Sziasztok.
Olyan jó hogy ilyen sokan írtok.
Cirmike.
Nálam ugyanez a helyzet. Májusban lejár a gyes, de közben elvileg nagyban államvizsgáznom kell majd, tehát nem érdemes munkát keresnem. Közben meg ugye babát szeretnék, akkor így hogyan menjek el bárhova is dolgozni? ha megmondom mik a terveim, fel se vesznek, ha nem akkor én érzem pocsékul magam hogy átvertem őket. Szóval, ha rajtam múlt volna már réég növeszteném a pocakom. De egyelőre nem megy,
Na itt most kitöröltem egy hosszú nyavalygást mert nem akarok itt siránkozni. Szóval legyen igazatok, hogy sikerülni fog, és mindenkinek sikerüljön. Ne legyünk pesszimisták.
Móni!
Köszi, legyen igazad.
Ági.
Sajnálom hogy az a fránya progi nem stimmel. Szerintem a Duphaston, amit most nekem szedni kell szintén ennek a növelésére hivatott. És ezt a 15. naptól kell szedni. Talán neked épp jó lenne. mert ugye egyebekben szuper eredményeid vannak. Annak idején a két lánykámnál egyébként nem kellett szednem proginövelőt.
A nyákot te hogy tudod megfigyelni? Mert ugye éppen a tüszőrepi környékén az ember akciózik hevesen, akkor hogy lehet értelmezni a nyákot? Ezt sose értettem, bocs ha butaságot kérdeztem.
Djázmin!
Üdv itt, az eredményeid nem rosszak, sőt jók. A closty nagy valószínűséggel segíteni fog. Neked is megy a támogató szurkolás!!!
Tina!
Örülök hogy jó neked. Komolyan. Hamarosan kismama könyvet kell csináltatnod.
Én arra büszkébb voltam mint a kitűnő érettségimre.
Várom az emiled.
Belyus!
Hát te sem vagy feldobva nagyon. Mit tanulsz? Szombatonként nekem is a suliban kéne okosodnom, de kihagyom. Autodidakta vagyok
)Csak vizsgázni járok. Jaj, dec. 13-ától kezdődnek.
Nekem ezek a dolgok nem tudják elterelni a figyelmem, nekem semmi se tudja, mindenről a babásodás jut eszembe. Lehet hogy nem vagyok normális...Túlteng bennem az anyai ösztön.
És akkor ott van az a nő, aki a Terry Blacknek adta a fiát. Hetet szült, még nincs harminc éves, hatot más nevel, most a hetediket megtartotta, mert gondolta kipróbálja milyen is egyet felnevelni. És én ilyenkor nagyon felháborodom, és most finom voltam. Bocs a hosszú szövegért.
Puszi, és igérem, legközelebb már nagyon pozitív leszek.
Dana