Új privát üzeneted érkezett!

Ann
Neked a D vitmint megcsinálták oep-re?

Kép
vnbeni

vnBeni, igen. Miért?
ann74

Andikám, Drágám!
Már lerágtam a franciamanikűr végét minden ujjamról!!!! :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Én is izgulok... :roll:
Vendég

Ann
Ma voltam a laborba, meg akartam csináltatni azokat a vizsgálatokat amit Várbíró dok kiírt, rendes beutalóra, és közölték, hogy a D vitamin fizetős. Ráadásul olyan árat mondtak ami már a felháborító kategória

Kép
vnbeni

Na vagyok..... masesemmi.... :lol: :lol: :lol: :lol:

"Mérgemben" jól bevásároltam anyuval az Obiba virágokat... most kicsit ebédelünk meg aklimatizálódunk, aztán du. virágültetés lesz.... Lehet ezt várta még meg a kis Tündérkénk?

Holnap ZOlinál flow, mint folytköv.... Valaki esetleg jár arra 11 előtt/körül? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: semmidesemmi?? :shock: :?
Vendég

Andikám!
Ezt nem hiszem el...
Hmmm.... :roll: :roll: :roll: ültessél teljes erőbedobással, hogy mostmáraztán jöjjön ki! :)
Végülis igaza van :)
csak full feldíszített, puccos környezetbe hajlandó jönni! :)

eszter82
Budapest

Andi,
gondolom Iza a virágokra várt :-)

haha nekem holnap be kellene mennem a kórházba, nagyon pusholnak itt a csajok :-)

mondtam már hogy -6,4 ? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Béku a növér nem semmi én meg dicsértelek volna a leleményeségedért!! Nekem is alacsony vérnyomásom volt mindig de sose szédültem terhesen adtak valami cseppet talán valami szimpatik....nevüt. nem tudom nem ettem mert nem volt gáz.

Kubu de jó hogy megindult a fogyásod!!Holnapra 1 vagonnal!

Ildikó a vidi gyönyörü engem is megrikatott! De szép mennyasszony voltál és Lilikéd is édi baba volt ,
na most is Édi de már nem baba annyira!!
Gyönyörü ajándék!!!

Andi mondtátok Apának a 25 kedvenc száma!!!
evolet
Szolnok

Kubu Drágám: ha egyeszer egy bolt beindul!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: -6,4?? Aztaaaaaaaaaa lassan elérded a 10-est!!!!!!! Mondom én hogy Te egy nagyon ügyes csajszi vagy!!! :wink: :wink: :wink:

Béku: elég gáz ez a nő.... amúgy nem is értem, hogy miért nem rázod le alkalmanként.... én az egyik hónapot pl. kihagytam, illetve elnapoltattam..tök fölösleges olyan sűrűn abajgatnia, főleg hogy úgyis csak a fingot reszeli... érdemit nem igazán csinál..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Eszterkém: Pedig gondoltuk hogy főleg Miattad névnapinak bedobjuk....de ennek aztán papolhatunk... :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsuról tud valaki valamit? :roll: :roll: Meg Káriról??? Vikus??? És a többi zugoló??? Merre vagytok??? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: ezt a nőt nem lehet lerázni!!
Még az időpontot is olyan precízen nézi a naptárjában...
Mindig pontosan 4 hétre rá ugyanarra a napra adja az időpontot, illetve most egy nappal korábbra,mert akkor Ő akar kijönni,hogy ne szédelegjek...

Az hiányzik még,hogy megint kijöjjön!!! :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

párom vagy másfél órát késett miatta a legutóbbi látogatásakor, azt nagyon elhúzza... Ott legalább nem annyira ér rá... :roll:

Eddig azzal cseszegetett,hogy csökkentsem a só mennyiséget,mert különben vizesedni fogok...
Erre ma közli,hogy egyek sósabban,mert attól feljebb menne a vérnyomásom... :shock:

Mondtam,hogy se a kávé,se a kóla nem vitte feljebb a vérnyomásomat,még el is alszom tőle,de szerinte a tea tuti befutó...
Na mintha nem teáztam volna eleget...

