Új privát üzeneted érkezett!

Andi
köszi, akkor ha ebből viszek be, az elég...
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00194847
A mi hordozónk olyan, hogy a csecsemők miatt van egy kis "pótlék" a derekánál, amit később ki lehet venni.

Ancsi
császárnál nem altatnak, spinális érzéstelenítéssel csinálják, de azt hiszem, nem adják utána kézbe a babát, csak megmutatják, de nem biztos...

Kép Kép
estrella22

Juuj, végre laptetű, egy kicsit megtartok magamnak a pénteki szüléshez :)
Béku, küldök kicsit a jóslófájások elmúlásához, Ancsinak, hogy beforduljon Dorka, Csucsunak, hogy minden rendben legyen és persze Eszternek, Sajtinak és Ann is kap! :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: köszi a laptetű részt!! :D

Ancsi: ezt a dokidtól kell megtudnod,hogy nálatok altatásban csinálják-e a császárt,vagy gerincérzéstelenítésben!

Kórháza válogatja...

Nálunk kizárólag altatásban megy a dolog,és emiatt apának adják oda a babát,de csak később,mert a műtőbe tilos bejönnie...
Utána 1-2 órával kapja meg az anya a babát,sajnos ezt el kell fogadni, a kórházak protokolljába nincs beleszólásunk...

Nekem az előbb már egész jó volt,aztán megint rákezdett... :roll:
Mindenesetre nem muszáj nekem szenvedni már most,veszek be rá magnéziumot! ;) :D :D :D
Vendég

Ancsi, a Jánosban császárhoz spinális érzéstelenítést alkalmaznak. Ennek az a lényege, hogy ugyanúgy a gerincnél adják be, mint az epidurált, csak "más rétegekbe" történik a szúrás. Császár után 12 órát mozdulatlanul kell feküdni!!!!!!!!!! különben iszonyat fejfájás várható!!! Ez ezzel jár és be is tartják a 12 órát

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella!Köszi a laptető-csippenetet!..csak fordulna tényleg be!Lustának biztos nem lusta,mert amúgy pörög minta a ringlispi! :lol:
Arik ezek az Ikeás takarók!Ezeket még nem is láttam!Azt hiszem jövő héten még mi is beszerzünk 1-2-t!
Nekünk 5 rugi,5 body van a listán...de most azt nem tudom,hogy rövid újjasat,vagy hosszút rakjak?
Tegnap vettem Teenát is...de lehet, hogy elb@sztam,mert normált vettem.Elég vastag lesz az nekem?? :roll:
Ti textilpelusból (büfiztetni stb.) mennyit vettetek?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi, nálunk marhasok fogy a textilpelusból!! :shock: :shock: :shock: :shock: Vettünk alapból 16-ot, kaptam barátainktól még 10-et és van még az ikeás kis törülközőből is 10... nem mosok mondjuk 2 naponta, és ki se fogy a polc, amin van, de nálunk tényleg sok kell.... :wink:

andrea-1

Akkor azt hiszem veszek még abból is!Köszike! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Ancsi!!

Köszi a gyógyszer tanácsot,remélem nem lesz szükségem a cataflanra.Bár ma is érzem a fejem,nem tudom mi a fenétől. :roll: Nem vagyok nagy fejfájós,de a tegnai nap kikészített.Aludtam délután 2 órát,és este 10-kor már beájultam,és reggel 8-ig nyomtam. :D :D

Estrella!!
Köszi Neked is,most van itthon panadol. :wink:

Andikám!!
Nem sunyogok ám,csak tudod... :wink: :wink: Apa nem tud betelni Izával,mondta ide nosza nekünk is.. :D :D

Szóval az úgy volt,hogy leállította Z a stimut,mert nem tudtuk mi,hogy lesz a derekam miatt.De mentem hozzá tüszőnézőbe,és az Én szar iklusom lám hozta a formáját,és volt spontán peteérés.Erre Z az mondta mi lenne ha nem hagynánk veszni,próbáljuk meg,konzultált a gerinc dokimmal(örök hálám Z-nek,nagyon profin nyomta,lelkiismeretsen)és repesztettünk,és jött,látott,győzőtt,és beköltözött.. :D :D :D Mi repkedünk P-vel,már most óv,véd,vigyáz Ránk. :D :D Még senki nem tudja,csak Ti!!! :D :D

