Új privát üzeneted érkezett!

Gigi
Szerencsére sikerült összezárnom a lábaimat, helyette majdnem összecsináltam magamat. :oops: :lol: (Ettem valamit, amit nem kellett volna). :?
Örülök, hogy Anyukád már jobban van!!!:) Nagyon jó hír, hogy kikerült már az intenzív osztályról és sima kórterembe került!:) Remélem hamarosan a sima kórteremből haza kerülhet! :wink: Gigi
Én még nem hallottam erről a fekvő helyzetben elvégzendő terheléses vizsgálatról, de rákerestem az egyik kedvenc oldalamon és nézd csak mit találtam:
http://www.videoklinika.hu/video/dr._fr ... szelytelen

Roni
Örülök, hogy egyszemkétekkel minden rendben van és láttátok már a kicsi szívét dobogni!:) Nagyon ijesztő lehetett ez a görcsölés, de lehet, hogy jó, hogy itt történt, hogy a szervezeted jelzett, hogy valami nincs rendben és a vizsgálat után kiderült, hogy a picivel szerencsére minden rendben van !!!, de pihenned kell!:) Biztos felszívódik majd az a ciszta, csak nyugi és pihi!:)
Egyszemkétek biztos nagyon eleven gyerkőc lesz!:)

Kalkata
Hogy vagy? Ki olvastad már Dr. Lux Elvira könyvét?

Melinda
Zabálni való Lelle!!!:) Nagyon-nagyon aranyos ebben a kis ruciban!
:wink:

Raniko
Örülök, hogy minden rendben volt a genetikai uh-on!:) Köszi a képeket, nagyon aranyos rajta a kicsike!
Milán már mondogatjátok, hogy kistesója lesz?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!!

Köszi csajszik a gratulációkat!!!

Gyalogkakukk hát olyan sokat nem mondogatjuk még neki amúgy sem értené, max mikor rámvetődik mondom, hogy finoman mert most pont e tesóra csücsült!! :lol:
Valamit tuti érez mert szokott puszit adni a pocakomra kérés nélkül.

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Gigi,
amit anyukádnak csinálni akarnak, az szerintem a stessz-echo vizsgálat.Ez azt jelenti, hogy fekszik majd egy ágyon, és gyógyszerrel emelik majd a pulzusát(nem pedig terhelés hatására emelkedik, mintha biciklizne)!
Közben szívultrahanggal figyelik, hogy milyen pulzus mellett lesz valami elváltozás.Azért mondom, hogy nem veszélyes, mert végig orvosi felügyelet mellett lesz, és ha bármi gond lenne befejezik a vizsgálatot!
Ne aggódj!Minden rendben lesz!

Nani,
nagyon ügyes nagylányod van!És hogy milyen szerencséd van az alvással!Irigy-irigy!

Kakukk,
hát, én csak annyit mondok, hogy Naninak teljes mértékben igaza van.Ha jönni akar a baba, akkor jön is!Mikor Lelle beköltözött a pocakomba, nagy súlyokat emelgettem, mert fogalmam sem volt, hogy kismama vagyok!Lelle ettől függetlenül itt van! :wink:
Drukkolok nagyon, hogy Ti is sikerrel járjatok!

Rani,
örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton! :D

Roni,
remélem pihensz ezerrel! :wink:

Kata,
hajrá spontánkodás!

Viki,
sajnálom, hogy várnotok kell!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,
köszi a tippet, mindjár utána nézek! :)

Bocs csajok, hogy nem jövök, de nagyon kivagyok.
Borzalmas, hogy amikor a legkiszolgáltatottabb az ember, akkor bánnak vele a legszemetebbül. Pedig ilynekor már egy jó szó is nagyon sokat ér....

gigibp

Én régen jártam erre, de mindig visszaolvasok. Roni, nagy nagy gratula!!! Nekem az elején szintén voltak hasonló gondjaim, 3 hetet kórházban is töltöttem... Szedjél nyugodtan nagyobb adag magnéziumot, ha túl sok lenne, akkor is a mellékhatása a hasmenés, más nem. A lényeg, hogy nyugiban legyen a méhed. A másik amit tehetsz, hogy fekszel...Én tk csak a fürdőbe meg a wc-re jártam ki, ennyit tehettem, de megérte, mert felszívódott, és 2-3 hét múlva már szülni-születni megyünk:) Egyébként a felszívódás nem megy egyik napról a másikra, nekem 2-3 hét volt, mire csökkent és eltűnt.
Nagyon drukkolok Neked és a Többieknek is!!!
csutiko
Budapest

Gigi, minden rendben lesz anyuval, jó kezekben van!!! (mi a férjemmel sokkal fiatalabbon túléltünk már csomó vizsgálatot neki a szívével. Csak ajánlani tudom a SOTE-t a Városmajor utcában)

Gigi, ennyire megviselt a vizsgálat?

