Új privát üzeneted érkezett!

Kubu: jujj,nagyon drukkolok!! :)

Hát egy ideje minden nap fél4-4 felé kelek... :roll:
Tudom,milyen a vizsgadrukk,én mondjuk nagyon utáltam,de Neked annyira klasszul megy,tuti az 5-ös!!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Látod? Egy laptetű is megerősítette ;)

Legyen még Estrelláé,és Eszteré Kubu mellett,meg Csucsué megnyugtatásul ;)
+aki még csippent :D
Vendég

Kubu: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ügyes legyél!! :D
Vendég

húúúúú azta ancsi gratulálok,sok boldogságot nektek!!!!

csucsu: neked is halk gratula!!!!!!

andi: megkönnyeztem a szüléstörténeted, ügyik voltatok.

béku: majácska is ügyeske ,hogy így növöget és aranyos kis husibaba.

kubu: drukk a vizsgához!!!!

erre ébredni nem semmi, csupa jó hírek.

én is csatlakoznék a majd közösen zebrásodók táborához, tegnap voltam a bmc-ben 3.napi uh-on,minden ok, majd 1 hét múlva újra megyünk tüsző nézőbe, és akkor ha minden úgy alakúl akkor a hónap végén visszakapom a hidegben hűsölő kis drágáinkat.
valyoni

Jó reggelt Mindenkinek!

LÉNA BABA!ISTEN HOZOTT!!!!!!!!!!!!!

Csucsu!
bazeg.........Te kis sunnyogó!
halk gratula!most lombik volt vagy matisz??????
lemaradtam!!!!

Kubu!
megy a drukk,megy a drukk!
vikus82

Jóreggelt!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubukám: IFA-platónyi szállítmány megy Feléd, csajszi, az újabb csillaosötös begyűjtéséhez!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssss végre vége!!!!!!!!!!! Uccsó vizsga!!!!!!!!! Ma dobok egy pofa sört asszem ennek örömére!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valyoni: megvuduzhatlak zebra ügyben????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Béku: végülis mindegy mekkora lesz, lényeg, hogy rendben legyetek majd a baba is , Te is...de úgy lesz!!!!!!!!!! És a fórum ereje ott lesz .... és könnyű szülés lesz Nektek is!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

vuduzhatsz persze-persze jöhet!!!!! :D
valyoni

Andi: köszi,úgy lesz! ;) :D :D :D
Ezt a keveset,ami még maradt,megpróbálom kiélvezni,aztán várom a folytatást :D

Egyébként Maja nagyon tud időzíteni,mert az UH előtti este fordult be, apa látta az arcomon a torzulást,elég brutális volt :D :D :D :D :D :D :D

Akkor nem gondoltam bele,csak mikor azzal kezdte a nő,hogy nagyon jó kislány,mert irányba fordult :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apja már most imádja,az egy szem fotót is vitte magával a munkába, 14h-ig nem bírja ki anélkül :D :D :D
Vendég

Valyoni: köszi :)
Neked is megy a drukk a következő zebrás teszthez!!! :)

Most nem is szabad lemaradni,gyorsan be kell szállni az újabb baba-dömpingbe :D
Vendég

No,mék porszívót venni :D :D :D
Tegnap egy másik Media Markt-ban ugyanazt a porszívót drágábban akarták rámsózni (szabadárasak sajna),és nagy kegyesen a kinti utolsó darabot odaadták volna annyiért,amennyiért az Árkádban dobozosat kapok..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval irány az Árkád!!!!! :D
Vendég

Csajok, Mindenkinek nagyon boldog Pünkösdi hosszúhétvégét kívánunk!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

andrea-1

Csucsu!!!!!!!
(halk) GRATULAAAA!!! Azta, de jó, nagyon örülök!

Andi, Iza baba csodás! (nekünk is van ilyen plédünk :D )
Az első képen tiszta anyja ez a lyány :wink:

Kubu, egy kalappal!

Béku, Maja szépen nődögél! Ügyes kislány!

