Új privát üzeneted érkezett!

Breki,
hát ezért tűntél el! Már kezdtem aggódni hogy egész nap nem vagy :oops: De ezek szerint csak a Maja-birodalom kialakításán fáradoztál :)
Anyud nagyon ügyes, gratulálok a kitartásához!

Andikám,
köszi az infót!!!

Kép
judit0713

Ez a laptető Andié, hogy Iza végre meggondolja magát, és szépen, bonyodalmak nélkül kicsusszanjon közénk a nagyvilágba :D

Kép
judit0713

Judit: de aranyos vagy,köszi az aggódást! :)
Tudod,rossz pénz nem vész el! :D

Sokminden volt ma,ismét bepróbálkoztam a Hádánál hálózsák-ügyben,de elég volt fél órával később menni nyitást követően,már elvitték...

Reggel erős alhasi fájdalmaim voltak,nem bírtam kikelni az ágyból előbb... Aztán ettem magnéziumot,és összeszedtem magam,hogy ne rontsam el a közös szabadnapot :D

Elmentünk a régi lakáshoz,az új lakók megveszik a konyhabútorunkat,amit direkt ott hagytunk,hátha kell majd nekik, mert nagyon passzol oda :D

A szerződést nem sikerült erről megírni papír híjján :shock: ,de az első részletet odaadták,így Majácska mai dolgai abból lettek :D

A maradékot 2 részletben átutalják,és akkor a szülésre is meglesz a hiányzó összeg :D :D :D

Összességében elégedett vagyok!

AZtán anyummal ebédeltünk,mert ő is ott lakik,és pont addigra ért haza a tanításból,és akkor elmentünk cicunak bolhaírtó cseppért, hogy ne vakarja magát,meg a szigetelőanyagért,onnan meg haza.

Hát moziba nem mentem csak,ahogy terveztük,pedig neten le is foglaltam a helyet,jó lett volna picit kikapcsolódni... :)
Vendég

Izácska,Téged is nagyon szeretnélek már meglátogatni,úgyhogy légyszíves ne várass minket soká!!! :)

Édesanyád is szeretne már jól megölelgetni,megpuszilgatni, ehhez ki kéne bújni abból a kényelmes fekhelyből,hogy elfoglald a csak Neked kialakított kis birodalmat!! :) :D :D :D

Drukkolok ám rendületlenül!!! :D
Vendég

Lányok köszi.... Bakker a BL döntőért (vagy mi lesz mostanában?) nem fognak ennyien ... és főleg ÍGY szurkolni...... :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: Hidd el, hogy amikor már elindulnak a dolgok, akkor már nem fogsz félni. Izgalom lesz benned, de félelem már nem. Kocsival hosszabb út? Hát most annyit kellett mennem vele kényszerűségből, hogy most örülök ha egy napig nem kell mennem vele. Pénteken viszem polírozásra, utána megy futómű beállításra. Aztán már csak akkor megyünk vele, ha akarunk. Fogadni kellett volna a te szülésedre is, mint a meccsekre szoktak. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Figyelem elterelésnek Estrella-hírek:

a héten töltötte be a 36. hetet,úgyhogy innentől már tuti nem lehet baja a babácskájának!! :D :D
Zsombor (pocaklakó) már a 2500 grammon is túl van! :D

Remélhetőleg teljesen megnyugodott Ő is! :)
Vendég

Breki,
köszi, ez nagyon jó hír!!!! Ha beszélsz vele, add át üdvözlet és drukkjaimat, hogy maradjon még Zsombor 2-3 hétig!!!

