bresbea
Bocsáss meg, ide tévedtem véletlenül és nem tudtam megállni, hogy ne szóljak hozzá. A kislányom is nagyon nehezen hízott, azért voltam érintett ebben a témában. De ő más miatt.
Szerintem is jobban jársz, ha a tápszert a legvégére hagyod. Mennyit hízott egyébként? 60 dkg a legkevesebb egy hónapra, amennyit kell híznia. Egyébként anyósod nem tudom mit mondott, de az valóban jobb, ha sűrűbben eteted, mert akkor többet tudsz neki adni, ha a gyomra pici. A te tejed pedig több lesz attól, hogy sűrűbben szopik és ez egy önmagát gerjesztő folyamat, mert ahogy a te tejed több, úgy az ő gyomrocskája is tágul szép lassan.
Még valami: nem bukik sokat szopi után?
A tápszerrel csak az a gond, hogy ha adsz neki, akkor egyrészt keveset fog szopizni, mert jobban jóllakik és utána neked nem termelődik annyi tejed, másrészt ilyenkor tényleg gond a cumisüveg, mert utána vesződni fogsz, hogy szopizzon ciciből, mert az sokkal melósabb.
Nekem mindkét gyereknél kellett adnom teát, mert nem tudtak kakilni, ezért ezzel én vesződtem eleget, de nekem az volt a szerencsém, hogy hamar felfogták, hogy onnan tea jön, innen meg tejecske, tehát ha jól akar lakni, akkor kell neki melózni.
De azért nem mondom, hogy nem volt küzdelem, mert mindkét esetben megszenvedtük a cumisüveget. A kisfiamnál nem is annyira, mert ő nagyon szeret enni, de a kislányommal nehezebb volt. Ráadásul neked nagyon pici a babócka, könnyen fárad, sokkal inkább hajlani fog a cumisüvegre sajnos. Ettől függetlenül a kislányom 13 hónapig szopizott.
Bár nem tudom, hogy fog menni a második gyereknél, mert azért ez az egész napos rohangálás... Nem könnyű...
Bár ha allergiás, akkor mindegy, mert akkor a tejed nem tesz neki jót, de reméljük, hogy nem az.
Remélem, hogy nem veszed tolakodásnak, csak segíteni szeretnék, mert mi nagyon sokat vesződtünk a hízással és meg tudlak érteni...