Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti, megjött az emiled, köszi szépen!

Gira, jó, hogy már érzed belülről a babád mozgását. Én is úgy szerettem. Ügyes vagy, ha magad varrsz ruhákat. Honnan van szabásmintád?
A többi kismamától is kérdezem, hogy nem jár valamelyikőtök a Máltai Szeretetszolgálat játszóterére a szoptatós csoportba? Olvastam a hirdetését, és nagyon ígéretesnek hangzik.

Ági, jártunk arra tegnap bicajjal, többször is. Ezek szerint láttatok minket?

Enikő, nagyon ügyi voltál a fogorvosnál!

Kati

Kati
katicabogár

Ági! La Halle, 1500Ft.

Enikö! Jol megjártad a fogorvosnál! De tul vagy rajta végre.

Dancsi! A-net is mikrosnet. de ök nekem télen is kimásztak ha gond volt az antennával. Én csak azért hagytam ott öket, mert 15Gb felett folyton lekorlátoztak, gyakorlatilag használhatatlan lett a net. Most ez is annyiba kerül, de itt 30Gb is lehet már. Neked kevés kell igy nem hiszem lesz gond vele.

Ildi! Mi most áruljuk a lakást (nem tülekednek) nekünk is kell felvenni hitelt, én nem is tudnék GYES-re menni. Azért is jelentkeztem a bölcsibe, ha nem lesz teso, akkor GYED után vissza kell menni dolgozni.
Orsi sem evett többet ennyi idösen, mégis egészséges.

Karmen
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Andi!

Már 4 hetes korában 5-ször evett,de szeptember közepétől 1-szer éjszaka is enni kért.Ma reggel 5h-kor ébredt és akkor evett először,ezért ma 5-ször eszünk.Jó lenne,ha ráállna az 5-6h közti ébredésre.Milyen főzelékeket eszik az Anna?Mennyi a tejpép,amit egy evésre megeszik?Pár napja már mi is kóstolgatjuk a Milupa HA-pépet.De még nem eszik belőle meg 1 adagot.
Noémi most 6300g.

Ildi
tfildiko

Kármen!

Mekkora lakást szeretnétek venni és hol?

Andi!

Az éjszakát átalukázza a lányod?Nekünk ritkán sikerül.
Úgy főzöcskézel neki vagy bébiételt veszel?

Ildi
tfildiko

Ildi! Ajaj, akkor majdnem utolérte OrsitKép
Vadaspark lakopark v. Vám tér környéke. 1+3 v. 2+2 kellene.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő drága, ha tudom, hogy annyit kell várnod a fogdokinál, akkor szépen eljöttél volna és elintéztem volna neked pillanatok alatt a fogaid:-)))

Az én lányom 6 hónapos koráig nekem most így visszaemlékezve úgy tűnik, hogy állandóan evett:-)
Viki is imádta a tejpépeket, de én csak 7 hós kora után adtam és nem is HA-t, mert mint idétlen anyuka, megkóstoltam és tök gánya íze volt. Amit anya nem szeret, azt a csirkéje se!!:-)) Persze a lánynak ízlett...
Mi is lakáshitelesek vagyunk, az én minimális gyedem el is megy rá teljesen, de tényleg így van, hogy ez legalább a miénk! Én meg többet nem akarok anyóséknál lakni....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kármen!

Orsika mennyi most?
Tegnap olvastam az egyik topicban,hogy a kislány csak most 4 hónapos és már térdelve kúszik,átfordul.Nem semmi,akkor mi le vagyunk maradva.De mindegy,majd megtanuljuk mi is.Bár a könyvek szerint(Most már ritkábban olvasom)tudja azt, mit az átlag 4 hónapos.
A Vadaspark lakóparkban nekem nagyon tetszenek a 4 lakásos házak,csak az nagyon drága.Na,és a sorházak.De ennyi pénzünk sohasem lesz.

Nyúlanyó!

Jó,hogy nekünk nem kellett senkinél sem laknunk.Biztos,hogy nehezen viseltem volna.Sokáig laktatok az anyósnál?

Ildi
tfildiko

SZijasztok!

Dancsi! Ma éjjel kb 5 vagy 6-szor szopizott, kicsit durva. Tegnap éjjel megkegyelmezett, mert csak 2-szer. Kiváncsi vagyok mit tervez ma éjjelre a kisfönök...

