Új privát üzeneted érkezett!

Még éjjel megnéztem a képeket,csak reagálni már nem tudtam...

Rajó,Andi: köszi a képeket,csodaszép a kis hercegnő!!!!! :D

Rajó,Neked is hatalmas gratula,biztos nagyon büszke vagy erre a szép családra!!! Nagyon sok boldogságot!!!! :D
Vendég

Én megyek ma a Mammutba, gyermek szüleimnél....
Tehát pont útban lenne. :lol:
Annyi, hogy még Andit kellene megkérdezni (de szerintem nekem nincs meg a száma)....

Kocsi, hát gyakorolni kellene, de szerintem nem azzal kell kezdeni, hogy Békásról átjösz ide. Először a környéken és így tovább... Szépen lassan. Csak rutin kérdése az egész.... És persze benzin....
Minden nap menni kellene vele. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hát ha nem is minden nap, de hétvégente próbálok vezetgetni. Mikor Tomi hátul tud ülni Barbussal. Egyébként meg csak egyedül tudunk menni. A belváros még elég para nekem. Andi száma sajna nekem sincs meg. Béku? Neked meg van?
vicky79
Budapest III. kerület

Dobtam egy sms-t,nehogy épp zavarjam a hívással Őt,vagy a dokikat..... :roll: ;)

Vicky: minél többet kéne menni a kocsival,nem kevesebbet,mert attól lesz meg a rutinod! :)
Vendég

Vicky, sajnos a hétvége nem elég, minden nap kellene :?
Azt nem lehet, hogy délután apa vigyáz Barbusra és te elmész 1-2 körre?

Béku, köszi :lol:

woody

Vicky
Én is azt mondom, hogy vezetni, vezetni és még ne gondolkodj a belvárosban. Ott a környéken próbáld elég forgalmas az is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.06.01 16:45-kor.

Kép
vnbeni

Apa este 5-re ér haza, ma meg talán 8-ra. Ez sajnos nagyik nélkül nem megy. Remélem azért jobb lesz, már nem vagyok annyira görcsös.
vicky79
Budapest III. kerület

Nemsokára lemegyünk játszózni. Woody: ha menjünk akkor 10-ig meg tudsz csörgetni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.06.01 07:58-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Rajó, Andi,
csudiédes "kis"lányotok van :D

Csajok,
ha valakinek nem jó a mai nap, holnap én 10 után leszek ott kb. Andiéknál. Csatlakozik valaki?

Kép
judit0713

Judit: hát ha nem jön időben válasz,akkor csatlakozom a holnapihoz :)
Vendég

Jeeeeeeeeeee,ma vagyok 30 hetes!!!! :D :D :D
Vendég

Most hívott anyum,nem tudok ma menni Andihoz..... :?

Zsűrizni megyek egy zeneiskolás versenyre... 1 óra múlva kezdődik...

Woody: átdobtam Andi számát,ha csak ma jó Nektek,akkor egyeztess vele,nekem még nem írt vissza,viszont mennem kell gyorsan elkészülni...... :roll: :?
Vendég

Sziasztok!

Andikám, Iza gyönyörű, Rajó, köszi a képeket!

Vicky egyetértek, először meg kell szokni az autót, aztán lehet tovább lépni.

Kubukám: gratula a vizsgádhoz, így legyen ötösöm a lottón :D :D Virtuális fenékbebillentőkhöz csatlakozom...

Kép
carla1227

Béku, jó zsűrizést :D

woody

köszi :D
nem lesz sok,háromnegyed óra állítólag... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rajó,
ha jársz erre... :-) köszi a képeket, gyönyörű a gyerkőc. :-)

rólunk:
sokan kérdeztétek milyenek a napok itthon Bazsival.
köszönjük szépen az érdeklődést. ugyan nem vagyok egy nagy PC zseni, de feltettem ide képeket a mindennapjainkról, remélem frissíteni is tudom majd időről időre... :wink:

http://pbalazs.blogspot.com/

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ahoj,

helyzetjelentés: kanapén, lábam fáslizva :-) sajna nagyon fáj most a lábam

Zsuzsó,
haha nagyágyas közös alvás, ugye ugye ? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu, lábad elhanyagolásáér' nagy pofon

Zsuzsi, nagyon jók a képek, köldökcsonk baromi undi :lol:
Te tényleg szperfitt vagy, hogy a hazamenetel napján a szülésznővel ott guggoltok :shock: :shock: :shock: Nekem, mármint az én alfelemnek szinte még a légvétel is fájt :roll:

Hatalmas az ágy és pici az ember :D

Nekem annó ez a szülésznéni mutatta meg a szobákat, helyes volt, de a háromban, akiket fogyasztottam, nem volt benne.
kpn

Szegény Kubu :(( Jaj ez nem jó! De legalább befásliztad. Próbáld pihentetni.

