Zsebi
A lapar/hisztero utáni 6 hét igazából nem is lesz olyan hosszú. Mert ugye megcsinálják a menzesz utáni 12. napig, majd megjön és máris a 20. nap táján kezded is a Suprefactot. Ha már ott vagy, akkor menni fog az idő.
Krizsa nem ajánlott orvost? Mert ha nem, akkor neked is tudnám az én doktornőmet ajánlani, nekem is ő csinálta volna. Ugyan magánrendel, de nem egy pénzsóvár, amit lehet elintézünk telefonon, amit meg a Klinikán csinál (II. Női, Üllői út), azt tb-re csinálja. Persze majd a szülésért azért adok neki ám.
Lebuktatsz?
Igen az NLC-n ott vagyok más néven, de láthatod ide többet járok.
Nóri
Látod beindult az 5. is.
Úgy látszik nálatok vagy a petesejt burka vastagabb, vagy a kiskatonák gyengébbek, ha a spontán találkák nem jöttek össze. Kár azokért a szép kis sejtekért. De majd a tesó(k)nál már mind ICSI-s lesz.
Stella
Ugye mondtuk mi, hogyha beindul, akkor aztán csak kapkodhatod majd a fejed.
Neked ezek szerint rövid protokoll lesz? Miket írt fel?
Az első 2-3 szurit beadattam (kerestem egy nővérkét, mert nekem kicsit messze lett volna a Kaáli mindennap), aztán magamnak. Azóta is szúrom magam. Már eléggé unom. De mindent a babáért!
Lara
Már nincs sok hátra. Remélem elfoglalod magad és csak csupa szépeket gondolsz. Tetszett a múltkori babaruha hajtogatásotok.
Neked már a 12. napon lesz vérvétel? Az jó.
Krisz
Nagyon kedves a doktornő és ugyanolyan kellemes meglepetés volt, hogy a 3. találkozás után már a telefonban is megismert, nem kellett a nevem mellett még az egész kórtörténetemet elmondani. Egyedül a várakozás hosszú nála néha, mert hiába vagy időre beírva, ha az előtted levőkkel tovább foglalkozik (és foglalkozik még a lelkeddel is), akkor csúszik. De sosem türelmetlen, mindent elmagyaráz, minden kérdésre válaszol.
Eddig nekem sem volt állandó orvosom. És ennek csak örülj, mert ezek szerint neked sem voltak nagyobb nőgyógyászati gondjaid.
A következő babásodáskor azonnal jelentkezz a nőorvosodnál (akár a doktornő, akár más) a Kaáli mellett. Inkább 2 oldalról is vizsgáljanak, de maradjon már meg az a baba végre. Ennyi keserv után már igazán megérdemled.
Nanaka
MagneB6 napi 3x1, Cetebe napi 1-2. Látom lelked kicsit helyreállt és belevágtok a fagyibabák projektbe. Tehát szerdán kell értetek szorítani.