Új privát üzeneted érkezett!

Eszter, Kisbeeka!
Nagyon Sok Boldog Névnapt kívánunk :)

Evolet!
Gyógyhullámok mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andi!
Remélem rendszeresek lettek a fájások és már a kezedben tartod Izát. Jajj, már úgy várom ezt a csajszit! :lol: :wink: :lol: :wink:

Kubu!
Gratulálok a csupa 5-höz./+/-/

Csajok!
Engem tegnap úgy megrikatott az Uram, hogy csak na. Fantasztikus videót kaptam tőle. Ha gondoljátok és szeretnétek megnézni szóljatok és felrakom, de nem akarok senkit zavarni vele.

Puszi

gyoreneildi

A laptatőm Andiéké, de bátran csippentsen mindenki.

gyoreneildi

Jóreggelt.... :lol: :lol: :lol:

Nem is nagyon mondok semmit, csak azt hogy + 3 :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kis Primadonnánk köszöni szépen jól érzi magát - odabent - és továbbra is flancoskodik és kéreti Magát... :lol: :lol:
Minimális barna cucc jön, de tényleg kevés....aztán ennyi.

Eszterkém, Békum és Juditkám-Esztere:
Névnapotok alkalmából a legjobbakat kívánom Nektek!!!! :lol: :lol: :lol:
Mondanám, hogy estére egy nyervogó kis csomag képe is lehetne akár az ojjjjjáááááándééééék .....de maradjunk annyiban, hogy lehetne akár...... :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

ÁÁÁÁ!!!!Andi!Még mindig egyben????!!!!! :shock: :shock: :shock: Esküszöm már Miattad nem tudtam aludni sem!!!4-kor már fent kukorékoltam!...b@aszta már az agyamat,hogy mi lehet,de nem mertem ágyba venni a gépet,nehogy felébresszem apát!
Kész vagyok már minden miatt!Mondtam apának,hogy a cigá..ok nagyobb tisztaságban és rendben élnek mint mi!!!Ez a káosz ami itt van!...de persze tudom én is,hogy ez csak átmeneti! :roll:
De van jó is ám: :lol: :lol: :lol: Egyszerre 3 pasi dolgozik éppen Dorka szobáján!Csütörtökre kész is lesz(száradás matt 3 nap,amúgy pikk-pakk meglenne)..és talán pénteken meg is vesszük a hiányzó bútorokat! :P

Kép
Kép
missancsi

...jajj és milyen tuskó vagyok,hogy nem ezzel kezdtem!
Boldog névnapot a névnaposoknak!!!

Kép
Kép
missancsi

ildikó részemről jöhet a vidi érdekel-ne
A jobbulás rám fér tele a nozim!!!

Juditom bocsi a te Eszterednek is boldog névnapot!!
evolet
Szolnok

jaj amiért meg jöttem elfelejtettem!Kuppon mániától kaptam érdekel valaki?? Bövebben a bmc linkeknél.

Ajurvédikus babamasszázs 50% kedvezménnyel!

Készségfejlesztő ördöglakat: szórakozás és tanulás egyben!

ZINGÓ A BINGÓ társasjáték féláron!

Képességfejlesztés a Nefelejcs Tanodában!
evolet
Szolnok

Ancsi képeket kérünk majd!
evolet
Szolnok

Hát Ildikém nem csodállom!!! Én is.... :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

Ez hallod gyönyörű ajándék!!!!!!!! :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Köszi lányok!! :D :D

Nemsoká megyek a védőnőhöz... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eszterkém,nagyon sok boldog névnapot!!! :)

Judit: Eszter lányodnak is hasonlóakat! ;)

(Védőnőm lánya is Eszter :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Ildi!Nagyon megható a video!...utólag is: Boldog szülinapot!!!

Kép
Kép
missancsi

Ildikém,
hát én is végigbőgtem :oops: :oops: :oops: Ilyen szép ajándékot kitalálni! Nagyon szeret téged a párod!!!

Eszterkém, Brekim,
boldogságos névnapot Nektek mára!

Majd gondolok rátok amikor Eszterem kedvenc gyümölcsös joghurttortáját készítem, küldök telepatikus úton pár szeletet :wink:

Andikám,
lassan de biztosan (nagggyon lassan, de annál biztosabban :lol: ) meneteltek a cél felé!
Tudod, olyan még nem volt hogy bentmaradjon, tehát Izának is ki kell bújnia egyszer, bármennyire is tetszik neki az all inclusive!

