Új privát üzeneted érkezett!

Lukácsné:
Hát mi is vívódtunk, hogy menjük-e anyuhoz a telekre, de a végén itthon maradtunk. Pedig lassan el kéne ültetni az erkélyen nevelt paradicsompalántákat. Most olyan növesztek, hogy paprika formájú paradicsom, illetve lucullus formájú koktélpari. Remélem ezek már egészséges gyümölcsöt teremnek, mert tavaly nagyon gatya volt, hogy 80 palántából 2 szem paradicsomot tudtonk enni, vmi hülye betegséget kapott mind...
Nálunk a paprika sosem marad meg.

Pá Drágáim!
sajt@

Jippíííí!!! Laptetűűű!!!

Iza drága, mind neked adom, csak szülessél már meg!!! Ne csigázz minket ennyire!!! :)
Milyen jó lenne, ha vasárnap megtörténne, hétfőn már be is kukkantanék anyucidhoz egy röpkére! :)
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó,
óóóóóóóóóóóóóó de édes !

Sajti,
3 maradt, kedden 1, jövő szombaton az uccsó nagy ami egyben a záróvizsga jegyem is, aztán nyáron szakmai gyakorlat, nov szakdoli leadás, január védés :-))))

Andi,
vagyis Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
gyereknap van, kopp kopp tessék kikukkantani !!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

+ 8 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nem is mondok már semmit..... :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Tééééééélllleg!! Gyereknap van!!!! :D :D :D

Izácska,ez szép nap lenne a születéshez!! :)
Vendég

Andikám
mára egy könnyű szép szülést kívánok, rakhatnál fel poci képet, mert amit a héten felraktál arra írtam hogy még nincs lent a hasad, és mondta is anyukám míg itt volt hogy abból még nem lesz baba hét elején hiába várjuk .... de ha már azt a trutyót elhagyogatod akkor ma holnap csak megérkezik ez a lány már mindenki nagyon várja

zsuzsó
nagyon édes kicsi fiad, élvezd ki minden percét mert olyan hamar elmegy ez a pár hónap és 1éves lesz....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hát igen, Barbus is olyan rég volt már ilyen pici, pedig még csak 16 hónapos.
vicky79
Budapest III. kerület

Kétszer ment el. De akkor hozok egy videót Barbus dumálásáról:

http://www.youtube.com/watch?v=LLvu2T7D ... ata_player
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.29 07:06-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakukk!

Előre szólok, nagyon érzezlgős hangulatom lett mára, akit zavar a csöpögés - tekerjen... :oops: :)

IZAAAAAAAAAAAAAA!!!
Ébresztő csöppség!!! :lol: Látod, mindenki Téged akar, tudni szeretnénk milyen szép vagy idekinn is, látni a szüleid örömét, a ragyogást az arcukon. Nagyon sokáig vártak rád, Te vagy a mindenség számukra! :)

Andi ezt Nektek, hátha segít:

Csorba Piroska: Mesélj rólam

Mesélj anya,
milyen voltam,
amikor még kicsi voltam?
Az öledbe hogyan bújtam,
és tehozzád hogyan szóltam
amikor nem volt beszédem?
Honnan tudtad mit kívánok?
Megmutattam a kezemmel?

Mesélj rólam,
Hogy szerettél?
Engem is karodba vettél?
Meleg tejeddel etettél,
akárcsak a testvéremet?
Gyönyörködtél akkor bennem,
úgy neveztél: kicsi lelkem?

És amikor
még nem voltam,
a hasadban rugdalóztam,
tudtad-e, hogy milyen leszek,
milyen szépen énekelek?
Sejtetted, hogy kislány leszek?

Mesélj anya!
Mesélj rólam.
milyen lettem, amikor már
megszülettem?

Sokat sírtam, vagy nevettem?
Tényleg nem volt egy fogam sem?
- Ha én nem lettem volna,
akkor is szerettél volna?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.05.29 07:05-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

sajti
nagyon jó ez a vers.. Iza baba te is meghatódtál rajta, akkor indulás kifelé a pocakból ....... :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

A pocak most épp eléggé fent van.... hajnalban csinált egy kisebb fesztivált... szépen "stílszerűen" a szélsőjobbra húzott .... aztán azóta meg valahogy inkább fent dudorodik... viszont már indulnánk a Jancsiba, csak közben meg fájdogál is, kádmelegvíz megvolt.... úgyhogy most várunk kicsit, h. alább hagy-e v. folytatódik...
MOndjuk ezeknek a fájdigálásoknak már nem hiszek, annyiszor voltak... :shock:

andrea-1

Sajti: Nagyon szép ez a vers. Én is könnyekig hatódtam.
vicky79
Budapest III. kerület

