Új privát üzeneted érkezett!

Kubu!
Szerintem is....max a délutáni teszt előtt nem igyál úgy 2-3 órát...attól elvileg koncentráltabbnak kell lennie!

hűűűűűűűűűűűűű de izgi vagyok... :roll: :roll: :roll:

Kaptál összeszidást a dokitól, hogy ilyen későn jelentkeztél emiatt?
Van esély rá szerinted, hogy Babó van a dologban???

Andikám!
Nagyon várom már, hogy jelentkezz otthonról!!! :D
Élménybeszámolót, képeket, mindent nagyon várunk :)

eszter82
Budapest

Laptetőt mindenki csippentgessen :)

Képzeljétek, tegnap 2 gólya sétálgatott az út melletti réten mikor mentem haza...magamra vettem a dolgot :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Éjjel meg azt álmodtam, hogy babákat várunk :D
És éreztem ahogy rúgdalták a pocimat belülről...nagyon megnyugtató volt, hogy tudtam, hogy már minden rendben lesz :D
De érdekesen korrigált az agyam, mert ahogy jöttem ki az álomból, elkezdtek bevillanni olyan képek, hogy az nem lehet hogy már akkora a pocim, mivel még Béku sem szült, és még a lombik sem volt...és ha spontán siker van, akkor sem lehet még ekkora a hasam...
Mindenesetre kezdek megint begolyózni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De nagyon jó volt simizni a pocimat és tudni, hogy ott vannak bent a babáink és már túl vagyunk a 30 héten :)

eszter82
Budapest

kukk,

Zsuzsó,
igen ígérem veszek tesztet és még ma délután elkezdem a gyogyót is.

Eszter,
nem baba semmiképpen se, csak bizton akarja tudni hogy nincs méhen kívüli se.
háááát nem szidott le, mindig elmondja hogy felnőtt ember vagyok, tudom hogy felelősségteljes döntéseket kell hoznom :-) mondjuk a tegnapi parámon meg hogy biztos meg fogok halni, kiakadt :-))))))))))))))))))))))))
álom legyen mielőbb valóság !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

No,hazaértem a vizsgálatról (vásárolgattam még utána új szokásomhoz híven),persze megint nem orvos csinálta,hanem valami asszisztens-féle...

Majácska 1413 g,bár nem tűnt túl pontosnak a nő mérése,meg is jegyezte,hogy lehetne már 1500 g is,mert 30 hetesen kb. akkorák a babák....

Erre csak annyit tudtam mondani,hogy én is pici újszülött voltam, nekem Maja méretei teljesen jónak tűnnek ;) :D :D :D

Medencevégű fekvésben van,popója van alul,és azzal nyom iszonyatosan lefelé :D :D :D

Elég ronda képet sikerült a nőnek kinyomtatni,mondtam is neki,hogy ne erőltessük a dolgot,majd 4D-s UH-on kapok képet.......

Szegény anyum emiatt az ócska kütyü miatt nem igazán élvezte a mozizást,tényleg szinte kivehetetlen volt minden,de azt láttam, hogy megint be nem állt a szája :D :D :D

Tátog,cuppog,dumál,vagy jó ég tudja,épp miért nyitogatja,de tündéri :D :D :D

Andikám drága,talán már otthon?? :D :D :D Remélem kapunk képet Izabellácskáról,ahogy elfoglalja a kis birodalmat!!!!! :)

Eszter: álmaid remélem gyorsan valóra válnak!!! :)
Tényleg,mizu a spontánkodással? ;) :D :D :D :D :D :D
Nem lehet,hogy azért álmodtál ilyeneket,mert a szervezeted már tud valamit? ;)
Vendég

sajti
Migrén lemondott és nem szültem meg :)

kubu
Na látod, kis gyógyszer, aztán minden rendben lesz!

ann
Egy Panadolt bevettem, egyszerűen nem bírtam tegnap tovább…
Anyóst nagyon sajnálom, egyre rosszabb hírek…
Ilyenkor ez a legrosszabb, hogy tehetetlen vagy…

zsuzsó
Hétfőig már kihúzzuk, még a kórházba bejutást kell átbeszélni…

eszter
Ez a 2 gólya jó jel, és az álmod is, remélem már nem sokáig lesz álom!!!!

béku
Ez a grammozás olyan hülyeség, miért kéne minden babának ugyanannyinak lenni?
Barátnőm vagy 160 cm és 40 kg, én 175 és nem 40, akkor a gyerekeink miért lennének egyformák???

