Új privát üzeneted érkezett!

Andi

Írni most részleteket nem tudok, egész nap robotoltam, most pedig benneteket utánozva, görbe estét tartok igaz csak egyedül, mert ilyen állapotban úgysem érnék haza.

Kép
vnbeni

Andikám drága,hihetetlenül szépek,és meghatóak ezek a képek!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Jujj de várom már ezt az időszakot Majácskával én is...!!!

És még a vágyamat is teljesítetted,szerettem volna kérni fotócskát Iza szemeiről is!!! :D Csodaszép ez a kiscsaj!

Nem semmi munkát végeztetek Rajóval! ;) (Főleg Te,persze! :D )

Igen,nagyon furin működök,de a lényeg,hogy megvan,mitől érzem magam jobban,úgyhogy asszem a doki és mindenki más is le van ejtve, magnézium nélkül széééééép az ééééélet!!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze a holnapi UH előtt azért veszek be,mert attól a cseszegetéstől ki tudja,mi várható,azt inkább megelőzöm! ;) :D
Vendég

Oksi!Ígérem nem magam vezetek majd be a kórházba! :lol:
Mukit elvittem fodrászhoz....qva ideg vagyok már az allergiájától...és senki nem tudja,hogy mi ez(mindenki csak azt mondja,hogy Westi betegség,ez van)de én meg nem akarom annyiban hagyni!De legalább a bundija rövid lett!
Na ott is megkaptam,hogy milyen nagy a hasam...és hogy megszülök én elöbb!....azt hiszem holnap kivasalom a hálóingeimet és egyberakom a csomagom...wellnesre készen! :lol: :? :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béku
a magnézium teljesen bekábít, mi a kórházban állandóan aludtunk, ugye kaptunk infúzióban + gyógyszerben, tiszta drogosok voltunk :)

Kép Kép
estrella22

Andi!De szupi kis fotók!!!!még..még...még!!!

Kép
Kép
missancsi

Estrella: igen,Vicky is ezt mondta,hogy mikor 3000-et kapott,attól tiszta kóma volt.

Talán a sok szédüléses-ájulásos téma is emiatt volt!

Most remélem kitisztulok,és meglátom,milyen nélküle,de ma egyszer se lettem rosszul,míg elmentem anyumhoz (1 órás út),meg utána Media Marktban is végignéztem a porszívókat+haza,és egyszer sem szédültem be :D :D :D
Vendég

Rita

Küldtem tel számot tegnap vagyis már tegnap előtt. Megkaptad?

Erika

Kép
vnbeni

Andi
nagyon édi képek, főként amelyiken te is be vagy ájulva.

na csajok ma én is beájultam délután, Hannára Filip vigyázott, vagyis együtt játszottak meg 10percenként jött Hanna ellenőrizni hogy alszok-e még??? de nagyon édik voltak persze.... felhívtam a férjemet hogy mikor jön? mondja h mindjárt indul, na mondom akkor el merek aludni mert 20perc aztán itt van, ja ez 1,5óra lett neki/nem dugóban ült/ na így aludjon az ember lánya:)
és ma kijött az 1 foga a kisasszonynak végre .... most is lázas csórikám adtam neki kúpot aztán remélem fog tudni aludni a drága, meg kicsit taknyos is csak tudnám mitől mikor nem is volt kint
2 napja:(

ancsi
drukk holnapra ne izgulj minden oké lesz.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné,
hajrá 1. fog, nem lehet taknyi a fogzástól ? mert simán.
nálunk Liza kezdett el tegnap délután fosizni mint a lakodalmas kutya kb. csórikám feneke fél nap alatt olyan lett, egyadta vörös, nyílt sebes, véres, mivel csak tápszeren leledzik így nem kaja kavarhatott be....
eszembe is jutott Béku biokenőcse :lol::lol::lol::lol::lol::lol: mert ez már az a szitu amikor a boraxos cucc sem használ, amit tenni tudtam hogy csupasz sejhajjal hagytam létezni délután, persze lett is eredménye, de legalább a levegő hűtötte a drágám sejhaját. aztán meg beleültettem egy adag elég hűvös vízbe, hálás is volt érte.

