Új privát üzeneted érkezett!

Évi!....Van az emailcímedben szám? Erre nem emlékszem......Egyáltalán nem működik a freemailem.
limo73

Évi!.....Tágytalan, megvagy a gmailemben is.
limo73

Szóval a mai nap a részünkről:

Jól éreztük magunkat, kár, hogy délutánra rossz idő lett. Gyerkőcök aranyosak, de ez természetes :) és most már tényleg foglalkoznak egymással, igaz ez kimerül a letépem a ruhád, és megkarmollak, és stb. foglalatosságokban, de akkor is!
Kár, hogy Barbiék későn értek, és csak futólag találkoztunk.

Clarika! Mares! Hiányoltalak benneteket!

Basszus, két percet nem figyeltem rá....szétpakolta az egész szobát!
Kép
limo73

Sziasztok!

Tünde
Jó a leírás :lol: :lol: :lol:
Chloe már kisgyerek... :wink:

Barbcsi
Jók a képek :lol: :lol: :lol:
Gondokat sajnálom :cry:
Bizonyos dolgokat tisztázni kell a szülőkkel. Ti már önálló család vagytok. Ehhez nektek is meg kell tenni a lépéseket. Költözés?

Chloe egyszer alszik napközben... úgy 12-3 között... aztán este 8-tól reggel 6-7-ig...

Évi
Tomi ügyesedik :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody
Lila foltok majd elmúlnak... és lesz helyettük másik :oops: :wink:

Bévi
Miért nem adtál Lilinek Kubut? Chloe az innivalóval önkiszolgáló...még a törlőt is önállóan a kezembe adja, ha rászólok, hogy kiborította az innivalót :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk bébitaxi van.

Claire
Szerintem, egy gyerek úgy 18-20 éves koráig feszegeti a határokat... addig, amíg önálló élete nem lesz :wink:

Bekri
Jobbulást!

Betti
Aranyos lehet a beszélő Korinna :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi, Limo, Csillag
Sajnálom, hogy az eső elmosta a pikniket :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Keressünk valami zenét...

Kép

Melyik is legyen?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo
Berci elindult világgá? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo,Évi bulit sajnálom:(

Bettyi Korinának gratulálok ezek a csajok nagy dumagépek ám!

Berki jobbulást és pihenj ha tudsz!

Ircsi Katus a kis mester pakol Lili is ilyen csak ő a kompból meg a kezemből,meg vettem én is a bébitaxit jobbnak láttam most,télen majd használjuk a lakásba legfeljebb jövőre meg biciklit kérünk a keresztszülőktől :wink: ha akarnak valami ajándékot venni rendesek megkérdezik mi kell,de amugy is nekik adom majd vissza!Kubu azért nem kapott többet Lili mert kb meginna egy üveggel vagy kettővel is egyszere ezt hagyjam neki már kérdezni akartam mástól is,aki ad ilyesmit a gyereknek,imádja este ezt issza tápszer helyett ugye tejérzékenység rizstej undor,meg tápszer undor,megeszi a sinlacot,és megfürdik utánna visit a kubuért ha meglátja!!!Az izlik neki még fogkrémre is :lol: :lol: Mert mostanában kicsit be fogkrémezem a fogkeféjét,és mosuk a fogát,had szokja,eszik azért már rendes felnőt kajából is szerintem nem árt neki.

Kép
bévi

Sziasztok!

Bár későn (mivel ortopédiára volt időpontunk 10:50-re) de csatlakoztunk Melindáéknál a csapathoz, ami addigra megfogyatkozott, de a pöri nagyon finom lett, s a gyerekek is jót játszottak! :)

Nagyon kellemes személyiség Barbi, s nagyon szimpatikus a családja.

Maresékhoz meg bejelentkeztek anyósék ebédre, így azért nem tudtak jönni.

Ircsi
Rékám is így alszik többnyire.

Hát, igen, én már mondogatom egy ideje, hogy nekem már GYEREKEM van :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="lombikbaba"]L írta:lombikbabaimo
Berci elindult világgá? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kipróbálta milyen a fű.....rájött az itthoni puhább!