Én voltam dokinál, ctg rendben, vizsgálat nem volt, hogy nem piszkálja a méhszájat.
Most először voltam a TB-s terhesgondozáson, háááát…
Voltam bent vagy 2 percet, igaz, közben hívták már a dokimat egy műtéthez, de a többiek sem voltak bent sokat.
Mostantól picit mozoghatok, délelőtt és délután feküdjek 2-2 órát. Csajok, nem rázom ki ezzel a babát magamból??? Nem akarja, hogy legyengüljek a sok fekvéstől.
Viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig és mennyi magnéziumot szedjek :(
Most 3x2-öt szedek.
Nem volt ebédem, így Burger Kingeztem, 7,8 lett tőle a cukrom :(
És megveszek egy kis jégkrémért…

Kép Kép
estrella22

Béku!
Szerintem tökéletesek Maja méretei :D
87 grammot simán el lehet mérni!!!
Arról nem beszélve, hogy az 1500 gramm kb adat csak!

eszter82
Budapest

Eszter: szerintem is ;) :D :D :D
Nem is izgattam magam azon,amiket a nő mondott,főleg,hogy a kalkulátor szerint Maja 1-2 héttel IDŐSEBB a koránál a többi méret szerint,egyedül a pocakja kicsi :D :D :D

Egyem a kis szívét,hát anyja se egy debella.... :roll:

van olyan mérete is (fej körfogat),ami viszont 33,5 hetesnek (!!!!!) felel meg,és most vagyok 30+2.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval szerintem hülyeség,hogy el van maradva,az összes mérete idősebbnek mutatja a koránál,egyedül a kis pocakja "maradt el" :D
Vendég

Estrella: én is így gondolom,hogy mivel mindketten nagyon pici súllyal születtünk,és vékonyak is vagyunk párommal,nem várnám Majától,hogy vasgyúró legyen! :lol: :lol: :lol: :lol:

(arról nem is beszélve,hogy valakinek meg is kell szülni... :shock: :D :D :D :D :D :D )
Vendég

Eszter,
tiszta szívből kívánom hogy álmod váljon valóra! mielőbb!!!!!!

Breki,
nem a méret a lényeg. :-) :wink:
Balázst is picit kisebbnek mérték és kisebb is lett az átlagnál, de a lényeg hogy mindene megvan, megnőni kint is tud. bár látom amúgy sem parázol ezen. :wink: :wink:

Estrella,
jól bírta Zsombi a frontot, hurrá! :-)
nekem 36 hetesen már nem kellett magnézium, de kérdés hogy nálad a nyitott méhszáj miatt nem kell-e folytatni, szerintem a dokit mindenképp kérdezd meg.

Andi,
gyere a hírekkel és képekkel. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: ááá,nem érdekel,nekem picurkának is a legszebb lesz!!! :D

Vettem neki ma egy csodaszép hálózsákot,teljesen beleszerelmesedtem :D :D :D
majd csak később lesz jó,de nem bírtam otthagyni :D :D

ma ilyen elcsábulós napom volt :D
Vendég

Sziasztok!

Kubus: köszönöm! Ügyi vagy dokival, gyógysimi
:arrow: :arrow: :arrow:
Estrella: szuper, hogy Zsombi jól bírja a frontokat. Nekem is furcsa, hogy enged felkelni ilyen sokat, de ő az orvos. Azért sztem pihizzél, amennyit csak tudsz.
Béku: szerintem jó méretek azok :D :D :D És a dokid ilyenkor mit csinál????Ez fizetős, nem? :shock: :shock: :shock:
Eszter én is szorítok, hogy minnél hamarabb valóra váljon ez az álom :arrow: :arrow: :arrow:
Zsuzsi, Balázsnak is csudijó méretei voltak, kis gyönyörűség, én is ekkora voltam, gr-ra, csak 1 cm-rel rövidebb :D :D :D Én is várom már a születéstörténetet :wink:
Andikám remélem szépen hazakuckóztatok, alig várjuk a híreket, képeket :D
Ann, sztem is ennyit tehetsz a párodért maximum. Sok erőt nektek!

