Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Kia, gyere amint hazaértél a babával, mert már biztosan megszületett!!!

Napsugár, éltessen és boldogítson az a tudat, hogy van 3 egészséges, okos fiad, akik mindig is ragaszkodni fognak az anyukájukhoz. Lehet, ha lányaid lennének, nem igy lenne.... lányokkal többször előfordul, hogy összevesznek az anyjukkal, vagy évekig nem beszélnek velük. legalábbis én ilyenekeről tudok.

Tina, egyértelmű amit a csajok írtak, babát vállalni csak úgy ajánlatos, ha mindkét fél akarja. Becsapni a férjed mondjuk azzal, hogy véletlenül nem védekeztek, hát......nem annyira jó szerintem.

Zsó: ami azt illeti, én is a 2. fiú után 2 évig hezitáltam, hogy legyen-e harmadik vagy ne legyen. Minden nap szinte előjött valamilyen szinten ez a gondolat, hol magamban, hol hangosan. Már majdnem bele is őrültem, aztán amikor eldöntöttem, hogy legyen, csak lányt tudtam elképzelni, bele sem gondoltam, hogy fiú is lehet. és most meg nem is jut eszembe, hogy jobb lett volna kettővel. holott még nem született meg, de már most szeretem.

Laura, milyen módszereket találtál?

Szerencse: drukkolok, majd irj mit mondott a doki.

nekem még van kb. 5 -6 hetem, de lehet hogy előbb jön. nehezen viselem a meleget....
bascha
Budapest

jajajj,, laptető.
ez azt jelenti én szülök legközelebb közületek? hát valszeg igen :lol:
bascha
Budapest

megjöttem a dokitól. pajzsmirigyem ok. Ma egész nap szúrkált a hasam, az LH teszt is pozi volt, megnéztük UH-on is, eltűnt a petesejt. Hát, remélem, találkozott apa katonáival. Bár én nem csinálok lányos diétát, de azért reménykedek.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Jaj, jaj, félreértettetek, dehogy azt írtam, vagy legalábbis eszemben sem volt, hogy apa ellenében baba!
Soha soha nem gondolnám, hogy ez helyes, hiszen sztem életünk párját választjuk, vele éljük le az életünket, a gyerkők meg ajándékok ebben a közösségben!:-)
Csak azt írtam, vagyis akkor ezek szerint csak akartam írni (:-) ), hogy vannak pasik akik mondják hogy nem nem, meg minden, de azért annyira nem fixek, meg nem védekeznek és nem feledékenységből, aztán ha mégis baba lenne, akkor még morognak kettőt, aztán felettébb vidámak, később meg már saját ötletként tálalják a dolgot!
Azért Napsugár példája eléggé extrém, én pl el sem tudnám képzelni hogy az én párom kényszerítene egy ilyen lépésre. Na, ezt most nem azért írom, mert negatív véleménnyel vagyok erről az egészről, hiszen abszolút magánügy, jogom és tisztem sincs ítélkezni, csak azt tudom hogy van olyan szeretetkapcsolat mi működőképes és túléli, és van ami nem. A mienk bár úgy érzem, eléggé erős lábakon áll, de hogy egy ilyet kibírna-e, nem tudom. Amúgy is apáék heten vannak tesók, szóval Ő eleve nagycsalád párti, na nem annyira, mi kb. 4ben állapodtunk meg, de látta rajtam mennyit szenvedtünk mindkét gyerek betegségeivel, kórházazásával, műtétek, rota, calici és kb minden amit be lehet kapni és láttak/látja rajtam hogy ez totál padlóra küldött. Ő per pillanat csak ezért, tehát miattam zárkózik el a harmadiktól, és eszem szerint totál egyet értek...ameddig nem látok egy kis Csöppséget.:-)
Szóval nem zártuk ki a harmadikat, de most kell egy kis nyugi!

Ja, És képzeljétek, Levit felvették Oviba!!!Tök büszke vagyok rá.:-)

Holnap elutazunk egy folyadékterápiás konferenciára egy hotelba. Levi marad, csak Zétit visszük. Levi eddig csak akkor aludt máshol amikor Zétivel kórházban voltam, születésekor, meg amikor jártuk a bajaival az orvosokat, de ez sem volt sok. Izgulok nagyon, de 4 éve sehol sem voltunk, konkrétan egyszer moziban és már nagyon kell egy kis magány. Nem lesz teljes, de azért igyekszünk kihasználni ezt a két napot!

Szép hétvégét!!
Judit?
Kia?

Hú, igen, pocakosok meg vigyázzanak magukra, ez a front gyilkol hasika nélkül is....csak óvatosan!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Itt vagyok, csak tegnap későn értünk haza. Nem fogjátok elhinni, ahogy én sem KISFIÚ! Még mindig nem tudom elhinni, peteérés előtt 5 nappal, lh tesztel, tényleg mindent megtettem, nem tudom felfogni. Annyira rossz érzés hogy nem örülök, egész napot végig bőgtem, de szörnyen csalódott vagyok. Megvoltam győződve hogy összejött, hiszen minden úgy történt ahogy annak kell.
Összeszedem magamat és jelentkezem.
hju

szia Judit!

úr isten, ezt nem gondoltam volna , hogy fiú, hogy a fenébe 5 nappal pé előtt? ez biztos? láttátok a bizonyítékot ti is, nem lehet, hogy köldökzsinór volt?
mondjuk nekem is pont 17 hetesen mondták meg, hogy fiú, le voltam én is döbbenve, bár mi ugye csak 2,5 napot hagytunk ki.
Átérzem mindazt, amit leírtál, amit érzel most. én is ugyanigy voltam.
nem is próbállak vigasztalni, mert magadnak kell feldolgoznod, az egyszer biztos. De ha szeretnéd, irok priviben. nekem 90%-ban sikerült, és ha megszületik, remélem 100 % lesz!!!!
Férjed mit mond?
Gyere mielőbb, hidd el, itt tudunk segiteni, nekem is Meskete és Laura segitett.

szia
bascha
Budapest

Judit!
Micsodaaaaa???? :shock: Ezt nem hiszem el én sem. Hogy a fenébe létezhet ilyen? Tényleg láttátok a kukit? Mikor mi a 20. héten voltunk 4D-n, akkor előttünk egy olyan pár volt, akik már a 30 ! héten jártak. Mindenki azt mondta, hogy kisfiú. Erre a szonográfus mutatta azt a nagy puncit. A 4D az tuti lenne, ott kicsi az esély a tévedésre.
Sajnálom nagyon!
Nem lehet, hogy nem 5 nap telt el pé előtt, hanem kevesebb?
És ez sima UH volt? Mert akkor még van esély!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

nekünk sima UH-n mondták meg , és azt is mondták, hogy sima Uh-n jobban látszódik minden, mint 4D-n. mondjuk mi nagyon jó szonográfusnál voltunk, ő soha nem szokott tévedni és a gép is profi volt. Szerintem aki kukinak nézi a nunit, az nagyon nem ért a dologhoz. Biztos az az 5 nap, Judit? nem lehet ,hogy mégis volt közben egy Jónásos _PÉ, amiről nem tudsz? csak ezt tudom elképzelni.
Gyere mielőbb, mesélj, hátha még van esély, és béna volt a szonográfus.
bascha
Budapest