Ági! Kristófnak is még változik? Pedig azt hittem, hogy csak nálunk alakult ez igy, mivel Hangának kb. 2 napos korában már látszott, hogy egyértelmüen barna szeme lesz, azért volt furi, hogy Bercelnek még most sem 100%. De akkor nem aggódunk, várunk, majd eldönti milyen lesz a szeme szine..

Enikö! Mi van Zsófival és Mesoval? Bencének lesz kistesója?

Nyúlanyó! Hát ez jó, hogy csak Vikié lett kék, ez teccik:-) Nagyon édes a lányod a képen!

Andi! Mire Anna suliba megy, addig lehet, hogy a most jónak számitó iskolák már nem lesznek olyan jók és forditva...

Lányok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet felnött esökabátot kapni? Ez a mániám, hogy nekem esökabát kell. Csak nem tudom hol lehet kapni.

Lara
lara

Nem sokáig, csak fél évet, de elég is volt annyi bőven. Undorítóan fúj a szél kint....

nyúlanyó

Sziasztok!

Bezzeg most, hogy ráérek hipp-hopp elolvastalak Benneteket!Kép Hihetetelen, de alszik mindkettő, és egyszerre, úgy hogy még én is humtam egy kicsit. Ilyen napokat szeretnék, csak az a fránya szél ne lenne, ha nem lenne kerítésünk Flóra motorját és babakocsiját elfújta volna.

Lara: Nem semmi Bercel. Bátor most viszonylag jól viselkedett éjjel. Az a baj, hogy bealszok az első ébredés után és ott marad mellettem. Esőkabát? Fogalmam sincs.

Ildi: Ne aggódj Noémi nincs lemaradva mozgásügyileg. Egy négy hónaposnak nem kell kutyázni, esetleg megfordulni kéne, de teljesen ügyes a nagy lányod.

Én nem is panaszkodom, mert Bátor után csak Gyes-t kapot. Kép Még jó hogy kapom az emelt összegű családi pótlékot Fló után, de áprilisban az is megszínik. A hitel nálunk is apasztja a számlát. De legalább nem panelban senyvedünk, hanem a préri szélén vacogunk a szélben. Kép
Anyósoméknál sem és anyukámnál sem tudnék lakni. De a szükség nagy úr.

Dancsi: Nekünk is A-netünk van, gyorsan beszerelték. Egy hét sem telt el és már tudtam netezni. Nem járt nagy dúrással. Bár nekünk a falon keresztül könnyebb volt levezetni a kábelt nem kellett furkálni, csak beereszteni a védőcsőbe és kész.

Katica: Engem is érdekel a szopis klub, de most hogy ilyen hülye idő van,nincs sok kedvem bemenni Szegedre. Tegnap mindig akkor kezdett el esni az eső,mikor elindultam. A 47-es meg néha olyan forgalmas. De ha mész, írd meg milyen.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Úgy látszik hosszú lettem, mert a gép kilépett és elveszett amit írtam Kép

Ildi!

Egy tejpép adag nálunk 120 ml vizből készül.
Főzök én is vagy Hippes kaját kap. Van amit nem tudok úgy megcsinálni. Anna kiköpi, azt meg megeszi. Én csak cukormentest veszek neki. Elég baj lesz, ha már mindent megeszik ugyanis imádom a csokit a kutyánkkal együtt így nekem is vissza kell fognom magam.

Anna átalussza az éjszakát két hónapos kora óta. Háromszor átaludta, utána hiába kelt fel csak egy kis vizet kapott. 2 napig reklamált, aztán azóta alszik. Este 1/2 8-tól reggel 7-ig.
Meg van a kialakitott rend, hogy mikor alszik. Muszáj volt rendre szoktatnom. Este viszont semmi gond, fürcsi, evés, elköszönés a családtól és irány a kiságy . Nincs pardon. De megszokta, ha nem akar aludni akkor is csendben játszik, majd elalszik. De ez nálunk az első naptól így megy. Én ha leraktam aludni, akkor már nem vettem ki max odaültem és simogattam.
Ez a röviditett kivonat.

Lara!

Suli: igen van benne igazság. Csak az ember összehasonlitja a régi emlékeit az általatok írottal. Néha érnek meglepik Kép

Ildi!