Voltunk tegnap dokinál, 700gr-osak nagyjából a fiúk egyenként. Hunor egyből bepucsított, és mutogatta a fütyijét, mondtam is neki, nem vagy szégyenlős kisfiam. Doki lelkesen: ott a töke! :D Koppány buksi átmérő 6,3 cm, Hunoré 6,01cm. Emelte a vas adagomat, a terheléses cukrom 5,7 lett.
És elmondta, hogy ugyan minden ok, szép zárt a méhszáj, de tudjam, hogy ha valami van, és nem tudjuk esetleg leállítani a dolgot, akkor az 1. sz Klinikára fog irányítani, mert ott van olyan PIC, ami jó színvonalú. Ha a 34. hét után indul a mandula, akkor már a Jahn-ban is el tudják látni a pöttömöket. Tudom, h felnőttek vagyunk, meg minden, ezt el kellett mondani, meg h nincs semmi baj, mégis kb 1-ig forgolódtam....

Kép
carla1227

Sziasztok!!

ITTHON VAGYUNK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!!!.... ezt az egészet egy olyan varázslatként éltem meg, amire aztán álmomban nem számítottam, tényleg!! :wink:

Majd megírom a részleteket.... most csak annyi, hogy a burokrepesztéstől számítva 5 óra 20 perc alatt lett meg Iza.... aki az EDÁ-t feltalálta NÓBEL DÍJAT érdemelne.... az 1 ágyas szoba pedig istenkirályság az olyan kórházfóbiásnak mint én... :wink: :wink:

Összességében nagyon pozitív élmény volt ez nekünk, tényleg azt kell mondjam, hogy "rossz érzés" nincs is bennem, még a fájások, és a kitolási szak se!!! Pedig hát fájt curvára... de azt ugye tudtuk hogy nem tájmasszázs lesz.. :lol: :lol:
És Zolinak van humora!!!..... és nagyon ügyes szülés téren is.. ahogy Efike is az volt.... Hiába óriási Iza, belül semmit nem repedtem, a gátmetszés is vélhetően nem olyan brutál (nincs az az isten, hogy megnézzem)... mert speciel még ülni is tudok, ebből gondolom.... :lol:

És ami az egyik legfontosabb volt ebből a buliból, hogy Rajó nagyon odatette magát a szülés alatt is, a kórház alatt is és olyan meglepetéssel várt minket itthon, hogy leesett az állam.... ezt inkább képekkel dokumentálnám...

Iza zabagép lenne, csak nincs még rendesen tej... illetve most indul talán meg(?????)... eddig a nagy súlya miatt el kellett kapatnunk tápszerrel, muszáj volt, mert konkrétan éhezett, de remélem sikerül átállni a tejcizésre.. nyomatom a laktoherbet... :wink: :wink: :wink:
4100-zal jöttünk haza, jó lenne ha tovább nem fogyna... :roll: :roll: :roll:

Szóval most nagyon kerek a világ!! :wink: :wink: :wink:

Köszönöm szépen a látogatókat, a sok szép ajándékot, az sms-eket, hsz-eket, a szép szavakat, szép sorokat...és azt, hogy ennyire szerettek és így izgultatok értünk... hát teljesen oda vagyok tőle meg vissza!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Jelenleg épp egy érzelmi atombombán ülök, úgyhogy gondolhatjátok milyen örömsírás hullámok kapnak el!!! :)

Ez volt a mai napunk:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Jaj Andikám, de jó látni milyen szépséges kis család lettetek :D :D :D Örülök nagyon, hogy ilyen jó élmény volt a szülés. Minden jól alakult :wink:
Gyönyörű a kiscsaj, látom bent figyel a fülbevalója is már. Apukának grat a jó kis meglepihez, meg az egész hozzáálláshoz.
Puszillaaaak titeket :D

Kép
carla1227

Andi: Nagyon szépek vagytok, jó nagy baba Iza. Barbusomat 2360-nal hoztuk haza. Tejcsi meg majd beindul, a laktoherbbel csak óvatosan, Barbusnak fájt tőle a hasa.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi:
Gyönyörü kislányotok van!!! Rajónak hatalmas gratuláció a meglepíhez és hogy ilyen hősiesen mellettetek állott. Nagyon szép család vagytok és látszik rajtad,hogy sugárzól a boldogságtól!!! Szuper,hogy pozitivan élted meg a szűlést!!! Úgye tudod,hogy szuper csaj vagy?????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi
örülök hogy otthon és hogy ilyen meglepikkel várt Rajó, mindig is tudtuk hogy nagy gentlemen :)
majd jövőhéten bekukkantanék én is hozzátok, majd írdd meg lécci mikor nem zavarnék, először meghagyom a közelebbieknek a lehetőséget. Rajó apa le a kalappal előtted:)
Iza nem is olyan mintha újszülött lenne, tök cukin fekszik ágyában.
Tej beindításra csak folyadék legyen a szoptatós tea nekünk sem jött be Filippel, Hannával már csak napi 2-3 liter vizet ittam... írtam hogy Filip nagyon hasfájós volt, de látom már Viki is írta.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andikám,olyan meghatóak a soraid!!! :D :D :D
Nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek Izácskához!!!! :)

