Új privát üzeneted érkezett!

Ez még így is elég gázul hangzik........ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Reménykedem.... és lopott bicikli effektus.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Jajj laptető!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak most jöjjön be... csak most.. csak most!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Segítség!!!! :evil:
Bocsi a más témáért,de most nagyon kilett az agyam!!!Mit hallok a a hiradóban?!...Pillangó-vírus!És, hogy a kismamákra,vagyis a magzatra káros lehet!...múlt héten tesóm lánya pillangó vírusos lett.....és fingom nincs,hogy az előtte való 2 hétben(akkor fertőzet)taliztunk vagy "érintkeztünk"-e??! :roll: Felhívtam a 2-es számú védőnéninket,szegény ő sincs még képben ezzel a dologgal,ugyanúgy mint mi!
A neten meg már olyanokat olvasok, hogy vérszegénységet illetve halált okoz a magzatnál!!!...itt pityergek?!
Tud vki valamit erről az egészről?

Kép
Kép
missancsi

estrella: Ez melyik csajszi volt? Már aki szült? A vérnyomásos vagy a cigány kiscsaj. Azon olyan jót röhögtem, mikor mondta hogy mindenki hamarabb fog szülni, mint ő. Meg hogy fizet ő már bárkinek, csak indítsák meg.

andi: Nekem is indított szülésem volt és a szülésznőn, az anesztesen és a csecsemősön kívül nem volt ott senki. A dokim mutatta a papírjaimat a főorvosnak és ennyi. Remélem nálad is max. ennyi lesz, bár ha megindul magától akkor meg minek gondolkozol ilyeneken.

eszter: Gratula a wellnesshez, én is keresgélek valami jót.

kubu: Barbusom sem bír magával, akkorát harapott az apja vállába, hogy meg tudjuk számolni a fogait. Meg vannak ezek kergülve. Most meg alvás helyett megy a duma.

missancsi: Sajnos bővebbet én sem tudok, az egyik fórumos csajnak a lánya volt lepke-himlős. Dokidat nem tudod felhívni? Ezek nem csak az első trimeszterben okozhatnak gondot?

Beöntést én megúsztam az éjszakai fosásom miatt. Megittam egy fél liter kakaót, hát az megtette a hatását.
vicky79
Budapest III. kerület

kukk,

Ancsi,
nyugi, szerintem 1. trimeszterben jelenthet gondot, de hívd fel az orvosod !!!!!

Vicky,
na előbb L úgy beleharapott a vállamba, jáj meg tudtam volna rázni a fülét :-) pörög, esik, kel, képtelen elaludni :-)
M is hisztiben nyomja, most kb. 10 cumit szorít a kezében :-) amihez nem lehet hozzányúlni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: Barbus meg folyamatosan ordít, mert olyan fáradt, de nem tud valamiért elaludni. Most kapott germicid c-t, hátha a foga miatt van ez. Nálunk csak olyankor nincs alvás.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella,
de jó hogy jöttél. nagyon drukkolok hogy még hetekig 2in1 maradjatok.
mi 37+2 2700 gr-mal szültünk, ettől már ti sem vagytok ezek szerint messze. sokat gondolok rátok, próbálj nem idegeskedni.

Andikám,
lélekben nagyon veled vagyok. éjszakai szopiknál is nézem a telót, csak írnál már!!!!! kitartás!!!!!

Ancsi,
mintha úgy emlékeznék, hogy a lepke himlő az 1. trimeszterben veszélyes. nőgyógyászt nem tudod megkérdezni? én bárányhimlő ügyben Sz-t faggattam, teljesen képben volt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu,
"na előbb L úgy beleharapott a vállamba"
még a bemutató témánál voltam leakadva, nem értettem hogy váltott át L ilyen durvába... :lol: :lol: :lol: :lol:
lehet hogy kicsit fáradt vagyok az éjszakázás miatt? :idea:

Marcinak gyógypuszik. :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lepkehimlő?! :shock: :shock:
ilyenről még nem is hallottam,úgyhogy nem is aggódok miatta...
Vendég

Zsuzsó :-)))))))))))
tejed van rendesen ?
haha L azért ne mennyire durva hogy harapjon.

