Új privát üzeneted érkezett!

Apa tippje 14 óra, de remélem inkább az enyémhez lesz közelebb a végeredmény. :-)

Estrella,
még ne kapkodd el, de a 37. betöltött hét után már nem lesz semmi gond hidd el. max nagyok lesznek az 56 méretű ruhák, de ez legyen a legnagyobb bajotok! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi most látom csak már van nevetek gratula Balázs az nagyon bejött mindenkinek.
evolet
Szolnok

laptető természetesen az Iza családé!!!!
és kívánom, hogy a legkorábbi tipp legyen a nyertes, ami úgy látom most a 11.40.

Eszter,
ugye gépközelben vagy, ha jönne a hír???!!!! :wink: :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit: ne is mondd,végül elmentem vásárolni,vettem magamnak a kórházba rucit,amit nem sajnálok majd,de visszafelé a buszon ott pityeregtem....

Folyton Andi járt az eszemben,és Izácska,akit végre megismerünk!!!! :D
Vendég

na csajok nem jön hamar ez a baba, mert most beszéltem a szülészettel és még nincs baba....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Én nem tippelnék,ha nem gond,csak kívánom,hogy mihamarabb legyen túl a kellemetlen részén,és végre legyenek 3tagú család!!! :D

Andikám,mindent bele!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ha szeretne valaki menni látogatóba,szívesen csatlakoznék egyik nap :)
Vendég

éppen délután készülök a kertbe meglocsolni és ugye ott megyek el a Jancsi előtt gondoltam hogy beugrok , de nem tudom hogy mi lesz addig mert 2kor indulok és ugye frissiben nem zavarnám őket, max visszafelé egy fotó erejéig :)
gyerünk Iza húzz bele

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné,
nem is tudtam hogy így oda lehet telózni! :roll:

Judit, Breki, Estrella
egy ötlet: a pakkba tegyetek jó sok WC papírt meg lehet kapni WC ülőkére való eldobható papírt, nekem ez utóbbi nagyon sokat segített. mondjuk én elég ha ránézek egy idegen WC-re és máris elkapok valamit. :( :evil:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lukácsné: lehet,hogy egyből bementek,és még picit korai volt :)
nem baj,meglesz az hamar!!! :D
Vendég

Zsuzsi: köszi a tippet!
már többször is akartam venni olyan wc-re rakható papír ülőkét,de mindig elfelejtem....

Tena és eldobható bugyi már megvan,hálórucik is,meg babónak pár dolog,pelus,ilyesmi. :)
Még persze minden mosásra vár,de azt majd frissen szeretném,nem 6-10 héttel hamarabb ;) Ne nézzetek hülyének,de már a hazajövős rucit is kiválasztottuk apával!

Aztán Zsuzsi tippjei miatt végül többet viszünk mindenből,ha mi is úgy járnánk,hogy a bukás mindent a mosásba küldene... ;) :D :D :D
Vendég

én voltam a legkorábbi 9:12-vel, de akkor azért már tudnánk...
tippelni persze nem kötelező, nem lóverseny ez, csak szeretném, ha kórházparás Andink extragyorsan szülne 8)
kpn

Mind ezért drukkolunk!! ;)
Vendég

Béku: te se nézz hülyének, de már mi is kiválasztottuk a hazajövős rucit (persze két mérettel készültem) :D :D :D

Kép
carla1227

amúgy reggel óta majd' kirúgják az oldalamat a kis bentlakóim, biztos ők is nagyon szorítanak Izának :D

Kép
carla1227

Lehet hogy a srácaink már előre szerelmesek Izába, mert Móci is hiperaktív ma :D

Zsuzsó,
én egy egész csomag fertőtlenítőkendőt pakoltam be, mert én is mindent átfertőtlenítős, finnyás fajta vagyok 8)

Kép
judit0713

Jaj de várom már,hogy az egyik frissítés után meglássam a szép nagy betükkel kiírt híreket Izabelláról és Andiról!!!!! :D :D :D :D :D

Komolyan mondom,tűkön ülök.... :roll:
Vendég

Andiéknál jó kis orgia lehetett az éjjel! :)
Én is tűkön ülök….