Judit, ez elképesztő! Én is csak ámulok és bámulok! Hihetetlen! :shock: Tényleg láttad Te is azt a kukit? Csak a szomszédasszonyom példáját tudom írni biztatásként. Ő 40 hétig, amíg meg nem született a baba, hitte azt, hogy fia lesz, és lánya született. Ő nem ment el 4d-re csak sima uh-n (magánrendelésen ráadásul) mondták neki végig, hogy fia lesz. Szerintem ne csüggedj, amíg nem látod a 2 szemeddel 100%-ra, hogy fiú. :roll: Fel a fejjel!

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!

Most már egy kicsit jobb, kezdek beletörödni ez van, nem tudok mit csinálni. Az orvosom nem is hisz ebben a peteérés dologban, mondtam neki hogy nem lehet fiú.
Sima ultrahangon voltam, láttam a fütyit is, zacsikat is mutatta, nem volt szégyenlős tuti, már nem is merek reménykedni hogy esetleg elnézte, elég jó uh a doki. 22-én megyek megint, de nem reménykedek, fel kell készülnöm, hogy ezt szánta nekem a sors. A férjem jó fej, ő örült nagyon, neki mindegy volt, engem sajnált nagyon. De mondta hogy ha ez hiányzik akkor a negyedik talán összejön, addig talán lesz hivatalos formája a nem megválasztásnak. Annyira tuti az 5 nap, ráadásul előtte minden nap együtt voltunk 4 napig hogy tuti híg legyen, minden alkalommal duplakanál ecet 20%os is, kedd volt az utolsó nap, és megálltunk. Pénteken szombaton az lh teszt pozitív volt(erős), vasárnao negatív. Ez nem azt jelenti hogy vasárnap volt peteérés? Ráadásul 6 hétig hánytam, a fiúkkal soha. Hát nem tudom, jónás napom is ki volt nyomtatva és valahol február végén írt jónás napot. arra nem is gondoltam. Hát én vagyok a 20% kivétel akinek nem jön be. Olyan rossz hogy aki kérdezi mindenki megdöbben hogy én szegény harmadik is fiú, szörnyű érzés, nem bírok lányos anyukákra ránézni(bocsánat akit érint) biztos elmúlik. Gyerekek tegnap kérdezték hogy miért sírok, úgy sajnáltam szegényeket, mondtam hogy sokat dolgoztam, fáradt vagyok, ne a nagy kérdezte hogy mert fiú lesz??? Szörnyű anya vagyok, szegény bébim remélem nem érzi. bascha te mit csináltál?
Mindenkinek szép hétvégét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hju 2011.06.08 18:52-kor.
hju

Judit!
Fel a fejjel! Van élet három fiúval is!
Teljesen normális amit érzel! Idővel te is feldolgozod mint Meskete, Bascha, Napsugár vagy én... Mi is átmentünk ezen, hidd el! Én már büszke vagyok rá, hogy három fiam van. A negyediknél mindent megteszek hogy lány legyen, de ha nem, hát akkor biztos genetikai/egészségügyi oka van, hogy nem lehet esetleg lányom. A nagyfiad pedig hihetetlen módon rátapintott a lényegre amiért sírtál. Döbbenet.

Látjátok, erre mondta az én dokim is, hogy a peteéréses módszert ne használjam nem tervezésre, mert hiába hisszük azt hogy tuti, nem bizonyított.
Azt mondta nem-szelekció csakis.
Tudom most elég bajod van, de Judit, a barátnőd vagy a dokija elérhetőségét elküldenéd nekem?

Szerencse, de jó hogy újra jöttél!
Tina, hiányzol gyere azért közénk és írj azért!
Kia már biztos babázol! Dejó!

3+1
laura0606

Egyik barátnőm nődokijának 3 fia van!!!!! én erre azt mondtam, hogy a fenébe, pont egy nődokinak és nagyon szeretett volna lányt a doki már másodiknak is. De ez van mögött, a PÉ-re nem lehet alapozni. Czeizel szerint az esély 70-80%-os. mi valszeg abban a 20%-ban vagyunk, akiknek nem jön össze.

Judit, most akkor volt Jónásod akkor vagy nem? nem lehetett hogy az kavart be?
Judit, hol lehet csinálni ilyen nemszelekciót, írd meg priviben, ha itt nem akarod, légyszi! bár nekem nem kell, de egy barátnőmnek igen.
Judit, lapozz vissza és olvasd el, én miket írtam akkor, amikor ide jöttem először. nagyon negativ voltam, sirtam én is pár napig, utána már csak az a gondolat járt a fejemben, hogy miért pontén, miért nem lehet stb..., aztán pár hét múlva már jobb lett. Megjegyzések mindig lesznek, én most is kapom őketm, de a jobb fej anyukák azt mondják, hogy milyen jó nekem és hogy milyen jó, hogy öröklik egymás ruháit, meg milyen jó, hogy az első kettő is olyan helyes srác, a 3. is biztos gyönyörű lesz.
rajtam is látták, hogy szomorú vagyok, ez UH után volt, ráadásul elvittük őket is az Uh-ra, de nekik nem mondtuk meg azonnal, csak a 20. hét környékén. akkor meg már mosolyogva tudtam nekik elm ondani, hogy fiú lesz. A nagyobb fiam kérdezte, mi a baj anya, de csak azt mondtam, fáj a fejem, tudtam magam tartani, amig hazaértünk, aztán felrohantam a szobába és kitört belőlem a sirás. a fiúk ezt már nem látták. és a férjem is jó fej volt, ő örült, és azt mondta, ez nekem lesz naqgyon rossz, mert én hordom ki.
DE!!!! el fog múlni a rossz gondolatod, el fog múlni az, hogy rossz anyának érzed magad, mert az lesz a legfontosabb, hogy a babának ne árt és jó szívvel gondolj rá és várd, hogy megszülessen.
bascha
Budapest

Judit!
Nekem a pozi teszt napján volt pé. Aznap egész nap szúrt a petefészkem, és dokinál is voltam. Megnézte, és mondta, hogy megrepedt a tüsző, mert már nem látja. De vannak olyanok is, akinek másnap, harmadnap reped meg. Egyéntől függ. Ezek alapján, lehet, hogy 4 nap, de akkor is lánynak kéne lennie!
Mikor mentek 4 D-re?