Vicky,
kitartást, jobbulást.

Ancsi,
szóval nyugi !
Heveny vírusos fertőző betegség, amely járványok formájában fordul elő, és a humán parvovírus B19 okozza.
- Előfordulása gyakori.
- Leggyakoribb lefolyása tünetmentes. Lappangási idő: 4-14 nap. Ha fellépnek tünetek, akkor ezek:
* Bőrpír és kiütések: először az arcon, néhány nap múlva a törzsön is. A kiütések enyhén viszketnek, hirtelen jönnek ki, és pár óra alatt eltűnnek, majd máshol jönnek elő ismét.
* Lányoknál és a felnőttek 80%-ánál általában izületi gyulladás kíséri, főleg kéz, csukló és térdek tájékán. Az izületi problémák heteken át maradnak is (hurrá).
* fejfájás, torokgyulladás, nátha, nem túl magas láz, izomfájdalom és emésztőrendszeri rendellenességek is felléphetnek.
* Terhesség első három hónapjában elkapva veszélyes! Ha a magzat elkapja az anyától (amire 33% esély van), a csontvelője károsodhat!
- Kezelése: csak a tüneteket kell kezelni (lázcsillapítás, gyulladáscsökkentés, stb, de valamiért NEM szabad Aszpirinnel)
- A vírus még a tünetmentes stádiumban terjed. A tüneteket mutató beteg már nem fertőző

kubuspace

nekünk is volt már aggódás, hiszen lepkehimlős kiccsajjal bandáztak gyerekeim egyszer, de nem lett semmi :-)

na lépek, hajnalban tanulás, reggel vizsga

nájt nájt

kubuspace

Kubu: egy kalappal reggelre!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti?
Vendég

CSajooook,
szétröhögtem magam most hogy visszaolvastalak benneteket :lol:
Hát nem semmi egy társaság vagyunk 8)

Andikám,
ezermillió drukk hogy a laptető hatására még az éjjel, de legkésőbb holnap nekiinduljon a lányka :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Csak van már benne ennyi női szolidaritás, hogy nem hagyja anyát carban :wink:

Estrella,
pihizz otthon is, feküdj sokat, meglásd marad még Zsombor 2-3 hétig!

Kubu,
holnapra drukk :arrow: Bár ahogy nézem, neked nem a vizsgához kell igazán, azokat jól nyomod :D

Ancsi,
szerintem is a nőgyogyódat kérdezd, S. is full képben volt a mononucleosis-sal amikor Eszterem megbetegedett.

Zsuzsó,
elképzeltelek amikor azt gondoltad, a nagy L harapott Kububa :lol: :lol: :lol:
Ezek szerint nem sokat alszol Bazsi mellett?

Kép
judit0713

Köszi a nyugtatást!Holnap felhívjuk a dokimat!Tulajdonképpen én sem aggódnék,ha tesóm lánya nem kapta volna el!Szegény arca tényleg olyan volt,mintha mindkét oldalról kapott volna 1-1 fülest,a karja meg olyasmi volt mintha napallergiás lenne! :? ...és hát taliztunk...lehet,hogy még puszi is volt?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

kubu: Alszik a kisasszony végre. Remélem éjszaka nem lesz fent. Drukkok mennek a holnapi vizsgához.
vicky79
Budapest III. kerület

andi
remélem nem kell bemutatósdit átélned, nekem nem volt gáz csak az én dokim volt a vizsgálóban meg a főorvos úr aki megvizsgált és nagyon diszkrétek voltak, meg egy csaj aki utána beöntés meg fazont igazított bár rohadtul nem tudom minek mikor úgyis tudta hogy megyek császárra :(
remélem nem júniusi akar lenni Iza azért várat ennyit magára .

kubu
sok kalappal , raklappal meg miegymás....

nekem sem aludt ma sokat Hanna kisasszony, de este már fél 8kor lefeküdt.

estrella
örülök hogy otthon édes otthon lehetsz, pihenj sokat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi hírek:05 óra 02 perckor

"Brking nyuvsz! A gólya itt kőröz a Jancsi felett!"

