Bánatoska!
Igazad van, ezt csak az értheti, aki benne van, de aki meg nincs benne, azoknak van sajnos igazuk
Fizikailag az enyém is durva, de nem velem. Azt hiszem azt tudja, hogy ha hozzám nyúlna, akkor kitenném. Azért nagyon jól tudják ők, hogy hol az a határ, ahol már mi is lépnénk. Nálunk az állatokkal van a gond. Nekem volt egy kutyám, mielőtt a páromat megismertem volna, olyan volt, mintha a gyerekem és a társam lett volna egyben. Na hát ő kap néha, volt már, hogy a bordája is eltört szegénynek. Aztán van 3 cicánk is, a legkissebb még nem kapott ki, de a két nagyobb azért figyeli a kezét, nem-e jár el. Persze okot mindig talál rá, de én nem hinném, hogy van olyan ok, amiért bárkit, bármit meg kéne ütni. De ha a Te párod téged bánt, az tényleg szörnyű lehet, de nem tudom, hogy én mit tennék. Most azt mondom, hogy elhagynám, de valahol tudom, hogy akkor sem tudnék mit tenni. Gyengék vagyunk lássuk be, és ők ezt érzik, és "ki is használják". A Te párod már egyáltalán nem szokott kedves lenni veled? Vagy azért neki is vannak jó pillanatai?
Abban is igazad van, hogy a lelkünk tönkre megy és szépen írtad, hogy meghal. Most, hogy babát várok, kicsit úgy érzem hogy újraéled a lelkem, és tényleg reménykedek, hogy változni fognak a dolgok, mert néha látom, hogy nagyon büszke, hogy babánk lesz, de ugyanakkor félek, mert tudom, hogy ha ideges lesz és megütné a babát, akkor akár neki is mennék, és nem tudom mi lenne a vége. De ilyenekre nem is akarok gondolni. Ha jól emlékszem, nektek is van gyereketek. Õt nem szokta bántani? Akár fizikailag, akár szóval? Szerintem sokszor a pszichikai bántalmazás sokkal rosszabb tud lenni, mint a fizikai
Na ennyi, írj ha tudsz és igazából én örülök, ha más is elmondja a véleményét, még akkor is, ha úgy érzem, hogy bántóan igaza van. Ez rajtunk sajnos nem változtat, legalább is rajtam biztos nem, mert én már a pszichológust is megjártam, de ő sem tudott szegény mit tenni. Ez a saját "butaságunk, gyengeségünk" okozta kereszt, amit viselnünk kell, csak a gyermekemet nem szeretném ezzel súlytani.
De azért próbálj találni szép dolgokat az életben, legalább mikor nincs otthon a párod. Ne légy boldogtalan folyamatosan, csak mikor muszáj. Az a baj, hogy nem rontottad el az életed, hanem folyamatosan rontjuk éppen...
Végy egy jó fürdőt, és legalább addig próbálj kikapcsolni. Apró örömök is szebbé tehetik ám az életet!!
Jelentkezz, ha lesz időd!
Hari