Megint: az szerintem hogy egy kislány 4 hónaposan mászik az lehet, de nagy kivétel. Anna 4 hónaposan fordult át először, és most kezd mászni. Vagyis tolatni, mert előre az nem megy. Pénteken lesz 6 hónapos.
Én nem hasonlitgatom nagyon a gyereket, amig nem látok nagy különbségeket, mert nincs értelme. A védőnő szerint 6 hónapos korára illik átfordulni.

Nyúlanyó!

Nálunk sem azt szereti a gyerek amit énKép (apja lánya)

Na ez sem lett rövid a végére. Bocsi! Kép
Andi

Andi
Kép
mucska

Ildi! Noémi valoban nincs lemaradva, én amugy is azt gondolom hogy aggodni ezen felesleges majd eljön az ideje amikor ö is mászik, feláll, stb.
tegnap irtam mérés után, hogy 10 hos es 7150gKép

Nyúlanyo! Nagyon aranyos a kislányod, és látom szeret huncutkodni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lara: Nekem van egy esökabátom, egészen picire összehajtogatható. Én nem használom szivesen odaadom Neked!!!
Zsófiék jól vannak. Bencének tegnap vették ki az orrmanduláját. A mütétet jól viselte, ma haza is engedték ha minden igaz! Kistesó még egyelöre nincs útban, de dolgoznak az ügyön Kép

Anita: legközelebb neked fogok szólni fog ügyben KépKépKép de te csak "húzást" vállalsz vagy tömést is ?? KépKépKép

Puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tömést is különböző speciális anyagokkal, egy pillanat és már kész is:-))

nyúlanyó

Gabi!

Még nem fordult meg,csak 2-szer véletlenül.

Andi!

Jó alvókája van a lányodnak.Én annak is örülnék,ha este 9h-tól reggel 5h-ig aludna ébredések nélkül.Akkor megpróbálok neki éjjel vizet adni.(Bár tudom,hogy azt nem issza meg.)
Hipp bébikaját adok én is neki.(sütőtök,sütőtök almával )
Én is imádom a csokit.Majd ha alszik,akkor fogom enni az édességeket.

Kármen!

Bocs,de elkerülte a figyelmemet,hogy írtad már a súlyát.Nem aggódom,csak meglepődtem,hogy milyen ügyes az a kislány.

Ildi
tfildiko

Ildi: Én is csokizabáló vagyok, a gyerekek előtt nem nagyon eszek ilyesmit. akkor ha alszanak. De már kezdek leszokni róla.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Mi sem vagyunk teljesen elveszve, jól vagyunk, csak próbálok tanulgatni, mindjárt itt a vizsgaidőszak, 6-i héten már 3 ZH-t fogunk írni. Szóval ezért jövök kevesebbszer.
Puszi mindenkinek!
Meli
26+0
meli27

Lara,
az 5-6 kelés tényleg durva. Igaz, Jozsó is szokott ilyet produkálni. Általában 2-szer, 3-szor kel fel. 6 hónaposan. Kép
Vendég

http://babanet.hu/album/main.php?album=958
http://babanet.hu/album/main.php?album=4030

Itt megnézhetitek az újabb képeket a kölykökről.
Gabi3

Ezek még mindig húzzák a lóbőrt.
inecsg

Meli!

Jó tanulást!

Gabi!

Gyönyörűek a gyerekeid.
Nekem is le kellene szoknom az édességekről,de nem megy.Hogy csinálod?

Ildi
tfildiko

Lara,
én azt vettem észre, ha nappal többet alszik, akkor jobbak az éjszakáink. Igaz, olyankor kicsit nehezebb este lenyomni.
Most próbálom azt, hogy alszik délelott a babakocsiban fél órát, dél körül 1-1,5 órát, majd a 4 órás kaja után megint elaltatom.

A gyerekek miért imádják a vezetékeket rágcsálni, meg a ruhaszárítót lerángatni? Kép Kép Ez a 2 nagy kedvence.
Vendég

Sziasztok!
Gabi, nagyon jok a kepek! Kép

Katica, igen, lattunk Titeket, eppen Angiekhoz mentunk. Gyakran jartok erre? A 3 keles mar nem sok.

Lara, igen valtozik meg a szeme szine, van egy ismerosom, akinek 14 evesen lett kek szeme barnabol.

Valaki kerdezte, hoyg megyunk-e vervetelre, talan Erika, bocsanat, mar nem tudom visszakeresni. Nos a nagy siras kozepette el is felejtkeztunk rola, es a dokineni sem mondta, hogy menjunk.

