Sziasztok!
Cickóm borzalmas.
Totál ki vagyok. Ráadásul Adél most már 2x kel éjszakánként, aminek véget szeretnék vetni. A sötétben tapogatózva szopi csak tovább gyilkolássza az amúgy is halott bimbómat, és így gyógyulásra szinte semmi remény. Na megyek, és előkapok vmi szakirodalmat, hogy meggyőzzem Adélkát, hogy ki lehet bírni egy éjszakát evés nélkül is.
Tudod Hajni, a gyerekek még őszinték. Egyszerűen unta a képünket
Máté a maga nyelvén jelezte, hogy mi a francot dekkolunk már ott reggeltől, és jó lenne, ha már hazatakarodnánk
Minitali - csajok, valaki feltenné a youtube-ra a röhögő krokodilos felvételt? Már akinek megvan.
Hajni, jók a képek! Máté nagyon vagesz
Berni - tegnap is voltam zumbázni, és aaaaaaaannnnnyira jó volt. Fájt a fejem, mint állat, de akkor is elmentem, és meggyógyult
Hát, azért sokat gondolok a beteszed a sarokba és ott marad tÍpusú gyerekekre mostanság...
Rodina - csütörtököd tényleg gáz volt
Sajna egyáltalán nincs sok energiám, és hát a szervezés is olyan, hogy van amire jut időm, van amire nem. Szóval ez van. Nekem is csak úgy megy az egyik dolog, ha nem csinálom meg a másikat.
Kiscsajod nem semmi abban a szemüvegben
Macs - reméljük minden ok lesz!!
Ebba - gyümi háló honnan? Netről rendelve kb annyi a szállítás, mint a háló ára.
Nav - Zorka nagyon édi!!! A fogakat odaképzeltem
De majd ha sikeredik lefotózni, azért muti!!! Majd én is próbálkozom Adéllal. Mit tudsz csinálni, ha akkor hajlandó főzit enni? Reggelire mégsem adhatod....ha esetleg később enné a gyümit, lehet én felcserélném. De reggelire azért túlzás lenne.
Örülök, hogy védőnéni meg tudott nyugtatni.
Angie - szerintem nálunk is elkezdődött. Adélka is rákezd, ha nem lát, és egyedül marad. Szerintem holnapra kint lesz az a fogacska
Jaj csajok, ma több tonna ruhát válogattunk és fotóztunk a barátnőmmel. Dobom fel teszvesz-re, én már nem rakosgatom. Ati és Adél kinőtt cuccaitól szeretnék megszabadulni. Rengeteg ruha
Legalábbis válogatni, csoportosítani, fotózni sok!!!
A legkisebbekkel kapcsolatban pedig úgy döntöttem, hogy odaadom ajándékba a kórháznak, ahová a kendőt vittük.
És még egy fontos valami. Beszéltem a főnővérrel, és mondta, hogy volt valami szakmai nap, ahol bemutatták, hogy ők bizony használják és tudják használni a kendőt. A kis bemutatóról ígértek képeket. Szóval megvolt a reklám is.
Na megyek, puszi mndenkinek!!!