Lányok, mik ezek a dzsungelmatricák???

kubu
Azért neked is mentek mára a drukkok a vizsgához!
Jó, hogy elmentél dokihoz! Pihizz!

eszter
A wellness hétvégével nagyon ügyes voltál!!!!

vikus
Miket sajnos a kinyílt méhszájjal mindentől eltiltottak, hát olyan álmaim voltak már a kórházban…
Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom.

ancsi
Én erről a pillangó vírusról nem hallottam, de hívd fel a gyerekorvost.

vicky
A cigány kiscsaj 7-8 óra alatt szült, a vérnyomásos 2 óra alatt, de szerintem rásegítéssel. Tele volt infúzióval, pedig nem kapott EDA-t, szerintem telenyomták fájáserősítővel, mert 160-as volt a vérnyomása, nyomták felülről a babát és vákumozták.
A ricinusos lányt csak utána hozták…

zsuzsó
Nagyon jó lenne a 37. hétig kihúzni…
Nálatok tudni, miért indult be hamar?
Így 17 nap kórház után sajnos látom, mennyi WC papír fogy, napi min. 2-t hoztak nekem :)
Vettem WC-re tehető papírt és fertőtlenítő kendőt is.
Amúgy milyen volt a szülés??? Én nem voltam látogatóban, kimaradtam… Kaptál EDA-t? Kibírható volt? Gátmetszés?

judit
Akkor te is készen állsz az útra, jó, hogy nyugodt vagy.
Nálunk nincs kész semmi, de már nem is lesz.

Egy fokkal én is nyugodtabb vagyok ennyi kórház után, annyit voltam a szülőszobán és annyi nőt néztem végig, míg felveszik őket, burkot repesztenek, stb….
Persze a fájdalomtól tartok, meg hogy hogy fogom viselni.

Kép Kép
estrella22

Estrella: a Sparban lehet kapni 2000 Ft-os vásárlás után 1-1 csomag ilyen matricát (5 db van benne),ezeket lehet gyűjtögetni,és beragasztani albumba :)

Az öcséimről hallottam,hogy gyűjtik,de nem is gondoltam,hogy itt a fórumosok között is ilyen dzsungel-láz van :D :D :D
Vendég

Aha, hát mindenből kimaradok :)
Mondjuk többet nem lesz ilyen "úri" dolgom, Ákos főz, mos, bevásárol, én meg fekszem...
Mondjuk kupinak kupi van, de most nem érdekel, nem állok neki takarítani...

Kép Kép
estrella22

estrella: Azért a vérnyomásos csajszi 2 órai szülését nem irigylem. Oké, hogy gyorsan meg volt, de azért ez a vákuum nem hangzik jól. Nekem is nyomta a dokim felülről Barbust, mert mindig visszacsúszott. Te meg már szerintem biztosan kibírod a 37. hétig, addig már alig van idő.

andi: Annyira izgulok én is, a saját szülésem jut ilyenkor mindig eszembe. Nekem ilyenkor már meg volt Barbus. Én 13:15-re tippelek.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: hát most ne is!! ;)
Használd ki az úri dolgodat,mert amint Zsombor megszületik,lesz sok tennivaló!! :D

jaj,Izácskáról még semmi hír??? :roll:
Vendég

au már mind 2 tippem nem talált "nem szeretem" ha a férjemnek van igaza!!
Andikám kitartás!!

Csajok nekünk otthon és utazásra is van fertőtlenitős akármi 99% takaritsa a bacit ez akkor is jó ha nem tudsz kezet mosni alkoholos de nem gáz . Néha pár dolgot áthuzok a rongyon lévő ezzel.
wc-is volt már példa rá és én sehol nem ülök már wc-re csak felé hajolok. a szer linkje:http://www.omker.hu/en/shop/product/222 ez utazáshoz több illatban és a nagy otthon:itt a literes, féliteres a 3-4 kép.:http://egeszsegbolt.unas.hu/spl/950319/higeen
evolet
Szolnok

Evolet: én ehhez hasonlót a kasszában használtam,mert azért elég sok pénz ment át a kezeim között,és pl. ha a szemem viszketett,nem nyúlhattam hozzá olyan mocskosan,erre jól jött.