Mostantol en is rikabban jovok (ha kibirom), ma elkezdtem tanulni.

Es egy kep Bogirol, Angi ugyis elfoglalt, remelem nem haragszik (elnezest a piros szemert):

Kép

Agi
agi77

Karmen,

a MAK= Magyar Allami Kincstar
en teljesen ugy tudtam, hogy gyes mellett lehet 4 oraba bolcsizni, de akkor lehet, hogy csak akkor, ha anyuka 4 oraban dolgozik.
Egyebkent engem atvagtak a bolcsibe, mert Jazmin elkezdhette volna a bolcsit szerintem, mert nem vele vagyok gyeden, hanem Simonnal. Na mostmar mindegy, hiszen mar majdnem 1 honapos ovodas nagylany. Kép

A Szemszinrol annyit, hogy Jazminnak 2 eves koraig valtozott es volt neki mindenfele szin, keke, szurke , Barna, de vegulis zold let, aminek nagyon orulok Kép
A noverem fianak is zold szeme van es az is 2 eves korara lett zold.
Kovetkeztetes Kép (igaz paratlan szamu pelda kellene hozza) akinek meg 1 eves kora utan is valtozik a szeme szine, az zold lesz Kép

g.
gabomamo

Sziasztok!
Jól lemaradtam, mert ma úgy döntöttem advent előtti nagytakarítást csinálok. Tudjátok ablak, ajtó, szekrényteteje takarítás, függönymosás....A kicsimet a porszívóval elaltattam és aztán hajrá. Még a díszítgetést is elkezdtem
Szóval elment a napom nem is nagyon tudok most bekapcsolódni..
Viszont a Sáriról csak annyitt, hogy tudtam hogy ez lesz mert túlválalja magát, de jó dokinak tartom ennek ellenére.
Viszont nem fizettem neki...
Ami pedig az iskolákat illeti mindenkit más más fog meg egy suliban. Én magam félek egy kicsit az egyháztól, így a Karolinába ezért nem adtuk a gyerekeket. A valásos életen meg pontosan azt értem ,hogy nem megúszni kell a dolgot a vasárnapi misével ,hanem példamutató szülőként úgy is élni valásosan...lehet hogy nincs igazam de Én nem várok el a gyerekektől semmit amit magam is nem úgy csinálok.

még egy fontos dolog ÉPÍTKEZÉS
Tudok egy építészt Szenti Andrásnak hívják alsóvároson építkezik, főleg sorházakat és piaci áron dolgozik. A miénket is Ő építette 2000-ben ,ha érdekel valakit Szebau kft. a déliapróba is benne szokott lenni a telefonszámuk.
Megbízható hitelképes és pontos.
Holnap Szabadkán leszek ,majd este átolvaslak benneteket
Bea
20180827120929

Ági!

Mit tanulsz?

Bea!

Igazad van.Én sem várnám el a gyerekemtől,amit magam sem úgy csinálok.Én is tanultam hittant,jártam is misére még otthon éltem.De majd még ez eldől,hogy melyik suliba megy.6 év alatt még sok információt fogok összegyűjteni a sulikról.Tudod,tanító néni vagyok,és nagyon el fogok gondolkozni azon,hogy kinek a kezébe adom a Noémit.
De gondolom,hogy ti is sokáig válogattatok.

Ildi
tfildiko

Gabi! Mesélted de igy képen nagyon jot nevettem ezen a tandem szopinKép
Bátor milyen nagy fiu lett!! mekkora már?

Angi! Bogi is gyönyörü, ö is nagyon sokat változott, és már igy imád mosolyogni!! Orsi 4 honaposan kezdte.

Gabomam! Köszi. Észrevetted hogy áttették szombat és vas. 18 óra körülre? Most nem maradtam leKép Gyes-nél is dolgozni kell akkor mehet bölcsibe. Törvény csak azt támogatja hogy vagy otthon kapod utána a pénzt v. bölcsis. Kivéve ha orvosi oka, szociális v. munka van.

Bea! Igy én sem fizettem volna neki. Porszivot Orsi is imádja, most már nem alszik el rá, hanem lelkesen nézi ahogy dolgozok. Nálunk a kutyus miatt amugy is sürün kell, igy jo hogy Orsi nem fél a hangjától.