Rendet rakott:
Kép
limo73

Limo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D nálunk is ilyen volt!!!

Kép
bévi

Csak Lili papír evő neki semmit nem lehet adni ami papír,tegnap a betétem zsacsijából kirágot egy icurka darabot,hát kerestem a szájába 5 percig sehol sem volt,ő rágózott vele vagy 15 percig de megette :?

Kép
bévi

Tina még neked akartam írni ha ugy is unatkozol otthon azért jelentkezz be,hogy egyben vagy kezd izgalmas lenni már várom nagyon!!!! :lol:

Kép
bévi

Clarika no ez jól meglepett.Melindáékhoz mi már nem akartunk menni....nem is ismerjük,meg háááát :roll: :roll: :roll: Bmaas nekem tök szimpi volt :wink: családjából nem sokat láttam :(
Hú ha tudtuk volna előre h.tietek a büfé :roll: (ahova a rock katonák is járnak ugye abban a bizonyos 1 hétben,.voltam én is vendég bőven :) ) biztosan félre is értettem vmit de úgy vártalak mint a Messiást miután Csillaggal(először)beszéltél,pisilnem kellett,végül rájöttem kénytelen leszek máshol intézni :oops: :roll:

Jól szarrá ázott mindenünk,jaj az előszobában szárad a sok cucc,táska,szatyor,ruhák,babakocsi...pfff :roll: :lol: ennyit a 2mm esőről.De örülök h.a délellőtt legalább sikerült,és a pöri nagyon finom volt tényleg.

Bocsi a sok hibáért,valami elállítódott nálam és nem hogy apró betűs az egész alig látom,de még szürke is,segítséééééég gyakorlatilag vakon írok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]C írta:evilanylarika no ez jól meglepett.......

Csatlakozom!

Évi!.....A cuccok majd megszáradnak, és ha minden simán ment volna, miről beszélnénk? Így biztos emlékezetes marad: a délelőtt jól sikerült, du. meg jajajjjjj eső, most mi lesz, de vettük az akadályt, ebből is tanulunk!
limo73

Ti tudjátok használni a freemailt?
limo73

sziasztok!

[quote="limo73"] írta:limo73

Csatlakozom!

ezt megint nem vágom... :oops:

sajnálom, hogy nem sikerült úgy a piknik, ahogy szerettétek volna! :( ez az idióta időjárás egy pillanat alatt át tud húzni minden számítást! :?

Zoé ma a következőt produkálta :arrow: kapaszkodás nélkül sétált, menet közben ivott a cumisüvegéből és a lábával egy labdát rugdosott (focizott) :shock: :shock: :shock: talán fél, hogy lemarad valamiről?!?!

Kép
gtunde75

Szilvás: elfelejtettem, utólag nagyon boldog szülinapot kívánok sok szeretettel!

Évi: hétvége összességében jó volt, bár megint nem úsztuk meg "tányércsörömpölés" nélkül :(

Tünde: Zoé egy szupergirl :lol:

Sajnálom, hogy a talit elmosta az eső :(
bettinyo

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

[quote="limo73"] írta:limo73

Csatlakozom!

ezt megint nem vágom... :oops:

meglepődtem hogy csatlakoztak mégis du-ra Melindáékhoz(de jó,többen voltak,találkoztak ők is Bmaasékkal,csak sajna akkor váltásban sikerült)

Zoé :lol: :lol: :lol: elképesztőek ezek a gyerekek :)

Tominak kint az alsó 2 metsző :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.06.14 20:01-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="bettinyo"]
írta:
bettinyo
Évi: hétvége összességében jó volt, bár megint nem úsztuk meg "tányércsörömpölés" nélkül :(

:( :(

Ti mikor jöttök erre??
Sucerék jövő héten,már várjuk!