Mindenkinek köszönjük a névnapi jókívánságokat!
Kicsilányom éppen suliban, mire hazaér itt várja kedvenc ebédje és sütije :D

Kép
judit0713

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hol vagy Iza?
Gyere már ki anyu pocijából!!!!
Béku!
Eszter! Boldog névnapot kívánok!
Ildi !
jó a videó,utólag én is boldogságosat kívánok neked!
ritabmc

Ildikém,nagyon megható a videó,nekem is csorognak a könnyeim,még jó,hogy apa már elment dolgozóba! ;) :D :D :D :D :D

Csak kinevet,hogy mindenen sírok :D

Pláne meghat,nekem majdnem Lilid szülinapjakor lesz a 30.... (júl.4.)

Remélni sem merem,hogy a családom ráér,nemhogy készülnének is valamivel... :roll:

Báááááár,tegnap este kaptam nővéremtől egy kis meglepit... ;)
részleteket,ha hazajöttem :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen Mindenkinek :D Nagyon aranyosak vagytok! :)

Andikám!
Továbbra is Ti vagytok az első gondolataim minden alkalommal mikor sms jön, vagy ébreszt reggel a telefonom :lol: :lol: :lol: úgy szoktam kiesni az ágyból :D hátha Te hívsz éppen, hogy beindult Iza...vagyis kiindult :D A szülinapomat úgysem várhatja meg :D
Az a barnás izé az már tök jó :D hajrá ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Béku!
Boldog névnapot Neked is :D
csak óvatosan a védőnőnél!!! Aztán gyere majd a meglepis részletekkel, mert fúrja az oldalamat a kíváncsiság! :D

Judit!
Nálatok is boldog névnapot Eszternek!
Remélem, már teljesen elmúlt nála a monomnucl. :)

Ildi!
Gyönyörű ajándékot kaptál :)
Én is jót pityeregtem rajta :)
Valami csoda édes Lili a képeken...és milyen kis parányi volt az első napokban :)

Ancsi!
Hamar készen lesz Dorka birodalma :)
Fotókat mindenképpen kérünk majd!!! :D

eszter82
Budapest

eszterek
boldog névnapot kívánok nektek

iza baba neked meg mai napra szeretném üzenni hogy tegnap volt tömeg a szülészeten mára várnak már téged is :)

Ildi
mindig is tudtam hogy nagyon rendes párod van, de most csak még jobban megerősítette ezt a tényt bennem.
legyetek nagyon boldogok életetek végéig, és aranyozza be az életeteket Lili minden nap:)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

No,megjöttem :D :D :D

Picit még benéztem páromhoz,azért csak most.
Odafelé jól bírtam az utat,20 percen belül ott voltam,így még korábban is értem oda,de sajnos a védőnő megváratott rendesen.

Visszafelé páromtól jöttem el,akkor egy ponton előjött rajtam ez a szédüléses állapot,de most először hogy vittem is magammal a kempingszéket,jól is jött!!

Kinyitottam,leültem rá,és máris éreztem a testem megkönnyebbülését,a pulzusom azonnal lelassult egy varázsütésre.

Sajnos a szédülés-része nem múlik el ilyen könnyen,de legalább ez a fáradtságos,feszülős állapot igen.

Ültem egy percig,aztán indultam tovább haza,utána volt még egy mélypont,de gyorsan hazakapaszkodtam már :D

Eszter: köszi! :D

A meglepim,hogy kapok egy új frizurát (rámfér,mert párom csak lenyisszantotta a 40-50 cm-es hajamat,azóta se voltam fodrásznál)!!!! :D :D :D

Nővérem befizetett egy belvárosi fodrászatba,már csak időpontot kell kérnem,és eldönteni,mit csináljanak a hajammal :D
Vendég

:D

Akkor már gondolkodhatsz is az anyuka style-on :D
Tök jól fog jönni egy kis kényeztetés :)

A rosszullét nem jó hír, de legalább jó hogy ott volt a kisszék:)
Ha a védőnő ilyen időbeosztós lélek, akkor odafigyelhetne ő is, hogy kinek milyen időpontot adott!!! :twisted:
pihizz!!!! :)

eszter82
Budapest

A védőnő azzal kezdte,hogy kinevetett a szék miatt.... :evil: :evil: :evil:

Pedig komolyan hálát adok érte,hogy volt nálam,és jól jött visszafelé.... Aztán Maja persze megint menekült előle,mármint a hülye szívhanghallgatós vizsgálata elől,nem szereti Ő sem!!