Andikám!
Szuper vagy! Könnyűt és gyorsat kívánok! :D :D :D
...ennyit az indításos össznépi körbenállós vizsgálatról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajrá Iza :D

eszter82
Budapest

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

csupa liba meg bőr vagyok,

haha Izára vagy anyájára hatással volt a paraván :-)))))))))

Andi,
annyira izgulok, drukkolok, összes ujjam csuriban egy csudaszép, gyors, könnyű szülésért :-)

kubuspace

végreeee

híreket követelünk! :)
kpn

Hajrá hajrá! Annyira izgulok.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

ANDI!
ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kubu!
egy nagy kalappal!
vikus82

Andi:
Hajráááááááá!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

ANDI, IZA hajráá!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Megadrukkok innen is!!
ann74

HAJRÁ ANDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez az kicsi lány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Könnyű és gyors szülést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyoreneildi

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Áááááááááááááá,most akartam vásárolni menni,de most ideszegeződtem....!!!!!

Tudtam-tudtam!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Andikám drága,minden idegszálammal Rátok gondolok...!!! :)
Nagyon könnyű,szép szülést kívánok Neked,és hogy gyorsan kárpótoljon az a gyönyörű kicsilány!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Izácska stílusosan kivárta a +10-et,emlékezett,hogy Sz ennyit "engedélyezett" az elején ;) :D :D :D
Vendég

Hajrá Iza!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Jajj, annyira drukkolok...nem tudok semmire koncentrálni, csak Andiék járnak a fejemben... :roll: :roll: :roll:

...a mai 10 fő államvizsgázóm nem tudom, hogy jól jár majd velem, vagy rosszul... vagy egyáltalán nem jut majd el az agyamig, hogy mit mondanak, vagy ....nincs vagy....
Remélem, addigra tudunk majd már mindent és addigra feldobott leszek, de nagyon :)

eszter82
Budapest

Eszter: hasonlóképp.... :roll:
bár nekem nincsenek államvizsgázóim,de nagyon izgulok... :D :D :D
mióta várjuk már ezt a hírt!!!! :D

komolyan,Andi miatt jobban izgulok,mint a saját szülésem miatt... :shock: :D :D :D Persze ez is eszembe jutott,hogy nemsoká már én írok híreket......... :shock: :D :D :D
Vendég

Juhuuuuu!
Nagyon könnyű és gyors szülést kívánok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Béku!
Hamar eljön az idő, mikor érted izgulunk...majd akkor te is fogsz a saját szülésed miatt is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap már a 30. hetet töltöd :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (ha nem tudnád) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Hajrá Andi!Hajrá Iza!Legyetek minnél előbb túl rajta!Gyors szép szülést kívánok szívemből nektek!Csak nem a sex?!mikre nem képes?![/b]
ritabmc

Eszter: hát igen,elég durva... :shock:

bár most még mindig ott tartok,hogy ahogy közeledik,egyre nyugodtabb vagyok,aztán lehet hogy a 36. héttől rámjön a para,ezt előre nem tudom :D

De addig feleslegesen izgatom magam miatta,előre úgysem tudom elrendezni,hogy milyen legyen ;) :D :D :D
Vendég

No és addig még izgulhatunk Estrella,Judit és Ancsi miatt :D :D :D
Úgyhogy míg miattuk izgulok,magamra nem lesz időm gondolni -remélem :D
Vendég

Andikáááám,
mindent bele!!! Mondtam én hogy rendes lány, nem hagyja hogy anyát közszemlére tegyék :D :D :D
Húúúúú, mindjárt fel is ugrott a híresen alacsony vérnyomásom 116/73-ra (hogy fog csodálkozni S a kiugró értéken :lol: )

