

Ann:
Öngyilok inkább az volt, hogy nem varrtam cippzárt a számra, mire lementünk. :lol:
Pont gondoltam rád, hogy talán pénzes lesz a hadművelet... Próbáld meg a 9.kerest, úgy tűnik ott nómálisabbak. Drukkhegyek!!! Kéne menni tornázni, mert csütörtökön már lejár, de nem bírom magam rávenni... :?

Pá Drágáim!
sajt@

Bocsi, nem i cippzárt, mert azt ki lehet nyitni, iknább be kellett volna ragasztanom 2 napra! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Gyors bekukk,most értem haza egy rokon ballagásáról..... :? :? :?

Ma voltam terheléses cukor cuccon,holnap Rózsakert!

Sajtikám!
Köszönöm kutya bajam,remélem ez is normális,h semmit nem érzek. :shock: :shock: :shock: :shock:

Jó éjt Mindenkinek!!!!!!!!!
vikus82

Sajti: Nagy Lajosos Hádát szeretem én is! ;)
nekem amúgy is az van "közel",majdnem minden babarucinkat onnan szereztük be,meg az új ruhatáramat megnövekedett idomaimra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,az ablak-pótlás elkészült,nem olyan szép,mert anyagi okokból nincs minden cserélve,csak ami szükséges volt,viszont valahol teljesen sima üveg van,valahol meg olyan rücskös,amin nem látni át,szóval picit össze-vissza van,de azt hiszem Majácskát nem fogja zavarni :)

Most este jöttem haza,úgyhogy megnézhettem,mit műveltek :D
Jó nagy kupi és kosz van még :D
Vendég

Sajti, a héten még én sem voltam mozogni, múlt héten is csak kétszer. Holnap meg le akarom tudni ezt a hülye chlamidiát. De a life1et mostmár meg kéne nézni. Per pill minden helyen elfogyott a bérletem, azért is vok ilyen lustaság.. :(( De muszáj bérletet vennem, mert rohadt drága egy alkalom. 7végén megjártam, hogy elmentem oda ahová sűrűn járok, és bérlet nélkül 1 aerobic óra 1800 ft. Majd hanyatt estem bakker. Az óra baromi jó volt,de ezt így nem lehet anyagilag bírni.
Én azért azt mondom Sajti menj holnap!!!
ann74

Judit?? :roll:

lányok,tessenek lejelentkezni,különben még azt hiszem hogy... :shock: :D
Vendég

Sajti
Vidéki rokony nagyon édes :)
Jó, hogy fel tudtatok töltődni!
Á, ilyenkor nincs IR, ennyi kilengés nem számít!
Bográcsos birkapörkölt, nyami!
Na megint jókat alkottál, de legalább a fülbevaló meglett :)
Köszi, ma már jól aludtam, nem érdekelt a holdfogyatkozás hatása :)
Szilvalekvár… :)
/Anyu tegnap felhívott, hogy tett el nekem diabetikus eperlekvárt, ma megkapom, alig várom!/

Ann
Durva, hogy fizetős a chlamidia szűrés, nem tudtam!
Nagyon drága?
Ez így jó kis félnapos programnak hangzik!
Mozgás, ne is mond…
Még sosem voltam ennyire legyengülve, persze most a baba az első, de megőrülök, hogy semmi állóképességem és izmom nem maradt.

Béku
Szuper, hogy kész az ablak!
Gondolod Judit beelőzött? :)

Na kinek van báránykás baldachinja? :)
Estére még gyorsan kimostam, kivasaltam, feltettem, hogy férj már így lássa, de csak nevetett rajta :)
Délelőtt megyek UH-ra, kíváncsi vagyok, mekkorára saccolják Zsombort.
Holnap CTG + doki…
Végre picit megint kimozdulhatok, még ha csak a kórházig is…