Hidd el, őt is szeretni fogod, csak idő kell hozzá!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Kia már tutira babázik!!!!! Napok óta nem jön, nem szokott ő így hallgatni! Úgyhogy gyere, várunk már nagyon!

Judit! Én azért gratulálok mindenképpen!!!! :D :D :D Persze most lehet, hogy nem tudod értékelni a közhelyeket, mint: fő, hogy egészséges, meg a ruhák és játékok, meg biztos tényleg nagyon szép lesz és még sorolhatnám, de én is állítom, mint a lányok, hogy imádni fogod, te leszel a legbüszkébb, no meg a legszerelmesebb az összes pasidba. És az egész dolog átalakul, hogy szeretnék-e 4 gyerekes anyuka lenni, próbálkozzunk tovább, nem pedig azon fogsz keseregni, hogy Ő pont miért nem lett lány.
Én bevallom, bele szoktam olvasgatni más topicokba is, amik érintik a témát. Pl itt a Babaneten is a 3, illetve 4 gyerekes topicokba. (3 gyerekes anyukák, vagy a 4. gyermekemet várom) Ott is ahány ember, annyi sors, annyi féle lelki élet, annyi féle probléma. Ott is többen voltak pl, akiknél a 4. is fiú lett.(de olyan is volt, akinek 3 lánya után ikerlányai lettek) Érdemes volt végigolvasni a lelki fejlődést, amin ők is végigmentek pár hónap alatt. De volt pl nemrég egy lány, akinek 3 fia után pár hónapja megszületett a lánya. Nem nézték meg uh-on, így meglepi lett. Nagyon szép és megható szüléstörténete volt, napokig a hatása alatt voltam. Én ilyenekből is merítkezem, hol egyik, hol másik irányba. (vagyis, hol abban erősödöm meg, hogy igen, megpróbálom még egyszer, hol pedig abban, hogy nem)

Egy újabb okosság lányok, kiváncsi vagyok kinél hány gyerekre jön be. Mostanában járok tornázni és a tornát egy 5!!!!!! gyerekes, tuti csinos csaj tartja, akinek az egész családja ilyen sok gyerekes (nagymamának 11 gyereke van) Egy régi megfigyelés alapján ők így próbálták meghatározni a születendő gyerekük nemét. A tornás csajnál bejött, a nagymamánál 11-ből 10-nél stimmelt. Nálam csak a két nagyobbikra, Marcinak lánynak kéne lennie. Szóval az alaptézis az, hogy az ember sejtjei, vére stb 3 évente újul meg teljesen, úgy mondták megtisztul. Abban az évben van az adott ember ereje legnagyobb teljében. Ez érvényes az apára és anyára is. Amennyiben a fogamzás akkor következik be, mikor az anya évei oszthatóak 3-mal, akkor lány gyerek, ha az apa évei oszthatóak, vagy állnak közelebb a 3-mal oszthatósághoz, akkor fiú gyerek fog születni, mert olyankor a saját sejtjeink, ereje, fiatalsága felülkerekedik a párunkén, vagy fordítva, mintegy dominánsként fog viselkedni. Persze rögtön felvet olyan dolgokat is, hogy mi van, ha valaki egy évben született a párjával és hasonlók. De mégis érdekes, hogy ennél a csajnál és a felmenőinél mennyire bejött.

Priviben engem is nagyon érdekel a szelekciós doki! Néztétek amúgy most pont ezzel akarták megbuktatni a tv2-n a gonosz dokit a Jóban rosszban-ban?

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Megjöttünk, nagyon jó volt egy kis uszi, bár Zétinek olyan brutál módon felerősödött a refluxa, gondolom idegi alapon főleg (nem bírják, egyikük sem a változást, idegen helyeket) hogy egyszerűen megint nem tudom etetni, ma du.4ig mindent kihányt!:-(((
De Levi olyan nagyfiú volt, egy nyikkot nem szólt, csodásan viselkedett nagymamánál, hiába nagyfiú Ő már.

Judit, sztem teljesen reális amit érzel, igaz én még csak kettőnél járok, de én alapvetően úgy indultam az egész gyerekességnek hogy kb. 5 éves koromtól tudtam nekem nem lehet fiam, nem tudnék vele mit kezdeni, nekem csak csajaim lehetnek. És súlyosította a helyzetet, hogy nekem bár nagyon jó szemű (amúgy nagyon nem empatikus és nagyon haragszom rá az első szülésem miatt...) első dokim volt, a 30.héten derült ki hogy Levi nem lány, addig biztos volt a dolog. Szóval én bőszen Zselykéztem és borzasztó volt hatalmas pocakkal szembesülni a dologgal. És ne nyomd el, ez meg a másik tanácsom, mert én vihogtam össze-vissza és hitegettem magam, meg mindenkit, amikor sógorom a 17.héten mondta hogy Öcsi is fütyis, hogy nincs itt vész, örülünk, de lehet hogy egy kiadós sírás és átmeneti kétségbeesés jobb lett volna, mert én a lányokkal ellentétben születés után sem voltam 100%os. Pedig édescsodás meseszép kisfiam lett! És erre jöttek rá ugye a 4-5 hetes gondok, folyamatos kórház, hogy nem láthattam Levit, hogy felborult az életünk, szondázás, neuro...stb és visszaütött hogy akkor nem engedtem kicsit sem magam "gyászolni" azért mert nem lett lány. Na, most nem azt mondom, hogy Veletek is ez lesz, dehogy, Isten Ments!!! Csak azt mondom hogy éld meg és aztán engedd el ezt az érzést!!!!

Meskete, pont ezt akartam írni, hogy mi egy évben születtünk párommal....:-)

Na, még akartam, de mennem kell, a fiúk marha nehezen viselik azt az időt, nálatok nem?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Köszi a hiányolást...

29-én 20 óra 15 perckor megszületett Eliza... (még a szülőágyon történt egy névváltozás) :roll: :P
50 cm és 3400 g (nem is kicsi)

A szülés gyors volt, mint Levinél...
17 után jöttek a fájások, 19 előtt értünk be a kórházba...

4 nap kórház után csüt-ön hazajöttünk...

Minden rendben Lizával és velem is... éjjelente 3x ébred... tejcsi van.. és már egyre több és több...
(most du pl. egy cici kiszívása után 4 órácskát pihizett.. úgy látszik jó a minőség is )

A hasfájás is csak ritkán jön elő...

