Új privát üzeneted érkezett!

Vnbeni: sajnálom a 3X szúrást... :?
az eredményhez viszont gratula! :)
Vendég

jaj már csajok, köszönöm, drágák vagytok

Vnbeni,
3 szúrás :-(

Eszter,
mesélj milyen vizsgáztató társaságát élvezhetted ? és Te milyen titulusban vettél részt ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu
nagy gratula!!!!

Vicky
Köszi a laptetőt!

Vnbeni
szegény, sajnálom, hogy ilyen bénák voltak :(

Kicsit neheztelek anyura, megígérte, hogy majd segít, kijön főzni, kivasalja a babaruhákat, segít összepakolni, erre most kitalálja, hogy depressziós, ül otthon és sajnálja magát.
Sosem beszámítható, ha szükségem lenne rá... :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: :(
hátha összeszedi magát,és holnap átmegy megcsinálni!!
néha én anyum is eljátsza ezt,de mindig pótolja,ami elmarad...!

Meg aztán Zsombor születésekor is még lesz pár nap,amikor a kórházban leszel,akkor is tud majd haladni,ha esetleg addig nem készülne el mindennel! :)
Vendég

Kubu,
gratula.

Beni,
a fene a fránya vérvételbe! :? főnökkel mi a helyzet?

Estrella,
majd apa vasal, neked most a legfontosabb a pihi hogy Zsombi még várjon pár hetet odabent!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

[b]Drága Iza Isten éltessen Erőben egészségben!
Andikám Gratulálok sok tejcsit![/b]

Kubu gratula most hogy állunk ujjabb 5 és - ? kg.

Beni hogy lehetséges ,hogy ott ilyen nehezen sikerüljön 1 vérvétel hogy 3 .szurásra jöjön össze?? Szegénykém!
Az eredményhez gratula.

Béku nem szokásom tulzásba esni vele csak hát olyan munkakörbe mint a mienk (férjem is az) nem árt ha van belöle itt is ott is.
A közös wc-hez gondoltam hogy néha ott is jól jönne??!!

Carla megy még a buli a pocidba??Vagy lehigadtak a fiuk?

Vikus most esik le változott a vonalzod klasz ez is.
Estrella pedig a depi ellen a segítség a legjobb ellenszer !!

[/b]
evolet
Szolnok

Olyan rossz, hogy nem tudok Iza-baba nézőbe menni :(

kisbeeka
Már kb csütörtök óta tart, nem hiszem, hogy csak úgy elmúlna…
Amíg kórházban leszek, senki ne nyúljon a babaruhákhoz, mert szortírozva vannak és felügyelnem kell, mi hova kerül.

zsuzsó
apára már nem akarok többet bízni, dolgozik, ellát itthon, anyu meg nyugdíjas és otthon ül….
Na mindegy, majd lesz valahogy!

Kép Kép
estrella22

Estrella: Sajnálom, hogy anyud nem segít. Nekem sem volt segítségem a páromon kívül, de ezt mi döntöttük el. Hogy ne legyen aki állandóan beleszól a dolgokba. Mivel nálunk mind a két nagyi 200 km-re van, így csak kajával átugrani nem tudtak volna, én meg nem akartam kiszolgálni szülés után még egy embert.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ezzel épp így vagyok... Anyós ajánlkozik,hogy több havi szabija van,és mivel felköltözött utánunk Pestre,bármikor tud is jönni...

én viszont megüzentem,hogy ezzel szeretnék egyedül boldogulni (azaz hármasban párommal meg a babával),ahogy neki ment 19 évesen,nekem is menni fog 30 éves fejjel....

erre mondta,hogy gondolja,hogy nyilván anyumat előbb hívom fel,ha valami nem megy,mint őt.
Még jó hogy!

És nekem sincs arra szükségem,hogy még egy embert ellássak, akkor sem,ha hoz kaját,mert nem akarom kerülgetni,és az meg a rémálmom,ha valaki majd meg akarja mondani (kérés nélkül),hogy Ő hogyan csinálná,és persze ezzel nem szeretne megbántani......