Ancsyka, sok boldogságot Léna babához! Hozzál majd képeket, ha már itthon vagytok és lesz rá alkalmad!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Én Carlaval és Csucsuval ültem egy autóban...ugye ez is jót jelent!!?? :))
ann74

Ann, mindenképp.... Carlánál ugye 2 baba van.... tehát Mindkettőtöket meg kellett hogy fertőzzön a nagy számok törvénye alapján!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Tegnap kicsit besűrűsödött az esténk, így nem tudtam már jönni :(

DE
Béku!
Nagyon nagyon szépséges és ügyes Maja :D
Csodás súly, és gyönyörűűűű a kép :D Arról nem is beszélek, hogy be is fordult... :D
Maga a tökély minden :D

Andikám!
Szüléstörténetedet végig szipákoltam :roll:
Olyan megható és szééééép :)
Iza csodás!!!!! :D ez a kép... :D

Csucsukám!
Ezaz! :D
nem kell nektek BMC!!! :D Ott a kis törpike a pocakban :D
nagyon örülök Nektek!!!! És nagyon nagyon gratulálok!

Kubu!
Teljes drukkban vagyok reggel óta miattad, mert nem olvastam, hogy hánytól hányig kell rád gondolni, így mióta felébredtem, beleadtam apait-anyait :D
remélem hamarosan jössz a hírrel, hogy 5-ös lett :D :D :D

eszter82
Budapest

Csucsu
Nagyon-nagyon gratulálok, ügyesek voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Andi
Nagyon köszönöm, hogy leírtad!!!
/A meghalok rész nem tetszett, de fel kell rá készülnöm :)/
Az új képek is nagyon jók, ezt a virágcsokrot kaptad Rajó kollégáitól? Gyönyörű!

Kubu
Naaaa, hogy sikerült????
A tegnapi napodról nem értem, amiket írtál, most nem tudok kubuul :(

Ann
Jaj, ne mondj már ilyet, hogy fárasztanál minket!!!!
Párodnak hogy sikerült a vizsga? Gondolom nem nagyon tud most tanulásra koncentrálni.
Remélem lesz javulás az anyukájánál!
A kirúgott kolléganőd miatt van most rengeteg melód?
Autót sajnálom :(
Nekünk leloptak valami kerékőrt, meg csavar is hiányzott, kettő tartotta a kereket, még jó, hogy nem történt baj.
Fura hangja van a kocsinak, el kéne vinni szerelőhöz, de most készenlétben van a szülés miatt…

Sajti
Remélem a hosszú hétvégén te is kipihened magad!
Jó rokonyozást!

Béku
Maja nagyon szép, jó kis husi a képeken :)
Szuper, hogy befordult és jók a méretei!
Én kíváncsi vagyok, kihúzzuk-e a csütörtöki UH-ig.
Köszi a laptetűt :)
Remélem sikerült megvenni a porszívót!
Ebbe már én is belefutottam, hogy nem ugyanannyi két Media Marktban ugyanaz a cucc, ez azért elég felháborító!

Velünk nincs semmi extra, délelőtt főzőcskéztem,megvan minden 3 napra, most pihi…

Kép Kép
estrella22

Estrella: szerintem simán kihúzzátok csütörtökig.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Meghalós rész csak "kicsikét volt", hogy mégse hazudtoljam már teljesen meg magam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma megvolt az első sétánk.... elmentünk a bótba... ded beájulva alszik, most értünk vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A nap kérdése: Mitől szabadultunk ma meg?????? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

andrea-1

sziasztok
régi vagyok új névvel, megváltoztattam a nevemet, mert a városban többen rámszóltak,hogy hahó hallottuk,olvastuk,hogy újra mentek a fagyisakért. :shock:
magnolia77
Gyöngyös

andi: édes a lánykád, n
olyan mintha nem is most született volna hanem vagy 3 hónapja
magnolia77
Gyöngyös

magnolia és ki vagy????????

andrea-1

andi: átment a pü?
magnolia77
Gyöngyös

Lányok,köszi mindenkinek,szerintem is tündéri Maja :) :D :D

Nagyon megviccelt minket a tegnapi UH-on,mert előtte ettem kb. 1 órával,és még akkor is ringott a pocak a mozgásaitól (kb. egész nap),de amint a vizsgálóágyra feküdtem,bevágta a "jó kislány vagyok" szerepét, amit apának szokott tartogatni :D :D :D

A szívhangjára vagy 4X visszatért a nő,és megjegyezte,hogy ébren van, csak nem hajlandó semmit se csinálni :D :D :D

Betámasztotta a kis fejét könyökkel a lábára,és csukott szemmel várt :D
etettek csokival,szőlőcukorral,2X kiküldtek tornázni a levegőre,de semmi :D