Ma elmentünk a Duna partra hekkezni,jujjj,olyan fiom volt,frissen sütik,utána benyomtunk 1-2 palacsintát.Séta,most itthon pihegünk. :D
csucsu99
Budapest

CSucsukám, na akkor ez STRAMM gyerek lesz, mert a nehézségek ellenére is MOST AKART JÖNNI!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Mindig útáltam ezt a közhelyes dumát, tudod a nagy hozzáértőktől, akiknek soha nem volt meddőségis probélmájuk, hogy majd jön ha jönni akar....... de most a Ti kisbabátok tényleg hozta ezt a közhelyes formát... :)))))))))))) És tudod ugye, hogy a spontán terhességekre szokták mondani, hogy eleve erősebbnek indulnak... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Úgyhogy készülhettek a februári szülésre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper, hogy Z. nem hagyta veszni ezt a hónapot.... Nemhiába profi egy pasi a maga nemében... :wink: :wink: :wink: :wink:
P-nek meg mondd meg, hogy készüljön, mert ha lányos apuka lesz, mint Rajó, akkor már a szülés pillanatától legszívesebben az erényövet rakná a gyerekre majd.... Nálunk már elhangzott ugyanis ez a dolog is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont ha jártok erre mifelénk bármikor, addig is megdajkálgathatja Izát, úgy az érzés miatt.... :)))))))))))))

andrea-1

kukk,

sokkal jobban, most voltunk dunai hajózáson, Liza ba..ik aludni, reggel 6 óta, a tököm ki van vele, ennyi kibabrált energia hogy a tökkerembe fér bárkibe is ? holnap elvisszük Szob-Márianosztra útvonalra kisvasutazni :-))))

Ancsi,
simán befordul, sőt be is tudják masszírozni irányba :-) gondolom azért nem a szülőágyon :-)

Béku,
nem lehet hogy most tágul a medencéd ?

pelenka: sok fogyna ha hagynám, én úgy oldottam meg hogy normál tetrapelust (persze sóginőtől kapott használtat) négybe vágattam, így mégse kell "feleslegesen" mosni állandóan.

pléd: nem vittem, sőt se kesztyűt, se sapit mert én büntetésnek éreztem volna a gyereken :-) használtunk mindent ami kórházi :-)

Csucsu,
fejfájás múljon, esetleg jégzselé ? vagy van thai balzsamom ha gondolod adok szívesen.
rómain voltatok ?
1. trimiben necces a gyogyó, ha nagyon muszi akkor algo (Lizivel 1. tirimi után végig szedtem a szülésig szinte)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: nem tudom,fogalmam sincs,az mikor történik,mindenesetre Maja nemrég jól belerúgott a medence csontomba,na akkor csillagokat láttam...,úgyhogy elképzelhető... :roll: :shock:

Erről semmit se tudok,de nem kizárt. :?
Vendég

Béku,
hát valahol ki kell jönnie, ergo ahhoz azért a medencének is kell alakulnia, tágulnia :-)

kubuspace

Az odáig okés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak azt nem tudom,hogy ennek mikor kell megtörténni,mert hallottam már olyat,hogy vajúdáskor csúszik szét... (???)

Szóval erről nem beszélt nekem senki,se orvos,se védőnő :D :D :D
Vendég

Sziasztok sajna még nem tudtam 5 oldalt vissza olvasni.

Eszter ,Kubu ,Ancsi ha jól dereng boldog szülinapot! Igaz akit tudtam ha jól dereng köszöntöttem a fb.-on.

De vagyány lett a szoba Estrella! Gratula!

Felpakolom hamarosan a babacucokat a vaterára ha valakinek tetsz valami szoljon pü. vagy fb.-on és megbeszéljük. a nevem elött "m" van.

Üdv. az ujjabbaknak .