Szóval átadta párom,hogy MAJD MI szólunk,ha kell valami,addig tuti nem!
A kórházba bejön majd úgyis látogatni,de utána szeretnék otthon egy kis nyugalmat,épp elég lesz összeszokni az új helyzetben.

Estrella: és a szortírozásban nem tud segíteni párod munka után,hogy gyorsan átnézzétek,mit hova szeretnél?
Akkor ez a része le lenne tudva,és olyan nagy kárt már nem tudna tenni az elképzelésedben :)
(mármint anyud)

Szerencsére anyum annyira visszafogott ember,hogy ha ott lenne az első "lépéseimnél",akkor sem érezném magam sz*rul,ő csak figyelne,és együtt örülne nekünk,még ha segítene,azt se venném észre :) (nagyon tapintatos lenne)
Vendég

Nálunk az volt a gond, hogy anyóst szívesebben láttam volna, de ezzel meg nem akartam anyut megbántani. Így is volt szájhúzogatás, hogy nem kértem a segítségéből. Mindegy, már megbékélt.
vicky79
Budapest III. kerület

Nálunk bármit csinálok is,lesz sértődés... (anyum részéről nem,ő nem olyan fajta,ő mindennek örül :) ).

ajánlkozott anyós,hogy csinál a babaszobába a függönyre díszeket gyöngyből...
Na ja,csak nekünk nem olyan a függöny,amibe bele szabadna szúrni.....

Ráadásul hímzett mintás,és nem is akarnánk azt tovább csicsázni...

A dekoráció az lesz,amit mutattam nektek,plusz pár kép a falon,és ennyi!

abba a csöpp szobába nem is való több!

Remélem ezen nem sértődött meg,hogy visszautasítottam....
De ez nem olyan,amit elfogad az ember,és elsüllyeszti a fiók mélyére,mert elvárás,hogy ott legyen,ahova szánta,én meg ezt nem ígérném meg,mert eszem ágában sincs elcs*szni a függönyt kis gyöngy-állatkákkal..... :?
Vendég

Béku!
Tök jó az új vonalzód :D

Estrella!
Most Neked Zsombi a legfontosabb!!!!!
Semmi mással ne foglalkozz, csak hogy minden rendben legyen veletek :)
A többi majd megoldódik, hidd el!

Kubu!
pü ment

eszter82
Budapest

Eszter: köszi :)
Csak azért csináltam gyorsan,hogy lássam,mennyi van hátra ;) :D :D

persze pénteken átírom,ha megvan a véglegesített dátum :D
Vendég

Isten Hozott Iza!!! :)
Legyen gyönyőrű, boldog, egészséges és hosszú életed!
Kívánok még sok-sok tejcsit és boldog baba-napokat!!!

Andi ANYUCI és Rajó APUCI:
Óriási gratuládéééééé!!!! :D :D :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Estrella:
Végre téged is látni, nagyon sokat gondoltam rátok! :)

Vnbeni:
Átvetted a cuccot?
Gratu a jó eredményhez! :)

Kubu:
Marcuskát sajnálom... :cry:
Cöcc cö cö! Micsoda hiper-szuper oskolás vagy, gratula a jeleshez!!! :)

Húú, csajok! Egész nap alig bírtam magammal, pedig nem tudtam, hogy ma lesz Andiék napja, mert reggel nem volt időm netezni, melóhelyen meg nincs. Egyszerűen képtelen voltam minőségi munkára, folyton Andiékon járt az agyam. Aztán jött egy sms a büszke apucitól, mindjárt nekiálltam pityeregni örömömben. Még jó, hogy ma csak egyszál magam voltam az irodában! :)
Most sváb kovi ubit csinálok, amúgy hulla vagyok, csak nemtudom mitől.
Tegnap megvoltak a vv-ek és el is vittük őket az Istenhegyire, majd a savót az ÁEK-ba. A fura az volt, hogy nem a Honvéd kórháznál lévő ÁEK-ba kellet menni, hanem a Podmaniczky utcába. Gén 3 hét múlva postán jön, az ÁEK-ból drótpostán kapjuk 7 nap múlva.
Voltunk a Pilisbe is, jól megvakargattam a pici-csíkos vadmalackákat, a varjúbabát és a héjababákat is megsimiztem, a kecskék nem álltak szóba velem, de találtunk ganajtúrót - az de szép kékesfekete! Ha végre össze tudom koppintani a nettel a telóm, teszek fel vhová videókat és képeket.