De túl sok fertőtlenítős cuccot se szabad magadon használni,nehogy annyi legyen a saját védekezőrendszerednek! ;) :D

No legeltem egyet a meggyfáról... :roll:
Egyik nap már tuti nem úszom meg hasfájás nélkül,összeeszem mindent,főleg sok savanyút :D

Ennyire jól semmi se esett még,mint a savanyú meggy! :D
Vendég

most jöttem ki államvizsgáról...Andi megvárta a végét, hogy megírhassam majd nektek, ha jön a hír :)

Andikám!
Mostmár írhatod! Tudom közvetíteni :D

már azon töprengtem, hogy lehet h haza küldték????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ill. milyen kis huncut Iza, ha plusz 10 napot ráhúzott és még egy maratoni vajúdással is megfejeli a dolgot... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Andikám!
Drukk, hogy minden ok legyen és hamar menjen!
Ne szenvedjél...remélem ezt Lánykád is olvassa :D

puszi

eszter82
Budapest

nálunk még sajnos nincs ehető formában a meggy, csak az eper, meg korai cseresznye, én attól fogok hasmarsot kapni :D
megcsináltam életem első koviubiját, olyan jó lett, h mindjárt el is fogy, mindenhez azt eszem :D :D :D
szóval nálunk is a savanyú a menő mostanság!

Kép
carla1227

húúú mostmár tényleg kezd maratonivá húzódni a dolog :shock: Iza bébi tényleg jól megvárat mindenkit, meg megdolgoztatja anyát.

Kép
carla1227

ha netán hazaküldték volna, azt már tudnánk, nem? :shock: :roll:
nem tudok semmit csinálni, baszarintom el az egész napot a gép előtt...
kpn

Carla: jöhet a recept! ;)

Nálunk is van 2féle meggy,ez elég korai,persze még picit pirosodhatna,de én már 3. napja eszem.... :roll:

amúgy is ilyen savanyúan ízlik,szerencsére eddig békén hagyta a gyomromat :D

cseresznyét fogok kapni párom munkatársáéktól,nekik most fog beérni,és rengeteg lesz,párom segít leszedni,mert nekik csak elrohad a fán.....

lényegében ingyen kapjuk,de cserébe kapnak pár befőttet,amit azokból készítek ;) :D :D :D

Most meggynek jobban örülnék,mert ezen a kis fán alig van,de míg van,addig eszem :D :D :D (mielőtt a madarak lecsipegetik)
Vendég

csajok, nemrég mikor Andinak a gépéről eltűntek a hivatalos dolgok (a babával kapcsolatban), akkor küldtetek naki valamilyen anyagot. Nekem is átküldenétek? Nagyon nehezen kerülök képbe ezekkel az igényléses dolgokkal :( :( :twisted:

Kép
carla1227

Nem hinném,hogy hazaküldték volna,és akkor tuti írt volna Eszternek,tudja,hogy mennyire izgulunk itt mindnyájan miattuk!! :)

nagyon remélem,hogy már megvan Iza,és csak a meghatottságtól nem írnak még!!! :roll: :D
ki kell élvezni azokat a pillanatokat :D
Vendég

kpn,
én is mindig jövök, etetés alatt meg azon gondolkoztam, hogy amilyen időzítés világbajnoknője Iza, biztos épp most jelentkeznek majd... :-) :-)
amúgy ti hogy vagytok? van már kialakult napirendetek? éjszaka sokat vagytok fenn?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lejárt az én időpontom is. Remélem azért már meg van a kisasszony.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó!
Kijöttem volna az államvizsgáról, ha közben ír vagy hív Andi :D
De legrosszabb esetben az asztal alól a telefonomról megírtam volna sos :D

eszter82
Budapest

Kpn dettó :D

Béka: hagyományos koviubi, fokhagyma, kapor, só, kenyér, napfény.
Tamás is kitalálta nekem, hogy ezt a kisszemű cseresznyét magozzam ki, tegyük be a fagyiba....ja mondom biztos....
Ha már magozom, akkor nem a fagyasztóba teszem, hanem a pocakomba az ikreknek :D :D :D

Kép
carla1227

Carla: dettó :D

párom segített szedni a magasabb ágakról tegnap,tartottam neki az edényt,amiből folyamatosan ettem is ki.... Mire végzett,én is végeztem a meggyel :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sosem csináltam még kovászos uborkát,sőt,semmilyet sem,azért kérdeztem :D
Eddig nem voltam savanyúságos,de most talán azt is ennék :roll:
Vendég

hogy micsoda? napirend? :lol: :lol: :lol:
10-11 körül csomagolom el éjszakára, van, hogy 3-kor jelentkezik enni, de van, hogy csak 5-kor. A reggeli etetések (6-9-12 kb) között meg szoktam reggelizni, fürdeni, hajat gereblyézni, kicsit netezni, házimunkákat összecsapni, aztán valamelyik délutáni evészet után 12-15 között, most már inkább 15-18 között eltalicskázom a parkba. Este 9 fele fürdetés. Kb így állunk 8)
kpn