Ircsi,végül milyen zenét rakott be Chloe? Blues Company...? :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.06.14 20:00-kor.

evilany

Évi: szuper, gratulálok a kis fogacskákhoz! :)

limo: Korinna is így pakol :D

Ircsi: milyen zenéket hallgattok Chloe-val?
bettinyo

[quote="limo73"]T írta:limo73i tudjátok használni a freemailt?

én már rég nem használom,minden a g-re van irányítva.

evilany

Évi: fogalmam sincs, most épp autó nélkül vagyunk, mert a szervíz nem ad cserekocsit :( (pedig elvileg kötelességük lenne, mivel elő van fizetve a szolgáltatás.....)
bettinyo

Tündi!.....Igazából semmi extra, csak ahhoz csatlakoztam, amit Évi írt a folytatásban, csak nem akartam mindet idézni.

Minket nem igazán zavart meg a piknikben az eső, még dolgom volt du. így mindenképpen eljöttünk volna, de kár, hogy a csajok sem tudtak maradni.

Zoé :)
limo73

Limo,az a baj hogy mindenünk csurom víz lett,a ruhám,cipő,stb. Babakocsi,táskák...hazajöttünk átötötzni,meg kipakolni,de addigra azért már Tomit is le kellett tenni meg mittomén,nem is akartunk "házhoz menni",ez így lett volna jó,kint a szabadban.

evilany

Piknik

Kép

piknik esőben

Kép

onnan jön a felhő meg onnan....

Kép

Barbiékkal nem készült kép :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.06.14 20:35-kor.

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyTominak kint az alsó 2 metsző :wink:

gratulálok! kezdődik a harapós időszak! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Évi!......Tudom mi jobban megúsztuk az esőt, és sajnálom is, hogy Ti és a többiek nem.
.....de hülye vagyok, most akartam írni, hogy átküldtem a képeket, pedig látom, hogy megkaptad :roll:
limo73

Pécsiek,nem tudom Sucerék meddig maradnak,de jövő hétvégén(persze ha jó időnk lesz :P mint ma :lol: )ismételhetnénk a pikniket!Akkor Tündiék,Kláriék,Maresék is tudnának talán jönni...vélemény?

evilany

Részemről rendben, de lehetne egy szimpla szalonnasütős is, az kevesebb előkészületet igényel.

Elmesélem engem miért nem zavar annyira az eső......igazából mindig szerettem, középiskolásként volt pár elázós kirándulásunk is....aztán a ballagáskor szakadt.....csinibe öltözve rohantunk át egyik épületből a másikba, ahol az ajtóba a rettegett diri-helyettes állt, és kedvesen azt mondta, nem baj lányok, az eső szerencsét hoz! Érettségi előtt úgy éreztük elkél a szerencse :wink: .....és tényleg jó lett az érettségim, felvettek a fősuliba (tudom nem az esőn múlt)......de azóta életem minden fontosnak ítélt eseményekor könyörgök az esőért....tavaly mikor kórházban voltam éjjelente sokszor készülődött az eső, vártam....mert akkor szülnöm kell....nem esett....aztán a császár éjszakáján feküdtem a megfigyelőben, amikor baromi szél lett, borult minden és szakadt az eső.....boldog voltam. .......és ne tessenek kinevetni!
limo73

Limo :wink: épp ezt írtam köremailben,lehetne csak szalonnát sütni,vagy szimpla szendvicsvivős piknikezős.
Eső:jó sztori :)
Én félek a vihartól :oops: főleg a szabadban :oops:

evilany

Nem értem min lepődtetek meg.
Mondtam, hogy megyünk!...

Évi
Olvastam, hogy ti csak 3ig tudtatok vna maradni. Mi tervetek volt még?
Gratu a mászáshoz meg a fogakhoz!

Bévi
Lányom is papírfüggő! Szőrnyű...

Csibuc
Tányércsörömpölés :(
Olvastam a részleteket is...