Asszem ma már nem írok többet... :oops: Ennyit pofázni! :oops: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Andikám!
Nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk szemetek fényéhez, sok sok tejcsit!!

Pussz mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Én már a reggeli vásárlásból hazafelé pityeregtem a buszon,mert tudtam,hogy Andi már a szülőszobában van,és nem tudtam másra gondolni! :)

Annyira meghatott a dolog... :) :D
Vendég

Csajok, nem tudom a múltkor ki írta a spáros matricákat. A szomszéd kislány gyűjti, kb. 300 db fölöse van, szóval ha kell valakinek valamilyen szám, az szóljon.

A kislánynak a kövektezők hiányoznak: 9, 11, 22, 29, 80, 94, 130, 149, 154, 171. ha esetleg valakinek meglennének :)

Andinak hatalmas gratula már ment!! Hatalmas kiscsajhoz hattttalmas gratula!

Puszi mindenkinek!

Kép
mieza

Sajti

Köszi és a cuccot is nagyon. Mivel tartozom?

matricák
+ 1,23,37,47,87,98,106
- 2,5,7,8,10,11,12,13,16,24,25,27,28,29,32,34,35,36,40,41,43,44,45,48,51,58,60,61,62,63,5,68,70,72,74,75,76,77,78,79,74,75,76,77,78,79,80,81,83,84,85,88,89,91,92,94,99,102,103,105,110,114,116,118,122,123,125,126,127,129,132,134,136,137,138,140,141,142,144,145,146,149,150,151,154,157,158,160,162,164,165,170,171,174,176,177,179,182,184,185,187,193,194,195,196,197,198,200

Kép
vnbeni

Na akkor mégegyszer, mert a vége lemaradt.
matricák
+ 1,23,37,47,87,98,106
- 2,5,7,8,10,11,12,13,16,24,25,27,28,29,32,34,35,36,40,41,
43,44,45,48,51,58,60,61,62,63,5,68,70,72,74,75,76,77,78,79,74,
75,76,77,78,79,80,81,83,84,85,88,89,91,92,94,99,102,103,105,
110,114,116,118,122,123,125,126,127,129,132,134,136,137,138,
140,141,142,144,145,146,149,150,151,154,157,158,160,162,164,
165,170,171,174,176,177,179,182,184,185,187,193,194,195,196,
197,198,200

Kép
vnbeni

Lányok, Andi hírek!!!
A délutáni smsemre most válaszolt, ezért fel mertem hívni. Szóval tegnap este óta elég rendszeres fájésai voltak, hajnali fél négykor indultak taxival. 2 menet edát elfogyasztott, aztán 1.5 óra alatt lett meg Iza. Zoli és Efi szuperek voltak, Iza szép rózsaszín és barnahajú
:D :D :D

Péntekig vannak bent, ha minden ok, várja a sok kíváncsit.

Apropó, ki mikor tervez menni? Ugye reggel 7-től vizit van, ami kb 9.30-ig tart, végezhetnek hamarabb, tarthat tovább babaszámtól függően.

Valahogy megszervezném, hogy ééééééén is :lol:

Hová tűntél Kubu? Seherezádéval teázol? :wink:
kpn

Kpn: jaaaaj,újabb pityergés jött rám,ahogy olvastam a soraidat!!!
Alig várom,hogy mehessek :D :D :D

gondolom boldog nagyon Andi,hogy túl van rajta,és végre a kezébe foghatta Izácskát!!