Tudom,hogy már hetek óta ezt várjuk,és készülünk rá,de nekem akkor is hihetetlen,hogy Andi épp szül.... :)

annyira izgatott vagyok!!! :D
Vendég

Béku!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nekem az a hihetetlen, hogy ez a kis hóhányó így megváratja a szüleit!
Iza aztán jól leosztotta előre a lapokat :D
Ő a középpont és köré fordul a világ! Tud élni a kis Tündér :D

Én is teljes transzban vagyok...a mai munkahelyi teljesítményem kb nulla...de inkább mínusz sok...
csak Andiékon agyalok!!!

Mikor menjünk látogatni???

Én a mai napot kizárnám - akármikor is érkezik Iza, mert ez az ő napjuk, pihizniük kell, stb...
De amint kicsit szusszantak, látnom kell őket :D

eszter82
Budapest

Kpn: szerintem ezt simán lehet napirendnek nevezni :wink:

Kép
carla1227

Clara!
Belegondoltál, hogy majd a fiúkkal hogy örülnél egy ilyen időbeosztásnak???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem semmi napirend kell majd hozzájuk :D

eszter82
Budapest

Eszter: amint már nem zavarunk,rám számíthatsz! :D
Muszáj látnom a kis tündért!!!! :D

Meg persze gratulálni a büszke szüleinek ;) :D :D

el se merek moccanni a géptől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

én sem...még telefonálni sem merek, nehogy akkor akarjon hívni Andi :roll:
A barátnőmet is kinyomtam, és megírtam neki, hogy majd később! :D

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az tuti, h erősen hálát fogok adni, ha már ilyen napirendünk, beosztásunk lesz :D :D :D :D de gyanítom, ez nálunk tovább el fog tartani, mire ide eljutunk :shock: :D :D :D

Kép
carla1227

Clara!
Nem tudhatjuk, hogy hogy fog menni majd, de drukkolunk, hogy legalább a fent részletezett változat hamar kialakuljon nálatok :D

eszter82
Budapest

hát akkor jó, bár én "belülről" úgy érzem, hogy tök össze-visszán telnek a napok. Sebaj, más dolgunk úgysincs :lol:
Az ikrek meg talán összehangolódnak, egy emberként működnek napirendileg. Vagy ez butaság? :oops:
Kuburól meg sem emlékeztünk, a vizsgák királynője. Hol tarthat?

Ja jut eszembe, csak úgy adnak infót telefonon, ha bárki betelefonál és érdeklődik? Hol itt a titoktartás? :twisted: :oops:

ÖÖÖÖöööö, nem akarja akkor vki felhívni a Jánost? :D
kpn

hihi én már előre látom azt a káoszt, amit produkálunk, amilyen hülyék vagyunk az urammal :D :D :D :D :D

Jaj csajok mennem kéne főzni, de nem bírok elszakadni...húúú már 9 órája nyomják?.... :shock:

Kép
carla1227

Kpn: nekem Lukácsné szavaiból az jött le,hogy csak azt kérdezte meg,nem született-e abban a pár órában baba ;) :D :D

De mikor nekem kellett a MÁV-ba befeküdni,kitöltettek velem egy papírt,azon részletesen kikérdeztek,hogy kinek miről milyen információt adhatnak.

Andi lehet,hogy meghagyta,hogy bárkinek bármit :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is gondolkodtam a Jancsi telózáson, de nem akarok az agyukra menni!
Egyébként nem feltétlenül olyan egyszerű informálódni...attól is függ, hogy ki veszi fel a telefont.

Gondoltam, ha ...ki sem merem mondani... :oops: :roll: 16 óráig nem jön hír felőlük, akkor telózok én is :)
De remélem, hogy addigra már örömujjongani fogunk a szuper hírek miatt! :)

eszter82
Budapest

Sajnos nekünk a felkészítőn azt mondták,hogy első szülésnél készüljünk a 12 órára,az az átlag,persze szerencsés esetben ez lehet sokkal kevesebb (v. több :oops: :oops: kevésbé szerencsés esetben ) is...

Remélem Andinak szerencséje lesz,és talán már meg is van Izabella,csak még örömködnek a szülőszobában :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?