Sziasztok!
Exi, szerencsére jó eséllyel kinőhető a migrén.
Sajnos fejfájással párosul, de elég rövidek a rohamok, nálunk nincs szó napokig tartó hányásos rohamokról.
A pesti dokinéni szakterülete az epilepszia és a migrén, a kórelőzmény és a rohamok lefolyása alapján mondta rá egyértelműen a migrént, és az eeg-k is mind negatívak lettek.
Zsuzsu, sok sikert és kitartást a diétához! Háziorvos sem tud tanácsot adni? Anno én bekerültem egy dietetikushoz, aki ingyér adott tanácsokat, füzeteket, de csak azért, mert egy rutin vérvételkor kiderült, olyan magas a kálium szintem, hogy a házidoki meglepődött, amikor meglátott pár nap múlva, mondván, ezzel a szinttel már kórházban kellene lennem. Azt hitték, rossz lett az eredmény, megnézettem újra és ugyanolyan magas lett, na akkor mentem diétás dokihoz, pedig panaszt nem okozott.
Bea, sajnálom, hogy ennyire le vagy terhelve.
Ilyenkor még jobban tudom értékelni, hogy nekem ilyen áldott jó munkahelyem van. 8-4-ig, ha el kell mennem, elengednek, csudajó fej a főnöknőm... Szerencsém van.
Gréti meggyógyult? Olvastam a facebook-on, hogy lázasan ballagott.
Enikő, mi van veletek?
Mi holnap megyünk ismét kukis dokihoz, kontrollra. Másfél hónapja abbahagytuk a kenőcsözést, és már brutálisan visszatapadt, hiába próbálom visszahúzni mindig pisiléskor és fürcsikor is. Félek, műtét lesz a vége.
Karmen, képzeld, végre van hírem a Katedrától! Csütörtökön lesz megbeszélés. De mérges vagyok rájuk, mert március közepe óta várom, hogy induljon a tanfolyam, és akkor azt igérték, 2-3 hét múlva indul...
Kérdés: ismeri valaki Gellért Gábor úszásoktatót? Tapasztalatok? Hol, mennyiért oktat? Kicsiket is vállal? Lalkó a fejébe vette, hogy ő úszni akar járni. Most nyáron szívesen el is hordanám, végre valami, amire magától vágyakozik. Párom ismeri Gegét, de csak mint gyerekkori barátot, oktatóként nem tudunk róla sokat.