Hello Csajok!
Hol vannak a talis kepek??Nagyon szeretnem öket-titeket lätni
MikeGirl-Nagyon sajnälom a betegseget amit bekaptatok, basszus azert titeket sem kimelnek a betegsegek
Lili meg nincs 7 hos, de en tegnap mar sonkas-paradicsomos tesztat adtam neki ( üveges vältozatban, nem volt idöm fözni), olyan szinten nyelte, hogy nem tudtam olyan gyorsan lapätolni a pofäjäba
Eclipse-Megtörtent a häzvetel??Aläirtätok a szerzit?
Wivi-Drukk, hogy ne kapjätok el a lepcsöhäzi betegseget!!Csak ügyesen a vezetessel, tuti menni fog
Lucuzs-Lili baba is az elmult napokban csak bogyokat produkält kaki gyanänt,de azt is nagy erölködesek es nyögesek ärän tudta kituszkolnik magäbol
....Nem tudom mi okozhatta, mert olyan nagyon fogos kajät nem evett, de azert most en is követni fogom az Angie ältal leirt kajäkat, nem szeretnem ha tartos maradna a dolog
Angie-Köszi a sok jo tanäcsot, tippet, mindet igyekszem betartani!Jobb napotok volt ma mär Zsombival?
Ninin-Vegre elökerült Lili völegenye is
...Örülök, hogy ti is jol vagytok es bazi irigy vagyok a wellness hetvegere
Ebba-Utälod a csirkemäjat???Alapbol en is, de ahogy Anyum csinälja, betekeri baconbe es megsüti, na az valami isteni
Eta-Gratula Gizusnak azt ätforduläshoz, hät ez szuper
...Lätod csak motivälni kellett a kiscsajt
....Etetöszekbe most en is beruhäztam, bärmennyire is kiakartam huzni, hogy belenöjön egy fäba...nem ment, ugyhogy vettem egy dönthetö tämläs müanyagot, mert eddig a hordozoban etettem, de ällandoan tiszta retek lett, nekem meg egett a pofäm mikor elmentünk valahova es akkor vettem eszre a plecsniket.....szoval nem akarom, hogy azt higyjek, hogy koszosan tartom a gyereket meg a dolgait
Vikoo-Olyan jokat rötyögök mindig az iräsaidon:lol:
Bobo 11 kg-os habteste, hihihihi
....hät el hiszem, hogy nehez, Lili meg csak 8 kg körül van, de neha leszakad a karom
Holnap nälunk munkaszüneti nap van, igy Csabi itthon lesz ( illetve delelött megy edzest tartani)...Ja es kepzeljetek rendeltünk baba utänfutot, amiben biciklivel lehet Lilit szällitani, alig värom, hogy itt legyen
Millio puszka!!
Lili es Ancsa