Bea! Barátnömék mérgesek rájuk, mert beléptek az egyik sorházba, erre kiderült még nincs is meg az épitési engedély. Pasit joideg nem tudták elérni, végül igen, akkor átmentek másik házba szintén náluk, de kérdés ha pénzt kérték volna vissza akkor visszaadja? Nem gond ha engedély folyamatban van, csak akkor ezt mondaniuk kellett volna.
Nálatok leválaszthato a kertrésze mindenkinek? Szerintem sorháznak csak ugy van értelme ha nem közösködök az udvarral.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok, tudtok jó bőrgyógyászt, aki gyerekekkel is foglalkozik? Bencikének van néhány folt a bőrén, ami ekcémára emlékeztet, kezeltük is ,de nemhogy elmúlt volna, hanem még terjed is. Idegesít ez az egész, a tetejében még nem is hízik rendesen.Kép

Köszi, hogy leírtátok a súlyokat!Kép

Kriszi, ált.jól bírom a három fiúval, szerintem a lányok időnkénti nyafogását már kevésbé tudnám elviselni, de lehet, csak azért gondolom így, mert nem az enyémek. Amúgy meg csak a nagyon fontos dolgokat csinálom meg, hogy ne merítsem ki magam( azt nagyon utálom). Persze jó lett volna egy kislány is, de így három kölök után már nem nagyon tervezek. Majd meglátjuk, ha nem lennék visszeres, és a férjem ilyen fáradt, lehet bevállalnék még egy-két gyereket. De ezen most inkább nem is gondolkodom.

Enikő, sajnálom a fogorvost, szerintem nem az ismerősömnél jártál, ő kedvesebb.

Szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika! Nekem Dr. Tóth Kása Izabella a doktornöm, ö szokott rendelni a gyerek részlegen is.

Dancsi! miért nem használtan veszel akkor járókát? Több ezer ft-al olcsóbban ki lehet fogni. Én 4e vettem, Orsi abban alszik anyuéknál, meg ha dolgom van kint beleteszem és nyugodt vagyok hogy elvan ott.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
én is használtra gondoltam amúgy.

És lassan elköszönök egy idore, muszáj pakolnom és ha állandóan a net elott döglök nem haladok semerre.
Azért még próbálok benézni.

Remélem a következo jelentkezésemkor nem arról fogok beszámolni, hogy Jozsó már jár, henem bekötnek hamarabb.
Vendég

Sziasztok!

Isteni csodás az idő kinn, kajálunk és megyünk sétálni.
Érdekes dolgokat produkál a Lányom: itt a Mama és én nem kellek Neki. Olyan szinten, h ébredés után is csak a Mama vehette ki az ágyból. Mama játszon vele, mama etesse, mama cserélje a pelust. Mamára mosolyog, vele beszélget, vele játszik. Hamarosan elmegy, biztos kiakad Eszter.

Gira,
örülök, hogy jól vagytok Kép.
Mikor kezdett érezhetően mozogni a Babád? Nevek vannak? Megnézetitek a nemét?

Andi,
igazad van, a gyerekek tudják, hogy mennyi kaja kell nekik. Ha nem éhesek, elfordítják a fejüket.

Ildi,
minden gyerek más, más ütemben fejlődnek, szerintem nem kell senkivel foglalkoni.

Gabi,
édesek a Kölykök Kép! Bátor ügyesen ül, nagyon helyes fiú. A popsis kép kimondottan tetszik Kép.

Meli,
fiú vagy lány? Nevek? Jó tanulást, sok sikert a vizsgáidhoz.

Bea,
nálunk is nagy sláger a porszívó. Ha Eszter meghallja, rohan ezerrel és puszilgatja, nyalogatja, öleli Kép. Régebben Ő is elaludt rá.

Erika,
köszi a választ. A sógornőmnek fia van, végignéztem 1-2 hisztit, teljesen kiakadtam és akkor mondtam, h nekem ne kegyen fiam, ha lehet. Erre Enikő most rácáfolt, a lányok is hisztisek... Hááát az biztos, de én nagyon kiakadtam a sógornőm fia hisztijén. Szegény anyukája volt, hogy zokogott a tehetetlenségtől.
Ebbe minden gyerek beleesik?

Dancsi,
jó pakolást Nektek, jó költözködést, várunk vissza minél hamarabb! Addig is léci dobj egy képet a Nagyszeműről Kép.