Remélem gyorsan elönt a tejcsi,és elhajíthatod a tápszert! ;)

Rajó tényleg tündér,látszik rajta,hogy mennyire imádja már most a lányát! :D Nagyon kedves volt tőle a meglepetés :) :)
Vendég

Lányok, köszönöm szépen!!! :)

Huh....túl vagyunk az első fürdésen és köldökcsonk ápoláson.... kicsit SOKKKKKK-oló volt, de nem lehetett kecmec a levetkőztetett gyerekkel... gyorsan a tettek mezejére kellett lépni ........ :shock: :lol: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Hát igen, totál meglepett, hogy egyáltalán eszébe jutott és hogy még kivitelezte is..... Azt mondta hogy egy életre szóló emlékké szerette volna tenni a hazajövetelt... de hát mondtam, Cicuka, az önmagában is az lett volna..... :)

andrea-1

Andi,
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gyorsan visszaolvasok

kubuspace

Andikám,
4100 tökéletes, főleg hogy 10% súlycsökkenés megengedett :-)
csajszikám, virág, lufi, dekoráció és egy gyönyörű fülbevalós kishercegnő, egyem meg de tündér, vonalzó cool.
éljen első fürdetés, szuper kis csapat vagytok, Rajónak nagy dicsi azért kijár a remek helytállásért :-)

kubuspace

Andikám,
üdv a csapatban. :-) :wink:
Rajónak is kijár a dícséret! :-D
tejre nekem is a napi 3-4 liter folyadékot mondták.
szép az új vonalzótok. 8)

Vicky, Lukácsné,
a tea elhagyásán kívül nektek mi vált be hasfájásra?

Kubu,
teszteltél du? vagy csak reggel?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

csajok,
ha még nem készültetek ki: akkor ezeket a matricákat keresem még :-)

6,10,27,35,62,63,65,68,74,77,105,116,141,142,144,157,168,170,174,200

kubuspace

Andikám ragyogsz a boldogságtól!! Iza nagyon szép baba, sok sok tejcsit kívánok. Anno húgom is rengeteg vizet nyomatott a szoptatáskor. Vigyázzatok a tápival, nehogy rákapjon.

Jaj ne haragudj Andi, de nekem annyira tetszik, hogy még a nagylábujjaid is mutatják mennyire boldog vagy!! Hát én ezen annyira jót nevettem!!! Még egyszer bocs ezért, de nem bírtam kihagyni:)))))
ann74

Zsuzsó,
reggel tesztelek aztán hajrá gyogyó :-)

kubuspace

Ann,
tényleg Andi lábujjai :-)

Andi,
annyiszor megnéztem már alvós képeket, olyan tüneményesen békés kis tündérlány.

kubuspace

Nem röhögni a lábujjakon, de ne tudjátok meg hányszor tartom ilyen elbaszottan őket.... nyaralási fotókon rendszeresen visszaköszön... :) Godnoltam levágom a kép alját, hogy ne égessem magam..... de ez így volt az IGAZI :)

Békés... na most hallanátok..... :shock: Rajót már sikerült palira vennie és kivette, csönd lett, de ahogy visszakerült az ágyba azóta szól a sziréna.... :shock: :shock:

andrea-1

Andikám!
Még egyszer nagy gratula az egész kis családnak! :lol: :lol:
Iza lak belakva!A kis tündérkétek olyan mintha nem is újszülött lenne.A szülésről írj majd légyszi!!!
puszillak benneteket!