Ó Sajtikám Drága..... Necsináld már hát szétbőgve induljunk majd neki??? .... :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:
De tényleg nagyon klassz a vers.... remélem veszi az adást a kishölgy is.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Vicky: Ezta dumát... nagyon ott van!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Tegnap durván 3 kg lekvárt sikerált megfőzni... :shock:
el is fáradtam,így lefekvésig 2X is bealudtam párom mellett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A végén... adideeeeee..adideeeeeeee... :)

Csak nem Pákót hallgattatok a csöpp lánnyal....????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi:
Ha kiegyezel vele, szerintem én is pitseregni fogok, ha meglátlak titeket... Már most is nedves a szemem, ha rágondolok...
Remélem ez a nagy mozgolódás a pocakban annak a jele, hogy bekészül a lányzó, biztos most csekkol be éppen, aztán szépen a helyére megy és jöhet a nagy utazás!
Mi nemsokára indulunk anyuhoz, de a telóm bekapcsolva várja a jó hírt. Gyors és könnyű szülést kívánok nektek, legyen csodás élmény! Kanyargom vegyétek fel Rajó sztendáppolását!!! :lol: :lol: :lol:

Vicky:
Hát Barbus aztán jól megmodta!!! :lol: Nagyon aranyos, pláne amikor még telefonált is! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Pákót mi?! :lol: :lol: :lol: Tecc!!! :)

Béku:
Lekvárkirálynő!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

Andi!!!
:(
Iza gyere ki!!!!!!!!

Sajti!
nagyon édes a vers!

Breki!
mindig is csodálom akik tudnak lekvárt vagy szörpöt csinálni.... :shock: :?
Szörpöket szeretem főleg a bodza a nyerő,a lekvárt 5évente egyszer eszem!

Csajok!
a védőnő mondta,h a Femibiont szedjem ha elfogy a Gravida néztem az árát kaptam egy hátsófali szívinfarktust....
aztán találtam 60db-at 4400Ft-ért az elég jó ár nem?
vikus82

Pákó...ez jóóó! :D A dumálókáját tőlem örökölte.

Vikus: Szerintem tök felesleges. Bizosan nem rossz, de az ára elég durva. Én eurovitest szedtem meg folsavat.
vicky79
Budapest III. kerület

Iza
Várunk!!!!!!

Béku

Az jó sok munka volt.

Viki
Ezt adumát.

Sajti
Nagyon szép vers.
Holnap elhozod amit nekem tartogatsz?

Tegnap egész nap az ÁEK-ban ültünk, anyósomat vittük be. 9- kor jött az ügyelet, majd a mentő és este 6-kor kapott ágyat. Totál kimerültünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.05.31 19:20-kor.

Kép
vnbeni

Vnbeni: jó ég,mi történt??? :shock:

Köszi lányok...! :)
Én nem annyira vagyok lekváros,inkább párom meg anyum kedvéért csináltam,de néha megkívánom egy kis pirítóssal.... :roll:

Bár már idejét se tudom,mikor ettem utoljára lekvárt :D

Ma nekiesem a bodzának is,tegnap már nem tudtam,mert elfogyott a cukor (azaz szörphöz semmiképp sincs elég).

Barackbefőzéshez is maradt üvegem,bár nem ártana lekvárhoz vennem kisebbeket is,hogy ne olyan nagyot bontsunk fel....
Mindegy,örülök,hogy egyáltalán sikerült időben szerezni hozzá mindent!! :D
Szalicilért tegnap délelőtt pl. lejártam a lábamat,se a CBA-ban,se Tesco-ban nincs.... :roll:
szerencsére egy kis biobolt nyitva volt nem messze,ott vettem :D

Diabetikus lekvárt is fogok csinálni,de azt köv. hétvégén,ahhoz kölcsönkérem anyumtól a Steviát,hogy neki beízesítsem vele :D :D :D

Vettem édesítőszert,de azzal igazán természetes maradna az egész :)

Vikus: én Gravidáztam,tökéletes volt számomra!!! Ez a Femibion a legújabb "őrület",sajnos minden védőnőnek van egy heppje,azt próbálja majd Rád erőltetni,de erről Te is döntesz ám!

