Manós!
Én is alig győzöm olvasni, de legalább nem pangunk.
Ildi!
Én pont ma láttam a teszkóban azt az együttes, amir írtál, nagyon édes, 1 ki is volt bontva példának, szerintem puhának tűntek, de marha picik. Lehet, h alapból már nem is lesz jó a babára. A body még oké, de a felsőbb rétegekbe még bele kéne számolni,h mi kerül alá.. mindenesetre érdemes ellátogatni, és ha még nincs elég cuccod, ennyi pénzt szerintem megér.
Hogy merre van közeli Cora? Nekünk Tbálinton, de hogy te hol laksz..???
Juji!
A sztimrében 1 évnél nem régebbi kell (ház.anyak.kiv.), ha nincs, még most szerezzétek be, de van H, ahol 1 hónapos kell, hát ahhoz képest ez még leányálom... tiszta hülyeség, nem? Miért, ha 2 éve vagy házas, már logikusabb, h félreléptél, és nem ő az apa??? Nem értem, de biztos van benne logika...
Fibi!
IGEN-IGEN-IGEN!!!! Mindenképp menj el és vond le a következtetéseket és KÉRDEZZ, más is fog!!! Nagyon hasznos, szerintem ez volt a legjobb előadás!!!
Votiv!
Elvileg én is szülhetnék holnapután, telihold lesz, nem győzöm hangsúlyozni..
Ha találkoznánk, tőlem válassz te színt, de a sziniminizt már kiettem a H-i cuccos táskából, bocsi...
A többiekre reagálok új levélben, ez már így is hosszú, és az előző lapon vagytok, ennyire szapora volt a mai nap.
neet