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!
Sajnálom a pikniket, ehhez az időhöz tényleg nem lehet igazodni, pedig ilyenkor tele van az ember szabadtéri programmal. mi is holnap uszi záró sütögetésre mennénk, csütörtökön meg játszóterezős szülinap a középsőknek...

köszönöm a bókokat, de tényleg nem érzem magam szuper szülőnek. Persze az ember igyekszik, de azért csak emberből van... talán elég, ha "elég jó" szülők vagyunk :)

Bébitaxi: nekünk van egy réggi remélem még kiszolgálja őket is, a bébikomppal nem értek egyet, de ezt már írtam. Utána bicikli előtt még jöhet a kis lábbal hajtjós motor, azt mindegyik szerette, és jól közlekedett vele. Illetve most van oyan pedál nélküli bicikli, az állítólag nagyon tuti biciklizés előtt, olyanunk még nem volt.

Duma:szótag ismétlés nálunk is megy, meg a tesókat szólongatják, sokszor tökre olyan hangsúllyal, ahogy mi szoktuk :D

Pakolás: nálunk is megy ezerrel, azaz 2x1000-el, sőt sokszor együtt....ha látnátok...

Gyerkők ügyesek, Zoét jegyeztesd elő az artista képzőbe!! :lol:

Kinél hogy alakul a nyár?Tervek?

Claire
claire

Clárika,én az utolsó telefonbeszélgetés után azt gondoltam,program sztorno.Zumbára mentem volna(kihagytam)és itthon volt dolog.
Meg hát Tomipihenés,9-től már kint voltunk ugye.(bolt majd a tónál)

Claire,motor,bébitaxi nekünk is van(kaptuk)
Nyár:nyaralás 1 hét Balatonlelle :)

evilany

evilany

Berci felmászik az ágyra! :) :roll:
limo73

Érdekes én is a mártírokon lakok, de én nem vettem észre ezt a sok vizet.... :shock:

Clárika
Kép
clárika

Mindenki eltűnt?
limo73

halihó
Clarika akkor ti nagyon jól vagytok csatornázva!Folyt a víz itt is.:(

Limo végülis hol vettél napernyőt?

Voltunk már sétálni vásárolni...
a lidl-ben vettem 2 részes szettet,86-os,trikó,gatya,kiváncsi vagyok az jó lesz e pelusra,de lehet majd csak pelus korszak után,elteszem. (450 a szett,van fiú,lány)
Lidlben amiért mentem nem volt,(csak vasárnaptól akciós a túrókrém,áhh)de vettem helyette ruhát,sajtot,péksütit..nézelődtem,volt bambusz vágódeszka,elborzadtam,mert a felirat:"bambusz vágódeszka légyűjtő peremmel" bakker mondom már mindent kitalálnak,és elképzeltem a vágódeszkát,rajta hús pl,és a szélén a legyek...aztán rájöttem hogy nem légy-gyűjtő hanem lé-gyűjtő :)
na míg ezt leírtam Tomi megevett egy boriték-fül felet :oops: :(

Kekszezés,kölesgolyó:ti hogy éritek el (ha...,)hogy ne legyen minden olyan?Mert hiába adom az etetőszékben,leejti,belekeni ruhába,nadrágba...úgy néz ki mint egy malac mindig.

Nézzetek körül nála,jó cuccai vannak(már rendeltem tőle)
http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=aduska76
és pesti

evilany

sziasztok!

[quote="evilany"]
írta:
evilanyKekszezés,kölesgolyó:ti hogy éritek el (ha...,)hogy ne legyen minden olyan?Mert hiába adom az etetőszékben,leejti,belekeni ruhába,nadrágba...úgy néz ki mint egy malac mindig.

sehogy... minden olyan lesz... :wink: :D

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Bévi
Chloe eszik feknőtt kaját. :wink:

Limo
Berci rendrakása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Nagyon ügyes Zoé :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Tomi nagyon belendült... mászás, fognövesztés :lol: :lol: :lol: :lol:
Evéskor én a ruhát védem... legtöbbször csak pelus, vagy max. body van Chloen :wink:
Padlót meg feltöröljük...