Erről nem mesélt esetleg? :roll: :D :D :D
Vendég

Kpn!
De jó! :)
köszi az infókat :D

Beni!
Mennyi Vgantolt ettél naponta/hetente???
extra gyorsan felnyomtad a szintedet :D

eszter82
Budapest

Breki, Izáról nem nagyon lehetett vele beszélni, mert folyton elbőgte magát, de tök erős és jókedvű volt a hangja. Azt mondta, sokkal rosszabbra számított :!: :!: :!:
Nem hiszi el és szagolgatja, mert babaillata van :) :) :)
kpn

Andika sorra válaszolja meg az sms-eket :D
nekem is most írt :)

eszter82
Budapest

Kpn!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: babaillat...de jó is az :D
és igen, ez Andi :D aki örömében sírdogál, mikor a csöpp kislányáról beszél!
Hogy bírom ki holnapig???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Én is két adag edát kaptam, az egyiket pihizéshez, a másikat a varráshoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Kpn, milyen jó is az, ismerkedi a kis drágával.
Én órákon keresztül feküdtem az ágyban ő persze mellettem, és csak néztem és simiztem, pusziltam. :lol:

Én holnap tudok menni, és gyermek nélkül 11 körül.... Kimenőt kaptam nagyszülőknél van egész nap. :lol:
Csütörtökön viszont már csak Lilivel.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Barbusnak is babaillata van még mindig. Meg lightos szájszaga, mióta kijöttek a fogai. Andi biztos aranyos lehet így Izával. Már nagyon várták.
vicky79
Budapest III. kerület

Én csütörtök délelőtt megyek 10 körül, ha esetleg valakinek akkor jó...

Beni,
elég balfék csaj vehette a véred :shock:

Babaillat...ne is mondjátok!
Nagyon magértem Andit, hogy ennyi várakozás után nem tud betelni Izával! És persze nagyon tisztelem is, ekkora babát az ő parája után így világrahozni!

Kép
judit0713

Kedves Andi!

Isten hozta lánykádat. Szívből gratulálok, jó egészséget és hosszú boldog életet kivánok.

Kislány és egyben család született, te pedig anyuka lettél. Élvezzétek ennek minden percét, mert az idő elszalad, s azon kapod magad, hogy már fel is nőtt és kirepült.

üdv meer (kispatak)

Kedves Lányok!

Azért ritkán olvaslak titeket.

Estrella: sokat gondoltam/gondolok rád, szurkolok hogy még maradjon és időben szülessen.

Breki: a te időd is eljön meglásd hamarosan.

Judit: látom már ctg-kre jársz, nagyon elszaladt az idő.

Vasikám: szurkolok nagyon, hogy életed álma lassan valósággá váljon.

Ann, Angi, Sajti, Eszter, Vbeni és minden régi/uj várakozó/vágyakozó: kivánom, hogy mielőbb rólatok is csak jó hireket kapjunk és gratulálhassunk, hogy megszületett a várva várt herceg/hercegnő

üdv meer (kispatak)
meer
Aba

Andika!
fogadjátok óriási gratulációnkat egész családunk nevében!
Ma 12.50 kor apa látott gólyákat :wink: Szentendrén.Hívott,hogy megvan már Iza?mert itt vannak a gólyák egy fészekben ketten.Megérezte hogy akkor jött Iza! :wink: :wink:
ritabmc

Kpn: igen,ilyesmire számítottam... :D :D :D
köszi!! :D

irigykedem picit,csakis jó értelemben!!! :D
annyira jó elképzelni Andit,ahogy végre megkapja kicsi lánykáját... :)

Eszter: Holnap 11?
én fél11 előtt nemigen érek oda,de ha előbb mennél,akkor átszervezem a napot ;) :D :D

Ki jönne még holnap? Nekem muszáj legalább egyetlen fotó erejéig látni Izát,és megpuszilgatni Andit :D :D :D
Vendég

szolgálati közlemény:
bocsi csak most értem haza Andi üzeni hogy az 1em A szobában van ez a legelső és 1 ágyas bármikor fogad vizit után csak telózzatok neki
azt mondta hogy nagyon gyönyörű Iza baba :)
sajnos lecsúsztam a 7órás látogatást pár perccel hamarabb elvitték a babákat így nem mentem be hozzájuk hazafelé a kertből csak telefonon beszéltünk.
Rajó majd hoz képeket és láthatjuk a kis tündérkét....
a többit már kpn megírta nem írom.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Eszter

Ezen gondolkodom, de megnéztem, hogy 10-én kezdtem szedni, mert akkor kaptam meg az első eredményt. 22-ig szedtem napi kb 40 cseppet ez kb másfél üveg volt. Utána a vv-ig változó mennyiséget ilyen 10 és 20 csepp között. Most már csak 5-10 cseppet, de azért van hogy 1-1 nap kimarad.