Ancsyka,
csuriban !!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

Vagyok,vagyok,figyelek,olvasok... :D :D Igérem hétvégén jövök,és mesélek,mert van mit. :D :D :D :) :lol:

Sajtikám!!
Tegnap este láthattalak a 4-es vilin????Későn vettelek észre,sajnos lekellett szálnom. :wink:
csucsu99
Budapest

Csucsu,

remélem nincsenek már fájdalmaid !!!!! jó hogy jöttél, de ez nem ér hogy csak ilyen hírmorzsákkal hagysz itt minket :-)))))

kubuspace

Ancsi,
szeptember 30 - október 1-2 lesz a tökfesztivál idén, naná hogy megyünk !!!!!

kubuspace

Kubu: hát ciki vagy nem,most nagy szolgálatot tesz nekem az a kence..... :roll:

No én már hajnali 4 óta kukorékolok,persze ember mellettem édesdeden aludt,meg cicó is a lábánál... :shock:

Valószínűleg sok mindenen jár az agyam,részben a mai UH-on, meg a következő napok teendőin,amikből van elég. :?

Apum is bejelentkezett tegnap,hogy jönn(én)e(k).... :shock: ????????

Már a többesszámot se értettem,hogy kit takar rajta kívül,de nem tartottam túl jó ötletnek,most hogy ezernyi dolog van itthon,szalad a lakás,mivel sehova nem pakolhatok végleg,így a stócok kerülnek egyik helyről a másikra.....
A porszívóm is csak ma jön velem haza (?).
Vendég

Béku,
jaj dehogy ciki csak arra írom hogy Liza fenekén a bőr vérzik és a legjobb erre való krémek se segítenek, és kb. 30 perc alatt lett ilyen a bőre.....

arra készülj hogy a viszonylagos nyugalom még most okés az életedben de ez nagyon változni fog, semmi sem lesz tervezhető :-))))))))))))))))))))))

apudnak meg örülj, egy kis lakásszaladás ne legyen gond :-)

takarítás az meg mi ? .-)))))

kubuspace

Apum még nem zavar,de ha az "új" feleségét is hozza,akkor már kínosan fogom érezni magam...,főleg,ha a gyerekeket is hoznák...

Nem szeretek úgy vendéget fogadni,hogy nincs minden szépen megcsinálva (most még nem foghatom a babára!!! ;) ) :D

Szóval ez a hirtelen beállításuk nem annyira tetszett volna,úgyhogy felajánlottam a 7végét,mert előtte úgyis átpakolunk párommal az átalakításhoz,hogy mindenhez hozzáférjenek az ablak-berakáskor.

Hogy utána hogy fog kinézni a lakás,arra gondolni sem merek most :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maja-holmikból is csak alig mostam még ki,mert a tiszta ruhákat nem raknám olyan helyre,ami a fúrkálás miatt poros lehet,úgyhogy nem sok helyem maradt,ahol tisztán tudhatom a dolgokat :D :D :D

kb. ilyen baromságokon jár az agyam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krémből eddig a neogranormont használtam,ami amúgy bevált,csak az a bajom vele,hogy kényes helyeken először eléggé csíp.....,csak aztán enyhít. :shock:

Sajna most nekem is kényes helyekre kell.... :? :? :?
Vendég

Béku,
szélsőséges leszek, de ezek apró dolgok, inkább örülj annak hogy van családod és mennek :cry:

már kimostam, szárítógépben a cucc, sőt a tegnapi Liza által kétszer telibepissantott kanapéhuzat is megszáradt úgyhogy húzhatom vissza a kanapéra és kezdem a tanulást, Liza és apa is barát most ebben :-)

kubuspace

Tudom,hogy apró dolgok,és a családomnak örülök is...
De aki miatt csak 11 éves koromig volt családom,őt kevésbé...
Vendég

csucsu
mi van mesélnivaló? kiváncsian várom hogy mi van veletek ... jelentkezz és ne csigázd az ember lányát :)

andikám
ti hogy aludtatok?

mi megyünk be a dokihoz Hannával, mert tök takony csóri,de legalább nem lázas.
aztán okmányiroda ügyintézés megint délután érünk haza, csak ne essen ez az eső, lécci lécci.....

szép napot mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: hát szerintem már elállt erre,egész hajnalban zuhogott... :?