Majd jövök bővebben is és hozok képeket...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia, Kia, Kia!!! GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: :lol: Tökéletes méretű baba! Örülök, hogy szépen szopizik, remélem ez így is marad! :wink: Alig várom a képeket!!!! Sok puszi Nektek!

Judit, én is szeretnék priviben elérhetőséget a nem-szelekció miatt, bár érdekelne az is, hogy a barátnőd hogyhogy a 3. ilyenre megy. Esetleg nem tapadt meg az első kettő? Kérlek szerezz nekünk nevet és elérhetőséget! Előre is köszi! :D

Érdekes, én is csalódtam és szomorkodtam egy ideig, mikor kiderült, hogy Dávid fiú, de nem sírtam, hanem egyből belevetettem magam a kutatásba, hogyan lehet kislányt csinálni. Most eszembe jutott, hogy utána kéne járni, hogy a férjem ebihalacskáival minden rendben van-e. Szerintetek van olyan vizsgálat, ahol megnézik, hogy van-e a férfinak X kromoszómájú hímivarsejtje, vagy csak y-os????

napsugár

napsugár08

Istenem ,de jó de jó de jó!!!! Isten hozta Liza babát, sok sok tejcit Neki és sok boldogságot a családnak!

Ebihalacskák vizsgálata engem is érdekelne, bár nem hiszem hogy tudnék olyat mondani, amiért elmenne egy ilyen vizsgálatra a férjem. :roll: De hátha....

Ez a szétválasztás...nem beszéltünk itt már róla régebben? HOgy utlra veszélyes? Egyfelől maga a centrifuga is sértheti a sejteket, másfelől meg ami most is elhangzott, hogy van ám olyan méh, ami egyszerűen nem fogad be csak egynemű petesejtet. Nekem van olyan ismerősöm, akinek született egy tökéletesen egészséges lánya, majd 3x elvetélt, kimutatták, hogy kisfiúk voltak és a szervezete nem bírja kihordani őket, negyedszerre kiscsaj fogant kutya baja nem volt, anyuka-baba teljesen egészséges...nem tudom, én lehet hogy ilyen áron azért nem játszanék a Sors, Isten, ki hogyan hívja ellen...vagy mégis? Majd ha aktuális, eldől.... :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kia!
Gartulálok Elizához! Várjuk a képeket és szüléstörténetet. Hogy is lett Izából Eliza?

Mi nem egy évben születtünk, de mindkettőnknek pont 3-al osztható az életkora. Ilyenkor egyenlő az esély fiúra és lányra. Viszont Dávidnál igaz volt, apa maradéka több volt, mint az enyém.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Kia, gratulálok! Sok boldogságot, és várjuk a beszámolót és a képeket majd!

Meskete, nálam pont 3 év van köztünk a férjemmel, tehát ugyanazok a domináns éveink... de a két legnagyobb jól jött ki, a középső fiúnak lányt ír. :)

3+1
laura0606

Kia! Szívből gratulálok Elizához!!!! Örülök, hogy minden rendben! A szülésed is könnyű volt ezek szerint! Levi mit szól a tesóhoz?
(A Liza névvel csak annyi bajom volt, hogy egy barátnőm kislánya Liza lett, de vesebetegen született és hát....:-( )

Zsó! Nem semmi lehetett 30 hetesen fordulni kislányról fiúra. Nekem amúgy elsőre eléggé mindegy volt. Kicsit jobban húztam a kisfiúk felé, de nem volt bennem akkora vágy, hogy szomorkodtam volna, ha elsőre lányom lett volna.
Az is érdekes ki hogy dolgoz fel ilyeneket. Én először mindenáron el akartam magammal hitetni, hogy engem ez egyáltalán nem zavar és hurrá, éljen, 3 fiam lesz. Volt kezdeti csalódottság is, de nem tört ki, nem sírtam emiatt (később sem) Egyébként is hajlamos vagyok időnként a kishitűségre, vagy mondjuk másképpen önbizalomhiányban szenvedek olykor, így már kezdettől fenntartottam a lehetőségét, hogy nekem úgysem sikerülhet, nem vagyok én olyan mázlista, hogy nekem bejöjjön. Aztán folyton találtam is rá bizonyítékot, hogy miért is fiú, aki a pocakomban lakik. Pl folyton óriási volt, 1-2héttel nagyobb, mint a kora. Mikor először meghallottam a szívhangját szinte berobbant a rendelő, még a szonográfus is visszahőkölt, hogy na, micsoda ereje van. Akkor is azt erősítettem, hogy ez nem lehet egy finom, törékeny kislány. Úgyhogy lelkiekben félig meddig felkészülve mentem a 16. héten, amikor kiderült, hogy tényleg fiú.
Az is igaz, hogy a szeretet a kötődés is fokozatosan alakul ki a születés után. Nyilván a saját gyerekedet kezdettől szereted, de az a klasszikus, igazi kötődés, feltétel nélküli rajongás fokozatosan alakul ki ahogy kapod a visszajelzéseket az első mosolyt, később a tudatos öleléseket, puszikat, legyen az akár fiú, vagy lány, akit éppen megszül az ember. De tényleg nem éreztem különbséget így harmadjára sem, mikor megpillantottam, mikor a kezembe vehettem. nem volt az az érzés, hogy "neked lánynak kellene lenned" és hasonlók. Sőt, sokszor elgondolkozom mikor ránézek, hogy mennyire tökéletes kis emberke, nem is akarhattam volna helyette mást!

Napsugár! Ezen már én is gondolkodtam, hogy megnézettetem Apa katonáit. Én hallottam már ilyet, hogy valakinek többségben van ez, vagy az benne. Lehet, hogy Czeizelék csinálnak ilyen vizsgálatot.
Bár nálunk nem tudom Apa elmenne-e. Ma is azon viccelt a fiúkkal, hogy kell ide még egy kisfiú.... Na, mondom, ácsi-ácsi, ebbe nekem is lesz némi beleszólásom!!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!!
Kia!Gratulálok a kislányhoz.Ahogy igy leírtad minden tökéletesnek hangzik.
Judit!Nem is tudom jó szó ez rá,de tényleg sajnálom.Tudom mit érzel,mintha én írtam volna ezeket a sorokat pár hete.Én is ugyanezt éreztem.Nekünk is peteérés napján fogant(LH teszt),lúgosítottam sósan étkeztünk minden volt mégis kiscsaj lesz.Én is sírtam bevallom,de nem azért mert ő is kislány hanem mert nem lesz fiam.Három gyerek bőven elég.Bár azt megbeszéltük apával ha elérhetővé válik a nemszelekció megpróbáljuk mégegyszer.nézd a praktikus oldalát jobban eljátszanak megértik egymást mert egyneműek.Én is ezzel próbálom magam biztatni.
Üdv
Linda
linda22

Sziasztok!