Rólunk.Beadtuk az engedély kérelmet Az IVIG_hez.Júliusban mehet a babagyár. :wink:
ritabmc

Andi,
kitartás, akkor hajnalban talizunk ? :-)))))))

Rita,
csuriban !

kubuspace

Andi:
Itt bőgök, mint a Riska! :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: Lehet egy férfi ennyire jófej? :D Fogadjunk te nem sírtál amikor megláttad lakást feldíszítve?! :wink:
Lábujjaidat én nem szúrtam ki, csak amikor Ann utalt rá, tényleg minden porcikád verihepi!!!:)
Olyan gyönyörű Iza!!! Mégegyszer gratulálok a remek családnak!!!
Tejcsi majd szépen beindul, anyukám barna sört ivott anno, aztán olyan tejcsárda lett, hogy hajjaj!!! Fürcsinél paráztál? Vagy arran nem volt idő? Hogy tetszett Izának a víz?
Vonalzód szívmelengető. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ann:
Óóó, szegény anyósod és párod... Tényleg a tehetetlenség a legrosszabb, de a "nyugodt" háttér megteremtésével sokat fogsz segíteni párodnak és így közvetetten anyósnak is. Küzdelmes út lesz és ha túl lesztek rajta, még jobban összekovácsol majd benneteket. A párod próbáljon meg még többet együtt lenni, beszélgetni anyukájával, ha megteheti, mert most még itt van... Fú de szar ezt még leírni is... Anyósodnak roppant nehéz lehet ezt feldolgozni, ha egyáltalán sikerül vhogy... Kap vmilyen kezelést? A orvosok mit mondtak, mi lesz?

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu:
Nálam az Ergam cseppek váltak be erős vérzésnél, ill. az Exacil nevű brutál erős vérzéscsillapító vegyesen. Szerencséd, hogy ezt nem kell szedned, a Norculut biztos, hogy segít! :)

Estrella:
Jippíííí!!! Migrén tovaszállt! :)
Azért csak óvatosan mozogj! Én amilyen fosKata vagyok, tuti feküdnék végig, de hát az sem tökéletes megoldás...

Amúgy jó reggelt!!! :)
Mostanában megint zizike a hangulatom, elfelejtek köszönni, néha bemutatkozni ( :lol: ugye Andi! :lol: ). Még, jó, hogy tudjátok, nem bunkóságból van... Ha kórházat, sztk-t, akármilyen rendelőt, vagy fehérköpenyeseket látok :arrow: lefagyok... Pedig már olyan rég volt az a gyerekkor, amikor túl sokat kellett találkoznom velük, igazán kiszerkeszthetné már az agyam azt a részt.

Béku és Carla:
Énisénisénis babás uhuk!!! :lol: Gyönyörű élmény lehet! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

Andi!
egyszerűen nem bírok betelni Izaval annyira annyira édes!Uramnak is mutattam el van ájulva tőle!!!

Kubu!
teszteltél??
Norcolut állitólag brutális erős vérzést okoz,nálam semmi extra nem volt!

Csajok!
egész éjjel nem aludtam,egyik vendégem(pasi)barátnőjével évek óta várták a babát,most sikerült és elvetették,mert szétmennek....
akivel feküdtem a kórházban a lány 20.hetes volt erős vérzése volt csütörtökön beszéltem vele,még nem múlt el a hematóma és 20hete fekszik (és mégis)tegnap irt egy smst,h meghalt a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bele vagyok betegedve!
egyedüli fény Izácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Andi: Tejcsiben én sokat nem tudok segíteni, nekem 10 hétig volt csak. Utrica urenst szedtem, az egy ideig segített.

Zsuzsi: Barbusnál az infacol és az espumisan cseppek váltak be, de ő elég nehezen büfizett. És a hajszárító a meleg és a zúgás miatt. A nyugtalan alvásra (persze ha lesz ilyen, de ne legyen) pedig a chamomilla vulgaris.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus: Sajnálom, hogy a csajszinak meghalt a baba. A másikat nem tudom sajnálni, engem nem igazán érdekelne hogy egyedül kell felnevelnem a gyerekemet. Senki nem tudna rávenni, hogy elvetessem, hacsak nem lenne olyan beteg. Te meg próbálj meg a jó dolgokra koncentrálni, nálad minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: klassz az új vonalzód!! :)
Izás részletekre én is kíváncsi vagyok,mármint a fürdetésre,hogy milyen volt,hogy tetszett neki,stb. :D :D :D

Az durva,ha reggel 8-kor már nekiestem egy tál meggynek? :shock: :D :D :D

Sajti: sajnos ezen az UH-on nem volt szinte semmi kivehető,csak a 2 karika látszott,amit lemért a nő (pocak,és fej átmérő),de igazad van,maga a babás UH az egyik legcsodálatosabb dolog a világon!!!!!!! :D :D :D :D

Ezért is viszem magammal anyucimat minden alkalommal,a köv. alkalommal (péntek?) is jön velem,ebből nem hagyhatom ki :)

csodálatos látni,milyen élete van odabent,ahogy alszik,vagy jár a kis szája folyamatosan,ahogy bújik a méhlepényhez,ami az otthona része.... :)