Ébren röhögött a képünkbe csukott szemekkel :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mondtam én,hogy nagyon huncut lesz a lány! ;) Nem érdekelte sem a köhögés,sem a saját hosszas csuklása,sem hogy rázogatták, bökdösték a hasamat,se a tornázás,sem a bevitt cukor :D

FB-ra raktam fel párat a grimaszaiból,a nő szerint színésznőnek készül, mert hihetetlen sokféle grimaszt bírt produkálni :D
Vendég

Jelentem a porszívót megvettem,meg porzsákot,és megleptem magam egy parfümmel is..... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:

De csak mert az Árkádban kuponos nap volt még ma,így a kedvenc illatomat 40%-kal olcsóbban megkaptam :D :D :D :D
Apa mondta,hogy mindenképp vegyek (jó dolgom van,mi?) :D :D

Cicc is kapott egész hónapra elegendő kajcsit,úgyhogy most nagyon jól haladtam :D
keddig betáraztam kajából is :D
Vendég

béku: milyen parfümre találtál rá? Egyedűl vitted haza a porszívót? Ne cipekedjél drága.
magnolia77
Gyöngyös

Csucsukám,
aztasunnyogósmindeneteket! :-) :wink:
halk, de annál örömtelibb gratula!!! részletekkel gyere majd!

Kubu,
drukk az utcsó vizsgához!

Breki,
szuper hogy Maja befordult, ügyes kislány! :wink:
kép nagyon édes!

Estrella,
a végén még nem is lesz szükségetek 50-es méretű ruhákra! :lol: :lol:

Ann,
fertőzést remélem elkaptad! :wink:

Andi,
Iza még mindig nagyon helyes tündérke :-) szüléstörténetet tök jó hogy megírtad. :-)
azt hiszem mindkettőnkre emlékezni fog Sz doki egy ideig! :wink: :D életem egyik legjobb döntése volt nála szülni! :D

Ancsyka,
GRATULA Lénához, sok tejcsit és nagyon sok boldogságot nektek!

Sajti,
köszi a hírt, legközelebb remélem a saját zebrás híreddel tudsz jönni!!!
mondjuk mint Csucsu, hmmm?? jo rokonyozást a hétvégén!

Beni,
nincs mit, örülök hogy odaért. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: óóóóó,Balázs már 3 hetes múlt??? :shock:
mindjárt 1 hónapos... :roll: :shock: :D

Hogy megy az idő.... :roll: :D

Igen,ügyes Majácska,hogy irányba fordult,de nem vagyok róla meggyőződve,hogy nem fog még forgolódni,de hátha nem :D

Magnolia: ne aggódj,nem cipekedtem,anyum vette le a polcról is,és kocsival hozott haza,párommal beüzemeltük,és már ki is próbáltam,és egyelőre imádom!!!!! :D

A parfümöm az Yves Rocher-ból van,bazsarózsás :D
2 éve kaptam ilyet a páromtól,de már rég elfogyott,csak eddig nem vásároltam magamra,csak a szükséges dolgokat,úgyhogy most ezt "megérdemeltem" :D :D :D
Vendég

Sziasztok, bocsi most csak gyorsan mert anyóséknál vagyunk. Haza értünk, nem is volt vészes eljutni az Arénába. Parkolni mondjuk csak másodszorra sikerült igazán, de volt bőven még hely. A vonat késett fél órát, már ott tartottam, hogy visszamegyek a kocsiért és azzal jövünk haza. De nem kellett, így megmarad a pénzem. A húgom csináltatott egy tetkót és nagyon tetszik. Gondolkodom én is egyen, de Tominak nem tetszik. Pedig a lapockámon nem zavarna senkit. :)

andi: Iza viszont még mindig gyönyörűséges. Gratula a nagylányságához, most már mehet a pancsi.

kubu: Mi újság? Nekünk azt is megírhatod, ha csak görbült. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi :)
Kubunál 4-es lett a vizsga, fácsén azt írta el van miatta szontyolodva... pedig többen írtuk Neki, hogy ez egy szuper eredmény!!!!!!! Úgyhogy nincs oka rá!!!!!!! :wink:
Milyen tetkó lenne??? Valami konkrét vagy ilyen nonfiguratív cucc???
Örülök, hogy jól ment a vezetés.....!!!!!! :)
Hát igen a mai napunk már más lesz fürdésügyileg...de tényleg ilyenkor már érheti rendesen víz a köldökét, kell tovább ápolni még azt a részt alkohollal/hintőporral?? Mer a fáma minidg csak a csonk ápolásáról szólt.............. :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Sziasztok!!