MEli, köszi - puszi

Bipbip, természetesen igen, már 2x is (de itt nem akarom nagyon taglalni, nehogy baj legyen belőle) :wink:

Nanikám, eljutok ám egyszer, megígértem :roll: (csak mostanában besűrűsödtem a jóidőben a programokkal)

Roni, mizujs :?: :?: :?: :?:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kata!
Ezt most miattam írtad?? :oops:
Istibizi eszemben sincs vitázni, csak leírtam az általam ismert vagy valaha olvasott rengeteg kismama és a magam tapasztalatát. Valamint ez a hivatalos álláspont is. Gondolom, azoknak akik végigrókázzák a terhességüket a vágyott babájuk miatt eléggé kerekedik a szeme ha ilyeneket hall :roll:
Az első babámmal, akit elveszítettem, amúgy nekem sem volt semmilyen tünetem, de Zéténnyel már igen. És ennek is megvolt az oka. De nem lelki, hanem fiziológiai.
Ettől függetlenül biztos értékes könyv, főleg ha már 2x olvastad, de ez az álláspont szerintem vitatható.

Gigi!
Húúú, de nagyon ismerős nekem a laparos sztorid... annyira nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy egy helyen jártunk.... :shock: :shock: :roll:
Anyukádnak szívből szorítok :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kakukk: én is Meli és Nani véleményét osztom. Nem feltétlenül kell 2 hétig csak pihenni. Az első lombiknál 2 hetet otthon voltam, egy csomót kellett kamuzni a melóhelyen, hogy miért nem megyek és egész nap csak agyaltam... és sajnos így sem fogant meg a baba.
Aztán tavaly októberben 2 nap után dolgoztam és akkor megfogant....
Most szintén a beülti utáni napon még pihentem, de utána már dolgoztam és remélem Egyszemke most velünk marad!!!!
Ha nem fizikai munkát végzel, akkor sztem gyorsabban és nyugodtabban telik az idő, ha inkább dolgozol, elfoglalod magad.

Szorítsatok kérlek, holnap lesz az első hivatalos UH!
roni34

Lois, megbeszéltük :wink: (néha már én sem tudom mit higgyek amúgy...)

Roni, holnapra drukk +++++++++++++++++++
gyere majd a hírekkel!!!

kalkata

Roni,
szorítok nagyon!!! +++++++++++++++++

Katám,
nem a vizsgálat viselt meg, abból már teljesen felépültem, leszámítva néhány kék-zöld foltot és sebet a hasamon.
Anyu miatt vagyok ki. :(
Ma már jobban volt, evett is, csak nagyon legyengítette ez a hasmenés. Kiderült, hogy valami fertőzés van a kórházban. Nem is csodálom... amikor behoznak egy 1 hete fosó (bocs) nénit és egy függöny választja el a többiektől... no comment!
Veletek mizujs?

gigibp

Gigi, kicsit azt hittem még a műtéted miatt vagy ki.
Anyud lassan jobban lesz!!!! Minden rendbe jön. (a kórházi körülményektől pedig mindig frászt kapok - és soha nem fogom tudni elfogadni, megérteni)
Nálunk minden rendben, igaz tegnap + ma is olyan fejfájós-szédelgős-hányingeres vagyok, talán az időjárás vagy lehet már sok nekem a 2x1000mg Eufrász... (nem igazán tudom mitől lehet)

kalkata

Köszi Lányok a beülti utáni tippeket!:)
Teljesen igazatok van, abban, hogy hogyha akarnak jönni a babák, akkor majd úgyis jönnek!:) Szerintem már belém rögzült, hogy mindig mindenre rákérdezek még akkoris ha már sejtem v. tudom a választ.
Irodai melót végzek és csak ritkán (takarításkor) kell emelgetnem. A munkámmal nem is lenne gond, csak a kolegőnnek akik nem tudnak semmit erről az egészről és valamit be kéne nekik nyögnöm ha valami nehéz dolgot kérnének esetleg tőlem! :oops: Van valakinek valami tippje esetleg, hogy mondjuk miért nem emelhetek amikor pl-ul porszívózok?