Ági,
azért csak óvatosan a tanulással Kép.

Ildi,
holnap összefuthatnánk, ha ilyen kafa az idő. Hmmm Kép.

Bocsánat, hogy hosszú lett.

Megyünk ebédelni!
Szép napot Mindannyiótoknak!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti, Kép

Kép
Vendég

SZijasztok!

GAbi3! Én is oda szoktam venni Bercelt magam mellé, viszont úgy meg én nem tudok aludni mert nem férek el. Igy most inkább visszateszem, cserébe viszont szaladgálhatok éjjel. Te hogy birsz úgy aludni, ha ott van Bátor?
Megnéztem a képeket, Bátornak olyan szeme van, mint Flónak. Nagyon szép gyerekek!

Katica! Milyen az a szopis csoport? Nincs ahhoz kicsit hideg, hogy a játszótéren talizzanak? Milyen sürün van? Melyik játszótéren?

Mászás: én jelenleg próbálom élvezni, hogy Bercel még nem mászik, és tudom mindig, hogy hol van (ahova letettemKép) Úgyis nemsokára elszabadul a pokol, aztán vége a nyugalomnak.

Enikö! Neked nem kell az esökabátod? Ha jól meggondoltad, akkor köszi elöre is! Hogy adod oda?

Dancsi! Ma valószinü jó éjjelem lesz, apuka elutazott, igy Bercelt odateszem a helyére, igy simán el fogunk férni és nem kell majd rohangálni a kiságyhoz!Kép

Agi! 14 évesen, ráadásul barnából kék lett? Nem csak szines lencséröl van szó?Kép

Milyen széép Bogi!

Gabomano!Én is zöldet szeretnék Bercelnek, az olyan különleges. Remélem bejön a következtetésed!

LAra
lara

Sziaszok!
Katica, boldog nevnapot kivanok! A retek utcai jatszora gondoltal ugye? Nekunk az sajnos messze van, pedig erdekelne.

Ildi, irtam melt.

Kriszta, voltunk ma kint, es nagyon hideg volt, oltozzetek fel jol! Nyugi, nem viszem tulzasba a tanulast. Kép

Erika, sajnos nem tudok segiteni. Hany kilo Beni, es mennyit szokott hizni egy honapban?Amugy en is ugy erzem, hogy 3 fiam lesz, teljesen meglepodnek, ha lanyunk lenne.

Lara, biztos, hogy nem. Olyan, mintha ezust csikok lennenk benne, de az egyik szemeben maradt egy barna potty.

Dancsi, jo pakolast, aranyos Jozso. Kép

Mondtak a bolcsiben, hogy iden mar nem tudnak ujakat fogadni.

Kristof ma megint alakitott, kivette a stuobol az edenyt, es kiontotte a foldre az olajat. (Jo sokat). Hiaba mostam fel csuszik az egesz konyhank.

Agi
agi77

Kriszti!

Jó,találkozhatunk.Délben nektek jó?És hol?

Ildi
tfildiko

Ági!

Én is írtam neked e-mailt.Remélem,hogy megkaptad.
Három gyereket szeretnél?

Katicabogár!

Boldog névnapot kívánok én is!

Dancsi!

Nagyon édes a Jozsóka.Remélem,hogy nem sokáig leszel távol a nettől.

Ildi
tfildiko

Kriszti, nyilván a fiúknak is megvan a maguk dilije. Valszeg az ember a sajátjáét máshogy viseli. Én mindenesetre még nem sírtam a hisztijükön, mert szerencsére nem is nagyon van. Amúgy a boltokban a lányruháknál néha elbambulok és azt veszem észre, hogy elmerülten gyönyörködök bennük, míg rá nem eszmélek, hogy mit is csinálok, mikor nekem fiaim vannak...KépTulajdonképpen hihetetlen boldog lettem volna, ha kiderült volna, lányt várok, de így is nagyon jó.

Gabi, csodaszépek a gyerkőcök, tényleg jól megnőtt már Bátor!

Angi, Bogibaba is gyönyörű!

Dancsi, gyere minél előbb, jó költözködést! Nagyon aranyos Jozsó baba!

Karmen, köszi, lehet, akkor őt megkeresem.