Bezzeg a dokinak engedte múltkor,olyan szépen zakatolt neki!

Védőnő meg is jegyezte,hogy mozgékony tényleg a baba (csak mert azonnal kibújt a vizsgáló alól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Megmérte a vérnyomásomat,most is 100/60,ami nem vészes,erre közli,hogy akkor most megméri a sajátját... :shock: :shock: ????!
Vendég

Ja,meg azon is kiakadt,hogy a piss-tesztből kijött,hogy ma még (reggel 9 órakor) nem ettem C-vitaminos kaját... :shock:

Mire mondtam neki,hogy még reggelizni se volt időm...
Erre elkezdett kioktatni,hogy ébredés után egyek egy almát pl...

Na attól aztán szét is menne a gyomrom... :?
Vendég

Nekem hála Istennek sosem volt ilyen szívhang hallgatós védőnős találkám, de ahogy itt a csajok írják, egyik baba sem lelkesedik érte különösképpen! :evil:

A 100/60 az egészen jó, nem? Nekem is ilyesmik voltak...jó, volt 104/70 is, de 70/50 is... :roll: :roll: :roll:
De hogy minek kell megmérnie a saját vérnyomását a tieden felbuzdulva?????? :lol: :twisted: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ez egy kicsit illúzióromboló, nem? vagy csak én érzem amatőr megoldásnak? :roll: :roll: :roll:

Na, a reggeli almától én is kiakadnék... :D
Ne foglalkozz vele! egyél ami jól esik! Annál itt minden kismami, leendő kismami sokkal figyelmesebb, mint hogy ne tartaná elsődleges szempontnak a baba érdekeit :)
Úgyis odafigyelsz rá, hogy mindent megkapjon Maja már a pocakban :)

eszter82
Budapest

Andikám,ma a CTG a soros?
várom a fejleményeket! ;) :D
Vendég

A 100/60 teljesen jó,bár csak harmadjára sikerült megmérnie, első kettőt még azzal az ősrégi vacak hallgatóssal próbálta,de azt mondta, még csak nem is hallja... :shock:

Aztán harmadjára már elővette a szekrényből az önfelfújós digitális csodát,azzal már sikerült.

Szóval ha kellőképpen felhúz,akkor akár 100 is lehet a vérnyomásom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem is volt 84/54,de ettől már megijedt a háziorvos,mondta hogy 80 alá ne engedjem menni,kólázzak,kávézzak! :)

No a súlymérés is vicces,az a tolósúlyos vacak van,azt meg úgy csinálja,hogy megnézi a legutóbbi eredményt (azt 1 hete mérték a terhesgondozáson),és mindig ahhoz ad hozzá fél kg-ot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még meg se mért,már mondta,hogy mennyi,ez volt gyanús,meg hogy minek nézi meg mindig előtte :D

Amúgy nem érdekel a véleménye,meg a tanácsai sem nagyon, inkább a józan paraszti eszemre hallgatok,gyümölcsöt meg eszem eleget (szinte csak zöldség-gyümölcsöt eszem),a minap rengeteg nektarint és sárgabarackot faltam be :D :D :D
Vendég

Béku!
Szerintem Andi éppen mostanság ér oda CTG-re :) asszem 10:30-ra ment...ez dereng tegnapról :)

eszter82
Budapest

A Mici-békut köszi még egyszer!!! :D
Azóta klasszul alszom,hogy oda került a párnám mellé :D :D :D

cicám újabb betolakodóként éli meg,de legalább ezért elkerüli :D :D :D
Vendég

űűűűűűűű, nektarin :D azt nagyon szeretem :)
az őszit is, csak ahhoz kell Anyu vagy Lac is...ráz a hideg attól, hogy szőrös... (hú, míg írom is végigszaladt rajtam :lol: :lol: :lol: :lol: )
Szóval az nálunk családi program. Ők mossák, pucolják, én meg megeszem :)

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: örülök, ha legalább egy álommanó veszett el benne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Én is imádom a nektarint,de évek óta nem ettem finomat.
Mikor szombaton anyummal piacoltunk,ott találtunk elég jó áron,én meg is lepődtem,mert nekem váratlanul jött a nyár,és furi,hogy már ilyen gyümölcsöket is lehet kapni :D

Jujj,dugig szedtem a zacskót nektarinnal,és az ásványvizemmel gyorsan meg is mostunk párat,és nekiestünk ott helyben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az őszi nekem is pucolós téma,de szerencsére annyira nem taszít :D

sőt,már sárgadinnyét is kaptam... :roll: azt előtte levő héten párom hozta nekem a piacról,azzal lepett meg :D

Tudja,hogy a nyár a mindenem,és be akarta nekem csempészni hamarabb az életembe :D :D :D
Vendég

Eszterek, Nagyon Boldog Névnapot!