Ann igen fertöző a pocisok között !! :D
Eszter remélem a 6 évnél megálltak és uj időszámításotok lesz!!
evolet
Szolnok

szüléskor ? na akkor az kb egyenlő a halállal, szerintem 25 héttől tök normális, a szervezet előre rendeződik, felkészül, ha nem úgy van akkor azt túlélni ......

kubuspace

sziasztok
Andi
gratula hogy leesett a köldökcsonk, és Hannának is meg Filipnek is még 1-2 napig törölgettem, bár a Hannáé el lett ...-ve, úgyhogy az övét még hónapokig kellett hordani dokihoz hogy szép legyen mert nőtt rajta vmi vad hús :(

kubu
ne agyalj már azon a 4-en örülj h megvan és élvezd a családodat, én biztos nem mennék el jövő7en.... nekem is 4es lett az államvizsgám anno, velem madarat lehetett volna fogatni.

béku
bocs de meg kell cáfoljalak, a "mi" kórházunkban ki van csukva a csak altatásos!!! császár ,mert Hanna is ott született és nincs altatás, csak ha a mama vagy a baba nagy veszélyben van , és utána 6 órával fel kell kelni az ágyból, ezt viszont kórháza válogatja mert sok helyen 12 óra múlva, de így kisebb a trombózis kialakulásának a veszélye.
tuti a 2000w-os porszivó enyém 1600w-os de a szőnyeget is felszedi én nagyon szeretem.

csucsu
örülök nektek újra meg újra....

ann
bocs hogy kihagytalak a felsorolásból , még jó hogy neked is meg kellett Fertőzödnöd:)

én tegnap azt hittem meghalok délután olyan hányinger és undor fogott el, hogy csak na, a héten minden délután alszok és éjjel 3előtt is arra keltem hogy menten összehányom magam és 5ig nem birtam visszaaludni, akkor is vedérrel a jobbomon :(
nem tudom mi van , de azt hiszem rám fog férni egy kis nyaralás jövő 7re....
képzeljétek ekól hogy Hannát beválogatták egy pelenka reklámforgatásra szerdán megyünk vele 2 gyerekből fognak választani az egyik ő lesz .... még a végén "celeb" lesz ahogy az apja mondja ....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: jó tudni,mert aki a szülésfelkészítőt tartotta (nem a doktornő,hanem előtte 2-vel),ő beszélt erről a részről,meg a szoptatásról,és azt mondta,hogy ha császárra kerül a sor,akkor apuka kimegy,és altatás.....

:shock: :shock:

Sajnos a doktornő nem említette ezt a kérdést,úgyhogy én csak annak a szülésznőnek a szavaira hagyatkozhattam,aki nekünk tartotta... :)

De akkor köszi az infót! :)
Vendég

A pelenka reklámválogatáshoz gratula!!!! :D
Vendég

Kubu Drága!!

Köszi,hol lehet ezt a balzsamot beszerezni????És a jégzselét??gyógyszertár???
most is fájdogál,Én nem tudom mitől,ettől a hülye időtől???
Nem a Rómain voltunk,hanem Szigethalomnál van egy tuti Dunaparti étterem,de ilyen műanyag villás/késes,faasztalos. :D :D nagyon tuti a hely,valamikor csatlakozhatnátok ha van kedvetek. :wink: :wink: :wink:
És akinek nincs messze csaphatnánk egy össznépi hekkezét is.Lángos is van. :D :D :D

Andikám!!
P-é már most rózsazsín ködbe jár,montam is Neki,hogy mi van ha fiú lesz??ááááá,Ő Lányt "csinált" :D :D :D :) :) :) No de viccet félre téve,legyen aminek lennie kell,csak jőjjön egészségesen,és végre a karjaimba tarthassam. :D :D

Ann!!
Jól vagy???? :wink:
csucsu99
Budapest

Lukácsné,
wow kis celebünk.