Kép
judit0713

Breki,
ami az izgulást illeti, tegnap elkezdtem összepakolni a csomagomat, ma még kerül bele pár piperecucc és kész!
Tegnap estétől gátmasszázs, mától málnalevél tea, és jöhet Móci.
Full nyugi vagyok, inkább csak kiváncsi hogy milyen is az a kis emberpalánta akit a pocakomban hordozok.
Én csak addig voltam zizi, amíg a lakást nem vágtuk totál rendbe, most hogy kész, bármikor érkezhet, nagyon várjuk!
Szóval ugyanazt érzem amit te, hogy Andiék miatt ezerszer jobban izgulok, mint a saját szülésem miatt :)
De már a célegyenesben vannak, és ha csütörtökön megyek ctg-re jóóól megnézegethetem őket :D :D :D

Kép
judit0713

nem tudok semmit csinálni, mert a gép vonz :lol: itt sündörgök a 3 méteres körzetében és folyton frissítek. Kéretik a téteket megtenni 8) :lol:
Ha tegnap bő 1 volt és 5-kor már Jancsiztak (tán a víz folyt el???), az én tippem Andiékra 9 óra 12 perc :D
kpn

Hajrá Andi és Iza!!! még jó, hogy tegnap kitakarítottunk, mert most fel nem állok innen :D :D :D

Kép
carla1227

Kpn, én többre tippelek. :lol:
Nálam 6,5 óra volt és kb. annyira volt nyitva mint Andi…
Tehát én 11:30 – at mondok…

Ancsi, hívj fel egy gyerekorvost! Az tuti megmondja mi a helyzet, a tv sokszor mond hülyeséget. Pl. a leendő Dorka orvost

woody

Kubu, neked is drukk a vizsgádhoz! :wink:

woody

Az én tippem is Woody-éhoz közelít, mivel Iza a plusz tíz nap alatt szépen kigömbölyödhetett.
Legyen 11:54

Kép
judit0713

eddig Apa nyomta a frissítés gombot, most hogy elment a boltba, rám maradt. :-)
hajrá Andikám, várjuk mi is nagyon Izát!!!!
ha már Iza ilyen jól előkészítette a belépőjét, az én tippem a déli harangszó! :wink: 8)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám
már annyira izgulok veled együtt..... és lássatok csodát a laptetűűűűű végre megtette a hatását :)
mégsem akar ez a lány júniusi lenni, hanem május utolsó napját választotta a drága :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kubu! szorítok a vizsgádhoz
Eszter ne légy kemény a vizsgázokkal léci.

Izácska ne szenvedtessd Édesanyádat tovább gyere gyorsan ki nagyon várnak Itt!
Tippem : 11.54 Uramé :13.50

Eszter te mondod a jó hireket??

Huu béka lassan 30. hét jön az új fotó.

na lányok Estrella és a többiek most már lassan ti jöttök csak hogy meg maradjon a sorrend!

Kellemes izgulos napot mindenkinek!!
evolet
Szolnok

Juj, Andi, de izgulok én is!!!!!!!!!!!!!!
Remélem könnyű és gyors szülésben van részed!!!!!!!!!!!
/Iza jó fej, hogy nem adja a bronzérmet másnak :)/

Kép Kép
estrella22

Ööö, ha Zsuzsó így belehúzott, akkor hivatalosan is én következem Andi után....

Kép Kép
estrella22

Evolet, Judit tippje is 11:54. Tartod így is?
A jutalom lehetne egy a nyertesnek 100%-ban odaadott laptetű 8)
kpn

Ilyen díjért már én is beszállok :D :D :D
Tippem: 11:40

Kép
carla1227

igen most néztem ujra jó legyen akkor ???

11.56 kor és 56 cm.
ha még is 11.54 akkor igy 100% ban Judit-é a laptetű nekem most nem kell majd jövőre!!
evolet
Szolnok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?