El is ázott,ami kint maradt tegnap a kertben... :? :roll:

Hannának jobbulást!!! Remélem tényleg csak a foga miatt taknyos!
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A jóhírrel kezdeném: szóljanak a fanfárok halkan, mert elkiabálni nem merem még, de ma reggel elször van az, hogy elég a cici Iza kiscicámnak nem őrjöngött a pótlásért..... Lehet szentségtörés egy vérbeli boros szájából hallani, de talán a sör lesz a megoldás nálunk??? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lukácsné: Éjjel jól telt, ez a gyerek vízöntő-apja lánya és semmi gondja nincs az esővel úgytűnik. Éjjel 2-szer kelt, egyszer éjfélkor, egyszer meg fél 5-kor.... illetve most 9 előtt kicsivel.... és szépen "viselkedett" :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsit szét vagyok esve, de most jutokodáig, hogy megkérdezzem kerestél telón, láttam.... :wink: :wink: :wink:

Csucsukám: csak neeeeeeemmmm újabb páciense lett az ominózus bódottá klinikának ??????? Vagy inkább úgy kérdezzem, ugye igeeeeeeeeeeeeeennnnn???????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Úgy bízom benne, hogy minél többen lesztek ama fent nevezett szkúúúúúúúúúl nebulói!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsyka: Az egész Bánki család nagy-nagy drukkot küld, még a cicáink is!!!!!....... és reméljük ezekben a percekben már közel álltok ahhoz, hogy a gyönyörűséget a kezetekben tarthassátok!!!!!!!! :)

Csajok olyan jóérző borzongás van bennem még mindig, hogy a mi szülésünkkor milyen transzban voltatok.... most én is érézem Ancsykával kapcsolatban.... alíg várom már hogy jöjjön a jóhír!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ez az,Izácska!!!! :D
Kép Kép
Vendég

Én is várom az Ancsyka-féle híreket!!!! :D ;)
Vendég

néha bekukk Ancsyka hírekért :-)

kubuspace

Sziasztok!

Most értem be nemrég a melóba :roll: :roll: :roll:

Andikám!
ANNYIRA DE ANNYIRA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ KÉPEK :D
Nagyon szépek vagytok :D

ANcsyka!
Megagiga drukkjaim!!!!!!!! :)

Ma reggel a Jancsiban voltam.
Ha Ancsyka ott szül és a Szuromival császároznak, akkor éppen akkor vitték be 9:30-kor!!!
De nem láttam, mert csak amikor betolták a műtőbe a lányt, akkor mondta a műtős az anyukájának, hogy ne aggódjon, azért kellett bejönnie tegnap este, és már hamar túl lesznek rajta és nemsoká a kezébe veheti a kislányt :D ! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nagyon várom, hogy végre jöjjenek a jó hírek róluk :D

És ma reggel taliztam bent Kisborsóval a Jancsiban, terheléses cukkerre jött, és volt egy bónusz uh is :D végre kiderült, hogy a kis szégyenlős a pocakjában egy kislány :D
Remélem nem baj, hogy megírtam ide, de olyan nagyon ritkán tud jönni fórumozni, hogy csuda...én szoktam olykor összefoglalókat tartani neki a történésekről :D
Nagyon jó volt megint ilyen parányi emberkét látni UH-n :D
Most még sokkal jobban be vagyok sózva, hogy énisénisénisénisénisénisénis :D

most melózom picit, aztán jövök még!

pusz

eszter82
Budapest

Andi!
Nagyon nagyon gratula a tejcsi beinduláshoz :D :D :D

eszter82
Budapest

Eszter: húúú,mennyi hír!!! :D
Nem csoda,ha be vagy sózva,engem már a hírektől is kirázott a hideg :D

Ancsyka: Neked akkor giga drukkok!!!! :)

Kisborsó: Neked meg gratula a kiscsajszihoz!!!!! :)
Vendég

Béku!
Nem biztos, hogy Ancsyka volt akit bevittek éppen császárra...
Én azt sem tudom, hogy hol szül és kinél...csak eszembe jutott róla, ahogy hallottam a műtős csávót beszélni az anyukával.... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszterkém, biztos Ő lesz, köszi a hírt mindenesetre!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gép bekapcsolva, időről-időre csekkolok.... ha valaki bármit tudna, jelezni aztán!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

De az biztos,hogy ma meglesz a kis csöpp,úgyhogy mindenképp megy a drukk!!! :D

Most beszéltem anyummal,húgomat is elhívtam az UH-ra,aminek viszont kevésbé örültem,hogy a férjét is szeretné elhozni....

Aranyos srác,de az a típus,akinek minden szavadhoz van egy idióta szóvicce,mindenből viccet próbál csinálni....(nagyon erőltetett...)
Nekem meg azért ez egy megható pillanat,nem szeretnék ilyen hülye poénkodásokat hallgatni közben :roll:

Ezt anyumnak is elmondtam,aki ugye lényegében a beleegyezésemet kérte,hogy a srác jöhessen,és egyetértett,azt mondta,hogy majd céloz rá,és akkor jöhet! ;) :D
Vendég

ancsyka: Remélem már túl vagytok a szülésen és éppen pihengetsz a picúrral a kezedben.

kisborsó: Nagyon örülök az újabb topikcsajnak!

andi: Gratula, be fog az a tejcsi állni. Csak a cicijeidnek kellett egy pár nap, mire rájöttek, hogy a kicsi lányod többet akar. :)

Szerintem a császárhoz nem kell tágítani a méhszájat, nem?