Evolet: köszi,de igazából anyum volt a leleményes,Ő vette nekem a 3 lábú kis kempingszéket,rosszullétek esetére,ill. mivel sehol nem adják át a helyet,nehogy beszédüljek! :)
Vendég

Béku, olyan nincs hogy valakit ne lehessen lerázni.... ne legyél már ennyire ámátőőőőr..... megvan az időpontod aztán közlöd vele előtte 2 nappal hogy dolgod van, nem érsz rá, nem vagy a városban, vagy bármi bullshit duma.... és slusszpassz.... a védőnői szolgálat eleve nem egy kötelező dolog.... főleg ha 1-1 alkalom kimarad akkor őszintén, mi a büdösistent tud csinálni?? Le nem csukathat.... ugyanmár...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: nem így értettem,elodázni lehet a dolgot,de akkor közli velem,hogy 1 vagy 2 nappal később...

Azt se mertem neki elmondani,hogy a dokimmal csak 6 hét múlva találkozom,mert akkor tutira berak nekem 3+3 hétre rá 1-1 alkalmat..... :shock:

Most is azt mondja,hogy mivel nagyjából minden okés,ELÉG 4 hét múlva találkozni.... :shock:
Te jó ég!! Mi lenne,ha lenne panaszom is????!

Ő nem egy orvos,minek vele akkor is többször vagy sűrűbben találkozni?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

VnBeni, háát nem értem miért ennyire drága. Nézegettem neked a Centrumlab oldalát, de itt meg nem találok D vitamin, calciferon név alatt sem. Nem tudja vmilyen dokker kiírni neked?
ann74

Ann, VnBeni!
Centrumlabban:

25-OH-D vitamin meghatározása 2 920 Ft 1 hét

eszter82
Budapest

ÓÓó!!!!! ügyes vagy Eszter!!!
ann74

csak tapasztalt :D
én ott csináltattam :D

eszter82
Budapest

VnBeni!
És van egy egyszeri vv díj is a Centrumlabban, ha minden igaz 700.-. Parkolással együtt egy 5ezresől ki is jön!! Ez nagggyon durva!!
ann74

a weblapon ugyan 700.- van, de nekem 1000.- rémlik legutóbbról... :roll: :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Sziasztok:)
Gyors bekukk, Andikám, én is már tűkön ülök a többiekhez hasonlóan...szorítok Nektek :D
Csucsukám a derekával szenved, begyulladt neki, úgyhogy a stimut abbahagyták ("szerencsére" csak 1 szurit adott be) :( Kórházban is volt, infúzió, szuri, most fekszik otthon és gyógyulgat és itt is puszilom!
Mi jól, srácok esténként aktívkodnak, rakok fel tegnapi képet :D :D
Visszaolvasok, és legkésőbb este jövök.

Eszter Drága, Béku, Judit lánykája Boldog névnapot kívánunk!
Ildikém megkésve Boldog szülinapot, naggyon potyogtak a könnyeim egy aranyember az urad...

Kép

Kép
carla1227

Klárikám,köszi a köszöntést,csodaszép a pocakod!!!! :D :D

Annyira megható nézni,és belegondolni,hogy 2 tüneményes kis krapek randalíroz(ik?) odabent!! :) :D

Csucsunak jobbulást!!!!
ha beszélsz vele,add át kérlek!
Vendég

Ildi,
csudaszép a videó !

Csucsura pont ma gondoltam, millió cupp neki és gyógyuljon !

Béku, Judit Eszterének is boldog névnapot kívánunk !!!!!