Kép
judit0713

estrella
drukk hogy még maradjon kicsit, de már nem lesz semmi baj.

béku
köszi a hírt, és örülök hogy alakul a Maja lakrész

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kubukám
veled mi a helyzet? doki látott???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi?Iza?IzainAndi??? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
missancsi

+5.... :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:

Tökéletesen aludt az éjszaka a mi kis Primadonnánk a Burdzs al-Arab-jában ..... :wink :wink: :wink:

andrea-1

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
missancsi

Andikám, ne akard überelni a +10-emet :lol: :lol: :lol:
Érzéseiddel tökéletesen tisztában vagyok. Nyűg a Jancsiba járás, a szoros emberfogás, az állandó aggódás, pörög az agyad, hogy milyen lesz a szülés és mikor már és a többi és a többi. Vickynek van igaza, majd ha kezdődik, már nem fogsz félni.
Zsuzsó, látom az ágy magasságából, hogy alapítványi szobában voltál :wink: A normál szobákban 2x olyan magas az ágy legalább...
Albert, Lili és Zorka képek nagyon jók :!:
Nálunk minden ok, délelőtt evés és kakilás van felváltva, közben nekem fürdés, hajbirizgálás, reggeli és kis net. Délutánra lassul a bélműködés, akkor evés után nekiindulunk a környéknek, mert tdom, hogy nem lesz sírás kakibanmaradás miatt. Az espiro kocsit baromira szeretem, bár lehet, hogy elkezdem nézni a teszveszt egy kékért, az összes bogár egtalálja ui a zöldet :evil: :twisted:
A liliputi rugalmas kendő is nagyon jó szolgálatot tesz, rövidebb sétákra, boltba nagyon szeretjük, Milu hatalmasakat alszik benne
FB ismerőseim találnak nálam egy videót (tegnapelőtti).
kpn

Kpn: szóval jó az Espiro ;) :D

Kár,hogy nem pirosad van,arra elcseréltem volna a kékemet :D

Az a +10 nap elég durva lehet... Remélem Iza azt nem várja ki :shock:

mindjárt meglesem a videót,csak kicsit sz*rakszik a netem...
Vendég

morgen,
Kubu lapít :roll:

DEEEE

Andi,
van egy jó referenciám, a +10 napos fiam, szóóóóóóóóval kitartás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu
doki???? nem lapít elindul :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ez az,csak keményen!! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Még este megoldódott a Steviás problémám,állítólag le volt merülve a pasi telefonja,ezért nem lehetett elérni,hogy akkor legyen ott a megbeszélt időre,ezért mivel már 3X próbáltam átvenni anyumnak ezt a meglepit,ma délelőtt díjtalanul kiszállíttatja!!! :D

Már alig várom,és akkor anyummal is megbeszélek egy találkát,hogy odaadhassam!

Annyira hősiesen csinálja a diétát,ez a minimum,amivel besegíthetek neki :) :D

Ma még nem tudom,mit csinálok,nagyon húzódik jobbra lent a hasam (méhszalag?),talán tegnap picit megerőltettem magam,de a kert csodaszép lett,párommal bevetettük magunkat,megnyírbáltunk pár bokrot,meg szomszédtól átlógó fenyőt :D

Rengeteg lesz még vele a meló,de a további részében én nem sok segítség leszek már :D
Így is kikaptam a szomszédasszonytól,mikor meglátta,hogy gereblyézek... :roll:
pedig nagyon óvatos voltam,megígértem a páromnak,hogy nem tépkedek gyomot,csak összehúzom egy helyre,amit már megcsináltunk :D
Vendég

Nagy a csend a fórumon... :shock:

Ti már tudtok valamit? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hazaértünk,
Vv. vetődésmentesen megvolt, ctg oké, a rendszer pedig 1 ujjnyira nyitva, hazaúton görcsölgettem... majd meglátjuk hogy a vizsgálat-é-e, v. esetleg???.... :roll: :roll:

Zoli kekszet javasolt..... :roll: :roll: Afrodiziákumnak hazafele mekizés bejátszott, de hogy lesz-e efféle indíttatás... hát nemtom....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Z. mindenesetre úgy köszönt el, hogy vagy még ma...v. holnap reggel flow miatt taláxunk... :wink:

andrea-1

Andi: húúúú de izgi!! :D

Keksz receptre? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hát talán érdemes lenne,több okból is,aztán utána 6 hétig minimum úgyis tiltólistás lesz :roll: ;) :D :D :D

klassz,akkor ma sűrűn leszek gépközelben :D
Vendég

Nincs az a 6 hét demoklészkardjás tilalom ami szerintem kedvethozna ilyenkor már az embernek.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sajna nálam kb. most is így igaz.... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
zuram a tilalom feloldása óta úgy 2X látott közelebbről... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: Terminált együttlét? :lol: :lol: :lol: Nem vagytok ti ehhez már kicsit elkésve?
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D felcsillant a szemem! Végre valamicske kis hajlandóság Izától a kifelé araszolásra :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jajj de drukkolok nagyon!
Alig várom, hogy mehessek látogatóba-babanézőbe hozzátok a Jancsi wellnessbe :)

Lac kérdezte tegnap, hogy mit csinálunk hétvégén? Mondtam neki, hogy reményeim szerint én Titeket látogatlak :D

Receptre szex....hmmm....asszem ez egy ritka pillanat, mikor doki írja fel :D

eszter82
Budapest

De lököttek vagytok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondjuk megnéztem volna a Zoli fejét, ha visszakérdeztem volna, hogy ....... És? Amúgy védekezzünk??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám!
Örülök, hogy már a kedved és a humorod a régi és sikerült átlendülni a tegnapi holtponton :)

védekezzetek, nehogy most a célegyenesben kettő legyen belőle :)

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na asszem akkor az egész szülészet a csodánkra járna, hogy milyen Jedi karddal is csináltuk ezt??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Azt nem mondom, hogy ha ennyire műkszik ez a jedi kard, add kölcsön, mert annak válás lenne a vége, de a receptet elmondhatnád, hátha nálunk is beválik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann!
És mikor mész vissza a BMC-be folytköv megbeszélésre? :D

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na látom, ma kész vagyunk rendesen..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jedi kard, varázsvessző, furkósbot........ mindegy, csak célt érjen.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Majd megmondom az uramnak hogy választhat az általad felsoroltakból, de aztán mukodjon!!!! :)
Én bízom benne, hogy egyszercsak kiderül, hogy jókor és jó lézerfény jött belőle a névnapomon :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az milyen lenne már???? Emlékezetes Eszter nap, mindenképp!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

andrea-1

Milyen jókedv kerekedett itt a távollétemben :D :D :D

megjártam a piacot,hoztam jó sok gyümölcsöt,szamócát, nektarint :)
cseresznyét nem vettem,majd holnap.

Sőőőt,holnap ha ember velem tart,akkor jópár kg szamócát kell még venni,hogy megcsináljam a lekvárkáimat :D
nehogy kicsússzak megint az eper-szezonból... :roll: :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cicukám nagyon boldog,az újfajta cseppre nem allergiás,amit tegnap vettem neki (bolha ellen),este megkapta,és nagyon-nagyon ügyes volt!!! :D
Hagyta apának,hogy odacseppentsen,édesen elfeküdt az ölében,és engedett mindent....
szegénykét úgy sajnáltam már... Nem vakarózott,hanem csak nyalta a szőrét,míg az több helyen elkopott :( :(
Szerencsére nincsenek sebei,így nem kell gyógyulni sem,csak ki kell nőnie a szőrének újra :D

Mindenesetre elég jó idő van kint ahhoz,hogy novemberig ne lássam bent többet a kinti macskát,nekem ne hozza be az én pici cicámnak a nyamvadt bolháit...!! :evil: :evil: :evil:

Az éjszaka már nagyon nyugodt volt a kis tündérnek :D Ez minden pénzt megért!!! Végre visszatért az életkedve,és az étvágya is! :)
Vendég

Andikám,
jók ezek a tanácsok kedvenc dokinktól :lol: :lol: :lol: :lol:
két hónapja egy felesre kaptunk felhatalmazást, most meg a keksz... :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon drukkolunk ám a fiúkkal, ma reggel már a férjem is a babanettel indított hajnalban... :wink:

Eszter,
tegnap elfelejtettem, nagggyon szuper lett a vers! :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: mesélj,milyen otthon a kis tündérrel? :)
Vendég

Sziasztok!