Először is Kia gratulálok a kislányodhoz, majd tegyél fel képet!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, kisírtam magamat, és átgondoltam az egészet. Lányok eddig tartott a szomorkodás, már örömmel gondolok rá, nem ő tehet róla hogy kisfiú ennek így kellett lennie. Mikor a fiaimra nézek, boldogság tölt el hogy még egy ilyen imádni való fiam lesz. Biztos meg van az oka, hogy nem lehet lányom, lehet hogy nem is lenne egészséges. Februárban megálmodtam hogy fiam lesz, én meg sírtam álmomban hogy nem szeretném. Ez egy jel volt, akkor kellett volna komolyan vennem.
Biztos lesz még szomorkodás ha kislányokat látok, de sebaj talán a negyedik. Azért még reménykedem egy picit hogy az uh-on elnézték, amiket írtatok példákat, bár nem hiszem. 22-én tutira kiderül.
Egyébként megnéztem a februári hőmérsékleti görbémet, és ott sem látok benne spontán peteérést sem, teljesen szabályosan vasárnapra mutatja a peteérést ahogy a teszt, nyák állaga. Biztos hogy 13-án volt, és 8-án voltunk utoljára együtt. Egyébként az orvosom erre azt mondta hogy 48 óráig élnek max, hülyeség az 5 nap, bár valahogy megfogant. Ha spontán peteérésem lett volna annak a hőmérsékletem látszani kellett volna, nem? Lehetséges pár nap különbséggel peteérés? Már csak erre tudok gondolni. Jó lenne tudni mi volt az ok ami miatt nem sikerült.
Megnéztem jónás napom 3-án volt akkor még védekeztünk azon a héten. Kivéve a hétvégét. Hát nem értem, én mindent megtettem, így sikerült elfogadnom.
Judit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hju 2011.06.08 18:46-kor.
hju

[quote="hju"]S írta:hjuziasztok!

Először is Kia gratulálok a kislányodhoz, majd tegyél fel képet!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, kisírtam magamat, és átgondoltam az egészet. Lányok eddig tartott a szomorkodás, már örömmel gondolok rá, nem ő tehet róla hogy kisfiú ennek így kellett lennie. Mikor a fiaimra nézek, boldogság tölt el hogy még egy ilyen imádni való fiam lesz. Biztos meg van az oka, hogy nem lehet lányom, lehet hogy nem is lenne egészséges. Februárban megálmodtam hogy fiam lesz, én meg sírtam álmomban hogy nem szeretném. Ez egy jel volt, akkor kellett volna komolyan vennem.
Biztos lesz még szomorkodás ha kislányokat látok, de sebaj talán a negyedik. Azért még reménykedem egy picit hogy az uh-on elnézték, amiket írtatok példákat, bár nem hiszem. 22-én tutira kiderül.
Egyébként megnéztem a februári hőmérsékleti görbémet, és ott sem látok benne spontán peteérést sem, teljesen szabályosan vasárnapra mutatja a peteérést ahogy a teszt, nyák állaga. Biztos hogy 13-án volt, és 8-án voltunk utoljára együtt. Egyébként az orvosom erre azt mondta hogy 48 óráig élnek max, hülyeség az 5 nap, bár valahogy megfogant. Ha spontán peteérésem lett volna annak a hőmérsékletem látszani kellett volna, nem? Lehetséges pár nap különbséggel peteérés? Már csak erre tudok gondolni. Jó lenne tudni mi volt az ok ami miatt nem sikerült.
Megnéztem jónás napom 3-án volt akkor még védekeztünk azon a héten. Kivéve a hétvégét. Hát nem értem, én mindent megtettem, így sikerült elfogadnom.
én is gondolkodom hogy nézzék meg a férjemet, hogy tud e lányt alkotni, vagy csak fiúkat, majd 22-én megkérdezem. Jó lenne tudni, mert lehet hogy nincs is min gondolkozni a későbbiekben. Linda neked is peteérés napján kislány? Lehet hogy tényleg igaz hogy egy apától csak egyféle?
Judit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hju 2011.06.08 18:53-kor.
hju

Sziasztok!

Örülök hogy jobban vagy Judit!

NA, pont ez az aggasztó, amit írtál, hogy a centrifugális erőtől sérülnek és jó esetben megtapadás után leválnak és vetélés van, na de mi történik ha nem ez van hanem egy beteg baba születik? Vagy ezt nézik közben? De akkor se jobb, ha már pocakban kiderül ez....eh, nem tudom érdemes-e ennyit kockáztatni.....
Majd mesélj mit mondott a dokid a katonák vizsgálatára...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

hali

Kia, Gratulálok!!! Gyere mielőbb és mesélj meg tegyél fel képet is a kiscsajról.

Judit!
De jó, látod, vége van hamar a nagy szomorúságnak, én is azt mondtam magamnak, a baba nem tehet róla, igazából a szülei sem, akkor meg minek idegeskedjek és rágódjak rajta. valamiért ez a sorsunk és ezt igy kell elfogadni.

ezt a centrifugálást M.o.-n csinálják? de miért nem lehet kézzel kiválogatni? lombiknál sem centrifugálnak, nem?

na majd priviben. esetleg egy körmailt csinálsz, amiben benne lennénk többen és akkor látnánk egymás kérdéseit, válaszait.

sziasztok
bascha
Budapest

Sziasztok!

Körmail jó ötlet, ha valakinek van ideje, megcsinálná? Gyorsan elküldtem az elérhetőséget, majd jelentkezem csak most jöttem haza.
hju

Sziasztok!

Judit! Megkaptam az e-mailt, köszönöm szépen! Azért azon gondolkodtam, hogy vajon ez ugyanaz az eljárás, mint amit milliókért kínálnak Belgiumban, vagy Ukrajnában? Én úgyis várok még pár évet, addigra hátha lesznek tapasztalatok (egészségesek-e az így fogant gyerekek stb) meg hátha mégis mozdul előre valamennyit hivatalos irányba is a dolog. A barátnődnek nagyon drukkolok. Kitartó lehet, ha még harmadjára is belemegy, két vetélés után. Ő nem fél attól, hogy beteg lesz a baba? Persze, meg lehet vizsgáltatni első körben 10 hetesen a chorionbiopsziával, amit írtam Napsugárnak is, újabb 40 ezerért magánban (akkor nem kell különösebb orvosi indok hozzá) Na, de az nem szűr mindent, csak a genetikai gubancokat. Mi van pl, ha vak, süket, vagy autista és még sorolhatnám, ami ultrahanggal sem kimutatható.

