Kriszta - igen, már látszik annyira, hogy rákérdezzenek, bár nálam még nem történt meg. Én is nagyon büszke vagyok rá, mindegyik várandósságom alatt végig annyira felemelő érzés volt kilépni az utcára.
Persze otthon nyavalyogtam ám, főleg a végén
Nem akarlak elszomorítani de vannak kismamák, akiket végigkísér ez a vacak hányinger. Persze azért ez is a ritkábbak közül való, úgyhogy reméljük megszabadulsz mihamarabb.
Böbi - Berlinben lakunk, kb. két éve jöttünk ki, előtte Pesten laktunk, de én Miskolcon születtem
Ja, értem, csak mert már a két fiú között is elég kevés a korkül. azért lepődtem meg....
végülis gondolom veletek lakik a nagyobbik is, így ebből a szempontból végülis mindegy ki az apja, attól még egyszerre van három picid, ami nem egyszerű, de persze mondhatom, hogy annál intenzív a boldogság is.
Na, meg magamból indultam ki és én most még nem terveztem a harmadik babát.
Azért vettük ilyen későn észre, mert még szoptatom a kisebbet és csak egyszer jött meg és utána azt hittem, hogy megint többet szopizik és ezért nem jön meg megint. Védekezni meg végig védekeztünk, egyszer nem, de akkor azt gondoltam, hogy azon a napon úgysem lehetek terhes. Szval ezért is hiába jöttek a jelek mindig elvetettem a várandósság ötletét.
Akkor a pici nálatok is nagyon akar jönni
Valakinek vmi nagyon erős érzés vagy remény, hogy kisfiú vagy kislány??? Így, hogy már túl vagyunk lassan a 3. trimeszteren.
Egyébként nekem azt mondta a doki, hogy a 13. hétben vagyok, de már a 4. hónapban.....
ezért írtam a 4. hónapot....igazából nem számoltam utána.
Amikor megcsináltam a tesztet, odafigyetem mindenre és azonnal éreztem, hogy mozog a picike odabent, (mindkét nagyobbiknál már éreztem 11-13 hetesen, állítólag így van a méh v. a lepény nemtom) ezért biztos voltam benne, hogy már nagy, (meg más miatt is) de akkor is nagyon ledöbbentő volt látni, ahogy ott üldögél már, milyen nagy az UH-n és mondta a doki hogy 6 cm-es a popsijáig....
Franci - te is tegyél majd vonalzót!
Mit jelent az , hogy vki heti kommentet nyer?