Roni
Nagyon-nagyon szorítok az első uh-hoz!:) Biztos minden rendben lesz a picivel!!!:)

Gigi
Elhiszem, hogy ki vagy borulva, hát mit mondjak a kórházi körülményekről én is tudnék mit mesélni. :?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Köszi Lányok a beülti utáni tippeket!:)
Teljesen igazatok van, abban, hogy hogyha akarnak jönni a babák, akkor majd úgyis jönnek!:) Szerintem már belém rögzült, hogy mindig mindenre rákérdezek még akkoris ha már sejtem v. tudom a választ.
Irodai melót végzek és csak ritkán (takarításkor) kell emelgetnem. A munkámmal nem is lenne gond, csak a kolegőnnek akik nem tudnak semmit erről az egészről és valamit be kéne nekik nyögnöm ha valami nehéz dolgot kérnének esetleg tőlem! :oops: Van valakinek valami tippje esetleg, hogy mondjuk miért nem emelhetek amikor pl-ul porszívózok?

Roni
Nagyon-nagyon szorítok az első uh-hoz!:) Biztos minden rendben lesz a picivel!!!:)

Gigi
Elhiszem, hogy ki vagy borulva, hát mit mondjak a kórházi körülményekről én is tudnék mit mesélni. :?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kata: lehet, hogy ez a szédelgés nem is frontot jelez :wink: Nagyon szorítok!!!!

Kakukk: én a múltkori céges ugra-bugrán lumbágót adtam elő. A kolléganők felé már most kezd el készíteni a terepet egy jó kis derék rándulásnak :lol: Azzal tuti kímélni fognak egy-két hétig!

Ma láttuk ismét Egyszemkénket! Már 5.5mm-es és képzeljétek már nincsen cisztám. Ami furi, mert a csütörtöki UH-n itt van előttem és 6.5cm-es volt. No mindegy eltűnt ez a lényeg!
Ma elmondtam a főnökömnek is, mert hétfőtől úgy döntöttem no meló a 12. hétig. Nem is gondoltam volna, de fiatal srác létére nagyon megértő és tolaráns volt. Azért kicsit kell majd dolgoznom, de csak otthonról.
roni34

Sziasztok,

Kaposvári vagyok/vagyunk. Feleségemmel a most nyílt Kaáli Intézetbe voltunk múlt hét szerdán. Azt mondták az inszeminációt felejtsük el irány a lombik.

Feleségemnek eddig zárt volt mind a két petevezetője és csak a jobb oldalit tudták erős nyomás hatására átfújni. Ráadásul van egy hipofizis daganata ami túl sok proaktin homrmont termel, ami miatt nem tud megtapadni a sperma. Azt hiszem a túlzott sárgatest termeléstől.
De hála ezek egy gyógyszerrel kezelhetőek :)

Kaptunk egy papaírt amin rengeteg helyre kellene menni.
1 éves rákszűrés.
Chlamydia
Aids,
Hepa A,B,C
Lues,
Sono-hysterographia
Hüvelyultrahang
Inzulinrezisztencia
MEg a hormonális vérvétel a vérzést követő 3-5 és 21. napon.

Ez mind szegény kis feleségemnek kell :S

jah 27-28 évesek vagyunk :)

Örülök, hogy rátok találtam :)

Steve
kig120
Kaposvár

Ronikám, nagyon-nagyon örülök, látod minden rendben!!!! :lol: :lol: :lol:

kalkata

Üdv Mindenkinek.

Nem régiben megírtam a történetünket, de most nem látom a fórumba, ezért most ismét írok próbaképpen.
kig120
Kaposvár

Kig120 üdv itt a csapatba!!
Jobban jártok szerintem, ha tényleg lombikra mentek ilyen körülmények között.
Sajnos elgég sok vizsgálat kell, ez igaz de mindent megér!
Javarészt úgy is egy vérvételből végzik azt kész is.
Neked nem néznek spermiogrammot és szintén Aids és Hepa A B C-t?

Szorítok nektek írj a fejleményekről!!!