Ildi, ez a klip nagyon szép. Annyira szépek vagytok és Lili milyen kis pinduri volt. :lol:

Ancsi, Dorka szobára már nagyon kíváncsi vagyok. Várom majd a képeket!

Kubu, Gratula ismét az ötöshöz és a fogyáshoz is!
Remélem, azért a doki majd mindent rendben talál nálad.

Andi, szerintem 2 nap és Iza baba is megérkezik közénk. :wink:

Béku, ez a védőnő elég bunkó. :?
Nagyon nem örülök a rosszul létnek... És sajnos ez a meleg sem kedvez neked. És még hol van a nyár... Pihi-pihi-pihi!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

A vaterával viszont most folyamatosan szívok....

Lecsaptam egy 3 db-os lepedő szettre,ami a mi kiságyunkhoz jó,mert sajnos nem a szokásos méret,ezért nem igen kapni.

Erre ír nekem a csaj,hogy sajnálja,de véletlenül többször hirdette meg,és már eladta...

Aztán 2 db kórházilag sterilizált cumisüvegre csaptam le,mert bár van olyanunk,amit szeretnék majd Majánál használni (dr. Brown's),de a melegítőkbe keskenyebb kell,ezért volt rá szükség.

Párom elbumlizott hozzájuk este,és akkor találja ki a csaj,hogy úgy elrakta,hogy nem találja az egyiket.... :evil:

No nindegy,egyelőre nem kapott pénzt,majd ha a másik is meglesz ;)
Vendég

Breki,
tényleg nem koplett a védőnőd :lol: :lol: :lol:
Mit méregeti a saját vérnyomását??? Meg hogy kiröhög a kisszékért :evil: :evil: :evil: Ez a súlymérés is...nnna, mondjuk nálunk is ilyen tologatós csoda van, meg pumpás vérnyomásmérő, de legalább szívhanghallgató az nincs!
Tanácsok is csak hellyel-közzel, de annyi elég is...és eddig megelégedett vele ha 4-6 hetente mentem. Most szólt, hogy a 36. héttől már hetente szeretne látni, de azt a kb. 4 alkalmat már kibírom!

Eszter,
barackevéseden jót vihogtam :lol: :lol: :lol: édes lehet ahogy a család eteti Eszti-babát!

Kép
judit0713

Woody: teljesen eltunyulok,ha még többet pihenek :( :?

hogy leszek erős,mikor a szülésre kerül a sor?
sajnos jól írod,most a meleg (főleg a tűző nap) nagyon nem segít ebben a dologban....

vasárnap épp csak kilógattam először ebben az évben a lábamat a nadrágból,és szénné égett!!! :shock:

egyre jobban viszketett,mire hazaértem már szép pirosra sült... :?
Vendég

Breki,
vaterát ne is emlegesd!!! 10 napja várok egy légzésfigyelőre, amit állítólag postázott a csaj...8500 Ft meg ott csücsül az ő számláján :evil:
Eddig még sose történt velem ilyen, erre pont ezzel!!!
Persze már megrendeltem, kifizettem mikor jöttek anyósék, hogy mi kellene még a babának? Ha tudtam volna, akkor vetetek velük egy újat, ami kombinált a bébiőrrel :?
Mindegy, így pelenkázótáskát kap tőlük Móci, mert azon nyűglődtem még!

Kép
judit0713

Figyeld meg olyan erős leszel majd akkor, mint még soha!
Én már csak tudom. :lol: :wink:

Tehát pihi, és lenge ruha (ahol nem égsz le)!