Fogamzás: Én azt gondolom ez egy nagy összjáték. Apa, anya és a természet. Szinte biztos, hogy a legnagyobb szerepet nem is az időpont, hanem inkább a kémhatások, a befogadó közeg játssza. Nekem pl volt egy barátom még a férjem előtt, akivel, ha együtt voltunk borzasztóan csípett a cucc, ha nem védekeztünk. Valószínű nem bírtuk egymást ezen a téren. Lehet, hogy gyerekeink sem születtek volna, mert én megöltem a katonáit még mielőtt feljebb jutottak volna. Az a vicc, hogy az ő családjukban, amennyire én tudom, eddig csak lányok születtek a testvéreinek (neki még nincsen). Ezt vagy tudjuk befolyásolni táplálkozással, vagy nem. De, akinek már 3 egynemű gyereke van, ott szerintem tuti biztos van valami hasonló dolog, hogy csak az adott nemű magzat életképes, vagy azt preferálja a szervezete.

Mennem kell Botiért! Majd jövök még!

Kia! Kérünk képeket!!!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Nem akarom felkavarni benned az érzéseket Judit, de csak nem hagyott nyugodni a gondolat, és agyaltam. Ezt írtad:
"Annyira tuti az 5 nap, ráadásul előtte minden nap együtt voltunk 4 napig hogy tuti híg legyen, minden alkalommal duplakanál ecet 20%os is, kedd volt az utolsó nap, és megálltunk. Pénteken szombaton az lh teszt pozitív volt(erős), vasárnao negatív. Ez nem azt jelenti hogy vasárnap volt peteérés?"
Gondolatom ezzel kapcsolatban: Feltételezem, hogy kedden este voltatok együtt utoljára pároddal, aztán stop. Ha szombaton napközben volt pozi az LH teszt, még simán lehet, hogy aznap akár napközben (és nem biztos, hogy este vagy másnap hajnalban) meg is repedhetett a tüsző, mint ahogy pl. nálam ezt az UH most ki is mutatta. Így viszont "csak" 3 és fél nap telt el, ami még mindig tuti lányt mond minden doki. Szóval, ha valóban így történt talán, akkor apa fiú katonái eszméletlen kitartóak.
Nekem ez a véleményem. És persze felfoghatatlan, hogy hogy lehet fiú. Ezek alapján még simán lehet, hogy tényleg lány lesz. Mondom, a 4D-n, az előttem lévő párnak a 30. hétig minden doki fiút mondott, és egyedül a 4D-s szonográfus mutatta a puncit. Én még drukkolok azért a kislányért!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Meskete!
Abban tényleg van valami, hogy akinek már 3 egynemű gyereke van, ott már gondolni lehet ilyenre amit írtál. Persze kívételek mindig vannak és lesznek.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Kia, majd tegyél fel képeket, és írjál magatokról.
Drukkoljatok holnap a barátnőmnek, majd írok délután.
Én is kicsit félek a beavatkozástól, tartok attól hogy beteg lesz a baba. Ráadásul tényleg lehet hogy nem véletlen hogy csak fiút tudok kihordani. Kiváncsiságból, megnézetjük a férjem katonáit egyszer, hogy miért nem lehet lányom. Majd utánna nézek a dolognak.
Én estig dolgozok, ráadásul most terhesen még többet dolgozok, az új főnököm fiatal nő, fogalma sincs a terhességről, ma is este 7-ig értekezlet volt. De a táppénz annyira kevés lett, a kismamáknak megmaradhatott volna a fizetés x%-a. Megpróbálom szeptemberig kihúzni.
Szerencse! Én is sokat agyalok ezen az egészen, ráadásul megvoltam győződve hogy kislány, és ezért is voltam nagyon csalódott. Holnap rendel a Czeizel, megpróbálom elérni, kiváncsi vagyok hogy lehetséges e, pár napon belül két peteérés, csak abból lehet ez fiú, mást nem tudok elképzelni. Hát nem tudom, az biztos hogy fiú, láttam én is zacsiját, egyértelmű volt, és az orvosom is jó, tuti nem nézte be, de bárcsak úgy lenne!!!!!!

Bascha te mikorra vagy kiírva?

Holnap jelentkezem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hju 2011.06.08 18:55-kor.
hju

Sziasztok,már régen irtam ide,de szoktalak Benneteket olvasni.
Kia szivből gratulálok a kisbabádhoz!
Judit nálunk egy hét leforgása alatt volt két peteérés januárban.
Nekem a 10.heti teszt fiút jósolt a 11.heti teszt lányt.A 16.héten a nőgyógyászom fiút tippelt,de azt mondta,hogy nem biztos benne,majd legközelebb biztosra látja,igy elmentem a régi orvosomhoz,aki már idősebb,de a szeme elég jó.és képzeljétek ő azt mondta,hogy mintha kislány lenne,de ez csak akkor biztos,ha megszületik,úgy látszik addig többször vátozik? :P Na ezekután jött a 18.heti UH,ahol a hölgy szonográfus sem volt benne biztos,mert akkor nem túl jól feküdt és felajánlotta,hogy esetleg egy hét múlva visszamehetünk akkor biztosra megmondja.Hát ezekután gyorsan elszaladtunk a férjemmel a Praxis 4Dbe és ott megint lányt mondtak.úgyhogy most már csak június végén megyünk az újabb vizsgálatra,ahol már biztos megtudjuk,hogy milyen nemű a kisbabánk.Judit talán nektek is változik,drukkolok nagyon,hogy csak elnézték.

na felébredt a kisfiam majd még jövök,
dodomami
Budapest XVII. kerület

Judit elkérhetem a szétválasztás elérhetőségét?én csak a belgiumiról tudtam,egyébként pár éve mi is voltunk Czeizelnél és ő a hőmérőzést ajánlotta és peteérés előtt 48 órával legyünk együtt,ja és az ecetes öblögetés,egy évig csináltunk mindent és feladtuk.viszont mondta,hogy a módszer kb 80 %-os,de van esély rá.Ma képzeljétek láttam egy anyukát 4 fia volt és a karján vitte a pici kislány babát.úgyhogy esély mindig van...
a centrifugálástól pedig biztos vmennyire sérülnek a dolgok,de gondoljatok arra,hogy mennyi lombik baba van és inszeminációnál is centrifugálnak,tehát ha baj lenne,biztos nem csinálnák.
dodomami
Budapest XVII. kerület

Szia dodomami!

Írj egy privit a mail címemre. Hogy lehet egy hét alatt két peteérés? Te honnan tudtad? Akkor lehet hogy nekem azért fiú, mert kedd után volt egy peteérés és utánna szombaton is vagy vasárnap? Akkor hiába számoltam hogy csak 4-5 nap múlva lesz, semmit nem ért. Bárcsak tévednének, de nem hiszem, egyértelműen látszott a lényeg, ilyet nem lehet elnézni. Nem is tudom hogy akinek fütyit néznek, abból hogy lehet punci. 22én megyek orvoshoz ott kiderül, drukkoljatok hogy csak benéztek valamit.
hju

Sziasztok!