Zene
Széles a palettánk. Általában anyuka, apuka hangulata határozza meg, hogy miket hallgatunk.
Nem szól mindig gyerekzene... :oops: :wink:

Nyár
Júliusban megyünk 3 hétre családozni, utána valamikor (július utolsó, vagy aug. első hetében Debrecenbe...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi!......Rendrakás...ne is mond, megint fut minden, pedig nem rég jöttünk meg...hát ez van! :)

Évi!.....Én is inkább a ruhát védem, bár lekopogom eddig elég szépen eszik, elég a sima ruha előke....másikat el sem visel magán. Körülötte persze akad maradék, de az könnyebben takarítható.
Na persze ha majd érdekli, hogy kanállal egyen, az érdekes lesz. Kapott Berci is darabolt körtét, kiraktam elé a tálcára, eszegette, de az érdekesebb volt, hogy a tálcán kenegesse.
Az ernyőt végül a kínaiba vettem, csak a kis babakocsira.
limo73

Sziasztok!

MEGSZÜLETETT TAMARA! 06.16-án 22:55-kor, 2800g és 55cm. Természetes úton!

Puszi, Tina

GRATULÁLOK TINA, NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK! SOK PUSZI

Kép

maccs01

De jó!!!!!!!!!

Tina
Nagyon sok boldogságot, tejecskét kívánok nektek!!!!

Nagyon ügyesek voltatok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina szívből gratulálok!
Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tina!
Hatalmas gratuláció!!!
Ügyesek voltatok!
Jó egészséget,sosk-sok tejcsikét!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Gyermek még alszik.

Tina, HATALMAS GRATULÁCIÓ! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK!

Sajnálom ezt a piknikezős esős dolgot… Sajnos olyan hülye időjárás van/volt.

Évi, nálunk Lili az előke (műanyag), kis táskájába kapja a köles golyót. (szerencsére nem nagyon keni össze magát, viszont a földre megy pár darab az tuti)
Viszont az ikeában van ruhára húzható előke, az nagyon jó, mivel ha pl. cserit eszik akkor minden piros lesz és így ez megvédi a ruháját.
Más…
Mi most tálból való csemegézést tanuljuk, hogy ne dobja le a tányért, hanem egyen belőle. Van olyan tányér amit oda lehet rögzíteni, az jó mert így nehezebben szedi fel, persze így is sikerül néha neki.

Bévi, nekünk bébitaxink (Smoby) van, mivel én is úgy gondoltam, hogy a lakásban tud majd azzal menni, mivel lent egybetér van. Most még csak én tologatóm, de már most tetszik neki.
Majd talán 2 évesen kap egy triciklit, de olyat amit már kint az utcán is tud használni, viszont annak normális kerekűnek kell lenni, mivel nálunk földút van.

Jók ezek a rendrakós képek. :lol:

Limo, nálatok Berci nem eszi meg az újságokat? (nálunk sajnos igen)

Ircsi, és Budapestre nem jöttök valamikor?
(mi férjemmel abban maradtunk hogy nyáron még spontánkodunk és szeptember elején indulunk)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jó reggelt!....de szép hírre jövök!

TINA!.....NAgyon sok boldogságot nektek!

Woody!.....dehogynem eszi....már alig van olyan Baba magazin (azokat pakolhatja) aminek nem hiányzik a sarka....A tányérból evést mi is próbálgatjuk....háááát.....egy pillanat alatt felszedi a vákumos tálkát.
limo73

Sziasztok

TINA!!! hatalmas gratula nektek!! Jó egészséget, és sok tejcsit kívánok nektek!!
Millió puszi

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tina! Köszöntelek az anyukák népes táborában! Teljes szívből gratulálok a kis Tamarához!!! Sok sok boldogságot, jó egészséget, és még annál is több tejcsit kívánok!!! Nagyon ügyesek voltatok!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Most esek be..

Tina,és kis Tamara,gratulálok,hosszú boldog életet kíyánok!!

Tünde üzenete,a sparban 229 a kecskeméti,de remélem még nem tárgytalan.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?