Kép Kép
estrella22

Jóreggelt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát én is itt.... :wink: :wink: :wink: Gyerek még alszik... Este 9-kor evett, utána nézelődött egy 40 percet, majd letettük és húzta a lóbőrt hajnal fél 5-ig, utána cici és visszaalvás .... ha ez így beállna kiegyeznék vele... :)
És ma már képzeljétek meg is jött az anyasági lóvé is... pénteken vitte be anyu a MÁK-ba, ma jött az sms, hogy a számlán van a zseton.... :wink: :wink: :wink: (anyum nem engedte, hogy idegennek fizessünk az ügyintézésért, inkább elment Ő.... na ez a különbség anyós és anyu között kb!!! ..... :wink: :wink: :wink: :wink: )
Végre egy hivatal, ahol gyorsan őrölnek a malmok (pedig még pünkösdi hosszúhétvége is volt)....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: Éljen a báránykás baldachin!!!!!!!!!! :) Fotó így összességében a szobával készült? :wink: :wink: :wink: :wink:
Hú ahogy írod, hogy ctg, meg uhu, meg doki.... Úgy érzem egész hiányoznak a Zolival való randijaink.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Juditkám: Te is ma mész ctg-re ugye??? (csütörtökön szoktál ha jól emlékszem?).... Gyere majd mesélni, lassan már Értetek is fogjuk rágni a körmünket!!!!!!!!!!!! :)))))))))))) Hajrá tornasor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))

Vikus: Gondolom ma kell hívnod Zolit a terheléses eredménye miatt.... majd gyere mondani Te is ám, hogy milyen lett.. meg a Rózsakertet is...!!!!!!!! :wink:

Ann: hú le a kalappal, hogy ilyen nyári időszakbanvan/lenne energiád aerobikozni.... (a mozgás ellen beoltott ezt el se tudja képzelni)... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku, Ancsi: kitartást Nektek Csajok a felújítási cigányélethez... :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: Majd az eredmény kárpótolni fog Benneteket, és egy könnyű szülés!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: köszi,az klassz lenne!! :D
Mármint a szép végeredmény,és pláne egy könnyű szülés... :roll: :D :D

Tegnap alig bírtam hazajönni,most nem a fájdalmaim miatt,hanem olyan erőtlen voltam,hogy a buszig alig bírtam kimenni,pedig nincs 50 méterre anyumtól...

Páromat odarendeltem a buszhoz,ahol leszállok,és a másikkal már együtt jöttünk haza.
Nem mertem sajnos egyedül jönni,egész nap csak ülni meg feküdni tudtam,3 lépés után pihi....

Estére azért az 1 napig kieső fájdalom is visszatért,de mire a fürdőt megcsináltam volna,nagyjából elmúlt,úgyhogy maradtam a tusolásnál.

Remélem mindez csak átmeneti,mert még azért jó lenne jönni-menni, nem szeretnék 8 hétig feküdni :shock: :shock:
Nagyjából megvan már minden,beszereztem az orrszívót is,úgyhogy már csak a kórházi higiéniás pakkomat kell kiegészíteni,mert erre nagyon érzékeny vagyok ;) :D :D :D

Estrella: Judit is elfoglalt,de ki tudja,Móci nem készül-e még kifelé... ;)
Hisz csak pár nap van köztetek :D

Nekem most többen a korábbi szülést "jósolják",és megmondom őszintén,hogy kétlem,hogy kihúznám a 40. hétig. Nem sürgetném, csak így érzem ;)
Aztán meglátjuk,de nagyon ajánlom,hogy túlhordás ne legyen....!! :D
Vendég

Andi: gratula az anyasági lóvéhoz!!! :D
Aranyos nagyon anyukád,hogy segített elintézni :)
Iza baba nagyon ügyes,hogy ilyen sokat aludt! Remélem beáll erre,és hagy Titeket is picit pihenni!!

Hogy bírod apa nélkül?
Vendég

Jól bírjuk (kopp-kopp) persze hiányzik, de anyu jött végülis tegnap is meg előtte is... Ma leszünk először így csak egyedül.... Most kelt az előbb, evett.. jelenleg épp kamillázik az ágyában körbe-körbe.. szól Neki a zenélősforgója... hihetetlen, de már úgy tűnik mintha nézelődne kicsit.. és gügyörészne dolgoknak????? Bár szerintem ez még túl korai lenne, de tényleg néha úgy tűnik.... :)
Tegnap 2-szer volt már séta de meg du is... tetszik Neki.... :wink:

Amúgy emlékszel: valami miatt én az elejétől következetesen azt mondtam, hogy nem fogjuk kihúzni a 40. hétig... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig, hát nekem is volt nyűglődés sokszor, de erre úgylátszik nem igazán volt érdemes adni.... Szóval nem akarok károgni....de bárhogy alakulhat.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze a csomag legyen összetéve majd már időben, aztán ha menni kell, indultok... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Jaja,tudom,hogy Te is úgy készültél,meg Zsuzsó is,neki be is jött a korábbi érkezés :D

De valamiért akkor is így érzem,a pakk nagyjából egyben van,még egy mosás ráfér,de egyébként egy helyre van készítve :D

Klassz lehet a séta Izácskával! :) Várom már ezt a részét én is nagyon a dolgoknak! :D
Nem elképzelhetetlen,hogy nézelődik,bár a látása még inkább csak színekre,foltokra terjed ki,ráadásul kezdetben a babák fejjel lefelé látnak mindent,aztán az agy segít a képet megfordítani nekik :D

(még pszichológián tanultuk :D )

De mindenképp érdemes az érzékszerveit stimulálni,és akkor szépen,gyorsan fejlődik! ;) :D :D :D
Zenét hallgatni szeret?
Vendég

Andi!

Szépséges a babakocsi élőben is, és te bizony jól lefogytál.

Sikerült tegnap felfedezni titeket az utcasarkon egy másik kismamival beszélgetni. Én éppen fogdokkernál jártam. Csak igy tovább evés, alvás.

Breki: kitartás remélem, hamar tul lesztek a dolgokon. M dokker tudni fogja a dolgát, abban teljesen biztos lehetsz.

Estrella: remélem minden ok-s lesz.

Kubu: te ahogy irtad pihenj és fáslizd a lábat

Csucs: gratuládé a Matiszklinikás tanfolyami hallgatósághoz, bizonyítvány szinjeles!

Mindenkinek minden szépet és jót

kispatak
meer
Aba

Nnna, írtam egy regényt és elszállt, mert valahova félrekattintottam :?
Lusti vagyok most újragépelni, szóval most csak magunkról a lényeget, mert látom már kerestetek :) :
ctg okés, méhszáj zárt, S szerint még nem szülünk.
Újabb jelenés jövő csütörtök, akkor vv is lesz, mivel a drága védőnőm hamarabb (34. hét) levetette a 3. trimeszteri vizsgálatokat, így az most lejárt, csináltathatom újra :?
Persze ha addig kihúzzuk, mert azért két napja vannak ám fájások, derék és mensiszerű pocakalji akciók. Egyelőre ugyan rendszertelenek, de iszom a málnalevelet, aztán majd lesz valahogy...

Jövök még ma, de most hogy hazaértünk a kórházból és bekajáltam, asszem bebólintok egy kicsit!

Kép
judit0713

Sziasztok!
Breki kitartás!..én is folyamatosan azt mondom,hogy nem fogom a 40.hétig kibírni....de most, hogy látom mi van lakásügyileg,nagyon jó lenne,ha mégis csak akkor bújna ki!A lakáson már sírni sem tudok,könnyeim "elfogytak"...már csak röhögni tudok kínomban...a tetőtér,ami eddig normális,tiszta állapotban volt...mostmár az is "gánya"!...ez van...nem is érdekel már! :?
Kezdek már parázni a szülés miatt is! :?
Sajt!Köszi a számot! :lol:
Andi!Iza babával egyszerűen nem lehet betelni!Elnézegetem a képeket és csak sóhajtozok nagyokat!Olyan kis szép!

Tegnap végre eljutottam fodrászhoz és pedikűröshöz is!Kicsit komfortosabb érzésem van! :D
Anyós persze beszólt,hogy minek festetem be a hajamat,ha én őszülök,ő mit szóljon,mégsem festet! :? ...kb ez olyan volt, hogy ha ő nem ad magára, akkor én már nehogy ámmáá egy fokkal jobban nézzek ki! 1 hete egy valag ruhát odaadtam neki,hogy válogasson belőle,ami meg nem kell azt bedobom egy gyűjtőbe!Erre elvitte az összeset magának meg a csóró rokonságának.....nem is ez a gáz hanem az, hogy velem meg még egy kurv@ papírtörlőt is képes kifizettetni!ÁÁÁÁÁ!
Normális az, hogy már azt érzem,hogy mostmár aztán tuti "megcsapom"??! :roll:
Gyors, amíg itt voltak az ablakosok(berakták az új bejrati ajtónkat is),leakasztottam az ajtó összes kulcsát,mielőtt még anyós-pajtinál kötne ki ! :wink: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Köszi csajok a folyamatos Iza-dícséretet.... :wink: :wink: :wink: Ancsi, Béku nemsokára Ti is erősítitek a lány-frontot.... a friss-husi fiúcskák meg mint Móci, Zsombor, Balázska, Milos meg majd beállnak a kérők sorába :))))))))) Marcusomról, meg majd Carla fiairól már nem is beszélve.... :))))))))

Ma is sétáltunk egy nagyot majdnem 2 órát... gyerek élvezte, a feljövetelt viszont már nem.. azóta is visong... pedig evett, carból kipuceválva, segge megrázogatva... persze már elrontották nekem, így ezt konkrétan egész nap el bírná viselni a Drágám :))))))))))))

Ancsi: sajnálom hogy "állapotok uralkodnak" otthon.... kitartást hozzá csajszikám!!!!!!!!!!

Amúgy olyan izgi, hogy mind a 4-en hamarabb készültök szülni :)))))) Marha kíváncsi leszek kinél hogy alakul, és kinek milyen élmény lesz maga a szülés... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Juditkám: csak a málnalevelet iszod, vagy homeós bogyót is szedsz hozzá??? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Judit: húúúú,ez nagyon izgi!! :)
az a méhszáj gyorsan kinyílik ám,úgyhogy ha úgy érzed,készülődik valami,akkor szerintem nincs kizárva!! ;) :D :D :D

Őszintén szólva én meg vagyok ijedve picit az alhasi fájdalmaimtól,de ha azt mondjátok,hogy ez normális (nem görcsös,hanem tompa,húzó jellegű),akkor megnyugszom :D

Másfél hét múlva jelenés a dokinál,addig remélem nincs para,mert szabin van :)

Andi: no ilyen kényeztetés nálunk is lesz bőven! Anyós is itt volt 2 napig,de nem találkoztunk,mert én meg ugye nem voltam itt,nem is bánom hogy nem láttam,mit műveltek,a végeredmény bőven elég... :?

Szóval legalább a kis kertemet segített kigazolni,mert a sok eső miatt egy pillanat alatt elborította a gaz,én meg ugye nem sok mindenre voltam képes mostanság :(

Tetszett neki a Maja-szoba,még mielőtt kipakolták az ablakcseréhez :)
Párom büszkén végigmutogatta a szerzeményeinket,és hogy mi honnan van :D

Édes lehet Iza a sétánál :) Az külön jó,hogy ki tudsz vele mozdulni,én is majd erre készülök,hogy minél hamarabb kiszoktatni :)

Ancsi: én nem sírok a felújítások miatt,inkább poénnak fogom fel a dolgot,és nagyon örülök,hogy végül megadhatom Majának a saját kis szobácskát! :D

A mi szobánkkal nincs gond,így ha bármi beütne,jön oda velünk,így nincs min paráznom! ;) :D
Vendég

Na gyerekek, akkor ezt nézzétek meg....odavág rendesen!!!!!!!!...... garantát nevetés:)))))))))))))

http://www.mulatós-zene.hu/videoklipek/csokis-tibi-szamardal.zene

andrea-1

http://www.youtube.com/watch?v=ZBasCnc3bnA

na a link talán így jobb lesz :))))))))))))

andrea-1

Sziasztok!!

Köszi a gratut mindenkinek,még tartalékolnék belőle,egy jó nagy adagot. :D :D
Kedden megyünk uh-ra,így addig para... :D :D De tudom minden oké odabenn,hasszúkálás elmúlt. :D :D :D helyette megjött a hányinger,de bánnya isten,csak legyen.. :)

Kismamik,akik szülés előtt állank!!
Drukkolok mindenkinek a könnyű szüléshez.

Sajtikám!!
Még elolvasni sem volt egyszerű a menüt. :D :D Hát még megenni.