Csucsu,
thai balzsamot Thaiföldről, én most kaptam egy szállítmányt, abból adok szívesen, jégzselét gyógynövényben tutkóra.
hát nem tudom mi van, nekem napok óta nincs semmi bajom :-)
étteremben naná bármikor, akár már holnap is benne vagyunk :-)))))

kubuspace

Kubu!!
Ja,Thaiföld, :D :D Oda nem ugrom el. :D :DHozzád viszont elugrom ha nem gond jövőhéten valamikor .és köszi előre is.Örülök,hogy nem fáj a fejed. :wink:
Na,legközelebb egyeztetünk,és mehetünk egy nagyot halazni. :D :D Amúgy Eszteréknek sincs messze..ugye Eszter??? :D :) :wink:
csucsu99
Budapest

Csucsu,
persze persze gyere bármikor, kivéve szerda du (geridoki) csüt délelőtt (-10 kg szuri :-)))))
na azért címet kérek, holnap szerintem megnézzük a szigethalmi halast :-)

Estrella,
még múltkorról olyan Kubus volt amit leírtam és totál nem érthető, hát igen mert nem akartam idegenek előtt kiadni magam, de mindjárt részletezem.... priviben :-)

kubuspace

Hűű,lehet címet majd holnap írok reggel,mert Apa bealudt a F1 alatt,de simán oda lehet találni.

Átkell menni a Taksonyi hídon,és rögtön jobbra lefordultok a Duna patra ott egyenesen tovább,és balra lesz az étterem.Karám étterem,ha beírod a googlibe,ott kidobja. :lol: :D :D Jó nagy a terasza,ma ezren voltak,teltház volt. :wink:

Holnapra jó hajókázást és halazást,Én is néztem,hogy megy a Borárosról hajó,lehet majd a Keresztlányunkat elvisszük 1 körre. :D
csucsu99
Budapest

Kubu: hát tényleg durva lehet,ha csak akkor tágul a medence... :shock:

de tényleg nem mondasz hülyeséget,2 napja kicsit "pingvines" lett a járásom... :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez végülis magyarázná a dolgokat :D :D :D
azt nem tudom,hogy ahhoz is van-e köze,hogy ennyire el vagyok ma pilledve...
iszonyú testi fáradtságot érzek tegnap este óta (tegnap is kocsival hurcolásztak,tehát nem volt túl megterhelő...).
Vendég

Szasztok csajok! Élünk, Barbus ma is jól elfáradt. Kint voltunk az egyik rokonoméknál falun és a gyerekem bevette magát egy párszor a baromfiudvarba és kergette a kacsákat meg a libákat. Nagyon jól el volt. Finom bográcsos kajcsit ettünk és jól elfáradtunk mi is. Tomival összekaptam, mert le kellett b@sznom anyósékat, szerinte durvára sikeredett. Mondtam neki, hogy anyósnak régen sem volt szüksége szószólóra, ha valami gondja van jöjjön oda és beszéljük meg. A lebasz oka, hogy tönkre vágták (funkcionálisan használható, de ronda lett) a babahordozónk napellenzőjét. A drágák összehajtották, mikor átpakolták a babakocsit. Mi a szarért nem lehetett békén hagyni ott, ahová én tettem, ha meg már akkor tudta hogy zavarni fogja, akkor szóljon és áthozom anyuékhoz. De nem, nekik partizánkodni kell. Hát én meg elküldtem anyóst a fenébe, hogy nem azért vigyáztam rá, hogy itt menjen tönkre. A következő gyereknek meg majd ők veszik az új babakocsit, ugye? Mindegy, Tomival tök jól összekaptunk rajta, imádok itthon lenni. Pedig egyébként tök jó, mert a gyerek sem lóg egész nap a nyakunkon. Mindegy, majd megbékélünk, de azt hiszem szerdán nem alszom náluk, egyszer én is megérdemlek egy éjszakát Barbus nélkül. Legalább kialszom magam végre. Ha itt van velem, akkor azért nem alszom olyan nyugodtan. Tomika meg csak keljen fel hozzá 5-kor, vagy max. 6-kor.

csucsu: Az örömhíreden hogy sikkadhattam át??? Ezer gratula az eddigiekhez és majd millió a többihez.

lukacsne: Hanna celeb tényleg gyönyörű baba, drukkolunk. Hogy kerültetek egyébként ilyen reklám közelbe? Csak mert Barbusra is annyian mondják, hogy milyen gyönyörű, hátha valaki felfigyelne rá is. Persze nem a ti reklámotokhoz, de mondjuk egy nagyobb méretű pelushoz. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu!!!!