Mi se tűntünk el, csak ma kicsit hosszú nap volt...
CTG-n minden OK, S-t sajnos csak egy percre tudtuk elkapni, ránézett a papírra, mondta hogy rendben, jövő héten először randi vele, vv, kenet, stb., aztán ctg.
Utána még bevásárlás volt, mert vasárnap nálunk jön össze a nagycsalád egy kis kerti murira...

Jaaa, és ami nagyon jóóó hír, hogy összefutottam a bmc-ben egy zugos fórumossal (remélem nem bánja, ha név nélkül, de pletykálok) éééés náluk is siker van :D
Ilyenkor mindig úgy örül a lelkem, párom meg csak mosolyog rajtam, hogy mindenki sikerének úgy örülök mint a sajátunknak...de hát ez már csak ilyen :D
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy igenis mindenkinek sikerül, csak nem szabad feladni soha!!!

Andikám,
hát csak lesz már valami...igenis tessen összebújni apával, ha egyszer sikerült neki szuper ragasztót bekevernie, hátha az oldószer is nála van :lol: :lol: :lol:

Eszter,
ki tudja, műtét után micsoda varázserővel rendelkezik Lac vesszeje is :wink:

Breki,
nyamiii, nyálam csorog ahogy olvasom a gyümölcsök sorát! Meg is kukkantom mindjárt mi van idehaza!

Zsuzsó,
jól vagytok? Bazsinak hogy tetszik az otthoni élet?

Kép
judit0713

Judit: klassz,hogy csupa jó hírrel jöttél!

A zugos BMC-snek pedig gratula!!! :) Hát igen,sosem szabad feladni,nem tudhatjuk,mikor kopogtat a szerencse :D

szinte kínzás volt a piac,míg nem vettünk semmit... azok az illatok... :roll:

Aztán vettünk egy csomó szamócát,és szokásunkhoz híven egy fél kg-os csomagot ott helyben el is fogyasztottunk!! :)

A nektarint itthon kóstoltam csak,nem rossz,de a szombati picaon 100x finomabbat vettünk,úgyhogy már alig várom a szombatot!!!!

Majd ha lesz jó sárgabarack,abból is csinálok egy csomó lekvárt, anyum imádja!

Megkapta ma a Steviát,nagyon örült neki!! Eddig mindent édesítetlenül evett-ivott (kávé),pedig tudom,hogy amúgy jobban szeretné :)
Hát ez az adag jó soká elég lesz neki! :D
Vendég

jelentem Miezáék tüneményesek :-) olyan szép család !

hazaértünk mindenki bubuzik, ééééééééééééééés tegnapi vizsgám 3-as, nagyon hepi vagyok, igaz az átlagom, rosszabb lett így hiszen: 5,5,5,5,3 :-)))) pfúúúúúúúúj de stréber :-)

kubuspace

Woody köszi a képet, nagyon kis tündéri leányzó Lili baba.
Andi!
Nekem baba meghozásra a tonicot ajánlották, állítólag van benne olyan összetevő, ami sity-suty megindítja a babákat. Most megnéztem tüzetesebben, péntek éjjel tényleg nagyon sanszos a frontok miatt a babák beindulása, ha addig nem jönne.
Én nem vagyok front érzékeny, és köv. hét szerdára gyúrunk az érkezést illetően, de hát ezt már nem mi döntjük el.

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

andikám
nagyon szoritok nektek hogy már ez legyen az utolsó este Iza baba nélkül :) remélem jól telik az estétek :) :)

judit
örülök hogy zugos sorstársunknak is sikerült.
tessék előjönni a zugból és elmesélni nekünk is had örüljünk :)

bodzaszörpök a speizban sorakoznak finom lett nagyon,
ma voltam a munkahelyemen megmutatni Hannát, mondanom sem kell hogy majd meg zabálták a csajok, cuki volt mint mindig.

egy pancsis kép
Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok,valaki megírja nekem közületek,hogyan kell bodzaszörpöt csinálni (pontosan)? :D

Sajnos tavaly előtt próbálkoztam vele,aztán mind a wc-be ment...

