Sziasztok!
Ezer és egy éve nem jártam erre, vagy max olvaslak titeket a telefonon, ha útközben vagyok. Rengeteget írtatok!
Dytke, lehet még nem is gratuláltam? Olyan jó, hogy engedtek természetesen szülni!
Sok örömöt a leányzóhoz!
Kinga, én is mindig örülök, ha összefutunk. Tényleg mehetnénk már együtt játszóterezni.
Susy, Nórinak boldog szülinapot, nagyon gyönyörű kislány!
Panndi, hogy rohan az idő, mindjárt megérkezik Gábor!
A kis ajándék! Jaj, akartam említeni, hogy ha kell esetleg szülés utánra olyan bugyi, amiben van betét, szólj, mert van most 38as is, mosható, minőségi, és olcsó!
Mi nagyon szerencsések vagyunk a alvással, ahogy titeket olvaslak.
Gergő teljesen egyedül alszik el, este 8kor rakom le, kapja tápit, mesedalolás és általában max a 20 perc, ami el szokott telni az alvásig. És akkor is max csak magyaráz az egerének. Így fél 9re teljes nyugalom van. Mi a párommal igényeljük is, hogy legyen este egy, másfél óránk egymásra. Beszélgetni, összebújni.
Reggel mostanában viszonylag korán kelünk, 6.30 körül. Mivel nem húzom le a redőnyt teljesen, a világosság ébreszti. De nem baj, mert így 12kor simán le tudom rakni aludni, és rögtön be is ájul, egész 3ig, de van, hogy fél 4kor úgy kell kelteni.
Én szeretem ezt a rendszert. Gergő nyugodt, kiegyensúlyozott. És mi is kipihentek vagyunk, hiszen szépen átalussza az éjszakát.
Ami most nagyon foglalkoztat, az a bölcsi-munka-háztartás összehozása lesz. Már most aggódom, hogyan, vagy hová megyek dolgozni, mivel alig van munka, és a cég ahonnan eljöttem egyértelműen kimondta, hogy nincs már meg a helyem. Persze adnak munkáltatóit, meg stb, de nem tudok vissza menni.
Így fogalmam sincs mihez is fogok kezdeni. Mert olyan állás kell, hogy reggel tudjam vinni a Gergőt a bölcsibe, mert délután a párom tud érte menni. De hol találok ilyen munkahelyet?? Áááá