Új privát üzeneted érkezett!

Andikám!
Reméljük, beindul a dolog magától és el sem jutsz ezig az össznépi vizsgálatig ...

De ha a Jancsiban csak ketten vannak, az nem gáz!
Hidd el, fel sem fog tűnni!
Tanár Úr amúgy is tapintatos lélek :)

eszter82
Budapest

Laptetűm Izáé, és hogy ne várja meg ezt a körbenállós vizsgálatot, hanem jöjjön ki ma éjjel!!!!!!!!! :)

Kubu!
Ez engem is érdekel... várom a kifejtős választ :)

eszter82
Budapest

Esküszöm bazze nekiállok mindjárt ugrálókötelezni, hogy beinduljon eza curva-kölök magától.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Na én ilyen körbeállósra tutira nem megyek oda ... ott süllyednék el szerintem.... ha orvosokról van szó, ha nem.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

Vagy most mi a szart csináljak? Szobabicaj???? Vélemény? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

nyugi,

Tanárúr és Z lesznek csak ott, többiek az ajtónál fognak állni, ergo senki semmit nem lát.... és senkit se érdekel hogy ki van ott, vagy mit csinálnak vele, szóval Tanárúr megvizsgál, konzultál Z-vel ekkor már Te felöltözve a folyosón ülsz, majd jön Z és megmondja hogy akkor nem várunk tovább és holnap indítás........ (nekem így volt dec 22-én Marcival, és indítottak 23-án) szóval no para, ők ketten látnak.....

naaaaaaaaa akkor én elmeséljem Marci szülésnél mi volt ? :-)
ja inkább nem :-)))))))))))))))))))

Eszter,
juppppppppppppppppppé remek wellness !!!!!! naon helyes !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Műtétem előtt nekem is elég sz*r érzés volt ott szétrakott,kikötött lábakkal-kezekkel,és szemben az orvosok,meg műtős-akárkik..... :roll:

bár amikor az embernek olyan iszonyú fájdalmai vannak,mint nekem akkor voltak,észre sem vesz már maga körül semmit,csak hálát ad érte,hogy végre történik valami.....

Többször hittem már azt előtte,hogy megpusztulok a fájdalomtól,és szegény párom is végig kellett hogy nézze ezeket a borzalmakat... Látta,hogy szenvedek,de segíteni nem tudott sosem.

Azt hiszem nem csoda,ha ezek után nem annyira érdekelt,hogy a műtét előtt már a 8. orvos tapizott végig.... :shock:

No meg nekik ez az eset egy a sok közül,és ha nem mutatjuk, hogy nekünk milyen kínos,nekik eszükbe sem jut,ott ez a természetes....
Vendég

Andi,
szex :-)

kubuspace

Andi!
Egyet értek Kubuval szex, szex, szex :D

eszter82
Budapest

Jó Béku, engem még nem műtöttek, nem volt össznépi tapizásban se részem, és nem most a legidegbetegebb állapotomban szeretném megélni, ha lehetne... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kubu, de milyen többiek, ott lesz az egész szülészetes gárda??? ... az összes doki?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Estrella: hát igen,a ricinusolajat szülés-megindításra javasolják, Sajti barátnőjének is ezt üzentük meg,mikor szeretett volna rásegíteni...

nem értem,miért kapott azt... :shock:
Vendég

ricinussal nagyon vigyázni !!!!!

Andi,
jaa bocsi, nagyvizit után a dokik akik éppen ott vannak 5-6 fő. tényleg nyugi, tőlem prűdebb, parásabb, embert ééééés észre se vettek engem :-))))

kubuspace

Andi: nem azért írtam,hogy ez jó,vagy elviselhető,csak hogy abban a pillanatban nem fog számítani...
Ne hidd,hogy én élveztem a helyzetet,szó sincs róla!!! :?
Csak nyugtatni akartalak,hogy nem azt érzed majd,hogy kínos,hanem hogy végre történik valami!!

Azt azért nem hinném,hogy mindenkit odacsődítenének,szerintem max. plusz 1-2 fő.... Most babadömping van,nem hiszem,hogy mindenki ráérne konzultálni. :?
Vendég

Kubu: 5-6 fő.... bakker, fél focicsapat abból a csenevész-fiatalkából akik ott vannak.... áááááááááááááááá :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

lányok: ilyen téren én is kibeba.... prűd vagyok, nem véletlen, hogy az első választásom a bmc-ben is S. volt... :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: Na most aztán R-nak tényleg megmondom hogy d... jon egész este, mint a lopott biciklit... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku: nálam nem hiszem, hogy lenne olyan pillanat, hogy ne számítana... :roll: :roll: :roll:

Na eddig se aludtam mostanában sokat, de ezek után hogy fogok, nem tudom...... :shock: :shock:

andrea-1

Andi: simán beindulhat a szülés addig,és elkerülöd ezt a sz*r helyzetet!!!!