Én imádom a napot, de tavaly nem tudtam elviselni annyira zavart.
Ja és a végén (júliusban a meleg is rossz volt már) minden bajom volt, akkor kezdett el dagadni a lábam a melegtől, volt olyan cipő amit nem is tudtam felvenni. (aztán maradtak a papucsok).
Neked is augusztusi Maja, így sajnos még lesz ennél rosszabb is.... (meleg szempontjából)

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Judit: hát ez nagyon kellemetlen...!!
gondolom ajánlva adta fel,akkor nála van a feladó szelvény vagy mi,és az alapján utána lehet nézetni a postán... :?

nekem eddig a feladásoktól számítva 4-5 napon belül minden megérkezett!

nálunk már nagyjából megvan minden,még a babamérlegen vacilálok,hogy kell-e,vagy nem...
elvileg a védőnő fogja méregetni Maját,nem?
ez van még hátra nagyobb tétel,a többi apróság (nekem eldobható bugyi a kórházba,stb...).
Vendég

Woody: igen,ezt még emésztenem kell,hogy most a nyár az ellenség,pedig én is júliusi vagyok,imádom a meleget,de most kiakaszt szó szerint... :shock:

akkor megnyugodtam,hogy összeszedem magam addigra :D
csak mert többen nyaggatnak folyamatosan,hogy erőltessem a mászkálást,mert eltunyulok...

Judit: mit kell tudni erről a szülésfelkészítőről,amire megyünk?
pl. ára,ill. kell-e jelentkezni rá... :)
Apával megyünk mindenképp,érdekel nagyon!!
Vendég

na, látom ezzel az őszibarack szőr dologgal sokaknak szereztem jó pillanatokat! :lol: :lol: :lol: priviben is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az a durva, hogy ha csak rá gondolok, tényleg kiakadok :D
Lac vett egy nektarin fát 3 éve, mikor kertes házba költöztünk, aminek nagyon örültem, de az első termésnél kiderült, hogy sárgabarack :? azt úgy szüreteljük már 3. éve, hogy a kemény 7 db sárgabarackot leszedi róla, szétnyitja és én kirágcsálom a belsejét, hogy a szőrökhöz hozzá se érjek :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

A kivi evésemet is tudni akarjátok??? :lol: :lol: :lol: :lol: annak már volt, hogy nekiestem kesztyűben borotvával....de akkor sem sikerült egyedül megbirkózni vele :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Az őszibarack vásárlás az pl úgy néz ki, hogy akivel vagyok, annak mutogatom, hogy melyiket vegye le a rekeszről :roll: :roll: :roll:
A kivit szintén Anyu és Lac pucolja és az csak karikázva jöhet a tányéromra :lol: :lol: :lol:

Béku!
Én is nagy gyümölcs és NYÁR fun vagyok :D
Az elmúlt hetekben napi 30-50 dkg epret ettem :D
Azt meguntam múlt hét végére, azóta napi 1 sárgadinnye a 10óraim és az uzsim :D
Már nagyon várom a görögdinnye és a cseresznye-meggy időszakot! :D
na meg a málnááááááááát :D

eszter82
Budapest

csajok,

help pls.

április 3-19 illetve május 10- van/volt mensim, ez már kóros ? hívjam a dokimat ? de ugye várjam meg míg elmúlik hogy akkor vizsgáljon meg ? mi lehet ez ? :-(

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Eszter: dettó!! :D
múltkori piacolásunk úgy nézett ki,hogy vettünk 3X0,5 kg epret, egy anyumnak,egy nekem,egy pedig helyben fogyasztva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

van egy csap a piacon,megmostuk a zacskó tartalmát,és leültünk egy rekeszre,és addig ettük,amíg volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most nézegettem a kertekben a cseresznye és meggyfákat,nálunk később érik,ha egyáltalán jó állapotú lesz...

örökre le tudnék mondani bármilyen édességről,nasiról a gyümölcsök kedvéért!! :D
terhességem eleje óta a görögdinnyét kívánom!!!! :D
most meg még a meggyet,de csakis friss formában! :)

a balkonládás eprecskéim is érnek már,de még nem pirosak sajna,várnom kell picit :D

a füge is növöget,de az még soká lesz jó :)
Vendég

Kubu: húúú,ezzel nem szabad várni!!

Nekem egyszer volt 21 napig,és utólag mondtam a nőgyogyónak,aki lecseszett,hogy már késő,nem tudja megmondani,hogy akkor az mi volt,mindenképp közben kell elmenni mihamarabb!!!!!!!
Vendég

Béku,
hát jó, deeee nem merem felhívni a dokimat, nehogy behívjon és csináljanak egy eü kaparást, ami okés, csak éppen "nem érek rá". :-(
tanulok mint atom a holnap reggeli vizsgámra ....