Képzeljétek, hatott a fellebbezésem (és hogy indítottak még 20 férőhelyet) és felvették Mátét az oviba. :lol: :lol: :lol: Most délelőtt hozta a bácsi az önkormányzattól a levelet. Annyira örülök és izgatott vagyok, mintha az első fiam menne oviba. Annyira jó, úgy várja már! :lol: :lol: :lol:

Szerintem a centrifugálás után csak olyan katonákat egyesítenek a petesejttel, ami egészséges. Gondolom egy "bugdácsoló" kis katonát nem párosítanak, csak egy "versenyúszót", nem? Bár felmerül a kérdés, hogy tudnák megvizsgálni a katona egészségét? Azt meg lehet? Jó lenne, mert akkor azon már nem múlna a megtapadás!

Judit, szerintem is van valami ebben az extra (+1) peteérésben. Más variációt egyszerűen nem tudok elképzelni. 5 napot csoda lenne, ha egy fiú katona túlélne. Nem véletlenül mondják, hogy minél korábban vagyunk együtt a párunkkal peteérés előtt, akkor tuti lány lesz. Kíváncsi vagyok mit fog mondani neked a Czeizel doki! Van görbéd? Akkor meg tudnád neki mutatni.

Dodomami, a hőmérőzésből, hogy lehet lányt tervezni? Annál a módszernél nem csak utólag derül ki, hogy mikor volt pé? Czeizel ezt hogy értette? Mire is jó kislány tervezésénél a hőmérő? Bocsi, hogy ilyen értetlen vagyok! :oops:

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Napsugár! De jó!! Örülök, hogy sikerült az ovi Máténak!

Dodomami! Nagyon izgalmas! Szerintem tuti lány!!!! Drukkolok nagyon!!!

Még mindig fogamzás: Én úgy tudom, hogy bekerül több millió katona egy alkalommal, óráról órára meghal valamennyi. A végén még mindig életben marad pár száz, akik között 80 % az "X", 20 % az "Y" katona. Azt biztosra tudom, hogy maga a megtermékenyülés folyamata úgy zajlik, hogy egyszerre 10-12 katona lendül támadásba és akinek először sikerül megbontani a petesejt falát, az lesz a nyerő. Szóval ezek mind csak viszonyítási alapok, százalékok, hogy kb ennyi az esélye, hogy ilyen, vagy olyan nemű lesz a magzat. Így én nem venném biztosra, hogy csak és kizárólag lányok maradnak életben napokig. Czeizel is kb a 80 %-ot mondja.

Ma azt mondta nekem egy szülő az oviban, hogy hallotta most a rádióban (talán a Bochkorék műsorában), hogy Czeizel megint felvetette a témát a nemszelekcióval kapcsolatban. Utána kéne járni és lehet, hogy, ha most meglovagolnánk a hullámot, esetleg aláírásokat gyűjtenénk hasonló cipőben járóktól, vagy valami más módon kinyilvánítanánk, hogy "hahó" tényleg vagyunk itt pár százan, ezren, akik szeretnénk, ha legális lenne az eljárás, most sikerrel járnánk. Azt kéne tudatosítani néhány ember fejecskéjében, hogy mi pont, hogy életet adunk, nem pedig elveszünk.

Judit! Neked is drukkolok, hátha még elnézték! Bár én egy idő után már nem is akartam, hogy lánynak lássák, nehogy valami furcsaság legyen a lába között, amit addig fütyinek láttak!
Érdekel a másik lehetőség is, amit emlegetsz! Kiváncsi vagyok rá! Ha van időd írd meg légyszi!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Rákerestem a Google-on. Tényleg megmozdult valami. Állítólag volt valami sms kampány a kormánytól, amiben ez volt a téma. Kár, hogy én nem kaptam, nem találkoztam vele. Az MTV honlapján is fennt van egy elég friss 1-2 hetes cikk Czeizellel. Az Czeizel.hu-n most azt írták nyári szünetet tartanak. De én tuti írnék nekik ősszel, hogy én hajlandó vagyok még nyilatkozni is a témában, ha ilyesmi kell, vagy aláírni stb...

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

sziasztok!

írtam a czeizel doktornak levelet hogy mi történt kiváncsi vagyok mit válaszol, bár ő nem mond csak70-80%-ot, de azért érdekel a véleménye. Jó lenne valamit elérni hogy megválaszthassuk a baba nemét. Én benne vagyok.
hju

Sziasztok!

Köszönöm!

Most csak képek, később írok is...

Megszületett
Kép
Kórházban
Kép
Tesók
Kép
Otthon
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Napsugár!
Gratulálok az ovihoz!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!
Gyorsan írok pár sort én is.Lehet hogy van abban valami amit mondtál Meskete,de mi 5 hónapón keresztül tartottuk a fiú diétát is.Semmi tejtermék,sok husi és sok só!!(Apa is!)Igy lehet ez is kevés volt időben,mármint az 5 hónap.És tuti pont peteérés napja volt(ovu teszteltem és hőmérőztem is.)
Ha bármit alá kell írni én is benne vagyok.
(azt is lehetne csinálni valaki megfogalmaz egy ilyen javaslatot,és aki benne van, a környezetében aláíratja minél több emberrel.Ha x idő eltelt már van valami a kezünkben.

Kia!
Csodaszép ez a baba!!!
Megyek,mertr most hogy vége az ovinak a lányok még mindig itt nyüszögnek.
Üdv.
Linda
linda22

Meskete:
én is ugyanezt gondolom, nem kockáztatnék, mi van, ha beteg lesz a baba? és az is elgondolkodtató, hogy Belgiumban pl. miért 500.000 Ft körül mozog az ilyen szelekció, itt meg 40 rugó? hát az biztos nem ugyanolyan eljárás.

Judit: sikerült elérni Czeizelt? vagy csak amilen?

Napsugár: látod,jönnek az örömök a házhoz.

Dodomami: oly régen irtál, hogy én nem is vagyok képben, neked hány fiad van és hogy hogyan jött össze a baba. Praktikával vagy anélkül?

Linda, nálatok mikor jön a kiscsaj?

Kia! nagyon szép, fejlett baba, kis husi....Gratulálok!
bascha
Budapest

Kia,milyen gyönyörű kisbaba!és milyen szép nagy!

Bascha,nekem 2 fiam van,több,mint egy évig praktikáztunk,januárban feladtuk és akkor már ahogy jött úgy puffant :D január közepén volt peteérés,néztem LH teszttel és rá egy hétre voltunk együtt.Minden orvosnál akinél voltam megkérdeztem,hogy hogyan lehet,azt mondták,hogy vmikor több petesejt jön le,és nálam is ez volt.