Velünk nincsen semmi különös. Ma is voltunk játszócsoportban, mert esett az eső. Holnap reggel megyünk haza, de vonattal, mert még nem akarok Miskolcig vezetni. Az arénáig leviszem magunkat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
A császárhoz szerintem sem kell méhszáj tágítás :D
Csak azt hiszem, bekavartam azzal, hogy a császáros csaj láttán ma a Jánosban Ancsykára asszociáltam és ezt ide le is írtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azóta mindenki kész tényként kezeli, hogy császároznak...pedig csak annyit írt tegnap, hogy indítani kell ma!!!!! :D
Sebaj :D
Kitalálunk egy jó szülős storyt Ancsykának, aztán majd a valós változatot megírja Sajti és ő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

eszter: Hát hallottam már róla, hogy mostanában hagyják vajúdni az anyukákat császár előtt is, mert úgy másképp szabadulnak fel a hormonok. De azért az tényleg szívatás lett volna, kitágítani és jól megcsászározni. Remélem hamar meg lesz és nem kell neki nyisza. Én már annyit gondolkoztam, hogy a második gyereknél csalódott lennék-e, ha császározni kéne. Mert egyszer már szültem természetesen, már tudom milyen ez. De azért szerintem nehezebben regenerálódik az ember egy császár után, pláne ha otthon már van egy gyerek. De nem tudom, bár először Tomit kell majd meggyőznöm, hogy kell nekünk még egy bébi. Utána majd agyalhatok a szülésen. Pedig azt mondtam, hogy soha többé. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Szerintem a vajúdáskor és a szülés alatt majdnem mindenki azt mondja, hogy soha többé, de mikor a kezei közé kapja a gyerekét, akkor már jöhetne a következő :D
Tomi nem biztos benne, hogy szeretne még több babát?

Én úgy vagyok ezzel a császár dologgal, hogy majd Lintner látja, hogy mi a szitu...úgyis csak addig hagy majd szenvedni, míg nagyon muszáj...ez tavaly is így volt. Ha pedig bármelyikünk érdekében a császár lesz a jobb megoldás, akkor nyiszatoljon csak :D
Csak már tartanánk ott :D

eszter82
Budapest

Dobna nekem majd valaki egy üzit, ha Ancsykáról lesznek hírek????
Mert 10 perc múlva el kell mennem az irodából és estig nem látok netet :(

DE BÉKU!
remélem, mire haza érek, már a legfrissebb Maja képek várnak majd :D
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy várom, hogy ismét lássuk :D

eszter82
Budapest

Eszter: hát szerintem én fogok később hazaérni,jó soká lesz az uhu... ;) :D :D :D :D :D

De azért bármilyen késő lesz is,tuti rakok képeket ;)

Szerintem fél10 előtt nemigen érek haza :D
Vendég

eszter: Most nincs meggyőzve róla, hogy szeretne. Szerinte így is teljes család vagyunk és az anyagiak meg az én zaklatott idegállapotom a szülés után eléggé elrettentő volt. De úgysem most akarok tesót, hanem egy pár év múlva. Én ragaszkodom hozzá, hogy legyen Barbusnak tesója, szerintem eléggé önzővé válik egy gyerek egyedül. Saját tapasztalatból mondom, én 10 évig voltam egyke és utána nagyon rossz volt, hogy nem körülöttem forog a világ. De a császárral kapcsolatban teljesen igazad van, ha valami nagyon indokolja, akkor persze. Csak az jutott eszembe, hogy van aki kéri a dokijától, hogy legyen inkább császár, mert az nem fáj. Hát nem tudom, azért annak a nagy sebnek csak be kell gyógyulnia. Neked a végén csaszi lett, vagy simán jöttek a lányok? Persze csak akkor válaszolj, ha nem tépek fel vele sebeket.
vicky79
Budapest III. kerület