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu!
Egy kérdést megér a dolog Molnár felé!!!!!!! :)
Megirigyelted a dokis köröket??? kezded nagyon halmozni az "élvezeteket" :?

Béku!
Én is a görögdinnyére voltam rákattanva végig...de nagyon.... :D
És mikor Londonban voltunk 10-11 hetesen, akkor ott adtam is a vágyaknak :) Ott ugyanolyan mézédes dinnyét lehet kapni karácsony és szilveszter között is, mint itthon szezonban a legjobb dinnyék! na, ott minden nap betoltam 2 dobozzal :lol: :lol: :lol:
kész anyagi csőd volt.
Lac tegnap mondta, hogy a Tescoban látott görögdinnyét, 119.- ért kilóját...mondtam, hogy akkor ne kerülje ki hazafelé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Kubu: hát félő,hogy kaparást fognak javasolni,de szerintem 1-2 nappal az tuti halasztható,műtétet nem csinálnak csak úgy hipp-hopp,de a diagnózis miatt lenne nagyon SÜRGŐS!!!!!

Ezzel tényleg nem szabad játszani!

Nekem a petefészek ciszta-endó műtétemet tolták egy hónappal, mert nem fértem bele a naptárba,addig durván bedrogoztam magam minden nap,hogy kibírjam a műtét napjáig a fájdalmaimat,és bejárjak dolgozni......
Vendég

Eszter: óóóóó,hát Tesco errefelé is van ám!!!! ;) :D :D :D

annyiért már elfalatoznék belőle :D
párom olyan édes,mindent elém hord,amit csak megkívánok,nagyon örül,hogy akad olyan :D

így elég csak célozni rá (néha még az se kell),és már jön is a meglepijeivel :D
Vendég

Köszönöm csajok mégegyszer a köszöntést és a dicséretett.

Judit!
Boldog Névnapot Eszterednek is :lol: :lol: :lol:

Béku!
Nagyon gáz ez a védőnő!
Huhh, dinnye- most Én is nagyon megkívántam.

Eszter!
Már alug várom, hogy az írjad: hogy szolgálati közlemény: Andi szülőszobán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jót mosolyogtam a barackos-kivis történeteden!

Kubu!
Hívd fel a dokit! Most!!!!!! Egy telefont megér!!!

Ancsi!
Tök jó, hogy már nemsokára kész a bababirodalamtok. Képet kérünk :)

gyoreneildi

kubu: Legutóbb nekem is ilyen sokáig volt meg a vérzésem, mert össze-vissza kavartam a hormonjaimat a fogi gátlóval. Én is megkaptam a beutalómat kaparásra, de a végén nem mentem el. A dokim beszedette velem a maradék norculutot és utána attól elmúlt és mióta megint rendesen szedem a gyógyszert, azóta nincs gondom. Hívd fel a dokidat és mond el, hogy mi újság és hogy mist vizsgaidőszak van. Hátha felajánlja neked is a gyógyszert.

woody: Akkor délután fél 4-kor találkozunk. Mi fél

Barbusnak is ízlett a sárga dinnye, vettünk gyümölcs salátát és abban volt. A kocsiért nem mentem ki tegnap, mert nem lett kész. Majd holnap délelőtt és még pénteken el kell vinnem a polírozásra.
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám? :shock: :D :D :D
Vendég

Szembeszomszédban olyan hangosan kopácsolnak,hogy az agyam széjjel megy...

Olyan hangja van,mintha egy lefelé fordított vödörrel és lapáttal dobolna valaki... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nem tudom,mivel ügyködnek,de mikor indultam reggel (9h),már akkor is itt voltak,és kopácsoltak...
nem sok hiányzik,hogy átmenjek,és valamelyiknek a fején szétverjek egy téglát... :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsó
Látom Balázska nem bírta kivárni az idejét. De szerencsére minden rendben van veletek.
Nagyon nagyok sok boldogságot kívánok Nektek.

Ritáknak Eszterknek
Nagyon, nagyon boldog névnapot.

Ildi
Boldog szülinapot.

Béku
Nagyon vigyázz a szédüléssel.

Andi
Te még mindig egyben? Izácska nagyon szereti a kényelmet.

Kubu
Végre mész orvoshoz. De tudod hogy a beutaló még nem elég, el is kell menni.

Kép
vnbeni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?