Kép

Kép
raniko

Roni34
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az uh vizsgálatkor és szerencsére a ciszta is felszívódott!:) Hurrráááááá!!!!!:):):):)
Tökjó, hogy a főnököd ilyen megértő!:)

Köszi a lumbágó ötletet, de ide valami más kell! :roll: Eszembejutott már a gyomorrontás is . :roll: Azaz igazság, hogy valami igazán jó kell, hogy legyen az indok, mert a melóhelyemen elég gyanakvóak.
Minden héten valamiért levagyok b....va :oops: , valamikor az is baj, hogy egyáltalán dolgozok, létezek. :lol: Az egyik kolléganő mindig talál valamit amivel belém köthet, megalázhat stb. Én ezeket mostmár jól tűröm, nem foglalkozok vele, de azért jó lenne ha a picik visszakapása után nem ugrálnák neki mint egy nikkel bolha.

Kig120
Üdv. itt közöttünk!:)
Sajnálom, hogy lombikra kell mennetek, de így szerintem is biztosabb lesz a sikeretek! :wink:
Sok-sok vizsgálat kell, ami nagyon jó, mert így mindennek alaposan utánajárnak! :wink:

Gigig
Hogy van Anyukád?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Kig,
üdv köztünk!Sajnos sok vizsgálat kell, de elég hamar el lehet ezeket intézni!Arra kérdezz rá, hogy neked milyen vizsgálatok kellenek, mert nálunk is kellett a férjemnek aids meg hepatitis!De ezt a háziorvos is kérheti, így ingyen van! :wink:

Roni,
annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem a legjobb ötlet volt most a táppénz!Tessék sokat pihizni!!!!!!!!!!!

Kakukk,
mikor lesz a leszívás?Már tudsz időpontot?Már szúrod magad?Uhura mikor kell menned?

Gigi,
anyukád remélem már jobban van!Megvolt a terheléses vizsgálata?

Kata,
sajnálom, hogy ennyire megvisel valami!Mióta szedsz ennyi eufrászt?Lehetséges, hogy csak most jött ki valami mellékhatása? :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda
Elvileg pénteken lesz a leszívás, de ez majd még holnap eldől. Tegnap voltam uh-on, de még kell egy kicsit növesztenem a petikéimet, így tegnaptól gonalból, már nem 450-est, hanem 300-ast szúrok. :D Holnap megyek majd ismét uh vizsgálatra!:) Remélem szépen növögetnek. :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
csak szépen növögesd őket! Ügyi leszel!!! :)

Meli,
sajna a fosis vírus miatt nem csinálták meg a terhelésest, talán, ha jobban lesz, akkor hét vége felé, ha nem, akkor majd csak jövő héten. Szegénykém már nagyon jönne haza, de teljesen legyengítette ez a hasmenés.

Roni,
szuper, hogy ciszta el, bébi meg egyre nagyobb! Legközelebb remélem képet is kapunk!!!!!???? :) Mikor kell menni legközelebb? Ja és ezt most az Intézetben csinálták vagy a saját dokid?

Kig,
üdv itt! Jó helyre kerültél! :D
Tényleg sok vizsgálat kell, de viszonylag hamar el lehet őket intézni. Ahogy a többiek is írták, neked nem kell csináltatni semmit?? Szemtelenül fiatalok vagytok! :) :lol:

gigibp

Kakuk: petike növesztők mennek++++++++++++++++

Kig: üdv a Kaális csapatban! Tényleg jó helyre kerültetek. A sok vizsgálat meg a Ti érdeketekben van és jobb, hogy az elején meg kell csináltatni őket, mintha esetleg emiatt elmenne egy TB-s lombik lehetőségetek. Sajnos az átlag felkészülési idő egy lombikra kb 6 hónap, így abba nyugodtan belefér minden vizsgálat!

Gigi: a tegnapi UH még a Kaáliban volt, de utána elbocsátást nyertünk :lol: Most két hét türelmetlen és reményteli várakozás jön, aztán szeretnék egy UH-t a nőgyogyomtól kérni a 9.héten is.

Katám: hangulatjavító energiák +++++++++++++++++++
roni34

Sziasztok,

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan ennyien már írtatok is :)

Az első beültetés már augusztusra van tervezve.

Nálam is kell Aids, Hepa A,B,C me Lues, de ezzel én már meg is vagyok :) Tegnap levették a vért az ÁNTSZ-nél.
Nekem is kell majd spermatogramm vizsgálat, de most műtöttek herevízsérvvel és majd csak június vége fele kell mennem. Az eddigi 4 eredményem mindig jó volt.

Hétfőn sikerült beutalót szereznem feleségemnek a vérvételekre és a kórházba sikerült egy nőgyógyászt elérni aki megcsinál mindent vizsgálatot, rákszűrés, sono-hysterographia-t, chlamydia, ez állítólag így is 5.000 Ft.