Ma "még" csak hétfő van!! Ma egy kis rásegítés otthon,és hátha már éjjelre beindulna a dolog,vagy hajnalra!!!
Vendég

A rásegítés majdminden formáját megpróbáltuk már, de akkor újabb köröket leszünk kénytelenek futni......(ricinust még nem csináltam egyedül, mivel napi szinten járok csekkolásra, azt tényleg nem merem, nehogy kitörjön egy rossz pillanatban az Etna... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: )

andrea-1

Én azért megpróbálnám,annyira hirtelen nem tud kijönni vizsgálatnál, simán ki tudsz kéredzkedni a mosdóba!

Viszont szerintem az még otthon hatna,és hát mint többen mondták, hatásos a szülés-megindításában... :roll:

tudom írtad,hogy szerinted nem hatna Nálad olyan hamar,de megérne egy próbát...
Vendég

Nem merem megkockáztatni Béku... mert elég erős hashajtók is csak eltolva hatottak midig is.....
És hát halálf@szán 2-vel túl lakunk, 1,5 óra mire beérek a Jánosba átszállások, örsön lépcsőzés, Jancsi oldalába felmászás...... asztalra föl-asztalról le..... szeirnted mit csinálhatnék egy soha ki nem próbált cuccossal ilyen napirenddel?? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

No igen,inkább ez a gázos,hogy hosszú az út odáig... :shock:
Vendég

Amúgy erről az egészről eszembe jutott a szülésfelkészítős sztori, amit Judit-szülésznő mesélt, hogy világosan elmondták a kismamának, hogy a beöntés után kétkörös mutatványra számítson.... de az vigéckedett, hogy az első kör után már nem lesz semmi ...aztán ahogy masírozott a folyosón, egy másik épp a szülészeten levő nő földre letett sporttáskájában landolt a csokirúd .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Akkor marad a szex... :roll:
az azért kellemesebb,mint hasmenést provokálni..... bár azzal talán a beöntés megúszható... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én nem hallottam a 2 körös dologról :shock:

Nekem a műtét előtt 1 nappal kellett befeküdni,és már este is kaptam egy beöntést,meg reggel a műtét előtt,de mindkétszer csak 1 menet volt,de rekord ideig kellett bent tartani azt a másfél liter forróvizet,az viszont rohadtul fájt a cisztáim miatt,ahogy nyomta....

no meg a második alkalommal kicsit túl forró lett,és kissé égetett belül... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

várakozás közben megcsináltam a borotvás mutatványt,amit a csaj (nővérke) rám bízott,mondván hogy elég nagylány vagyok már hozzá! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békukám....ebben az időszakban gyanítom, hogy ha beöntés és a keksz közül kellene választani, sokan az elsőt választanák ..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

béku: lehet sima műtétnél szimpla..... és szülésnél kétkörös a forduló.... a jancsis szülésfelkészítős anyagban is benne van amúgy, csak élőben a dolog hatásmechanizmusát is elmagyarázták elég részletesen, hogy miért gondolják így.... és hogy át tudjuk gondolni, hogy szükségesnek tartjuk-e, megfogadjuk-e v. nem... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andikááááám, te megirigyelted tőlünk Kubuval a +10-et??? :twisted: :twisted: :twisted:
Tanusíthatom, hogy a beöntés valóban 2 körös mutatvány és köze nincs a csokirúdhoz :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: bocs
A bemutatás nekem olyan volt, hogy egy asszisztensnő segített felmászni a baromi magas vizsgálóra, csak L. jött át a paravánon, annak túlfelin viszont kb 10-en álltak :lol:
Egy dolog vígasztaljon, ugyan lassan, de tágulgatsz, mennyivel jobb ezt otthon kivitelezni mint a Jánosban fetrengeni . Vagy a napi odamenet már téged is megöl??? Már az éjszakai/hajnali szoptatásnál is belövöm a gépet miattad...
kpn

háááát,asszem sokat elárulok azzal,ha azt mondom,3 próbálkozásunk volt itthon a tiltott időszak óta.... ebből 2X inkább abbahagytuk....
Szóval sajnos már ismerem a dolog nehézségeit... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

de inkább próbálkoznék vele,mint a ricinussal,bár mint írtam,a beöntést úgysem kerülhetem el,így akkor inkább a ricinus.... :shock:

Ha viszont a szex és beöntés közül kellene választanom,inkább az első mellett voksolnék...
Nekem ez utóbbi annyira sz*r volt (jó,lehet hogy csak az endó miatt),hogy inkább az a sz*rakodás a keksz körül... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nórikám, ne idegesícccsé má' Te is!!!!!!!! .... az 5-6 ból mostmár 10 lett???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na akkor csak hogy tisztán lássak.... L. vizsgál, Zoli is ott sertepertél....az ifjoncok meg odakünn "csak" fülelnek? Ez hótziher? Ó hogy tegyem magam a gonoszok közé....... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Ja és Nórikám, mennyi ideig tart ez a tortúra?.... Levizsgál pikkpakk és balra el, vagy ott ítélkeznek az ember lábaköze felett?? :shock: :shock: :shock:

andrea-1

L. vizsgált és egy asszisztnéni sertepertélt. Még Eszter is a paraván mögött volt. Idegesítselek? Az ilyen cet bemutatón sztem az összes osztályon dolgozó orvos résztvesz. A vizitről jönnek kéz a kézben.
Nekem a beöntés abszolót nem volt sem ciki, sem fájdalmas. És valóban a kitolásnál már az sem érdekelt volna, ha raklappal teszek oda. Tényleg van ebben igazság, hogy ilyenkor mindenki, még az úrinők is "kivetkőznek" magukból. Ezt az egészet olyan ősi módon, ösztönösen fogod csinálni, hogy pont szarni fogsz rá (stílszerűen), hidd el 8)
kpn

megnézett az annyi, hogy betette kezét, majd már szedte is kifelé. Amig öltöztem, elfoglalta a nagy buddha pózt, ti. leült, a többiek meg körülállták a naaaagy fehéret. Előjöttem a paraván mögül és már mondta is a magáét
kpn

Félreérthető volt, szóval csak L. van a lábad között! nyugi
kpn

Kpn: a csokirúd nekem is furi volt... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahhoz hasonló se volt beöntésnél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lehet hogy nálam azért 1 körös volt,mert a fürdőszobában csinálták eleve,így ott várakoztam,és mikor már szabad volt,ráültem a wc-re,és addig nem szálltam le onnan,míg úgy nem gondoltam... :roll:
Vendég

jaaaaj lányok, ez egy olyan szép téma, büszke vagyok magunkra!!! :wink:
kpn

szépnek nem szép,de aktuális! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám!
:( :( :( :( :( :( :(

Ma tettek vissza egy babát a barátnőmnek a BMC-be,drukkolok mint állat!

Csajok!

kényes téma.....terhesség alatt a szex :? :? :? :? én a második inszem óta kihalt a libidóm!!!???mi lesz később???!!
vikus82

Vikusm ezzel én is így voltam, 6 inszem, szinte nullához közelítő libidó, néhány spontán és jó hónap, aztán terhesség alatt megint gyök. Szülés után mát jó :wink:
kpn

Kpn!
akkor nem csak én vagyok igy!de a férjem nem olyan,h félre megy...mondjuk annyi a munkája mostanában,h a haján kivűl más nem áll fel :D :D :D :D :D :D
vikus82

Andi,
nyugi, lábad közét csak L és Z látja Rajón kívül :-))))))

csajok agyonütöm Marcit, akkorát esett a kanapéról, persze rá az asztal sarkára, 2 cm-re a szemétől, komolyan ilyen nincs........
ugrál mint az eszetlen, plafont nézi és közben lezúg...... na majd jövök most lelket ápolok

kubuspace

Jóvan gyerekek, nekem az ilyen témákat is szájbarágósan kell tudnom, különben két napig forogna az agyam hogy milesz majd ott... de remélem sikerült úgy ráparáznom a témára hogy nem lesz aktuális.... Sors: lécci-lécci-lécci-lécci...!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Csokirúd: mi itthon a legszolidabban csak így hívjuk azért használtam "rá" ezt a kifejezést.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: .....bár R-nak vannak rá más elnevezései is... South Park után szabadon Kula bácsinak szokta aposztrofálni..... de hallottam tőle már a vimes dobozt és a leszakított pufajka ujja c. örökzöldet is.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Nórikám: Nem akarok értetlenkedni, de akkor 2 paraván van? 1-ik mögött a társulat van, másik mögött meg az öltözködés történik??? :shock:

andrea-1

Kubu: Marcus inkább porszívózna, mi??? :lol: :lol: :lol: De viccen kívül, adj egy puszit a buksijára a nevemben is!!!! :wink:

Vikus: Nálunk is gyakorlatilag oda a házasélet a terhesség óta.... szerinted most mint beindító, milyen frankó élmény ez??? :wink: :wink: :wink: Ha már a beöntés gondolatára "izgulok" be inkább.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi,
1 paraván mögött csinálsz mindent, ott van az ágy is :-) amikor fenn vagy az ágyon akkor megy L és Z is :-)

kubuspace

Amúgy meg a szép témákról volt már itt (ill még a régi helyen) azért szó bőven ... bládisuhus trükkök, bekecstelenítés szépségei stb...stb...... nem??? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Kubu, és akkor hol öltözik az ember lánya? :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Na mindegy.. már magam is belebonyolódok...... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Ettől olyan jó ez a fórum,itt aztán minden téma előfordul... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gusztustalanságok tárháza..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám,unalmadban nézegesd mondjuk ezt:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JBX13TOOrg
:D :D :D :D :D
Vendég

Andi,
L alakú szoba, a végén van az L talpa, ott van a vizsgáló és a paraván is, az L törzsén állnak az orvosok. Te a paraván mögött öltözöl, vagyis tolod le a gatyádat :-)

kubuspace

jól mondja az asszonytárs, gatyát a paraván azon oldalán tolod le, ahol a vizsgálat is történik, nekem L. csak akkor jött, amikor már ki voltam terítve, majd azonnal távozott is, így a paravánon túlra felöltözve mentem be a dokkerek "sorfalán" keresztül és onnan felöltözve is kerültem elő :wink:
kpn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?