Sziasztok!
Húú de régen voltam itt!
Ezer a dolog és Én mindig el vagyok havazva mindennel.Nem tudom miért alakult ez megint így,pedig már olyan jól betudtam osztani az időmet.
Most egy kicsit beteg vagyok...fáj a torkom,a fejem és van egy kis hőemelkedésem is.Hát persze,hogy a 30 fokos melegben..
Természetesen voltam a dokinál a mensi ügy miatt
Azt mondta,hogy hormonális eredetű,próbáljak meg fogamzásgátlót szedni.Fel írt egy Isten gyógyszert
Flector...ilyen por,vízben kell feloldani és úgy meginni.A migrénemre nagyon jó!
Gyerekekről....Hááát ...rosszak
István lusta ,mint a kutya!
Állandóan cseszegetni kell,hogy tanuljon!
Jázmin..
hmm..Jól tanul,csak a szája egy kicsit nagy.Tiniskedik
Ádám nagyon jó tanuló,magatartással minden rendben.Csak az aggaszt egy kicsit,hogy úgy kivonja magát a családi életből
Elvonul a szobába tévét nézni,hiába hívom,hogy gyere kimegyünk a játszira,vagy az udvarra.Nem igazán van velünk.
Bence az igazi eleven,rossz kutya
Most is itt ugrál mellettem az ágyon és beszélget magában
Szereti a mesét nézni délelőtt,délben ebéd után alszik még egyet,utána játszik kint a kis kutyával.Aminek nem iagazán örülök.Egész nap kint lenne az udvaron!!!
Lehet ezért nem haladok a benti munkámmal?
Nem merem egyedül kiengedi,mert valamelyik nap is felmászott a kerítésre és felakadt!Büdös kölke!
Hát tömören ennyi rólunk!
Csöre:Sajnos az a bizonyos dolog még mindig nem oldódott meg!
Nah most is kiment az udvarra Bence!Megyek gyorsan megnézem mit csinál!!Sziasztok!