Nem mentünk át a Taksonyi hídon!!!!!!!!! :D :D :D Pedig esküszöm úgy emlékeztem,bocsánat. :D :D
Közvetlen előtte jobbra lefordulni.Dunasor utca. :wink: :wink:
csucsu99
Budapest

Sajti,
nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk !!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

kubuspace

Drága Sajti,Isten éltessen sokáig!!!! :D :D :D

Kép

Bocsi,kicsit nagyra sikeredett... :oops: :oops:
Vendég

Sajti,
bódottágos szülinapot kívánok!!!
És azt, hogy a következő ilyen reggelen gyereksírás legyen az ébresztőd :wink:

Breki,
mensis fájás nekem is befigyelt az éjjel :?
Illetve mostanában azzal játszik a lelkem, hogy hol az egyik, hol a másik lábamat zsibbasztja el teljesen 8)

Csucsuuuuu,
olvastalak ám, csak nagy lusti vagyok mostanában mindennap írni :oops:
Szóval: GRATULÁDÉ!!! (ez a halk változat, de hamarosan teljes hangerővel szólnak majd a fanfárok :) )

Andikám,
Izán még mindig csak ámulok, hatalmas ez a lány, és milyen kis nyugis a képeken :D

Lukácsné,
drukk-drukk Hannának a válogatáshoz :arrow: :arrow: :arrow:

Maximalista Kubum,
gratula a négyeshez!
Persze tudom, hogy car amikor az ember tök biztos magában, így asszem, ha rontani nem lehet vele, lehet hogy én is nekiszaladnék mégegyszer :roll:

Estrella,
szóval péntek? Én a 26-át néztem ki magamnak, illetve nem is néztem ki, hanem valahogy megálmodtam, és azóta egyfolytában ezen jár az agyam, hogy akkor fog Mócink kibújni.
Bár mostanában többször is szoptattam álmomban a babát, szóval lehet hogy ő már hamarabb készül kifelé?
Hólyagtáji feszülés éjjelenként nálam is van, mert akkor uyge nem tudok annyira figyelni a pisilésre, csak arra ébredek hogy fordulnék de nem tudok mert iszonyúan feszít lent :?

Vicky,
ilyen sajnos mindig van, én azon paráztam az elmúlt két hónapban amíg anyuék mindennap bajáratosak voltak ide, hogy mikor vágja agyon anyum a kávéfőzőnket vagy nagyikám a bejárati ajtót (az istennek nem sikerül neki megtanulni hogy hogy működik egy műa. teraszajtón a kilincs :roll: )
Ne mérgelődj, Tomi is lehiggad majd és belátja hogy igazad volt!

Kép
judit0713

Judit: hajnal óta ismét fájdalmak,de igyekszem tudomást se venni róluk ;)

Sajnos ma még sokat kell dolgozni,ha holnap mindenhez hozzá akarnak férni,de ember még itt durmol mellettem....

Így már csak pár nap (max. 1 hét),és kaptok fotót a babaszobáról :D
Vendég

Sajti
nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
estrella22

Ancsi
Az Ikeás takarós szettben 3 darab van…
Én extra vagy szuper Tenát vettem, de hát ki tudja előre, milyen kell… 500 ml-t bír.
Én 15 textilpelust vettem és 15 Ikeás kéztörlőt büfiztetéshez:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20075966

Csucsu
Szerintem az elején teljesen normális a gyakori fejfájás valamiért…
/Talán hogy lassítson az ember :)/
Na meg az álomkór is az…
Z. nagyon ügyes volt, na meg persze Ti is :)
Ez a hekkezés istenien hangzik, elmentem az étterem nevét…

Kubu
Remélem a kisvasutazás kifárasztja Lizát :)

Lukacsne
Hanna reklámjához gratulálok!!!

Vicky
Mikkel lehet boldoggá tenni egy gyereket, egy kis baromfiudvar és kész :)
Anyós dolgot sajnálom :( Meg a babahordozót is… Tomi ilyenkor nem áll melléd?