Egyedül a hormon vizsgálatoknál kell várni az elő menszezig, de a beutaló arra is megvan.

Inzulin rezisztencia vizsgálatra meg szept. 16-ra akartak telefonon időpontot adni, de végül bementem személyesen és csodák csodájára Július 19-re kaptam időpontot :)

Tud valaki valamit a sono-hysterographia-ról, hogy az milyen?

Illetve feleségemnek felírtak norprolacot, amitől szegényemnek hányingere van kb 2-3 órára, de napról napra egyre jobban viseli.

Fiatalok vagyunk, de 3-4 éve próbálkozunk már :S
kig120
Kaposvár

Kig: én bevallom még nem talákoztam a fórumon ilyen férjjel, aki ilyen tempóban, mindent elintéz a felesége helyett! Nagyon becsülendő!!
Augusztus pedig mindjárt itt van!
(Nálunk a párom mindenhová jön, minden vizsgálaton részt vesz, de abszolút én végzem a szervező munkát)

--> Takács Zoltán Viktor (Egyszemkénk) 2012.01.20: 3800gramm és 61cm! <--
Kép

Kép

Lilypie Angel and Memorial tickers
11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Sziasztok!

Roni,
gratulálok!!!! Én már a másik topik lakója vagyok, de ide is benézek. Gyere te is nézz be hozzánk. Most ismét vannak szerencsére kismamák. :wink:

Meli,
jaj de édes tündérkéd van!!

Kig,
üdv! Tényleg jó helyre kerültetek. Mielőbbi babásodást kívánok a feleségednek!

Tüszőnövelő drukkok mennek!! +++++++++++++++++++++++++

Nálunk tesóprojekt lassan indul :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ronikám, köszönöm vagyogatok lassan.
Látod jól fogadták a bent-megmondtam :wink:

Meli, 4 hónapja eszegetem, de csak mostantól vagyok "kótyagos" :roll:

Kig, igen, osztom Roni véleményét, HAJRÁ!!!

Gigi, anyu jobban???

kalkata

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy „betörök” hozzátok, de szoktalak néha-néha olvasgatni Titeket, és láttam, hogy GigiBp most van túl egy laparoszkópiás műtéten a Bajcsy kórházban. Sajnos én is laparoszkópia-hiszteroszkópia műtét előtt állok, és a kaális orvosom nekem is a Bajcsyban ajánlott orvost.

GigiBp
Nagyon megköszönném,ha időd engedi, pár mondatban leírnád nekem priviben a műtét „folyamatát”, hogy milyen előkészületek vannak előtte, és mi volt a véleményed, mert ahogy visszaolvasgattam, úgy gondolom, hogy ugyanazt az orvost kell felkeresnem, aki Téged is műtött.
Köszönöm előre is, Anyukádnak ismeretlenül is jobbulást!

Elnézést mégegyszer a „betolakodásért”, Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!

Üdv.
jazmin123
Dunaújváros

Kata,
anyu jobban van, holnap csinálják a gyaloglós terhelésest neki. Remélem minden oké lesz és hamarosan kiengedik!!!
Szorítsatok ezért! :)

Jazmin,
ment pü, bár lehet, hogy véletlen Kakukknak küldte el... :lol:

Roni,
várjuk a sztárfotót!!!! :lol:

gigibp

Roni, gratula a minihez!!!!! :D

Kata, fránya eufrász! :evil: pedig már szeded egy ideje...

Kig, nagyon klassz a hozzáállásod a "témához", jó apuka válik majd belőled!

Kakukk, drukk+++++++++++++++ !

pusz mindenkinek!
nani72

Kata: ne várj vele és írj Tűű dokinak egy mailt a tűneteidről!!! Nálam a "leveles" konzi mindig bevált, másnap tuti válaszolni fog Neked is, hogy mit tegyél. Esetleg így kapsz egy extra időpontot is!
Pusza, drukkolok++++

Lili: köszi az invitálást, de a babás topikkal babonából még várok egy kicsit. A vonalzó elég a mostani optimizmusom kifejezésére.

Gigi: nagy drukk anyukádnak!

Kakukk: hogy alakulnak petikék????

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Ronikám, a vonalzóid önmagukért beszélnek, igazán!!! Remélem jól érzed magad!
(mára jobban vagyok "tünetmentes", így várok még mielőtt elindítom a "lavinámat" :wink: Köszi a tanácsot, megfogadom.)