Andikám!!
Iza valami csodaszép!!!!!!!! Én is,Én is.. :lol: :lol: :lol: Szólaj ha már fogadtok látogatót!!! :D

Zsuzsókám!!
Hűűű,de meg az idő...most született Balázs!! :D :D Ha nem zavarok valamikor meglátogatnálak benneteket!!!

Béku!!
Maja nagyon csini Csajszi!! :D :D

Estrella!!
Druukolok egy nagyon gyors és könyű szüléshez.

Mi pihizünk,olyan migrén kapott el délután,hogy azt hittem elpusztulok.Algopiryn van itthon,de arra rávan írva,hogy nem lehet a terhesség első 3 hónapjába.Apa gyorsan kocsiba vágta magát,és elment a gyógyszertárba.Panadolt adtak Neki,az mehet ugye?????
Nem tettem rosszat,hogy 1-et bevettem????????

Lehetséges,hogy ilyen korán émelygek????Tegnap nem is tudtam enni,csak egy kicsit.
No de ez nem panasz,édes teher... :D :D

Köszii mindenkinek a gratulát!!!!!
csucsu99
Budapest

Zsuzsó: szerintem is, mindent megérő választás volt ez a Zoli :lol: :lol: A 6 hetesen majd meg is mondom Neki, hogy csak akkor lesz 2. gyerek, ha már most szavát adja, hogy vállal minket :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ti hogy vagytok??? Csöndben vagy mostanában nagyon.... :shock: :shock: :shock: Jól tellnek a napjaitok? Ház ügyben van valami fejlemény? Gondolom apuci már dolgozik, vagy még majd csak ezután? Nekünk Rajó keddtől nem lesz már itthon, picit parázok is emiatt, de remélem bírni fogom, mert eddig nagyon nagy segítség volt az szentegybiztos.... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Csucsukám, köszi!.... végülis hamarosan már lehet jönni, mostmár ugye ma meg volt az első sétánk úgyis és naponta tervezem hogy kiviszem majd :wink: .... De tényleg 1-2 hét max. még aztán szívesen látunk Mindenkit! :) És ez a kis rafinált úgyis jónéven veszi ám ha egy újabb "palimadár" lesz a környezetében, Aki ringatja majd a seggit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na de idefigyelj, ennyivel nem úszod meg a történetet!!!!!!!!!!!!!!!! Oké, azt vágjuk, hogy eddig sunnyogtál.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De tessék mostmár kárpótolni minket ezért, és megírni, hogy pontosan mi hogyvolt ez az újab matisz-klinikai páciensség...... hogy jöttél rá, hogy ott a picúr, mitszólt a Peti és anyud tudja-e már??? Tudom, hogy óvatos duhaj vagy a múltkoriak után, de tudod a mennykő nem csap kétszer ugyanoda!!! Úgyhogy most minden rendben lesz!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Szóval egy teljeskörű beszámolót kérünk Tőled!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

kukk,

csajok,
köszönöm a rengeteg drukkot, nagyon aranyosak vagytok.
hát sajnos nem sikerült jól, 4-es lett, annyira úgy mentem vizsgázni hogy mindent tudtam, jó tételt is húztam, 95%-ban elmondtam mindent, jól rajzoltam fel a stratégiát is, és erre jött a tanár egy qva kérdéssel a tetves fosatós uborka vs. Oroszország WTO tagság, totál leblokkoltam :cry:
még most is sírtam, sőt sírok is, egész délután mint egy élőhalott járkálok, nem érzem a megkönnyebbülést hogy véget ért 3 év tanulás, bánt hogy a szakirányzáróvizsgajegyem 4-es lett...
tudom tudom, és ne szóljak egy szót se, még kattog az agyam a jövő szombati utolsó vizsgalehetőségért, ismétlésért.

puszi megyek aludni......

Andi,
csonkhelyet ápolnám még

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ancsyka!Gratula Léna babához!

Csucsu!Eeeez igen!Nagyon örülök,gratula a babyhez! :lol:

Andi!Iza baba gyönyörűséges! :wink:
Meghalok résznél magamra ismertem! :lol: Csak nálam ez úgy szokott elhangozni:"Úgye nem halok meg?!"

