Én meg itthon vagyok lázasan, arcüreg gyulladással
Piszokul érzem magam, nagyon fáj az arcom bal fele!!!
Brigi,
örülök, hogy túlvagytok rajta, bár tényleg idegtépő lehetett ennyit várni
sajnos a legkisebbekkel kezdik reggel, nálunk legalábbis így volt. Sári utolsó előtti volt, de ez kb. 11 órát jelentett, nem fél2-t!!!
Én még mindig tartom, hogy szeretnék olyan szép asztalközép abroszt
Hm? Emailezzünk!
Cat,
én reggelenként jártam ki futni, de most az arcom miatt a sport mától szünetel... Irigykedem, hogy Samu fut Veled, nekem egyik se bírná! Azon gondolkodtam, hogy Natit fogom bicóval elcsalni, de lehet, hogy azt meg unná. Képzeljétek, már olyan ügyes a 2kerekűzésben (jójó, tudom, másoknak ez már rég megy, de nálunk még csak neki
), hogy nemsokára megkapja az első komoly 20"-osát
Mi volt a terheléses kardiológiai vizsgálaton?
Na most már én is elkezdtem kémkedni, és megnéztem a márianosztrai találásotokat
Edit,
Knorr: 2 zacskó elég volt 2 egész csirkemellhez. A tejmentes diéta (tapasztalatból mondom) nem olyan vészes, csak anyagilag. De az nagyon. A rizstej horror, legjobb áron is 660 /liter.
De főzni elég jól lehet a helyettesítő termékekkel.
Mi már abbahagytuk (Halleluja!!!) a diétát, áprilisban elkezdtem lassan visszaadogatni a tejet, aztán a glutént is. És láss csodát, a gyerek sokat fejlődött, nagyon jó formában van, de nem romlott vissza attól sem, hogy most fogyaszt ilyeneket. Szóval biztos jót tett az idegrendszerének, a fejlődésének, de hálistennek nem vagyunk hozzákötve a diétához. Nagyon kooperatív, barátságos, közlékeny, köszön stb. Korábbi önmagához képest egy csoda. Szerintem a Kolpingos anyukák is tanúsíthatják, hogy már nem az a 'fura' kislány, aki volt.