Lili, mostanság a spontán a "divat" a lányoknál :lol: Hajrá!!!!

kalkata

Gigi
Remélem, ma megtudták csinálni a terheléses vizsgálatot, minden rendben zajlott és jó eredményeket kapott Anyukád!:) Mesélj majd, hogy mi volt!
Nem semmi azért, hogy hasmarsost tettek a közelébe, nem elég neki a saját gondja még más betegségét is elkapja! :oops: :?
Remélem, sikerült ma a vizsgálatot elvégezni Anyukádnál és ha hétvégére nem is, de párnapon belül hazaengedik már. Szorítok!:)

Kig120
Egyetértek Ronival! :D
Én se találkoztam a fórumon olyen férjjel, aki ennyire utánajár, leszervezi a dolgokat a felesége helyett! Le a kalappal! :wink:
Nálunk is úgy van mint Roniéknál, hogy a férjem mindenhova eljön, minden vizsgálaton részt vesz, mindennek a részese akar lenni, de a szervező részét azt nálunk is én csinálom. :)
Augusztusig már nincs sok idő, mire végig járjátok a vizsgálatokat már itt is lesz a kezdés ideje!:)

Lili77
Nahát, Dominik már elmúlt 1 éves! :D Teszel majd fel róla képet?
Hogy vagytok?
Drukkolok a tesóprojekthez!:)

Nani
Izabellához fel kell kelni éjszaka és ha igen hányszor?

Roni
Köszi, szépen megnöttek a petikéim!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Köszi Lányok a drukkokat!:)
Tegnap voltam ismét uh-on, és tegnapra már szép nagyon lettek a petikéim.:) Olyan büszke voltam amikor a doki bediktálta az asszisztensnek a petike méreteket!:) A doki felírta a repit, amit tegnap éjjel 1-kor be is kellett adnom. Este bealudtam a tv előtt, de szerencsére még az óra csörgés előtt felkeltem és időben betudtam aztán adni a szurit. Utána csak az volt a baj, hogy annyira felébredtem, hogy alig tudtam visszaaludni és emiatt ma reggel elég kótyagos voltam, szédelegtem, de már magamhoz tértem!:)
Holnap dél fele kell majd mennünk és akkor lesz majd a petikék leszívása. :D
Ja és képzeljétek a körzeti doki tök rendi volt most, 2-percen belül megírta az altatós véleményt, azt mondta kivagyok virulva, sugárzok a boldogságtól, látszik, hogy sokat fogytam, jól érzem magamat a bőrömbe. Írattam még fel Merckformint, úgyhogy tök örültem, hogy sikerült mindent elintéznem!
Persze, mint mindig most is van azért egy kis bökkenő! :oops:
Ma hány óráig lehet enni, ha holnap megyek a leszívásra?
Ir-sek, hogy lehet kibírni azt, hogy másnap reggel ne egyen az ember délig? Basszus ha reggel 8, 9 körül lenne a leszívás még kibírom valahogy kaja, innivaló nélkül, de úgy, hogy délbe lesz, hát elég nehezen fog menni. :oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Rég jártam erre..... micsoda hírek!

Roni, nagyon gratulálok Egyszemkéhez!!!

Kakukk, este 20-ig tuti ehetsz, 12-ig ihatsz. Nekem is holnap lesz, 10.30-kor a punkcióm, nekem így mondta a Doktor az utasításokat.
Szorítok Neked !!!! Majd jövök "élménybeszámolni"!

verzso

Kakukk,
mivel délben lesz a leszívás, sztem éjfélig ehetsz-ihatsz. Volt egy lány, aki nem bírta ki ivás nélkül és picit ivott, de úgyis megcsinálták neki, csak azt hiszem el kellett titkolnia. De te ügyes csajszi leszel, ahogy a petikékkel is az vagy és kibírod simán!!!! :)

Köszi a drukkokat csajok! Bejöttek! Anyunak jó lett a terheléses vizsgálata. Végül a futópadost csinálták és holnap jöhet haza! Yupppppijeeeeéééééé! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,
akkor mégsem konzultálsz Tűű dokival?

Roni,
hogy érzed magad mostanság? Róka koma és társai már elköltöztek? Van valami tüneted???
Jajj, remélem, hogy lassan már mindenki ilyen szupi hírekkel jön majd! :D

gigibp

Sziasztok!

Roni,
persze, ha már te is úgy érzed, majd jössz. :lol: Én sem rögtön költöztem, csak a 12. hét után, és itt is úgy megszerettem a lányokat, hogy azért mindig olvasgattam, drukkoltam, sírtam és örültem a háttérből.