De már az első UH képét is sokszorosítottam a családnak Karácsonyra,pedig csak egy kivehetetlen paca volt rajta,nekem mégis az jelentett mindent :)

Kívánom mindenkinek ezt a csodát!
Sok küzdéssel jár,nekem óriási szerencsém is volt,de szinte karnyújtásnyira van,és én se gondoltam,hogy a vetélés után 1 évvel leszek kiírva...! :) Azt hiszem Andi és a többi anyuci már mesélhet róla (én még csak rajtuk látom),hogy amint a kezedbe foghatod a kis tündért,úgy érzed,az élet mindenért kárpótolt :D
Vendég

sziasztok!

megtaláltalak titeket és örömmel olvasom és látom,hogy Iza baba megszületett, Isten hozott drága, sok boldogságot nektek andi!!!
valyoni

Szia Valyoni!
Mesélj,mi újság Veled? :)
Vendég

Jóreggelt! :lol: :lol:

Túléltük az első itthontöltött éjszakát....!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sacc/kb. 3 óránként megszólalt a sziréna, de jól viseltük szerintem.... Éjjel még nem volt tejci, tápit kapott, de reggelre úgy tűnik kinyitott a tejcsárda!!!!!!!!! Na azt az ideget láttátok volna..... hogy hol a cuclisüvegem és Ti most itt milyen csúfságot műveltek egyébként is velem???? :lol: :lol: :lol: De aztán rákapott.... és a mérleg szerint 55-grammot behúzott Magába .... Elsőre ez szerintetek - aki ért hozzá - jó, nemjó??? :shock: :shock: :shock: :shock: Ezekkel a mértékekkel még teljesen hadilábon állok, hogy mennyit kell egyen???

Esti fürdés úgyvolt, hogy anyu itt maradt, a biztonság kedvéért.... R. mint alapos informatikus neten nézett fürdetés videókat, hogy hogy kell.... Meg átbeszéltük a szülésfelkészítős papíron leírottakat.... Na előkészítettünk mindent erre R. mondja, hogy ő nem meri mégse, a gyerek ott üvöltött levetkőztetve, úgyhogy megfogtam és csináltam gyorsan, nem volt idő még gondolkodni se... Anyu szerint nem volt benne hiba, csak szegény Iza gondolom nem a totojászáshoz van "szokva", a csecsemősök szerintem 2 perc alatt letudták... Kis Drágám meg úgy reszketett meg sírt itt velünk, közben.... :roll: :roll: :roll: :roll: De túl vagyunk rajta, ez a lényeg..... :wink: :wink:
Kép

andrea-1

De klassz!!!! :D

Hát úgy látszik át kell esni a tűzkeresztségen :) :)

Mikor nemrég előadtam anyumnak a kétségeimet (amik úgy látszik Rajónak se idegenek),hogy hogyan fogjam meg,mit hogy csináljak pontosan,először persze csak mosolygott,hogy ösztönösen tudni fogok mindent,de ha szeretném,akkor egy játékbabán megmutat mindent előtte ;) :D :D :D

Bár most hogy megyünk a szülésfelkészítőre Juditékkal,szerintem ott is szóba fog kerülni... :roll: :roll: :D :D :D :D :D :D :D

Amint az ember belekerül egy új helyzetbe,akkor jön rá igazán,hogy nem is tudja pontosan,mit hogy kéne :)
Én is magam mellett tartom majd a jegyzeteimet :)

Tejcsárdához gratula!!!!! :D
(barátnőmnek mikor nem volt elég teje,és hiába vetett be bármit,ráállt a húsevésre,elég sok húst fogyasztott,neki attól durrant be igazán ;) )
Vendég

Ó de szép kis husimusi. jó az 55gramm, asszem.
Fürdinél meg persze,hogy sírnak az enyém legalábbis ordított elég sokáig, vagy fázik vagy éhes. Kicsit szopiztattam fürdi előtt is, annyit csak,hogy nehogy kijöjjön belőlle és utánna élvezte a pancsit. persze erre kb 4hónapos korára jöttem rá:)

Már megijedtem,hogy hová tűntetek, visszaolvastam és láttam mi a helyzet és megkerestelek benneteket.

andi: gyönyörködöm a lányodban
valyoni

Béku: tegnap reggel fél 8-kor a kórházban benyomtam egy fél tál meggyet!!!!! :) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Vikus: nagyon sajnálom ezt a lányt, borzasztó még így ismeretlenül is olvasni ezt a tragédiát!!! :cry: :cry: :cry:
Csak azt az egyet kérem, hogy most emiatt nehogy nekiállj agyalni mindenfélén, Magadra vetítve!!! Nálatok nem lesz semmi gond, lesz egy ugyanolyan gyönyörű pakkotok karácsonyra, mint a mi tündérkénk!!!! CSak erre gondolj, ígérd meg nekem lécci!!!! Jó???