ÉN pl. már vagy 2 hónapja nem szedek magzatvédőt,a dokim írt helyette vas+folsav készítményt,ez ezerszer olcsóbb,és mivel rengeteg zöldség-gyümölcs fogy nálam,nem is aggódom emiatt :)
Vendég

No,az "egy rugó" megint befigyelt....

Amint megírtam nektek azt a 2 sort,párom megjelent kezében egy tányérral,rajta 2 szelet lekváros piritóssal :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajna nem most van az idő,mikor megkívánom,de azért megkóstoltam :D
Vendég

Szerintem is,de most már mindegy ez eltart egy darabig,de én is rengeteg gyümölcsöt eszem!
vikus82

Vikus: nekem azt mondta a szülészorvos,hogy ír fel vasat,ami tutira jó felszívódású,tartalmazza a folsavat is,amiért elsősorban fogyasztjuk a magzatvédő vitamint,és mellette egy kiegyensúlyozott étrenddel tökéletes :D

Ilyen szépen még sosem ettem,mint az elmúlt hetekben :D már étvágyam is van nagyjából :)
Vendég

kukk,

megyünk ligetbe :-)

jaaa matrica: 129, 171 mégsem hiányzik :-)

Iza,
FB-n üzentem :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi?? :D
Vendég

Semmi. Elég erős, kimutatható fájások vannak, de nincs bennük olyan rendszer ami szülésre utalna, flow meg nagykönyvi tökéletes, így megint jöhettünk haza. Eléggé kivagyok. Most ordítottam le R. fejét.

andrea-1

:shock: :( :( :( :( :(
Vendég

Azért ez szemétség,hogy fájás van,de lényegében "értelmetlenül"....
Forróság van,mindennapos kórházasdi nem épp közel,ráadásul még fáj is.... :roll:

Izácska,kérlek ne gyötörd édesanyádat!!!
Ezen a szép gyereknapon illene már személyesen is megismerkednetek!!!! ;) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nem csodálom,ha leordítottad R fejét,én a helyedben már mindenkiét leordítanám.... Mondjuk nekem nem erényem a türelem.... :roll:
Vendég

Andikám Drága! Tudom (nem, nem tudom, csak gondolom) hogy ez most már egyre nehezebb Neked...
Csak ne idegeskedj kérlek. Veled vagyok lélekben...

Kép
carla1227

Tudom-tudom... mint mindég!! :wink:
Azé igyekszünk "normálisnak" megmaradni... :oops:

andrea-1

Mindegy, csütörtökig már "csak" 3 teljes nap van hátra.

andrea-1

Vikus: én femibiont (800-ast és a 400-ast is) a www.pingvinpatika.hu oldalról rendeltem, olcsóbb mint normál patikában!

mi jól vagyunk, bár tegnap napközben nem aludt a kisasszony semmit, az kemény volt... ringattam, zenéltünk, táncoltunk, minden volt! szerencsére az éjszaka nem borult, maradt a 3 óránkénti etetés utána alvás:) most készülünk sétálni evés után.

Andi: hajrá és kitartás!

Zsuzsó: teccik a nagyfiús fotó:) remélem jól vagytok:)

Kép
oroszlán

szóval rendes lyány vagy te hagyod Zolit ünnepelni az asszonnyal???
na majd akkor szoritok hogy azé reggel veled indítsa a napot oké???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andikám,
veletek vagyunk mi is lélekben!
Szegénykém, nagyon durva lehet neked most már az utóbbi pár nap...DE gondolj arra, milyen durva volt a bmc-s időszak is, és utána mekkora csoda történt veletek!!! Hiszem, hogy Iza születése is valami remek dolgot tartogat számotokra!

Kép
judit0713

Vnbeni:
Igen! :) Mi hajnalban megyünk, nyitásra. Nagyon sietünk, mert el kell menni 2 helyre a vérrel és még a Pilisbe is ki szeretnénk érni 11-ig. Remélem sikerül. Te mikor érsz oda? Max. vhol otthagyom a nevedre, nemtom ezt lehet-e... :roll:
Mi történt anyóssal? :shock:

Andi:
:cry: Talán holnap... Szorítok!!!

Jön vki holnap reggel korán?

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! És lecsóérés van... :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus,
én is gravidás voltam, nekem teljesen jól bevált!