Napsugár,én sem igazán értettem ezt a hőmérős dolgot,de Czeizel doktor ad egy papirt,ahol fel kell irni minden hajnalban az értéket és ez kiad egy görbét.pár hónap elteltével vissza kell menni hozzá a papirral,hogy kiértékelje és akkor meg tudja mondani,hogy a menszeztől számitva hányadik napon legyünk együtt.talán a középidő előtt hirtelen megemelkedik utána pedig lejjebb megy az érték.már nem is tudom,sajnos a későbbiekben ezt a módszert nem tudtam csinálni,mert a gyerekek mellett elég macerás volt.egyébként egy nagyon kedves,okos ember.nagyon szeretem őt.utánunk is volt egy házaspár nekik három fiúk volt,ők is ezért mentek hozzá.ő azt mondja,hogy 2 egyforma nemű gyermek után lehessen szabadon választani a gyerek nemét,mert akkor sokkal többen bevállalnának még egy gyereket és ez olyan jó dolog.és milyen igaza van!
dodomami
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Kia, csodaszép lánykád van, puszi a rózsás pofijára :-)

Én már kezdem elveszíteni a maradék hitemet is. 5 hónap tej nélkül és hiába? Huh, mi nagy tejivók vagyunk, bizti marja pipa lennék.

Sajna kicsit sem vagyok képben, nekem a hőmérőzés nem mutatott soha pontosat, a Jónás naptárhoz kellene a pontos születési időm, de senki sem tudja megmondani, adat meg nincs róla....ilyen ovu teszt hol kapható? Meg az is számít hogy ugye aki csajt akar, annak előre kellene tudni mikor van PÉ, nem? Ok, figyelgetem hónapról hónapra a teszttel, na de ha nem pontos? Mert nekem szülés előtt katonás volt, most meg...vááá, semmi rendszer nincs benne, pedig mióta nincs szopi már. Szóval nálam akkor csak a véletlen játszik továbbra is?

:roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Kia, csodaszép pici baba! :lol: Gratulálok! :wink:

aprooka, a vaterán lehet venni lh tesztet, én is onnan rendeltem 65ft/db-ért. Szerintem megéri a próbálkozást, mert a gyógyszertári iszonyatosan drága. És ez is annyira jó, mint az. Legalább segítene belőni, hogy mikor van pé-d.

Én is szívesen aláírnék akármit, a témával kapcsolatban, de én azt olvastam, hogy a kormány iszonyatosan ellene van. Hát remélem előbb-utóbb lesz belőle valami. Mi lesz, ha Czeizel doki már nem lesz, ki fogja majd a pártunkat? Nem hallani még egy olyan dokiról, mint ő.

Dodomama, sejtem már mire jó ez a hőmérőzés. De ez annál jöhet be (szerintem), akinek szép szabályos ciklusa van. Hát most én is elkezdtem hőmérőzni, de csak azért, hogy megnézzem minden rendben van-e velem a műtét óta. Rettegek a szövődményektől.

Ja, apró örömök az életben... 7-e óta vérzek. :) Aggódtam, hogy mi van, mert 6-án volt 5 hete, hogy ... De szerencsére megjött. Jövőhét pénteken megyek nőgyógyászhoz kontrollra. Remélem nem fog kérdezősködni, mert nem bírnám neki elmondani. Az is kérdéses még, hogy a pszicho dokinak hogyan fogom elmondani bömbölés nélkül. :(

napsugár

napsugár08

Sziasztok!
Bascha!!
Szeptember 24-re vagyunk kiírva,de mivel rettentő erős keményedéseim vannak nem hiszem hogy kibírjuk szept. végéig.Holnaptól leszünk 25 hetesek.
Aprooka!
Nem hogy tejet nem ittunk de a tejtermékeket is próbáltam kizárni teljesen.Semmi túró ,joghurt,tejföl.Még sem sikerült a fiúcska.
Dodomama!
Ha lejjebb megy 2-3 tizedet akkor meg volt a tüszőrepedés.(akkor a petesejt elméletileg 12-24 óráig megtermékenyíthető)Ha magasan van akkor várható 24-48 órán belüla tüszőrepedés.Legalábbis én mindenhol ezt olvastam.De minden reggel azonos időben kell mérni különben nem ér semmit.Nekem napra pontos volt a ciklusom a hőmérözés és az ovu teszt is mutatta mindig.Csak túl vártuk párszor az utolsó pillanatot.

Képzeljétek utolsó óvodai napon mentem a lányokért,és dudált nekem egy kamionos(bár utálom az ilyenfajta kinyilvánulásokat,most jól esett az önbizalmamnak.)Hát amikor visszanézett és látta hogy mekkora hasam van leesett az álla,esküszöm ezt az ábrázatot még élek nem fogom elfelejteni.Ezt csak azért tettem hozzá,mert sokan a has formájából következtetnek baba nemére, nálam rendre rosszul.
Bocsi ha hosszú lett.
Üdv
Linda
linda22

Kia!
Gratulálok a gyönyörűséges kislányhoz! Sok örömöt és boldogságot!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Kia! Nagyon szép a kislányod! Gratulálok még egyszer! Ha lesz időd írhatnál bővebben is. Milyen érzés lányos anyukának lenni?

Lányok! Én vagyok itt az örök kétkedő, negatív emberke. Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy ezt az egész mókát mi nagyon kis mértékben tudjuk bármivel is alakítani, befolyásolni. Nézzétek meg, Dodomaminak is, Kiának is akkor jött össze mikor már nem is praktikáztak, Lindáék meg pl hiába praktikáztak csupa fiús dologgal, diéta, naptár stb, mégis kiscsaj.

Napsugár! Szerintem egyáltalán nem baj, ha sírsz! Az jó! Segít kiadni magadból! Ez, ahogy írtad régebben is, egy gyászreakció, még, ha nem is egy már megszületett gyereket veszít el az ember. A pszichomókus sem hiszem, hogy megrökönyödik egy ilyen reakción, ez a feladata, hogy segítsen neked.

Linda! Jó, hogy jöttél! Tök jó, hogy ilyen csini vagy! Én folyton nagyon sokat hízok, a vége felé már eléggé bálna kinézetem szokott lenni, úgyhogy tuti nem fütyörésznek kamionosok utánam! :D

Bascha megcsinálta a körmailt, aki szeretne még csatlakozni írjon privit neki és ott kicsit szabadabban meg tudjuk beszélni a kevésbé publikus dolgokat!

Üdv mindenkinek:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Bascha, írok privit...:-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka