Sziasztok Lányok!
Gyorsan írok, amíg Zsombi még szunyál.
Csütörtökön elvittem dokihoz, mert nagyon magas volt a láza és olyan kis bágyadt volt szegénykém. Akkor nagyon úgy nézett ki, hogy tüdőgyulladása van, kapott egy csomó gyógyszert és itthon ápolgattam, szombaton megint nagyon magas láza volt, így bevittük a Bethesdába. Lányok, azt hittem nem is ebben az országban vagyunk. Minden olyan tiszta, kultúrált volt, a recepcióstól az asszisztensig mindenki kedves, mosolygós, segítőkész. Zsombit nem az ambulanciás dokinéni vizsgálta, hanem lehívták az ügyeletes dokinénit a csecsemőosztályról. Szuper aranyos, rendes fiatal doktornő volt. Először barátkozott Zsombival és csak utána vizsgálta meg, de nagyon alaposan. Kiderült, hogy alsó és felső légúti hurutja van, de szerencsére nem vették fel az osztályra, így haza jöhettünk. Továbbra is kapja az antibiotikumos kúrát, már kezd jól lenni, holnap megyünk vissza kontrolra.
Most meg én pukkantam le, torkfájás, orrfolyás stb..és persze semmit nem szedhetek
De legalább elmondhatom, hogy nagyon úgy néz ki megszűntek az émelygések, és egy picit ugyan, de már nőtt a pocim.
Rita, igen itthon dolgozgatok, addig Zsombi Gödöllőre jár egy családi napközibe. Persze most nem, hogy beteg. Egyébként 22 hónapos a kiscsibész.
Én UH-ra is a doki magánrendelésére járok. Az a gép, amelyik ott van a vizsgálóban nem készít képeket, de ha kérem, akkor lemegyünk a nagy UH-géphez és ott szokott csinálni, vagyis Zsombinál csinált, de most, hogy lesz a 12. heti UH bizosan készít majd megint. Akkor már van mit nézni legalább
Picus, azért nem semmi, hogy Andika már nem alszik délután. Hogyan bírja? És Te, hogyan bírod?
Zsombi még mindig 3-3,5 órát alszik délután, de Ő mindig is egy mormota reinkarnációja volt
Ez a mi nagy szerencsénk
Mi még csak látásból ismerjük a bilit. Majd tavasszal szeretnék megpróbálkozni a leszoktatással, bár már egyre többet mutogatja, ha kaka van a pelusban, sőt egyszer a WC-be kakilt.
Jó lenne, ha napközbenre leszokna, mire kistesó megérkezik. De ha nem, az sem gond, ott lesz rá az egész nyár.
Csilla, köszi az infókat! Azért megnyugtató, hogy ilyen alapos vizsgálatoknak vetik alá az őssejteket, mielőtt felhasználnák. De jó, hogy Ti már a karácsonyi dalokál tartotok! Azt hiszem ez nálunk majd csak jövőre lesz igazából aktuális.
Annamari, nem semmi, amiket írtál! Azért örülök, hogy alapjában véve tetszett az ország. Én még csak a tengerparton voltam, az szuper volt, mondjuk a tisztasággal ott is voltak problémák.
Gratula Balázsnak a szobatisztasághoz! Milyen nagyfiú már!
Most hétvégén, ha minden jól megy és mindenki meggyógyul, anyukáméknál fog aludni Zsombi. Nálunk ez nagyon ritka, hogy le tudjuk adni valakinek, mert anyu még dolgozik, tesóm pedig éppen tegnap fejezte be az utolsó államvizsgáját a jogi egyetemen. Pár hét múlva lesz a diplomaosztója, így addig kicsit pihizik és nem megy vissza dolgozni. Szóval el tudjuk intézni nyugisan a karácsonyi bevásárlást. Talán még egy moziba is eljutunk
Lányok, tényleg létezik ez a 3 ágyas szoba a klinikán? Bár tök mindegy mekkora a szoba, ha megint kifogok egy szörnyen horkoló anyukát a szobában. Nem hiszitek el, de éjszaka a többiekkel már sírva fakadtunk, bármelyik férfi megirigyelte volna azt a horkolást!
Na, megyek, ma elkezdem készíteni a karácsonyi üvegmatricákat. Olyan jó lenne, ha idén szép, fehér Karácsonyunk lenne!
Puszi
Pirus