Béku!Majácska tündéri!Örülök,hogy befordult!...jó lenne ha Dorka is követné a példáját!

Mai nap pocsék volt,azt hiszem kezdek nyűgös is lenni! :? Gondoltam elviszem a kutyát a Duna partra....Muki levizelte a lábamat,aztán belelépett egy jól megtermett kutyagumiba..kiesett a póráz a kezemből..persze ő miért is állna meg ha szólok neki??!..szarosan,pisisen visszaültünk az autóba....aztán véletlenül odanyomtam a nyakát az elektromos ablakemelővel...szörnyű látvány volt....nagyon lelkiismeretfurdalásom lett...haza értünk és csak zokogtam!!!...majdnem kinyírtam! :? :? :?
Útálom magamat!Mostanában már semmi sem megy!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: vannak néha ilyen napok,mikor úgy érzi az ember,hogy minden ellene fordult...
Dühöngj picit,de ne törj le teljesen!!!!!

Dorka is szépen befordul (talán már megtette...),és amúgy is minden rendben lesz körülötted! :)
Vendég

No,ma fél4-kor keltem... :? :roll:
De nem ám frissen,azóta olyan vagyok,mint egy zombi :(

Apumék eljöttek este,szóltak 1 órával előtte,páromat visszarendeltem a vásárlásból,hogy itt legyen...

Kaptunk Majának egy kis plüss Snoopy-t,meg én egy szép cserepes virágot,és felesége puhatolózott,mink nincs még,de ki kellett ábrándítanunk,hogy mivel pár hét múlva akár már akarhat is jönni Maja, már mindent beszereztünk :)
Az egyetlen,amit nem vettem még,de terveimben szerepel,az orrszívó :)

Persze mindent a legrosszabb állapotában láttak,de hát én mondtam,hogy a munkálatok még csak most kezdődnek (2 nap múlva).
Vendég

Na szépjónapot :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku, szokd az ívet, fogsz Te még korábban is kelni nemsokára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha Majában is egy kakukkos óra lesz elrejtve, mint Izában, akkor pápá alvás... és üdv a zombilétben...... készülj.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem hamar meglesztek otthon az átalakítással.... utána jól felpörögnek majd az események, a látványos rész jön végre!!! De klassz is lesz!! :)
Rokonyság meg ha puhatolózik, nem kell restnek lenni, picigyereknél mindig van hasznos kapnivaló, ha más nem, a pelus biztosan ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: merre vagy??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Ancsi: ne bosszankodj.... a kutyagumi szerencsét hoz, tudod!! örülj inkább neki.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A végefele meg a bénázás már simán belefér, ezt fogadd inkább el.. És nyugi csajszikám!!! :)

Kubu: Remélem tudtál aludni!!!!!!!!!!!!! figyu, ha úgy gondolod fuss neki újra annak a fránya vizsgának, de az a 4-es is szupereredmény, azt azért ne felejtsük el!!!!!!!! :)))))))
Csonkhelyet tyutyujgatjuk még akkor kicsit :wink: :wink: :wink:
Figyu, gáz van, anyám túladott a matricatöbbleten, valami rokonnál ovoda csereberébe dobta be, de majd valahogy próbálja visszacsinálni, ezek úgyis cirkulálnak kézről-kézre.... ha visszakerül a pakk egyeztetünk.... bocsi... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Iza ma reggel rábukott az apja mellkasára.... ciciügyileg eltéveszve a házszámot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: hihi,Iza vicces lehetett apjával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kakukkosóra-állapot nem zavarna,de mire párom így vasárnap kelne (9-10 magasságában),addigra én már annyit voltam fent,hogy elájulok :D

De aludni persze nem tudok :)
Viszont embert is kiugrasztottam korábban,és mindenütt kipróbáltuk a porszívót :D
A kanapék is szépen átporszittyózva,párom folyamatosan hajtogatja,hogy imádja ezt az új kütyüt :D :D :D :D :D :D

Már keresi,mit lehetne MÉG :D
Vendég

Andi
Megvagyok, rossz pénz nem vész el :)
Sokáig tévéztem, aztán szar éjszakám volt. Néha annyira fáj a hólyagom környéke, hogy felülni sem tudok, ma éjjel is ez volt, férj segített és vitt ki a mosdóba, nem tudom, miért van ez, de így telt az éjszaka.
Most épp pénteki szülést tervezek :)
Na jó, kicsikét meghalós részt kibírom… :)
Figyi, segítettek a szülésfelkészítős dolgok, pl a lélegzések eszedbe jutottak? Vagy mondták? Nem tudom mennyit olvasgassam az „anyagot”.
Gratula az első sétához! Meg a köldökcsonk elvesztéshez :)
Neked nem fáj már semmid?