Beni ez a D vitamin érték szerintem már egész jó, nem? Mondjuk még nem baj ha szeded rá a vitamint, az tuti nem fog ártani.
ann74

Rajó!Gratula a kis családhoz!Iza gyönyörűséges,feleséged egy hős,büszke lehetsz Rájuk!Sok boldogságot és örömöt Nektek!

Kép
Kép
missancsi

Kubukám,
így ma kimozdulás sehova, ugye??????!!!!!!
akkor nem várlak délután. viszont ha szépen rendesen pihizel, küldök neked képet Izáról, ha bejutok hozzájuk.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
nagyon aranyos Balázs a képeken, és nagyon jó kisfiúnak tűnik :wink:
De rajtad tényleg nem látszik hogy nemrég szültél, anyám, nagyon jól tartod magad! irigyirigyirigy vagyok :oops: :oops: :oops:

Breki,
akkor holnap talán összefutunk?

Kép
judit0713

Kubu,
pihiztesd a lábat, curva car meleg van rá, az negyon nem tesz jót neki :?
Az én visszereim is lázadoznak, most felpocolva üldögélek :roll:

Csajok,
képzeljétek, ma délben vesszük át anyuék új kérójához a kulcsokat!!!
Szerintem már délután elkezdünk takarítani, felmérni hogy mi kell még, stb, holnap jön a konyhabútor, pénteken a gázos beköti a tűzhelyt és szobaton érkeznek a bútoraik...jipppííííí!!!!

Kép
judit0713

Andi és Rajó! Sok szeretettel gratulálok nektek, Iza gyönyörűséges:) Nagyon sok boldogságot kivánok nektek:) majd én is várom a beszámolót, sajnos bemenni nem fogok tudni hozzátok, de aki megy légyszi adja át jókivánságaimat:)

Kép
oroszlán

Na tegnapi seherezádé kipipálva, most szülifelit nézek, fááááááááásliban :-)

Nórikám,
pofont köszi :-)))))
alfél légvételt megnézném :-)

Zsuzsó,
Marcit én is G.Katalinnál szültem, nem fogadottként.
Ébresztő: hogy mi én hogy ne mennék, DEHOGYNEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! ha most nem megyek, akkor ugrik dokkerom :-) és hát csak jó lenne megkérdezni őt is nevörending vérzésről :-)

Ann,
Cupp, pihenek :-)

Judit,
Neked is pihi akkor :-) szegény apát befogtam most házimunkázni :-) haha mosógépből szárítógépbe átpakolni, meg rizs nap lévén rizst főzni :-)

Oroszlán,
Hogy vagytok ??? éjszakák, tej ?

Evolet,
Bűnöztem, úgyhogy -7,2-nél tartok csak :-)

kubuspace

ha az alfelem vette volna a levegőt Zsuzsikám, bizisten ottmaradtam volna azonnal plasztikára 8) :shock: :D
7 kiló, jaaaaaaj, tudom, hogy szoptatás, meg minden, de úgy szeretnék már én is itt tartani. Most már imádok szoptatni, maga a művelet is tecc, meg tök jó érzés, hogy tőlem-belőlem nő ekkorára, de az a tizeske, ami felugrott, nagyon zavar. fürdőruha idán kilőve, nem visz rá a lélek, hogy erre a méretre vásároljak, pedig 2-3 nadrág van, ami jó...
Oroszlán, Nóris képek vannak valahol?
kpn

Csajok,

köszi jegydicsiket édesek vagytok, ha még a jövő hétvégi záróm is így sikerül akkor naon hepi leszek :-)

lehet hogy Iza meg akarja várni Kubu újabb 5-ösre sikerült vizsgáját - cupp :-)

Kpn,
jézusom 16 óra ? uh
nekem indított Marcival a 9 óra is bruti volt, Liza 4 órája (ebből két óra Kubuhiszti) totál okés :-)

kubuspace

Iza-baba nagyon szép, milyen nagynak tűnik!!!!
Irígykedem a látogatókra, puszilom én is Andiékat!