Eszter!!
Na,akkor egy közös halazást megejtünk,gyűlik a csapat. :lol:

Andikám!!
Cicák,hogy bírják Izát????séta,de jóóóó. :D

Ezsem és még jövök.
csucsu99
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
emmegmi?????! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hol találsz ilyeneket?? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rajó találta még régebben a szánalmason, vagy a puruttyán.... aztán most eszembejutott.... és hát ugye cigányéletet említett Ancsi.... gondoltam akkor mint körítés kicsit áktuálitásos is, úgyhogy megosztom a díszes publikummal.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Cicákok így vannak kb:

Kép

andrea-1

Édikék,gondolom őrzik minden pillanatban :D :D :D

Én cicám tegnap este nagy unszolásra előmerészkedett a szekrény alól,ahol az egész napot töltötte a "vendégek" miatt... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha Maját hazahozzuk,cicám egy időre biztosan elbújik majd akkor is,eléggé besz*ri alak ;) :D :D :D :D
Vendég

Andi
Iza nagyon jól viselkedett az éjjel, úgy látszik, őt sem zavarta a holdfogyatkozás…
Gratula az anyasági lóvéhoz!
Fotóval majd jövök, csak a gép be van készítve a kocsiba, az meg ugye férj munkahelyén.
És tegnap is fél9-kor jött haza, éljen a túlóra :(
Hááát, én azért szívesen cserélnék most veled és átengedném a CTG-t :)

Béku
Sajnálom a rosszullétet…
Na nekem meg a dokik mondták, hogy kizárt, hogy kihúzzuk a 40. hétig, aztán látod…
Szóval a jóslás nem jelent semmit…

Judit
Nekem a 35. héten csinálták a vérvételt, lehet nekem is le fog járni, holnap rákérdezek!
Legalább már vannak fájásaid, nekem az égvilágon semmi…

Nekem nem indult simán a nap, apu hívott indulás előtt negyed órával, hogy az autó meg sem moccan… Negyed óra alatt kölcsönkért egyet, így fél11-re odaértünk, 11-re volt időpontom. 11-kor behívtak előttem egy cigánylányt, 45 percet volt bent, elég türelmetlen voltam már. Közben hívták hozzá a főorvost, aztán sírva jött ki a nő, elszégyelltem magam, hogy én meg türelmetlenkedtem… Behívtak még egy nőt előttem, úgyhogy délben már be is jutottam…
Aztán mondta a szonográfus, hogy reméli velem nem lesz semmi gond meg komplikáció, mondtam, hogy én egyszerű eset leszek…
Nem is voltam bent sokat, Zsomborral minden rendben, 3500 gr, szóval ő sem lesz pici baba…
És olyan kis szép a pofija :)
Anyu hozott egy csomó kaját, levest, másodikat több napra, dinnyét, cseresznyét, házi diabetikus eperlekvárt…
Hazafelé bevásároltunk, hát én már ettől kifáradtam teljesen.
Itthon már remegtem, pedig csak 4,5 órán keresztül nem ettem, hát jobban oda kell figyelnem a diétára.

Kép Kép
estrella22

Helló! :D

Sajna csak gyorsban :(

Andi!
Cicumicuk nagyon édik...le ne vadásszák Izát :D
Iza....valami gyönyörűűűűűűűűűűű :D

Estrella!
szuper, hogy minden rendben van és a 3500 gramm az nagyon szupi már :D
és kíváncsi vagyok a szobára is :D

Judit!
De izgiiiiiiiii :D Már tényleg érted drukkolhatunk...fájások??? hmmmm...
:roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku!
Nyugi, minden ok lesz :D
Már nagyon várom, hogy befejezzetek minden apró simítást és te is hozzál fotókat :D

Csucsu!
Minden ok lesz kedden :D nyugi, szépséges petezsák, szívhang vár majd rátok :D

Sajti!
Nagyon éhes lettem ahogy elolvastam hogy milyen fincsiket ettetek :D
...és csupa bűnös dolgot kívántam meg :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pussz

eszter82
Budapest

Estrella: de jó lenne,ha hozzám is beállítana valaki pár napra elkészített kajával... :)

Ma nem főzök semmit,képtelen vagyok állni sajna :(
Így ma nyers dolgokat eszem csak,aztán este párom segítségével majd valami meleg kaját összedobunk-remélem.

Nekem orvos még nem jósolgatott,kíváncsi vagyok,mit fog mondani 27-én,mikor 6 hét után újra lát.
Eddig szülésről szó sem esett,csak gyors vizsgálat és recept-írás...

Azért jó lenne,ha mondana most róla valamit,legalább valami bátorítót! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?