Breki,
nagyon ügyi vagy, hogy te meged intézed a lekvárfőzést...nekem bizony anyum és nagymamim csinálja :oops: :oops: :oops:

Sajti,
versről anyáknapi emlékeim támadtak, némi könnyözönnel ...

Vicky,
Barbus ennivaló ahogy dumcsizik :D

Beni,
mi van anyóssal, hogy szaladni kellett vele?

Nálunk minden rendben, most volt itt a párom családja gyerekhadastól, nagyon klassz délutánunk volt :D
Kaptam egy mellszívót, meg egy csúcsszuper pelenkázótáskát, pont olyan, amilyenre vágytam: kocsira csatolható, kivehető pelenkázólap, cumisüvegtartó, meg egy rakás különböző zseb 8)

Kép
judit0713

Sajti,
zsufi lesz a holnap reggel ahogy nézem...van rá valami szabály, hogy ilyen melegben hogy lehet a vérrel ide-oda furikázni?

Kép
judit0713

Judit:
Nekem is anyáknapis volt elsőre a vers, de hát ahol anya van, ott baba is! ;)
Örülök, hogy jól vagytok és jól sikerált az össznépi banzájkodás, ráadásnak még szuper ajándékokat is kaptatok!!! :)
Holnap nemtommi lesz, mi kocsival megyünk, légkondi van benne. Fogalmam sincs, hogy kell szállítani a vért. :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

S.O.S!!!
Azt tudom, hogy a géndiagnosztikás vv-hez nem kell éhgyomor.
Az immunológiai vérvizsgálatra viszont éhgyomorra kell menni?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!
én úgy emlékszem, hogy nem!!! :)
Mondjuk én éhgyomorra mentem, mert mást is vettek le, amihez az kellett, de voltam olyan immunológián, ahol délután 1kor akarták levenni, és nem is gondoltak rá, hogy aznap még nem ettem :)

Andikám!
Tarts ki! Remélem nem kell kivárnod már azt a teljes 3 napot!!!
Nagyon szeretnék segíteni, de nem tudok... :(

eszter82
Budapest

Sajti
Köszi sietek, de nem tudom hogy mikor érek oda. Ha nem sikerül, majd egyeztetünk, miattam ne várjatok.
A vv-re nem kell éhgyomor az biztos.

Az anyósnak övsömöre volt már március közepétől és nagyon erős fájdalmai vannak még most is. Erre szedett mindenféle (orvos által írt) fájdalom csillapítót ami nem használt, majd múlt héten elküldte ideggyógyászhoz, aki írt valami erőset, de attól hányt, majd kihívták csütörtökön az ügyeletet akik mondták, hogy hagyja abba és írtak egy tapaszt, amitől viszont fulladt és éjjel már elájult. Még az ágyból sem tudott felkelni.
Most voltunk már nála és úgy néz ki hogy jól van. Az infúzióval kimosták belőle a hatóanyagokat.

Kép
vnbeni

Vnbeni: nekem is övsömöröm volt 12 hetesen,én meg ezért nem kaphattam meg rá a Telviran gyógyszert,ezért a krémet kellett megpróbálni,és remélni,hogy nem okoz nagyobb bajt,mint bennem az övsömör okozott volna (szemem alatt volt,közel az agyhoz....)

Sajnos már akkor olvastam róla én is sokat,elég ádáz egy betegség tud lenni attól függően,hol alakul ki a testen...

Örülök,hogy jobban van anyósod!!
Vendég

Most értem haza,voltam templomban,utána anyumék koncerteztek, majd "gyereknapoztunk" ötösben húgomékkal meg vele :)

Anyum minden évben velünk tölti ezt a napot,vagy csak estét :D

Az atya tündéri volt,megáldotta kis Majácskát :D :D :D
Vendég

holnapiaknak sok sikert és gyors intézkedést.

iza várunk már nagyon, ugye nem váratsz már sokáig minket?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszi az infót! :)

Vnbeni:
Én viszem a cuccot, aztán majd lesz vmi. :)
Övsömör az nagyon gyökér betegség, nem kívánom senkinek.

Béku:
Milyen klassz napotok volt Majácskával és a többiekkel! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: igen,köszi :D
klassz este volt :)

finomakat ettem (egész 7végén),és nagyon jó emberekkel voltam körülvéve :D
A rosszullétek is elkerültek,úgyhogy minden a legjobban alakult :D :D :D

Holnapra egy kalappal!! ;)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?