Lara, én meg mindig kéket szerettem volna, nekem zöld van, a férjemnek gyönyörű kék, de eddig egyik sem örökölte az apja szép szemét. Petié kékes-zöldes, Danié Zöld, Benedeké még inkább kék, de lehet, az övé is bezöldül. Pedig én már bíztam benne, hogy 1 éves kor után már kék marad( ha nem is olyan kék, mint az apjáé. )De lehet, mégse?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Lara: Összefuthatunk valamikor. Én ráérek KépKép Jártok a pláza, tecsó fele?
Tényleg nem használom. Egy kis zacsiba van belerakva, ki sincs bontva. Olyan "pancho" szerü, tudod.... De nekem tényleg nem kell, csak itt áll...akkor már inkább legyen nálad ha használnád..KépKép Nem?

Dancsi: Ezek a fogacskák Kép És ez a mosoly. Haláli ez a gyerek...Kép

GErika: Nem tudok börgyógyászt sajna. Remélem találtok és azt is remélem nem ekcémás a picifiad! Jobbulást!

A bölcsibe ma sárgaborsókrémleves volt meg diós-mazsolás piskóta. Úgy megkívántam, hogy nekiálltam sütni. Már tök jó az illata KépKép Remélem nem kozmál oda, gyülölök gáz sütöbe sütni!! Sose tudom eltalálni a megfelelö höfokotKép

Kismamák!!!! Tessék elküldeni az adatokat Karmennek. Nehogymá' csak én legyek beírva!!!!!

Na mentem zabbantani Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Hiszti témával kapcsban: a lányok és a fiúk egyaránt ugyanolyan hisztisek szerintem. Nálunk a bátyám volt hisztis én nem. Szerintem ez az alap természettől is függ. Egy nyugodt csöndes gyerek nem fog annyira hisztizni, mint egy pörgős, állandóan izgő-mozgó. A lányom olyan hisztis, hogy tegnap már majdnem én is sírtam....és még csak 19 hós. Az még nem is akkora baj, hogy itthon nyomja, ami ritkább, mert akkor nagy ívben tojok rá. De mostanság a boltba, a játszón, stb. műveli. Soha többet nem megyek abba a boltba, ahol tegnap a műsort csinálta. Korlátok alatt bújkáltam utánna, neki ment egy csomó embernek üvöltés közben, elesett, kész voltam....Mindenki erre azt mondja, hogy mindenkinek hisztizik a gyereke. Nah én még az enyémen kívül egyet se láttam....

nyúlanyó

Karmen,
milyen adatok is kellenek a kismama táblázathoz? egy pár napig nem volt netünk (Mi-net), és nem győzök visszaolvasni...
Eri
seri

Eri! nov. 24. 13:30 körül lett feltéve a táblázat ott megnézheted.

Lányok! Valakinek megvan és kölcsön tudná adni a Rómeo és Julia musicalt?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen az anyuka tálázatba be lehet kerülni?

nyúlanyó

Na tegnap kiélvezhettem a netet, ma meg szétbontják a házat a gyerekek. Kép Én nem értem ezt, eddig olyan ügyesen elaludtak minden nap mostanság meg egyiknap így másik nap úgy, pedig még jó nagyot is sétáltunk.

Gerika: Én a Nikolin Klárát tudom ajánalni, a József Attilán van a magánrendelője a gyógszertár melletti házban. Gyerekekkel is foglalkozik. Már régen voltam nála. azt hiszem hétfő és csüti a rendelési nap. Remélem nem lesz allergiás Benci.

Karmen: Bátor 8140g és 67 cm. Hosszra nem nyúlik, de most mintha lelassult volna a súlynövekedése is. Bár nem bánom, mert így is nehéz. Volt hogy úgy szopiztak hogy mindkettő hónaljtartásban feküdt. Az kicsit kényelmesebb. Kép

GAbó:Remélem Flónak is zöld szeme lesz. Mindkettőnknek az van.

Ángi: Bogi baba nagyon szép!

Katica: Boldog névnapot!

Dancsi: Nálunk a vasalóállvány rázás a menő. Fló is azt csinálta, egy ideig nem is tudtam vasalni, ha fenn volt. Jó rámolást és kellemes költözést, már amennyire kellemes egy költözést. Minnél hamarabb jelentkezz.

Ildi: Úgy tudok ellenállni a csokinak, hogy nem jut rá időm enni. Meg inkább nem veszek.