Teljesen az alapoktól kellene... :roll: :D

Köszi! :)

Andikám,remélem azért vagy távol,mert a Sz receptje foglal le, vaaaaagy,ami még jobb,ha esetleg úton lennétek a Jancsi felé...?! :D :D :D :D
Vendég

Nem,asszem nem vagytok még úton,fb elárult :P :D :D :D
Vendég

+6 :roll: :oops: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:

Itt aranyanyáim a trükkök százai se hatnak.... :roll: :lol: :roll: :lol: Pedig este már konkrétan görcsöltem is, de aztán valahogy csak bealudtam és leállt a folyamat..... Úgyogy ma folytatódik az eheti menetrend, Rajó nem mer dolgozni menni, jön velem .... :?

Timso: Tonikot már hetek óta iszom, ahogy a homeós bogyókat is becsülettel szedem ..... de úgyláccik ezek nálam a lófütyi kategóriába vannak sorolva... :shock: :shock: :shock: :shock:
Na mindegy, eccer majdcsak lesz egy gyerekünk is... :shock: :shock: Front múlthéten is volt 2-szer is... az se hatott... :roll: :roll: :roll: :roll:

Erika: Szuper ez a kép, nekünk is van bébimedence, néha beinstalláljuk és abban megy a héderelés... :lol: :lol: :lol:

Zugos sorstársnak nagy nagy gratula!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

andikám
én ezt már nem hiszem ezt a lyányt oda bebetonoztátok????

breki
bodzaszörp
én úgy csinálom hogy 1 liter forralt vízhez teszek 80dkg cukrot, majd ha félig kihűlt akkor bele megy szalicil hogy ne dögöljön meg, borkősav kb 1kk, citrom reszelt héja és leve.. 5-6 tenyérnyi bodzavirág,több lehet de kevesebb ne legyen .
kb 5 literhez kell rakni 1ek borkősavat és 2citrom héja meg leve.
hagyod 2 napig állni és aztán átszűröd üvegekbe, ha van hely a hűtődben akkor a 2 napot ott is töltheti, de nekem most kint volt és nem lett baja, csak nem szabad napon hagyni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Drága Iza,
én már egy hete idekint és hidd el szuper jó az itteni világ is. :-)
mivel te is all inclusive-ra fizettél be, a szobád már készen vár és jár az ellátásodhoz két rabszolga, akik napi 24 órában csak a rezdüléseidet fogják figyelni és a kívánságaidat azonnal teljesítik! :-)
nekem van két extra rabszolgám is, ők naponta csak néhányszor jönnek és rövidebb ideig maradnak, de nagyon imádnak ők is. :-) ráadásul neked van a csomagodban extraként 2 négylábú szőrgombóc is, ami biztos nagyon szórakoztató lesz majd! :wink:
szóval ne várj tovább, vágj bele az utazásba! érdekes lesz és kicsit fárasztó, de megéri hidd el!
puszillak,
Balázs

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: Hát ilyen invitálásnak már talán tényleg nem fog ellentmondani ez a lyány!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balázska tüneményes!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Erika: pedig igen, de azért bízzunk hogy Zoli ma már valami konkrétan bíztatót mond... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

iza ma rajtad a világ szeme

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Morgen,

Iza most elzúzok vérhalomra házidokkerhoz, aztán arra a hírre jönnék haza hogy baby on board van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zugos kolleginának én is gratulálok, juj de kivi vagyok, valon ki lehet :-)

Andi,
kitartás, gonikubu előre ezerrel 100x bocsánat, biztos terhes vagy ????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hát csajszi, ez a meleg, túlhordás, összeskubucsaládkalap megemelve !
cuppantás, sietek vissza jóhíreket olvasni
jaaaaaaaa figy a szülőszobán van klíma, bébiszobában nem lesz semmi hűtőberendezés, ha kell ventilátor szólj, nálunk nagy szolgálatot tett Lizakórházkor, tényleg szólj és beviszem Neked :-)

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?