éppen lelki pettingelek :oops: Seherezádét nézek :-)

kubuspace

Carla,
óóóóóóóóóóó de szépek vagytok !

kubuspace

Az oké hogy a centrumlab megcsinálja, én egyébkén a MÁV-ban csináltattam, csak azt nem értem, hogy miért csináltassam fizetősbe ha egyszer beutalót kaptam rá.

Kép
vnbeni

Ja és mondom a nőnek, hogy fizetősbe csináltatnék egy TSH-t.
Erre azt mondja csak akkor ha kiiratom orvossal. Normálisak ezek?

Kép
vnbeni

banyek, ki nézi a Seherezádét ? pont most volt benne hogy a csaj 14 napja vérzik és a méhüregben lehet hogy daganat van.... holnap telefonálok ígérem :shock:

kubuspace

Kubu: köszi!

Ne aggódj,Neked nem lesz semmiféle daganat,ez sok egyéb okból is lehet (nekem sem volt...),de azért tényleg ne odázd nagyon...!!

csak míg tart a vérzés,addig tudják megmondani,hogy mitől...
később már csak találgatni tudnak!
Vendég

Csucsu: Jobbulást neked.

Carla: Szép pocak.

Béku: Én is azt mondom, mint Andi. Ha nem rázod le egyszer-kétszer a nőt, akkor a fejedre fog nőni. Nálunk mikor felhívtam a védőnőmet, hogy nyílik a méhszájam, akkor azt mondta, hogy hívjam nyugodtan ha van valami, akkor kijön. És egyébként apa csak akkor volt itthon, mikor már Barbust is haza hoztuk. Tényleg ne hagyd magad. Ha rosszul vagy kérj másik időpontot.
vicky79
Budapest III. kerület

Bakker Kubu.......azt vágod, hogy most a napokban anyai felügyelet alatt vagyok napi szinten...... szeirnted anyám mit "nézet" velem....?? Bingó, ezt a Sehrezatot..... mármint megy a tv, azt Ő nézi.... de nekem is feltűnt ez a vérzős csaj ahogy jöttem-mentem a háttérben ..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mindenesetre én is örülnék, ha HOLNAP mindenképp intéznéd ezt is!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Andi, :-))))))))

erre TV2 híradó első hír: trombózisban meghalt egy 33 éves férfi...................

ez nem kubu napja :-)

kubuspace

Nebazz....... Kubukám, kapcsold ki azt a kibebaba...tt tv-t!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Szisaztok!

Jaj, Andi, mindig felkukkantok egy másodpercre, hogy megnézzem a kis Iza képét, de semmi :)
Én teljesen átérzem a túlhordott dolgot :)))

Kép
mieza

Mieza: köszke!..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Halihó! :)

Andrea:
Iza már most rafis fruska! :lol: Eccer csak kigyön... :roll: :lol:

Eszter, Judit, no meg a lánykája és Béku:
Boldog Névnapot Kívánok!!! :)
Kép

Ildi:
Aztaaaa... :shock: Férjed mekkora fazon!!! :D Gratula neki!!! És neked is, hogy kipecáztad magadnak! :wink: Annyira szépek vagytok együtt a fotókon, Lilike is nagyon gyönyörű!!! :)

Lukácsné:
Hanna jó fej lehet, ahogy álldigál. :) Én most készülök anyagot venni az erkélyre, hogy árnyékolót varrjak belőle, mert itt is döglesztő meleg van, főleg reggel.

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu:
Mennyiííííííííííííííí? A végén még elfogysz, mint a házisüti pünkösdkor. :D Máá hova dicsérjelek, te szuperanyuci?! :)
Idióta tv-t tess kikapcsolni, holnapra drukkhegyek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Most értem haza Sztől felszívodott a hematóma :D :D :D :D :D

Esztereknek Boldogságos névnapot!

Andikám!
alakul az alagút végén a fény.... :D :D :D

Csucsukám!
Jobbulást!
vikus82

Vikus: de klassz,nagyon örülök!! :)
Vendég

vikus: Örülök, hogy eltűnt a hematóma, most már problémamentes terhességet kívánok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus:
Szupiííí!
Mész még Sz-hez?