Vicky: Köszönöm, hogy mondtad a laktoherbet, Lukácsnéval együtt!! Látjátok ezért is jó, hogy vegyes összetételű a csapat, hisz honnan tudná az ember az ilyen dolgokat?... Szóval óvatosan bánunk majd vele, még jó tényleg hogy szóltatok, mert én képes lettem volna literszám nyomatni..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Valyoni: köszönöm szépen!!!! :wink:

Sajtikám: Ne tudd meg, vette a reakciómat kamerával.... Direkt úgy csinálta, hogy tele legyen mindkét keze, hogy én nyissam az ajtót... és hát persze ott volt nála a kamera, és figyelte vele a hatást.... először nem sírtam, hisz úgy ledöbbentett, na de utána csak ültem a gyerekkel a kezemben a fotelban és ránéztem a lakásra és bőgtem.... Meg persze anyám is, Ő jött velünk haza a taxival... ketten mint a záporeső.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita: Köszönöm szépen! :) Azt számolom, hogy kb. jövő tavasszal akkor Nektek örömködhetünk majd??? Tudod a fórum pozitív energiái mindig megsokszorozódnak, ez lesz a mostani időszakban - nyáron - is, hisz mindig hullámokban jön a pozitív tesztek áradata!!!! :)

Ann: Nagyon sajnálom anyósodat, a párod és főleg Téged!!! Tudom amúgy is milyen érzékeny vagy!!! Ez most annyira nem kellett még Neked!!! Tényleg csak azt tudod csinálni, hogy támogatod Őket amiben tudod, és ha valami bajod van, abban meg gyere hozzánk, tudod itt mindig meghallgatunk, és ha tudunk segítünk!!! Úgy szeretném, hogy mostmár valami NAGYON JÓ történjen Veled végre!!!!! Nem vagyok hívő... de ezért "imádkozom"!!!!!!

Az élet kárpótlása: pont tegnap beszéltük itthon,azt ami írsz Béku.... mindenért... tényleg... A hóban, fagyban sorbaállásért, a sok könnyért... mindenért... És úgy, hogy bár soha ne kelljen újra ott állnom, de újra és újra megtenném, mert megéri!!! :roll: :roll:

andrea-1

Andi: annyira örülök,hogy ilyen sugárzóan boldognak látlak! :D :D

Hogyne érné meg azért a kis tündérkirálylányért?? :D :D :D
A következő 2 hónapra gondolva,és főleg a kórházra,ez lebeg a szemeim előtt,hogy milyen jó is lesz,mikor már ott szuszog a kiságyban,vagy akár ordít éjjel,mert éhes... :)

Imádni fogom az ordítását is..... :roll: :) Annyira várom már,el se hiszed....
És ahogy láttam Izabellát is,meg Nórikát és Balázst,egyre erősebb bennem a vágy,hogy ott tartsunk!
Minden nehézségével tökéletesnek látom az anyai szerepet...!!!! :)

Tegnap voltam ugye az Uzsokiban,és 2 újszülöttet is kihoztak a látogatóknak....
Istenem,mikor meghallottam azt az édes kis oá-zást (épp nem láttam rájuk sajnos),majdnem elsírtam magam,annyira meghatott...... :shock: :D :D :D
Vendég

andi jó még a homeopátiás bogyóka is ha jól emlékszem urtica urens, úgy néz ki mint egy labelló és zöld a doboza,apró bogyóka és nyelv alá kell tenni és ott elolvasztani.Neten is utánna tudsz olvasni. 1évig volt tejcim.
valyoni

Andikám,ez most kevésbé tartozik ide,de megírom.
Tudod,elnéztünk a Hádába múltkorában,és mondták,hogy a háztartási textilhez 1-én nézzünk vissza....
Nos,én ha nem is nyitásra,de elmentem,és ne sajnáld,hogy nem jöttél,nyoma sincs se takarónak,se plédnek,se hálózsáknak,csak úszós cuccoknak.....