Judit
Lábzsibbadás nálunk is van… :)
Igen, nekem a most péntek megfelel, férj 2-ig dolgozik, délután indulhatunk is be, dokim dolgozik aznap, hétvégén meg be tudnak jönni látogatni :)
/Hahaha, Zsombort biztos marhára érdekli, hogy én mit szeretnék :)/
A 26.-a is jól hangzik :)
/Nekem az a „legvégső”, 27.-én utazik el a dokim…/
Jó, hogy így megálmodtad…
Én még korábban a mai napot mondtam, de még várhat picit :)

Ööö, 38. hét, na milyenek vagyunk???????????? :)
Pont egy hónapja kerültem kórházba, hát akkor nem gondoltam volna, hogy itthon töltjük a pünkösdöt kettesben…

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Sajti!
Nagyon boldogságos születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Estrella,
gratula a 38. héthez! Ebből is látszik hogy Zsombor nagyon jó gyerek, szépen kivárja az idejét :D

Kép
judit0713

Sajtikám!!!!!!!!!! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked a Famíliámmal együtt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juditkám: A látszat néha csal.... Ma pl. reggel óta nyűglődik.... megyek is... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Andikám,
szóval csak a szép pillanatokat örökítitek meg, hogy később csak erre emlékezzetek :lol: :lol: :lol:

Kép
judit0713

Neeeem..... vannak bőgős-hisztizősek is :)))))))) Hisz az is Ő :)))))))))

andrea-1

Csak azzal nem akarod riogatni a még babára várókat-vágyókat :lol: :wink: :lol: :wink:

Kép
judit0713

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valahogy úgy..... :lol: :lol: De az is igaz, hogy mikor csinálja az extrád műsort, akkor nem is nagyon van lehetőség fotózásra ,mert űgy pattogtat minket.... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

SAJTI

Nagyon boldog szülinapot!!!!

ANN

Nagyon boldog névnapot

http://www.youtube.com/watch?v=BwtuKgGC ... re=related
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.06.13 15:44-kor.

Kép
vnbeni

Estrella: A gyerekek imádják az állatokat, főleg már ebben a korban. Anyós vitánál meg Tomi inkább nem folyt bele és jobb is ez így. Csak azt nem értem, hogy eddig nem is várta el egyikünk sem hogy belefolyjon, hiszen nem szakadhat ketté. Most anyós nem szólt és elvárta Tomitól, hogy közvetítsen. És ezt utálom, benne mindig is azt értéleltem, hogy egyenes ember. Most meg megsértődik és nem szól vissza. És az a legszörnyűbb, hogy azért nem szólt, mert ő kitalálta, hogyha velem összevész, akkor majd nem engedem oda a gyereket. Ezt meg honnan szedte? Ilyen hülyeséget. Max. én nem mennék át, de a gyereken sosem verném el a balhét. Ráadásul én nem is neki címeztem a dühömet, hanem annak aki összehajtotta azt a vackot. Azt mondta nem ő volt, ennyi. Mindegy, most a Tamás kedvéért hajlandó vagyok elnézést kérni, de akkor sem azért amit mondtam, hanem ahogy mondtam. Nem szeretem, mikor feleslegesen tépem a számat (és egyébként mióta haza jöttünk nem ez volt az első dolog, amire vállhúzogatást kaptam). Egyébként nagyon ügyes vagy a 38. héttel, mondtam én, hogy végig marad bent Zsombi bébi. Csak így tovább csajos.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann,

boldog névnapot kívánunk !!!!

kubuspace

Sajti!Boldogságos születésnapot!

Ann!Boldogságos névnapot!

Csajok!Normális az, hogy folyamatosan "bedobog"a szívem?!Már tegnap este óta!Próbálok pihizgetni,de fekve sem a legjobb....lehet,hogy Dorka nyomja ennyire?!Ha pl.:lehajolok akkor szinte mindig érzem!...jó,hát lelkileg sem vagyok a toppon....vérnyomást többször is mértem,normális volt!Szerintetek?? :roll:

Kép
Kép
missancsi

Ann!
Boldog névnapot!
vikus82

Sziasztok!!