Csucsu:
Gyógyulj meg hamar! Sajnálom, hogy abba kellet hagyni a stimut, de legalább nem ment el rá sok gyogyó...

Pá Drágáim!
sajt@

Breki,
dúlás felkészítő 5ezer pénz/pár. A honlapon van e-mail cím és telefonszám is, azon kell előre jelentkezni, mert a hely állítólag elég kicsi, így fontos a pontos létszám előre!!!

Csucsu,
hát ezek nem a legjobb hírek :? Jobbulást!!!

Vikus,
neked viszont nagyon örülök, klassz hogy ilyen hamar túl vagy rajta!!!

Kubu,
holnapra drukk :arrow: :arrow: :arrow: Utána viszont szigorúan dokker!

Beni,
látom most meg már az eü útvesztőiben bolyongsz :roll:
Remélem azért sikerül mindent viszonylag óccsóból kihozni!

Ann,
mi újság veletek? Régen jártál erre!

Sajtim,
köszönjük a képeslapot, nagyon édi, Eszteremnek is teccett :D

Kép
judit0713

Carla,
milyen helyes a pocid :D
Furi lehet mikor ketten dolgoznak benne, egy is tud rumlit csinálni 8)

Kép
judit0713

Csucsu jobbulást!!

Carla de szép poci 2 kis legény hadd aktivoskodjon!

Vikus de klassz további esemény mentes terhességet!
evolet
Szolnok

Köszi Csajok!
ma is már Sz amgánrendelésén voltam Őt választottam! :oops: :D :D :D
vikus82

Klárikám: Hú mekkora pocak!! Jó kis fészket csináltatok a két kiskarpeknak!!! :wink:
Csucsu még mindig küzd a derekával?? :shock: :shock: Azt hittem már rendbejött Neki.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Csucsu: ha olvasod, jobbulást kívánok!!!! :wink: :wink:

Vikus: Remek!! Akkor minden rendben? Mit mondott Zoli mekkora a bébi? Mikor mész legközelebb? Ne harapófogóval kelljen ám kihúzni Belőled mindent... :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Sajti: hát reméljük.... bár most időnként azt érzem örökké itt marad Velem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku: amúgy a védőnős sztorihoz csak egy kérdés merült fel bennem.... nem értem a párod miért kellett.... nekünk elég volt hogy csak én találkoztam vele.... R-t megkímélte hála ég... :shock:

andrea-1

Andi: fogalmam sincs... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Igazi zugolvasó vagyok, így a háttérből szorítok mindenkinek, most a legjobban neked Andi, majd két héttel jársz előttem.
Lányos leendő, illetve már gyakorlott anyukákhoz lenne egy kérdésem. Mi is lánykát várunk, és szeretnék véleményt kérni tőletek újszülött babák füllyukasztásával kapcsolatosan. Mi már meg vettük a fülbevalót, és még mielőtt hazahozom gondoltam megcsináltatni a füllyukasztást, de hallottam pro és kontra véleményeket erről egyaránt. Tudna valaki infóval szolgálni?

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Jaj, Csucsu, ezek nem a legjobb hírek...
Fel a fejjel!

Vikus szuper hírek!

Csajok, egy kis kedvcsináló, remélem a másik anyuka nem sértődik meg, de nem mertem olyat felrakni, ahol ő is nagyon rajta van, a beleegyezése nélkül :)

Tehát íme a Törpi és az ÓÓÓriás. Avagy mit tesz 3 hónap...

Kép

Kép

Kép
mieza

Mieza,
de komoly :-))))))))))))))))))))

Timso,
gratula a babához, kitartás még :-)
nekünk nincs fülbevaló nem is tervezem, majd ha Liza úgy szeretné akkor elgondolkozunk rajta :-)
...
mondjuk félnék attól hogy belekap a nagy hadonászás közepette....

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?