Rákérdeztem a kasszánál,és mondták,hogy ebben a hónapban már ne is jöjjek vissza,mert tuti nem kapnak.... :shock:
Mondja ezt nekem a hónap első napján.... :twisted: :twisted: :twisted:

Azért egy tündéri plüsst meg egy kis cipőt sikerült beújítanom.... :roll:
Vendég

Hajnali piacolás kimaradt ma,felkeltem ugyan már 6 körül,de képtelen voltam kiszállni az ágyból.

Attila meg ki van akadva,hogy napi 1500 mg magnéziummal kőkemény a pocak....

Tegnap mondta ugye a szonográfus,mert nem tetszett neki,hogy ennyire kemény,de nem tudok ellene tenni,ha a magnézium se segít...
Pár percre van,hogy kevésbé durva,ez mondjuk ülve vagy fekve előfordul,de már kelés után párom megfogta a pocakot,és kiakadt rajta,hogy ezt nem hiszi el,hogy normális..... :roll:

Szóval most indulok piacolni (befőzés folyt. köv.),anyummal kimegyünk a temetőbe is utána nagymamámékhoz... :roll:
Vendég

Béku: bocs, hogy belepofázok, de nekem mikor a pocak keményedés volt, Sz. folyton szajkózta, hogy pihenés-pihenés-pihenés!!!!!!!!
Szóval biztos, hogy ilyen program kéne mára????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: a pihenés se segített,hisz az utóbbi időben mást se csináltam :( :(

Lehetetlen ennél többet pihenni :roll:
még kaját csinálni se kelek fel legtöbbször a pihenésből,az estit párom csinálja........

Ha ennél is jobban kímélem magam,akkor már nem élek :?

Tudom,hogy igazad van,de bedilizni se akarok,vagy bedepizni megint,abból egyszer már elég volt :(

Köszönöm,hogy aggódsz értem,és ha láttam volna értelmét a pihinek,akkor úgy tennék,de sajnos ugyanezt tapasztaltam 3-4 napi itthoni semmittevés után is...
Vendég

Andi, 55 szuper, tőle is és tőled is! :lol:
MOst figyelj a beindulásnál, hogy ne durranjon be a cici, most ha kell fejd ki a 3 órák között is a maradékot. Illetve még az a fontos, hogy ha tejcsárda van és 1 cicből szoptatsz, hogy talán a másikból egy kicsit ki lehet fejni, nehogy a 6 órás várakozásban, mire újra sorra kerül, berobbanjon :twisted:
Képek szuperjóóóóók! Cicák miccótak?
kpn

Andi!Olyan aranyos kis család vagytok,Iza baba annyira édes!...és hát Rajó!Nagyon figyelmes volt,hogy így előkészítette meglepetéssel a terepet! :wink: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Nórikám: igen, reggel már el is kezdtem fejegetni, pont amiatt amit írsz .... húdefura hogy onnan, ilyen cucc jön... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy most lenne/lett volna a következő szopi, de most nem igazán jött össze, úgyhogy egyelőre "éheztetem", hogy rá legyen kényszerülve.. most csillapodott le, eddig őrjöngött közben... szóval most várok, jobb híján... :wink:

Cicák: Fannika az öreg cicánk, na Őt nem igazán érdekli, Milike a teknőctarka, na tegnap óta laposkúszás, fürdőszobában fesztáv a csapban tanyázás (ott érzi magát biztonságban).. és ha csak hozzá szólok már dorombol, úgy megvan illetődve.... szóval fél a gyerektől, de kegyetlenül, és szinte az van az arcára írva, hogy oké, láttam, de mostmár vigyétek vissza oda, ahonnan hoztátok.... :shock: :shock: :shock:

Béku: oké, de tényleg csak lájtosan... persze csinálj valamit, de 1 napra 1 progi inkább... MÉRTÉK!!!!! :)
Háda: asszem van telószámuk, nem.... szerintem hetente oda kéne szólni, én azt fogom csinálni, aztán amikor mondják hogy van hálózsák, szerintem anyut elküldöm... azt sajnálom, hogy a múltkor csak 1-et vettem... ha ennek ilyen keletje van, be kellett volna tárazni lehet... :shock: :shock: :shock:
Ancsi: Köszi!! :) Nemsokára ti is ilyen kiccsalád lesztek!!! Muki kutya is kíváncsi leszek mit fog szólni a "betolakodóhoz".... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?