vicky
Én sem „örökre” akartam anyut, csak 1-1 napra…
Tudod, már ezerszer írtam, hogy 3 évesen hagyott magamra, apu nevelt, szóval megszokhattam már, hogy nem számíthatok rá sajnos, de azért mindig szarul esik…

béku
Ki van minden szortírozva, csak felügyelni szeretném, mert hülye maximalista vagyok és ha nem vagyok ott, úgysem kerül semmi oda, ahova szeretném, aztán majd én szívok vele, ha keresek valamit.
Megkaptam a svájci babaruhákat, van pár nagyon cuki köztük :)
Elküldték a légzésfigyelőt is, Baby Control, még nem hallottam róla, sajna csak 1 érzékelő lapos, de ajándék lónak… :)
Gratulálok a 30. héthez, már neked sincs sok hátra :)

sajti
Köszönöm, sajnálom, hogy végül nem tudtál bejönni…
Milyen a sváb koviubi?
Drukkolok az eredményekhez!
Majt tegyél fel képeket, én csak sóvárogva nézem a Pilist az ablakból…

kpn
Köszi az Andi híreket!
Jó ezt olvasni, hogy rosszabbra számított :)
Szoptatás alatt nincs fogyókúra, majd utána szépen lemegy!

zsuzsó
Nagyon jók a képek, Balázs nagyon helyes :)

kubu
Tessék rendesen pihenni!!!!!!!!!!!!!
Hú, mennyit fogytál már!!! Milyen rizs nap?

judit
Te már ne nagyon pörögj az új lakásban, ne állj neki takarítani!!!!

Na hogy jártam a házassági anyakönyvi kivonattal…
2 hétig telefonáltam, sosem vették fel, írtam emailt, semmi válasz…
Kinyílt méhszájjal felmásztam a várba (gondolom ez is segített kórházba kerülni), erre múlt héten küldtek egyet postán, most van kettő. Nem kell egy valakinek? :)

Kép Kép
estrella22

Estrella, vigyázz, mert ha elajándékozod, valaki még az urad nevére iratja a gyerekét :wink:

nem fogyózom, csak irigy-mirigy
kpn

Andikám!!

Na végre megérkezett a Kisasszony!!!!Szívből gartulálok,nagyon ügyesek vagytok!!!Csodálatosan szép Iza!!!!!

Zsuzsó!!
Gratula Balázshoz!!!
Ha lehet már látogatni szólj,mennék szívesen!!! :lol:

Kubu!!
Nagyon vigyázz Magadra,sajnos Én is viszeres vagyok,szokott is fájni,nem játszvele nem szabad.Tudok jó dokit,Én műttetem ősszel.Anyunak is műtötték,és szuperül sikerűlt!!!

Csajok,bocsi hogy így eltűntem,de a derekam..brrrrrr.Szoktam azért olvasni,kb képbe vagyok!!

Majd jövök igérem,rohannom kell.
csucsu99
Budapest

Estrella,
nekünk baby control légzésfigyelőnk van, a legjobb !!!!!!!!!!
talán a forgalmazót kérdezd meg hogy akciósan tudnak e plusz lapot adni.

kubuspace

Csucsu,
pont akartam Carlat kérdezni hogy mi van veled :-)
ne rohanj vigyi magadra !

kubuspace

Estrella,
rizs natúr megfőzve, egyik felét fűszerezem, a másikat kicsike kakaóval szórom meg. reggeli-vacsi müzli :-)

kubuspace

Kpn: látom, te is többet tudsz egy picit jönni, ahogy telik az idő:) én is reménykedek, hogy egyszer igy lesz:) nálunk még egy kicsit hektikus a helyzet, de majd alakul! Nórika van hogy óránként kér enni, nappal nem annyira szeret aludni, viszont az éjszakáink még jók, amit le is kopogok, 2x kelünk enni:) tegnap vettünk egy rugalmas hordozókendőt, remélem beválik:) én is örülök, hogy egyelőre van elég tejcsim, engem az aggaszt, hogy nagyon rövid ideig szopizik még mindig, örülök, ha a 15 percet kihúzza és nem alszik bele, ami persze csak addig tart, amig letenném a kiságyába:)

itt találtok képeket, igyekszem frissiteni időnként:
https://picasaweb.google.com/nikci.nagy ... directlink