Kriszti: Fló is szokott hisztizni, de ő nem olyan vészes. Bár volt már hogy hisztizett hogy elfogyott a kifli a boltban. Szerencsére éppen akkor jött a friss zsemle. Utána megbeszéltem vele, hogy ha nincs kifli akkor nem tudunk venni. És azóta mindig megkérdezi van-e kifli.
Sztem Bátor hisztisebb lesz. Gabó mesélhetne....

Lara: Úgy férek el hogy 180 cm széles az ágyunk. Zoli meg egyszál bél. Kép De nem túl kényelmes, volt már hogy megfordultam és tök véletlenül észrevettem, hogy jé ott van mellettem Bátor. Amúgy meg csak felé fordulva alszok és tök kényelmetlen.

Megyek megnézem hogy áll mit csinálnak a kölykök, nagyon nagy a csend.

Gabi3
inecsg

No, Bátor beájult, Flóra is követte. Végre....

Köszi lányok a dícséreteket. Kép

Gabi3
inecsg

Kati,
boldog névnapot kívánok!

Kriszti

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Erika!

Én is a Nikolin Klárát ajánlom.Azért nem írtam eddig,mert én már 4 éve voltam nála.Nem tudtam,hogy még dolgozik-e.

Ildi
tfildiko

Nyúlanyo! Küld el mailben az adatokat.

Boldog névnapot a Katiknak!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Nekem nincs meg a Rómeó és Júlia musical.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Ma inkább ne is keltem volna fel. gyorsan le is fogok feküdni, hogy minnél előbb véget érjen a napom. semmi se sikerült és a 6 hetes csöppséget is sikerült úgy kizökkenteni a napi kerékvágásból a Szabadkai kiruccanással hogy alig tudtam este elaltatni...

Azt mondták ma az okosok, hogy ne egyek minden nap csokit mert a lányom attól nem kakil. Hát kipróbálom de bevallom nagyon nagy önuralom kell hozzá, hogy kibírjam csoki nélkül három napig.Pegig maradt rajtam 10 kiló plusz, úgyhogy nem hiányzik a csoki.

Karmen
Ami a sorház témát illeti mi hárman vettünk meg egy saroktelket és az udvarjaink teljesen elkülönítettek egymástól, de van egy közözs rész a kertek végében ahol a másik utcára lehet kijárni.Ott jöttek be a teherautók az udvar feltöltésénél, vagy a szemetet ott visszük ki. Szerintem nagyon jól sikerült a házunk.
A meséhez hozzátartozik, hogy mi voltunk András első ilyen háza, sőt a vállalkozása is akkor indult, így még nagyon figyelt mindenre. nekünk nem volt panaszunk és igazából még két ismerősöm épített vele Ők is ezt mondják.
Egyébként egy építkezés különleges lelkiállapotott igényel, ha azt fel tudja az ember venni, akkor gond nélkül hadakozik a mesterekkel, a kivitelezővel ,a bankkal.nem megy rá a fél idegrendszere, egyszerűen csak csinálja a dolgát és végül elkészül a ház...
megyek alszom
20180827120929

Sziasztok!

Kb. olyan 2-3 hete kezdett mozgolódni Kép Ma este pedig már láttam is a hasamon, nemcsak éreztem :D
És az is ma derült ki, hogy fiú lesz Kép Az Előd nevet fogja kapni, aminek jelentése elsőszülött.
Most épp nagyon boldog vagyok!

Üdv Nektek!

Gira
Vendég

GiraKép Ez naccerü hír Kép Tökös lesz, dejó! Hol voltatok UH-án?? Hol derült ki??
Az adataidat küld el Karmennek, hogy beírjon a táblázatba Kép Mekkora a babád BPDje? És egyéb méretei??

Bea: És miket vettetek Szabadkán?? Érdemes volt kimenni???

Én ma voltam a 28 hetes uh-on és 72 mm-es a picilányom BPDje a többi adata meg:
Fronto: 80mm
Thorax: 70mm
Femur: 54mm
magzatvíz mennyisége normál
placenta tapadása: hátsófali
szívműködés: látható és szabályos

Ja és koponyavégü a fekvése aminek nagyon örülök, mert a csaszitól állatira be vagyok szarva és eddig faros volt. Most váltott, remélem marad a kis buksijával lefelé...KépKép

Szép estétKép
Enikö 28+1

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?