akkor fenn maradok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
addig tuti nem szunyálok ma, míg nem teszel friss sztárfotót :D
ez egy ilyen babás uh-s nap nekem :D Ha így kezdtem reggel, így is kell befejeznem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Vicky!
Nem császároztak...
Éppen határ napon szültem a késői vetélés és a koraszülés közt.
Dönthetett L róla, és abban maradtunk, hogy ugye megpróbáljuk bent tartani őket, ahányat csak lehet...ez csak a természetes szüléssel volt kivitelezhető.
És egymás után jöttek sorba...
Néha eszembe jut, hogy ha császároztak volna, akkor élve születnek meg...és ki tudja, ma milyen az életünk velük (?!?!?)...
De ebben megegyeztünk L-rel, hogy csak akkor császározna, ha lenne esélyük. Reggel odahívta a PIC-eseket is, és minden dokit aki él és mozog a területen, de mind azt mondták, hogy valószínűleg csak meghosszabbítanák a nehézségeiket a Picúroknak ha egyáltalán életben maradtak volna, így az az egyetlen esélyünk, hogy pocakban tartunk annyi babát ahányat csak lehet.
Sajnos az élet úgy rendezte, hogy egyikük sem maradt bent :(

eszter82
Budapest

Eszter: no akkor azon leszek,hogy szépen fejeződjön be a napod! ;)
Vendég

Andi
Jól van, majd megideologizálom itthon, miért kell a baldachin :)
Nagyon jók a képek!!!!! :)
Én végre megvan a megoldás, borral jött össze Iza, most a sör kell neki, na szép :)

Ancsi
Hát remélem én nem fogok üvölteni, ha nem kapok EDA-t…
Nem lehet jó, hogy anyós ilyen közel van…

Zsuzsó
túlhordani nem szabad Zsombit, mert akkor nem lesz itthon a dokim :)
Cukros barátnőm a szoptatás után újra elkezdte a cukros diétát, és most vékonyabb, mint teherbeesés előtt. Túlságosan is, most tiszta gebe…
Neked most teljesen jó a cukrod?

Béku
Fészekrakó ösztön beindult? :)
Este várjuk a képeket!!! Jó sokan mentek UH-ra, én tesó férjének nem örülnék…
Lett végül porszívó?

kubu
Sajnálom Lizát, remélem gyorsan meggyógyul a popsija…

csucsu
Nem ér, gyere a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter
Hú, kíváncsi vagyok, Ancsykát vitték-e be a műtőbe…..
Kisborsó hírek is szuperek :)

Én megjártam a dokit…
Vizsgálni ugye nem vizsgál, a CTG tökéletes lett, sehol egy pirinyó fájás…
De a dokim gyakorlatilag kiröhögött, amikor meglátott, azt mondta, a végén még tényleg túlhordom… :)
Én már nem tudom, mit szeretnék, félek is, meg jó lenne már a kezemben tartani Zsombort…
Utána bevásároltunk, ezer éve nem voltam emberek között…

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Valószínű a következő napokban már nem tudok jönni,de mindenkinek továbbra is drukkolok és persze gyönyörködök a tünemény babákba!!!! De azért otthonról is megpróbálom követni az eseményeket és drukkok ezerrel és most már Juditért és Estrelláért minden nap izgulok,hogy mikor is jön a jó hír!!!!
Puszi Mindenkinek!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Csajok, semmi hír?????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Zsuzska
jó utat és köszi a drukkokat!!!!

Sajti hoz majd híreket???

Kép Kép
estrella22

Estrella,
Zsombor már 2 nappal biztos tovább húzta mint Balázs. minden rendben lesz, ne aggódj azon hogy mit szeretnél, majd Zsombor jelez ha itt az idő. :wink:
most nem tudom mindig mérni a cukrom, meg a diétával is hadilábon állok :-( de amikor tudtam mérni nem volt nagyon rossz...

Zsuzska,
jó utat és jó pihenést!

Csucsu,
nem ér felcsigázni a bandát aztán eltűnni!!!!

Andikám,
hurrá kinyitott a tejcsárda! :-)

Sajtikám,
nincs hír Ancsyékról???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu,
tejóég! jól látom hogy Liza mingyá' 1éves lesz?!
jobbulást a drágának!!!

Lukácsné,
Hannának is gyógyulást!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Tényleg Lukácsné, megvolt a dokilátogatás??? Mit mondott???? Hannának én is jobbulást kívánok!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzsókám..... én szülés óta nem is néztem cukrot..... na majd Rajóval nézetek alkalmanként azért........ de amilyen rapszódikusan eszem mostanában........... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Zsuzsó
Tudod, csak a szülés miatt aggódom, annyira rossz, hogy nem tudom, mi vár rám...
Persze a végeredmény kárpótolni fog :)
Annyira új lesz minden...
Szoptatás alatt mondjuk nem kell CH-t számolgatni!

Kép Kép
estrella22

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok! :)

Ugye tudjátok ennek a virágnak a nevét? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X