Kép
oroszlán

nálunk is villámszopikkal kezdődött, aztán most már (7 hetes) képes enni, inni, nyammogni és nyugicicizni akár fél órát. kieheti egyébként 15 perc alatt is, amire szüksége van. méred az evéseket? nálunk is bevált a rugalmas, de sajna melegben összesülünk...
kpn

nekem most le kell csalakoznom a netről, Kubu ápropó írtam FB-on, asszem belövöm a 16.00-16.30-at Andira, Zsuzsik?
kpn

Kpn,
9.42-kor válaszoltam :-)
cool tali akkor ott :-))))

kubuspace

ok, akkor belövöm a 16.15 érkezést, ha sikerül...
válaszod nem jött
kpn

kpn
Ajaj, azt nem, a végén még fizethetünk gyerektartást valakinek :)

csucsu
Jobbulást!!!

kubu
Kaptunk egy plusz lapot az ideiglenes fekhelyhez, de még nem néztem meg, hogy működik…
De gondolom egy lappal sem gáz.
Hú, nem túl változatos kaja…
Én megőrülök egy kis édességért, de nincs itthon diabetikus…
Mondjuk 2 dekát híztam a kórházban a nagy fekvésben (jó volt a kaja :)), az is a baba, úgyhogy lehet bűnözöm picit…

oroszlán
Jók a képek :)
Rendes gyerek, hogy éjjel hagy aludni…

Kép Kép
estrella22

Kpn, Kubu,
én is bepályázok a 16.15-re, remélem sikerül az etetést így időzíteni.
de jó lesz talizni és látni Andiékat!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

oroszlán,
nagyon édes Nóri!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

estrella: Gondolom, hogy jól jött volna azért anyukád segítsége és megértem, hogy szarul esik. Azt hinné az ember, hogy legalább ilyenkor kicsit összekapja magát. Én eldöntöttem, hogy a tesónál elosztom majd a nagyikat. Az egyik jöjjön első héten, a második a következőn. És lehetőleg legyen valaki nálunk, amikor majd szülni megyünk, hogy vigyázzon Barbusra. Na mondjuk ez sem holnap lesz.

csucsu: Jobbulást neked.

oroszlán: Nóri nagyon ügyes. Remélem nálatok nem lesz az, mint nálunk, hogy elkezdte keverni a nappalt az éjszakával. Akkor cselhez kellett folyamodnunk. Nappal semmi sötétítés és az esti fürdés mindig ugyanakkor, utána tápi és alvás. Szerencsére nem tartott sokáig.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

A ma reggelem a BMC-ben indult, majd Andiékhoz siettem át a szülészetre.
Hát Csajok! Iza valami GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ :D
Elképesztően szép :D
Nyeltem a könnyeimet nagyon... :)

Woody!
Remélem, sikerült bejutnotok Andihoz :D
Mondtam neki, hogy ma 11 körül készülsz hozzájuk. :D

Zsuzsó!
Végignézegettem Balázs újdonsült blogját :D Nagyon szépségesek a képek!
Elképesztő, hogy tényleg mennyire nem látszik rajtad, hogy nemrég szültél :D

Oroszlán!
Nóri albuma is nagyon szuper :)
Gyönyörűűűű ez a kis Nóri babó :)

Kubu!
FÁSLI, FÁSLI, FÁSLI!!!!!!!
Ne hazárdírozzál, lécci! :)

Csucsu!
mesélj majd!!!
Olyan régen jöttél már :(
Gyógyuljál!!!! :)
Mikor kezdtek?

eszter82
Budapest

Vicky!
Azt hittem, te éppen Andiéknál vagy Woodyval... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

eszter: Woody kereste Andit, de nem vette föl és így elnapoltuk holnapra. Nem akartuk zavarni. Én legalábbis nem indultam el Barbussal, lehet hogy Woody benézett hozzá, mert ma volt Lili nélkül. De pont jól jött ki, mert az egyik kolléganőm is a napokban szül a Jánosban, hátha ma megszül és akkor a pici Zalánt is meg tudom látogatni holnap.
vicky79
Budapest III. kerület

ahaaaa, lehet hogy éppen én boldogítottam és ezért nem vette fel... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vagy mert már R és az Anyukája is ott voltak :)

de holnap is örül majd nektek :D

eszter82
Budapest

Nem tudom, 10 óra körül hívta, mert nekem kellett volna 1 óra, mire oda érek. De majd holnap.
vicky79
Budapest III. kerület

Valaki át tudná nekem dobni Andi számát? Csak hogy holnap mikor zargassuk Barbussal.
vicky79
Budapest III. kerület

Megkaptam, köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?