Béku
Na akkor meglett a porszívó, milyet vettél?
Apukádékat is túlélted…
Jó ötlet, amit Andi mondott, hogy pelust kérj, szerintem én is azt fogom mondani. /Bár én most bébiőrt kértem anyutól/
Az orrszívó nem egy nagy összeg, 1500 kb…
Nem ebben a 3 napban akartatok felújítani?

Zsuzsó
Remélem azért még abban az édes 50-es ruhában haza tudom hozni…
Te nem akarod megírni a szüléstörténetedet???

Vicky
Nekem férfiakon nagyon tetszik a tetkó, de nőkön nem…

Csucsu
Most már késő, de Panadolt szedhetsz nyugodtan, neked is azt engedte a doki. Jó kis migrénjeim voltak az első trimeszterben, de utána már jó….
Émelygés is simán lehet már :)

Kubu
Remélem kialudtad magad és ma már jobb színben látod a világot!
Szerinten nagyon szép a 4-es, igen, tudom, egy maximalista léleknek ez is rosszul tud esni, de én nem mennék mégegyszer.

Ancsi
Fel a fejjel, hülye hormonok :)

Itt semmi extra, nagyon ennék egy kis marcipánt :(
Próbáltam kárpótolni magam Graham-palacsintával, de hát nem ugyanaz :(

Kép Kép
estrella22

Lányok,hanyadik héttől vannak a jóslófájások?

Nem érzem magam valami fényesen tegnap óta....
Kidolgoztam magam tegnap,aztán ma is eléggé,de már többször feküdtem le az oldalamra,mert tompa mensi-szerű fájdalmaim voltak.

Ezek nem hullámokban jönnek,tompa,tartós érzés az alhasamban,de elég kellemetlen. :?

Most is ez van épp,a kedvem elég sz*r tőle... :(

Beájultam a fáradtságtól,aludtam kb. másfél órát,de ezzel a fájdalommal keltem.
Doki azt mondja minden alkalommal,hogy a görcs-szerű fájdalom esetén menjek be hozzá,kórházba meg "csak" vérzés esetén,szóval nem hinném,hogy ez jelentős dolog lenne,de annál kellemetlenebb :?

A magnézium segítene ezen? Mert ha igen,akkor ezért,és még egy okból (wc...) hajlandó lennék szedni :?

Estrella: Electrolux Essention nevű porszívót vettem,és nagyon meg vagyok elégedve vele :)
A max. szívóerőt nem is nagyon kell kihasználni,szinte a legalsó fokozat is tökéletes a parkettára :D

Már Pesten van párom nagybátyja,de azért kedden kezdik a dolgokat, mert ha bármi felmerül,hogy szükséges hozzá,akkor nyitva vannak az áruházak,ma meg holnap nincsenek...
Szóval most anyósnál vendégeskedik a családjával együtt,hozzánk elvileg csak ő jön dolgozni-nem is bánom,a többieket tudnám nélkülözni..... :roll:

Bár én meg száműzve lettem,hogy ne akarjak segíteni,így anyumnál leszek kedden,míg befejezik :D
Vendég

Ja,és marcipánt én is bírnék enni... :roll:
Vendég

Tessék éhenkórászok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

Estrella: mondanak mindent... pár dolog beugrott azért, inkább úgy mondom derengett, de ha nem jártunk volna is ment volna, mert tényleg mindig az adott szitunak megfelelően mondják mit csinálj... Viszont összességében nagyon jó volt, hogy jártunk mert semmi nem ért "váratlanul" tudtam mi mivel jár, mi miután jón... Szóval nekem könnyebbség volt, nem féltem úgy az idegen szituban... :wink: :wink: :wink:

Béku: jóslók nekem pár héttel előtte már jöttek. Onnan tudod, hogy jósló, hogy melegvíz hatására elmúlik, ill. nem kb. fé-egyl percig tart, mint a rendes fájások, hanem hosszabban érezni, több percig is akár.... Ja és sokkal kevésbé erőteljes, mint a rendes fájás..... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Béku
Hát nem leszek nagy segítség, nekem még egy darab jóslófájásom sem volt, aztán már egy hónapja várják a dokik, hogy szüljek…
Hátha előkerül Andi, neki voltak…

2000W-os? Jónak tűnik!
Na az igaz, hogy most nem lehet semmit sem venni…

Kép Kép
estrella22

Köszi, kb 3 utcára van tőlünk a Szamos gyár :)
Kár, hogy kb a fele cukor :(

Kép Kép
estrella22

Andi,
köszi, akkor ne gyakoroljak itthon fújtatni :)

Ja, még egy kérdés...
A listán fent van a babapléd, ez csak hazahozatalhoz kell, vagy a kórházban is???

Kép Kép
estrella22

jancsiban volt pléd amivel betakarták, de én vittem is, és jó szolgálatot is tett, mert az egyikkel letakartam a pelenkázót és úgy voltunk ott 3 napig... a másikat (behozattam még 1-et Rajóval) meg le tudtam teríteni az ágyra pl, bár mi kaptunk flanel pelust is, na az is jó volt bármfajta letakarónak, ill arra ráfektetni a gyereket... :wink:

andrea-1

Hát gyakorolhatsz fújtatni, de ott is elég lesz majd, én egyszer se próbáltam itthon... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ja és a hazahozatalhoz: az autós hordozó elég mély.... mi a kis popsija alatt kitömtük az egyik pléddel!!! hogy majd vízszintes lett az a rész ,így szinte feküdt benne :)

andrea-1

Andi: köszi! nem tudom,hogy ez az volt-e,most csillapodott,de már tegnap is találkoztam vele.

Nekem brutál mensijeim voltak minden hónapban,ez ahhoz képest elhanyagolható,de az érzés hasonló,csak a bal oldalam is fáj mellé.

Azért kérdeztem csak,mert nem tudom,hogy én tettem-e valamit,ami ezt kiváltotta (nagyon óvatos voltam,mindenben segített párom),vagy ez a természetes folyamat része már...

Viszont azt olvastam,hogy a jóslófájások hosszával rövidül majd a vajúdás ;)
Andikám,Neked akkor ezért is volt olyan gyors,és szép :D

Apum feleségének az első szülése a magzatvíz távozásától 2,5 óra volt, tegnap mesélték,és mikor jött a második,azon röhögtek,hogy mondták nekik,hogy többedik szülés fele annyi idő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na azt a 2,5 órát még megfelezni tényleg csodás lehetett volna :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Kedves anyukák!Olyan jó volt Andi szülését olvasni,hogy akarok még ilyet! :lol:
Jelentem Muki kutyánk még él,bár hajnali pisijáratkor is ránéztem,hogy minden o.k-e vele?!Szegény,remélem nem okoztam neki traumát :roll: ...tegnap óta folyamatban ki van nyalva a popikája! :lol:

Csucsu!Fájdalomcsillapító nem gáz,az elején nekem is elég sokat fájt a fejem!2-eske védőnénink még azt is megengedte,hogy ha már annyira fáj egész nyugodtan bevehetek 1 Cataflamot is...de végül arra nem került sor! :wink:

Béku!Mostmár azért Te is pihizzél ám!Alvás nekem már full nem megy,sehogy se jó,1-2 órákat alszom éjjel!
Akkor is már a szüléssel álmodok,pl.:egy lábon kell szökdelnem,hogy könnyebben kibújjon a baba! :lol:

Hülye kérdéseim egyike:
Amióta mondta dokim,hogy még mindig nincs Dodo befordúlva,folyamatosan attól "rettegeg"hogy csak császár ne legyen!...Ha mégis az lesz,akkor elaltatnak,vagy nem?Az mitől függ?...hülyét kapok ha nem én hallhatom,láthatom,foghatom először!Tuti akkor etttől be fogok depizni!Most biztos azt gondoljátok,hogy hülye vagyok,apa szerint igen....de nekem annyira sokat jelentenének ezek az első pillanatok!
Esküvői csokrommal is így voltam!...párom lelkére kötöttem,hogy még véletlenül sem adhatja más kezébe!Videón láttam,hogy barátnőm pasija össze-vissza forgatgatja,még mielőtt megkaptam volna!Ilyenekre nagyon "allergiás" vagyok!

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?