Kép
vnbeni

Sziasztok!

Rajó vagyok.
A részleteket már tudjátok, így csak pár képet küldenék Andi kérésére :)

Kép Iza2

Kép Izabella születése 2011.05.31

Kép Iza3

Kép Iza4

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Szia Rajó, hatalmas gratuláció neked, nektek!
Szépen megnőtt ez a kiscsaj :shock: :D :D :D
kpn

Rajó, köszi az Iza fotókat és hatalmas gratuláció a büszke apának is!!!!!!!Nagyon aranyos ,helyes kiscsajotok van!!!! I

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

R: Ja és köszönjük a drukkot és a jó kívánságokat.
És riszpekt minden nőnek... :-/ nem semmi miket kibírtok :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

rajó
köszi a képeket, tudtam én hogy nem kell aludni menni :)
nagyon gyönyörű kiscsaj, nemhiába Andi mondta hogy olyan szép. tényleg annyira kis formás baba.
büszke lehetsz a lányodra nagyon , és persze a feleségedre is :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Rajó: Nagyon köszönjük a képeket, Iza nagyon édes.
vicky79
Budapest III. kerület

Rajó,Andi,Iza,

nagyon köszönjük a képeket, igazi kis hercegnő, de csudaszép !!!!!!

Rajó !
szívből gratulálunk apuka !!!! és hatalmas buksisimi hogy Andit így segítetted.

Andikám !
hát most is elsírom magam ! alig várom hogy lássalak Benneteket !!!

Iza !
üdv a fedélzeten kicsilány, sok sok boldogságot és hosszú életet kívánok !!!!

kubuspace

............és tiszta szívemből kívánom az összes kedves bmc-s babára váró barátnőmnek hogy mielőbb ők is hasonló boldogság részesei lehessenek !!!!!

kubuspace

Jó reggelt!

Andikám!
annyira gyönyörű Iza....... :D :D :D Gratulálok!
vikus82

Ki mikor megy Andihoz? Én is menni szeretnék, de szerintem a kocsit még nem vállalnám be, bkv-val mennénk. Nekem a ma délelőtt és a délután is jó, de ha délelőtt, akkor azt max. 1 órán belül tudnom kéne.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi Iza gyönyörűűűűűűűűűűű!!!

Csajok, Kubut virtuálisan billentsétek már popón, vagy aki találkozik ma vele, élőben is lehet, ugyanis tegnap voltam nálunk dzsungelmatrica ügyben, és láttam ill. mondta is, hogy a visszere miatt kellene hordania fáslit... és NEM HORD!!! :( :(
ann74

Rajó köszi a képeket.
Iza baba gyönyörű és milyen óriási baba lett.

Kubu
Ann kérésére s..be vagy billentve. Magadra miért nem vigyázol?

Na én megint korán örültem. Oké jobb lett az eredmény de a két érték más mértékegységben van megadva. Ilyenkor úgy örülök, hogy minden labor máshogy mér.
Valaki át tudja váltani, hogy valós változást lássak?

kezdő: 14,4 ng/mL ref 20-120
mostani: 104 nmol/L ref 75-250

Kép
vnbeni

Rajó, köszi a képeket. Annyira szép kislány! Gyönyörű :lol:
Gratulálok!

Vicky, Béku nekem ma 11-kor lenne jó Andit meglátogatni :lol:
Jó még nektek?

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: Nekem jó lehet, legfeljebb Barbus elalszik haza felé. Menjünk? Olyan jó lenne kocsival, de nem merek elindulni. :( Mikor lesz ez jobb?
vicky79
Budapest III. kerület

Woody: nekem jó a 11 ;)

sajna csak most keltem,hajnali 3-tól fent voltam.... :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?