Kakukk,
igen, nagyon gyorsan eltelt ez az egy év. Volt benne sírás, nevetés vegyesen. Majd teszek képet. :lol: Én punkció előtt 2-3 órával ittam vizet. Ezek szerint lehet, hogy nem kellett volna. :roll: ha nincs csúszás már lehet, hogy túl is vagy rajta és sok-sok petikéd van. :lol: gyere a hírekkel. +++++++++++++

verzso,
drukk neked is a leszívához és sok petikéhez! +++++++++

Gigi,
örülök, hogy anyukád jól van!

kata,
ha spontán terhes lennék az tényleg csoda lenne 1 látótérben 1-2 kiskatonával, herevisszérsévvel, de a remény hal meg utoljára. Te írtál annó a hőmérőzős topikba is? :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!
Én még teljesen új vagyok ezen a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni.21 hónapja próbálkozunk a babával,de sajnos sikertelenül.A héten voltunk a pesti Káaliban és ott kértek egy csomó vizsgálatot.Többek közt terheléses cukor és inzulin rezisztencia vizsgálatot is,amit náluk is meg lehetne csináltatni,de az 15ezer forint.Abban a kerületben,ahol én lakom,sajnos a kórház nem csinál ilyen vizsgálatot és nem tudom,hogy hova mehetnék megcsináltatni,ami nem kerülne pénzbe, agy legalábbis nem ilyen sokba.Minél előbb meg akarom csináltatni ezeket a vizsgálatokat.
evike77
Budapest VII. kerület

Roni, tudod +++++++++++++++++++++++++++++ Egyszemkének

Gigi, anyu már otthon, szupi :)

Kakukk, mizujs volt?

Lili, vannak csodák, tudod :wink:
(Én csak ide írtam mindig is)

Evike, sokan a MM-be (www.mensmentis.hu) járunk, 2 pontos terhelés inzulin+cukor most jelenleg 6.400.- (egyéb vizsgálatokat is végeznek, így itt is el tudnak szaladni az árak...). Itt hamar sorra is kerülsz. Én sok helyen jártam, ahol nem is tudják egyáltalán mi az a terheléses inzulin :shock:

Jó hétvégét Lányok, jó pihenést mindenkinek!

kalkata

Kata,
most nem mentek valahova hétvégén?

Lili,
nálunk is hasonló a helyzet katonák terén, mint nálatok. Azért vannak csodák, hátha spontán bébikéd lesz. A kolléganőmnek is azt mondta a doki, hogy annyi az esélye egy spontán terhességre, mint a lottó ötösre és mégis sikerült... :D

Roni,
hol vaaaaagy?

Kakukk,
és te hol vaaagy? Mi volt ma? Hány petike lett?????

Evike,
én a Centrumlabról hallottam, esetleg nézd meg a neten az áraikat. Nekem sikerült a kerületi diabétesz központban megcsináltatni anno, de csak azért, mert Apu oda jár és jó fejek voltak velem. Persze így ingyééé volt.

Anyu végre otthon! Annyira jóóóóó!!!! :lol: :lol:
Ahogy haza értünk, már neki akart állni főzni. Mondom, na azt azért talán mégsem! ;)

gigibp

Verzso
Köszi az infót!:)
Nagyon aranyosak a fiúk!:)
Mesélj, hogy vagy, hány petikét sikerült leszívni?
Fiúk tudják, hogy tesóra gyúrtok?

Gigibp
Nagyon örülök, hogy Anyukádnak jól sikerült a terheléses vizsgálata és hogy hazamehetett!!!
De jóóóóóóó!!!!!!!!!!!:)

Roni, hogy vagytok egyszemkével?

Lili
Várom a képeket!:)

Evike
Látom már Kalkata válaszolt!:)
Még egy tipp! Szerintem a körzeti dokit kérdezd meg, hogy nem e tudna beutalót adni egy szomszédos kórházba. Én nem a kerületbe csináltattam meg, hanem egy távolabbiba.

