Hello Länyok!
Na en is ide ertem egy kis fäzis kesessel, basszus hihetetlen, hogy 5 napja tervezem kb, hogy jövök, de mire ide ültem volna, mindig közbe jött valami
( bocsi az ekezetek hianyaert de a laptopon nemet a billenytüzet)
Eclipse-Nagyon csaszi ez a tura hordozo, ebben viheted az egesz lakäst magaddal
....Jönni fog a foga Mollinak is hamarosan, ne aggodj, egyik ismerösömnel 9 honaposan jött ki ez elsö
Habtapi nekünk is fog meg kelleni, ugyanis beszereztem a babakarämot Lilkonak es azt szeretnem alä tenni
...Huuuu de jo kis häz, hol van helyileg???Es ez mär a tietek tutira?
Haynii-Resztvetem az aposod miatt
....Sajnalom az ubis balesetet
...milyen kekszet teszel a gyümibe pontosan??
Jaaaa, reggel 8.30-kor en mentem fürcsizni, csak Lili is elkisert kenyszerböl
En fejemben meg mindig vannak kerdöjelek a hozzatapival kapcsolatban.....milyen mennyiseg az ami mar kivalt egy kajat??...amit Hayni irt 180-200 gramm???Es az mindegy, hogy az gyümölcs, zöldseg, gabonapep vagy micsoda??Honnan tudom azt, hogy a taperteke elegendö-e?....En elöször a tizorait meg az uzsonnat szeretnem kivaltani, delelött gyümivel, delutan pedig gyümi+gabonapep ( rizspepet eddig nem nagyon ette Lili
), az igy jo szerintetek?...Az ebed pedig zöldseg, kesöbb ehez höhetne a husi + szopi.....
Na pont most olvasom, hogy akkor nem föetkezest ki lehet vältani gyümi+gabonapeppel
Na most olvasom, hogy nem is most volt, hanem ezen a hetvegen lesz a tali, faszan kepben vagyok
Eta-Te nagyon komälhatod a csirket, a multkori talira is te hoztäl csirket ha jol emlekszem
....Mondjuk jo is az, meg is ennem ha ott lennek
Milyen az a Lucus fele fejlesztö jätek??Enis, en is
Csillag-Micsoda kek szemei vannak Gergönek, gyönyörüüüü
..Nagyon ügyes vagy, hogy igy fejleszted es tornäztatod, le a kalappal
....Viszont szomoru, hogy ennyi plusz kiadässal jär, igazän lehetne ingyenes....
Dorka-Luca äll?????
Azta büdös
...Nagyon-nagyon ügyes!!!
Mi meg csak forgunk oda vissza, mint a villäm, söt mär valami kuszäs felet is produkäl, feltolja a segget büdösbogärba es forog közben meg nyujtozkodik, de mindig eleri a kiszemelt äldozatot ( ma konkretan a virägokat legelte le
)
Nekünk is 2 fogunk van egyebkent, azzal szotyizik, hahahaha
Angie-Sajnälom, hogy ilyen rossz dolgok törtentek veletek mostanäban
...Ovonenikhez no comment
...egyebkent nem külön csoportban vannak a különbözö koru gyerekek?
Ebba-tuti, hogy ügyesen megoldod anyud nelkül is azt az 1 hetet, gyorsan elrepül majd
...Engem erdekelne az az internetes oldal a fejlesztös jätekokrol
Janka baba meseszep!!!!!!!!!!!!!!
Tenyleg minden baba gyönyörü a topikban
Eclipse-Molli a kis szonok, beszarok
Navi-Zorka mosolya zabälni valo
Ilyen ügyesen ül mär????En meg nem probältam Lilit ültetni de szerintem eldölne, mint egy krumlis zsäk
Mike-Boldog nevnapot utolag is
...Ma en is üres müanyagpalackba beledobtam pär pici kavicsot es azzal jätszott Lili
Negy fog???????????????alul kettö es felül kettö??
En amugy rohadt szarul vagyok, tegnap 38,4-38,6 között volt a läzam egesz nap...Ma mär läz nincs, helyette van torokfäkjäs
Ja es a hajam ugy hullik, hogy csomokban uszkäl a kädban mikor hajat mosok....Elgondolkodtam, hogy lehet rohadtul szedni kene valami vitamint, mert hamarosan a 3 szäl hajamat fonogathatom
Kepeink nekünk is vannak, csak elö kell haläsznom
Na lepek fözni aztän elökotrom a fotokat
Puszi mindenkinek!
Lili es Ancsa