Para mami jelentkezik!! :D :D :D Nóóórmális,hogy fáj a hasam,olyan megjövősen,de már tiszta frászban vagyok. :oops: :cry:

Sajtikám!!
Isten éltessen e jeles napon!!

Ann!!
Bolodg Névnapot kívánunk!!

Vikus!!
Látom megy az idő,hogy vagy???mesélj,jöhet pü. is!! :D

Ancsi!!
Jajjj,ez nem jó,de tuti nyom valamit Dorka.Pihizzél sokat.

Kubu!!
Voltatok hekkezni???

Andikám!!
mai séta megvolt??Csodaszép az idő,mennyivel jobb ilyenkor szűlni,nem kell a lakásba dekolni. :wink:

Judit!!
Köszi,jól vagytok?????Gondolom már készen mindennel.
csucsu99
Budapest

Sajtikám,
boldog szülinapot itt is! :-)

Ann,
isten éltessen! :-)

Lukácsné,
gratula celeb-Hannához! :-D :wink:

Estrella,
IKEA-s kéztörlő nekem nagyon bevált. kórházban és itthon is.
mi vittünk saját takarót meg kesztyűt és sapit a gyerkőcnek. nagyon meleg van ugyan, de a légáramlatok meg a hőm. különbségek miatt kellett a sapi nagyon.
gratula a betöltött 38-hoz.

Juditkám,
hamarosan ti is sorra kerültök. ;-)

Breki,
szerintem is tágulnak a dolgok, de azért a pihi sem ártana, nehogy ismét boruljon a tornasor. :wink:

Csucsukám,
gratula még1X, úgyx látszik nálatok is sikert hozott a dokkerváltás! :wink: kíváncsi leszek bejön-e hogy P. lányt csinált! :lol: :wink: :lol:

mi jól csak nagyon fáradtan. apósom és sógorom volt az elmúlt napokban látogatóban, plusz Bazsi éjszaka nem túl jó alvó, de nem panaszkodom, ezt akartuk! nálunk nincs sírós fénykép, mert olyankor nincs idő fényképezni! :roll:

csajok, aki kérdezte mikor lehet jönni látogatni!
most még intézzük a hitelt, plusz a ház átadást, ezek júl 1-ig elvileg rendeződnek. utána sok szeretettel várunk benneteket! :lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsu,
szerintem normális.
ha nincs vér és erős görcs, akkor nem gond. ja és nekem is panadolt ajánlott a házi dokker az elején.

ja és csajok, a hólyagfeszülés elvileg lehet attól is hogy már eléggé lentre kerül a baba feje és ezért nagyon nyomja.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: lehet,hogy tágul...
De elég durva,már könyörögtem itthon,hogy ágyazzunk meg,mert muszáj vízszintesbe kerülnöm,hátha jobb lesz.

Egész nap fájdogálok,de a tornasoron nem változtatnék,főleg hogy Ancsi nincs rajta,akivel kb. ugyanakkorra vagyunk kiírva ;) :D :D :D

De azért az jó hír,hogy dolgozik a szervezetem,megkönnyíti a későbbi munkát a szülőszobán :D
Maja is nagyon izgatott,egész nap ficánkol :D

Úgyhogy pihentem ma sokat,a kaját is párom készítette,most meg ablakot mos helyettem.... :roll:
Vendég

Csucsu: nekem a kezdetektől vannak mensis "fájdalmaim",nem múltak el a mai napig,de ez normális :)

Én nem szedtem rá semmit,csak pihentem olyankor :)
Ja,és a paramamiság is kitarthat végig.... :roll:
Vendég

Ann: Én is boldog névnapot kívánok Neked!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzsókám: Iza viszonylag jó alvó, de így is fáradtak vagyunk... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Figyu Balázska is csinálja, hogy fullra bekancsalít??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Csucsu: Persze séta megvolt.... igaz csúsztunk mert a gyerek nem akart felébredni, így 1 óra késéssel indultunk, persze az utat végignyöszörögte, de be nem aludt.... :lol: :lol:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?