Tegnap megvolt a petesejt leszívás, de miután hazajöttünk olyan kába és álmos voltam, hogy hol aludtam, hol egy darabig fent voltam.
5 gyönyörű petikénk lett, amiből, mint ma megtudtuk 1 termékenyült meg, 2-re pedig még várnak, hogy elinduljanak.
Kérlek szorítsatok nagyon, hogy a másik kettő is elinduljon!!!:) Érzem, hogy a másik kettő is elfog indulni és most sikerülni fog!:)
Hétfőn reggel majd újból telefonálnunk!
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk mennek a drukkok nagyon! :wink:

Kép

Kép
raniko

Kakukk,
drukkolok ezerrel!!!!

gigibp

Kakukk: drukk a szerelmeskedőknek :lol:

Gigi: anyukádnak továbbra is++++++

Raniko: ez a rózsaszínre váltás azt jelenti, hogy Milán után kiscsaj érkezik Hozzátok? Ez szupi, a Kaáli sem csinálhatta volna jobban!

Nálunk továbbra sincsen semmi extra tünet, csak tünetecskék, amiből remélem, hogy Egyszemke jól van. Ver a víz, mintha klímaxolnék, bizonytalan időközönként émelygek, de rók koma eddig elkerült, érdekes, hogy inkább este feszül a mellem, én aki, mindennap ettem édességet, most rá sem tudok nézni és este 7-ig bírom ébren :) Simogatom, beszélgetünk, reménykedünk... de még 1.5 hosszú hét a köv. UH-ig.

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Roni hát lány gyanua voltam az UH-n így reménykedünk és így is próbálom alátámasztani!!! :lol:
Nyugi babó tuti jól van, és na aggódj sőt ,örülj ha nem lesz nagy tüneted.
Nekem is csak 8. héttől keztek lenni és a 1-től erősödtek fel.
Rossz a várakozás tudom én is nagyon szeretném már megint látni picicsodát!!! :D

Kép

Kép
raniko

Köszi Lányok a drukkokat!:)
Ma reggel felhívtam ismét őket, azt mondták ma délután kell mennünk a beültire, de amikor rákérdeztem, hogy vannak a picik, azt mondta a biológus, hogy nem ő figyelte őket, de a dokitól majd mindent megtudunk. :roll: :D
Remélem mindannyian jól vannak!:)

Gigi
Anyukád, hogy van? Remélem pihenget és nem tesz-vesz otthon annak örömére, hogy végre hazamehetett!:) Csak óvatosan!

Raniko
Nocsak, nocsak, Milánnak úgy néz ki hugicája lesz?!:) De jóóó!

Roni
Örülök, hogy Egyszemkével jól vagytok!:) Az édesség nem kívánás és a verítékezés, émelygés lehet, hogy csak a kezdet a tünetek terén, de az is lehet, hogy csak ennyi lesz. :wink:
Hamar elmúlik az a 1.5 hét, mondom ezt én, akinek két hetet kell majd várnia! :lol:

Kalkata és a többiek, hogy vagytok ebben a változékony időbe?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Roni, minden rendben van és kész! Nyugi!!!!!! (tudom nagyon-nagyon nehéz, de lécci-lécci)

Kakukk, mik a fejlemények?

Gigi, anyut állítsd le, hogy azért annyira tényleg nem kén "pörögnie"
(majd most hétvégén anyósprogram 5 napban)

kalkata

Kakukk, ügyes légy délután!!! Szorítok nagyon!

Nekünk 7 petesejt lett, 6 termékenyült meg, mert 1 éretlen volt, holnap reggel kell még telefonálnom, hogy mikor lesz az ET, de mi 2 babát szeretnénk vissza így már holnap lesz szinte biztos, ha csak egyet akartunk volna vissza, akkor elvitte volna Doktor blasztóig.

Majd jövök a hírekkel!

Roni, persze, hogy minden rendben van! :)

Raniko, kislányban bíztok?

Én úgy érzem akkor sem lennék csalódott ha Bálintunk lenne :))

Gigi, örülök, hogy anyukád hazamehetett!

verzso

Kakukk????? Gyere a hírekkel, várunk

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Roni,
hogy bírod ezt az időt?? Egyik percben süt a Nap, másikban esik. Aztán a kettőt egyszerre. Az előbb még úgy napoztam, hogy közben már szemerkélt az eső... :D

Kata,
5 napos kirándulás? Biztos jól elfáradtok majd! Megint segítetek a kertben?
Anyu pihenget, de azért megfőz, csak szép lassan, meg vásárolni is el kell menni, ez van. A doki mondta neki, hogy mindent csinálhat, csak lassan és odafigyelve.

Kakukk,
jöhetnél már a hírekkel!!!! Szorítok nagyon!

Verzso,
nekünk legutóbb azt hiszem 7 termékenyült meg, ezért elvitték őket blasztoig. Szerintem a ti picúrkáitokat is elfogják! :)

gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?