Új privát üzeneted érkezett!

Hát lehet ígyis az lesz.... mondjuk karácsonyig csak kijön... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Na ma a 2..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor szavaljunk:

PATÓ PÁL ÚR

Mint elátkozott királyfi
Túl az Óperencián,
Él magában falujában
Pató Pál úr mogorván.
Be más lenne itt az élet.
Ha egy ifjú feleség...
Közbevágott Pató Pál úr:
"Ej, ráérünk arra még!"

Roskadófélben van a ház,
Hámlik le a vakolat,
S a szél egy darab födéllel
Már tudj' isten hol szalad;
Javítsuk ki, mert maholnap
Pallásról néz be az ég...
Közbevágott Pató Pál úr:
"Ej, ráérünk arra még!"

Puszta a kert, e helyett a
Szántóföld szépen virít,
Termi bőven a pipacsnak
Mindenféle nemeit.
Mit henyél az a sok béres?
Mit henyélnek az ekék?
Közbevágott Pató Pál úr:
"Ej, ráérünk arra még!"

Hát a mente, hát a nadrág,
Úgy megritkult, olyan ó,
Hogy szunyoghálónak is már
Csak szükségből volna jó;
Híni kell csak a szabót, a
Posztó meg van véve rég...
Közbevágott Pató Pál úr:
"Ej, ráérünk arra még!"

Életét így tengi által;
Bár apái nékie
Mindent oly bőven hagyának,
Soha sincsen semmije.
De ez nem az ő hibája;
Ő magyarnak születék,
S hazájában ősi jelszó:
"Ej, ráérünk arra még!"

andrea-1

Andi: légy egy kicsit pozitívabb!! :D :D :D

Zsuzsó se gondolta,hogy tényleg ilyen hamar meglesz Balázska, még vígan elmászkáltunk a Jánoson belül,aztán látod!! ;) :D :D :D

Én már várom,hogy egyszer csak megírod ide,hogy gyorsan készülődnöd kell,mert esemény van!!!!!! :D
Vendég

Nem egészen Béku... Zsuzsó is meg én is úgy saccoltuk már az elejétől, hogy hamarabb jön majd mind a két babó... :shock: Pont beszéltük is szerdán, nem emlékszel????
Csak hát Neki be is jött a megérzés..... nekem viszont nem... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: igen,emlékszem,hogy így éreztétek,de neki sem a megérzés miatt készült el a pakkja olyan hamar,hanem mert Sz ráijesztett a flowmetriával! ;) :D :D :D

Rád is Rád férne egy kis ijesztés,hátha Izabella nekiindulna végre :D :D :D :D :D

Szegény Zsuzsó,míg vártunk a ctg-nél,beszélgettünk,és mondta,hogy mennyire megijedt,hogy máris...
És aztán fellélegzett,hogy még van idő :D

hát nem sok maradt Balázsig :D
Vendég

Tegnap néztünk egy sorozatot (Rejtély).... volt egy jelenet.. jól megijedtem..... de semmi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahhoz képest monjduk hogy Zsuzsinak a ctg és a flow is oké volt azóta, csak az az 1 alkalom volt, hogy nem volt elégedett Zoli, jó hamar pikk-pakk alakultak így, nem??
Mondjuk így még bónuszként elmondhatjuk, hogy legalább vége az inzulinozásának is a mai nappal... :wink: :wink:

andrea-1

Andi!
Zsuzsinak is 2 laptetője volt szülés előtt :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval hajrá!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

gyoreneildi

Igen,én is csodálkoztam,ahogy visszanéztem,hogy tegnap este még írt ide a fórumra,és nem célzott semmire ;)

Bár azt még mindig nem vágom,mikor született meg a kis csöpp,de mivel már de. jött a hír,hát akkor gondolom 12-15 órán belül ahhoz képest.... :shock: :D :D :D

Remélem Nálad is így lesz,olyan gyorsan megy majd minden,hogy még írni se lesz időd!!!

Így talán jobb volt,hogy csak úgy jött a hír Zsuzsó felől,mert ha tudom,hogy vajúdik,lerágtam volna az összes körmömet várakozás közben :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám, Drágám!
Akkor ezt most csak NEKTEK: (mert így dolgozik a paraszt (=azaz én) a munkahelyén :roll: :lol: :lol: :lol: )

PATÓ IZA KISASSZONY

Mint 40 hetes királylány
Túl számos ctg-n,
Éldegél a pocakodban
Pató Iza szűköcskén.
Be más lenne itt az élet.
Ha az éjjel kijönnél...
Közbevágott Pató Iza:
"Ej, ráérünk arra még!"

Roskadófélben van a has,
Repedezik a pocak,
S a nyákdugó a vízzel
Már tudj' isten hol szalad;
Gyere már ki, mert maholnap
Zoli műszakja véget ér…
Közbevágott Pató Iza:
"Ej, ráérünk arra még!"

Puszta a kiságy, e helyett
Andi pocakja szépen virít,
Termi bőven a görcsöknek
Mindenféle nemeit.
Mit henyél az a gyerek?
Nem kéne megszületni rég?
Közbevágott Pató Iza:
"Ej, ráérünk arra még!"

Hát a pocak, hát a lepény,
Úgy kiürült, olyan ó,
Hogy várószobának is már
Csak szükségből volna jó;
Híni kell csak a Zolit, a
Gyerek meg van érve rég...
Közbevágott Pató Iza:
"Ej, ráérünk arra még!"

Életét így tengi által;
40 hete nékie
Mindent oly bőven hagyának,
Mindig megvan mindene.
De ez őt nem zavarja;
Ő Izának születék,
S a pocakban ősi jelszó:
"Ej, ráérünk arra még!"

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszter82 2011.05.20 14:02-kor.

eszter82
Budapest

Eszter: csúcs vagy!!! :D :D :D
klassz lett a versikéd! Abszolút Izás! ;) :D
Vendég

Sokkal jobb volt átkölteni, mint az intézmény akkreditációt csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter!!!!!!!!
Fenomenális vagy!!!!!!!!!! Ez mindenképp bekerül a babanaplójába is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt szakadok a röhögéstől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont készüljetek, mert erre mostmár tutira ki kell jönnie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

A szülinaposoknak utólag is boldog szülinapot kívánok!!!

Andi:
Most látom ahogy vissza olvastam,hogy Zsuzsónak is egymás után két laptetőt sikerült begyűjtenie,úgy,hogy azt hiszem,hogy lassan Te is készülhetsz!!!!! :lol: :lol: :lol:

Evolet:
Sajnálom a rossz híreket,de szerintem még ne adjátok fel,drukkolok a spontán babához!!!!

Judit:
Örülök,hogy Esztered már jobban van,drukk,hogy a vv.-en minden rendben legyen!!!

Vicky:
Gratula az autóhoz,pöpec kis járgány!!!! :D

Vikus:
Csak óvatosan a melóval!!! Pihizz sokat!!!

Oroszlán:
Nórika egy tünemény!!! Nagyon helyes pofija van!!!!

Breki:
Neked még nem is szabad a szülésre gondolni!!! Úgy-úgy csak várd ki a sorodat!!!!! :D :D :D

Estrella:
Továbbra is mennek drukkjaim!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu:
Gratula az 5-hez meg persze a -4-hez is!!! Nagyon ügyi vagy!!! Liza kép szuper!!! Valami informatikusnak készül a kiscsaj?????
:lol: :lol: :lol:

Vnbeni:
Örülök,hogy jól haladsz a cél felé!!! Hajrá lombik!!!!
Úgy néz ki,hogy a dokit Én fogom meglátogatni a barátnőm helyett,ugyanis nem valami fényes az IR-em sem!!! :twisted:

Lukácsné:
Te aztán nem unatkozol!!! Alig,hogy megérkeztetek máris utaztok????? Ti aztán élni tudtok!!!

Ann:
Elképzeltem a szitut a leleteiddel,hát nem semmi alakítás!!!! Legalább a pasi megismerkedett a mell rejtelmeivel is!!!! :lol: :lol: :lol:

Sajti:
De jó látni Téged is itt!!! Öröklési mizériát sajnálom!!! Drukk,hogy hamar megoldódjon a próbléma!!!!

Eszter:
Fogaddal vagyis a helyével mi újság???? Jó bulizást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Én is röhögtem míg írtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És az járt a fejemben, hogy ha elkezdesz rajta röhögni, akkor talán Izát is kirázod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vedd tudomásul, hogy Téged is meg szeretnélek látogatni vasárnap reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

eszter82
Budapest

Zsuzska, milyen lett az az IR??? :shock: :shock: :shock: A decemberi még jó volt, nem??? :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Jajj Lányok!
Mindenki kérdezgeti a fogam helyét mostanság és mindig elfelejtek rá válaszolni :oops: :oops: :oops: :oops:
Köszi, minden ok vele! :D
Tulajdonképpen már alig emlékszem az egészre :D
Lac volt tegnap a fogorvosnál, és mondta neki a doki, hogy mennyire féltem. :roll: :roll: :roll: És Lacnak mondta este otthon, hogy a doki mondta neki, hogy mikor kérdezgettem, hogy miket csinál, akkor nem is mert mindent elmondani, mert nem tudta, hogy ennél jobban is be tud-e paráztatni, így inkább kozmetikázta a dolgot kicsit :lol: :lol: :lol: :lol:
Ebből kiindulva mennyire ülhetett ki az arcomra a halálfélelem??? :roll: :roll: :oops: :oops: :shock: :shock: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Milyen lett az IR-ed, hogy annyira pocséknak tituláltad????

eszter82
Budapest

Eszter:
Csúúúúcs ez a versike!!!! Egy költő veszett el benned!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

hááát költő az biztosan nem veszett el a közelemben, csak kapom otthon az ívet az uramtól, mikor egész nap rímekben cseszeget... :D
Inkább 1-2 gyerkőc vesszen el bennem 9 hónapra, de mostmáraztán hamar!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter Drágám, lehet hogy jobb is, hogy kozmetikázott az a dokker....
De lényeg a lényeg, hogy ha már "alig emlékszel" akkor jó lehet a helyzet... és mostmár tényleg semmi és senki nem állhat a babók útjába!!!!! :wink: :wink: :wink:
Jövő tavasszal pedig a patópálurat-hölgyet Nektek szavaljuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Zsuzska: dehogy is gondolok még a szülésre,csak most voltam szerdán a szülésfelkészítőn,és ott mondták a friss infókat,és bemásoltam,hátha Zsuzsóra is hasonló vonatkozik ;) :D :D :D

július vége előtt eszem ágában nincs szülni!! ;)

2-án (vagy utána levő napokban) megyek a kötelező UH-ra,ott majd megmondják,hogy mikorra várható a kis csajszim.

Ja,és képzeljétek,mint megtudtam szerdán a csajszitól,akivel egy napra vagyunk kiírva,Őt szokta UH-gal nézni a dokink......

Úgy derült ki,hogy mondta,hogy aug. 10-ről előre hozták a dátumát július huszonvalahányra UH alapján.....
Én meg visszakérdeztem,hogy ki UH-ozta,és a közös dokink...

Meséltem neki,hogy engem 9 hetesen látott utoljára,azóta manuális vizsgálat van,és nagyon meg volt lepve :shock:
Vendég

Béku, lehet hülyeséget kérdezek, de nem lehet, hogy annál a lánynál, ill. hát a dokinál - vele kapcsolatban - valamifajta "motiváltság" van a háttérben??? :roll: :roll:

A versről még az jutott eszembe, hogy hihetetlenek vagytok csajok!!! :) Tényleg.... ez a csapat..... :) le vagyok teljesen nyűgözve!!!!! :lol: :lol:

Sajti szokott még így költeni......de hogy honnan jön ez Nektek???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: nem tudom... még 17-18 hetesek voltunk,mikor találkoztam vele először a rendelőben,de nem tűnik olyannak,aki bepróbálkozna egy borítékkal mondjuk....

Mindegy,annyira nem is izgat a dolog,csak nagyon meglepett,hogy közölte velem,hogy már nem vagyunk egy napra kiírva,mert a doki az UH alapján előrébb hozta,és most lesz neki is a kötelező,azon véglegesítik mindkettőnk dátumát,ha minden igaz,már nagyon kíváncsi vagyok :D :D :D
Vendég

Decemberi eredmény:

Cukor 0p 5.3 mmol/L
Cukor 60p 4.5 mmol/L
Cukor 120p 3.5 mmol/L
Inzulin 0 perc 13.68 uU/mL 2.
Inzulin 60 perc 114.80 uU/mL
Inzulin 120 perc 21.83 uU/mL

Mostani eredmény:

Cukor 0 p. 5,1
Cukor 60 p. 4,2
Cukor 120 p. 5,3
Inzulin 0 p. 5,80
Inzulin 120 p. 58,10

Nem vagyok nagy szakértő,de ez első ránézésre is sz@r!!!!
A stimuláció után minden eredményem romlott!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Akkor ha jól értem, nálatok a terhesgondozásért nem is fizettek? (bocs ha nem akarod akkor nem kérdezem.....) :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: nem magánrendelésre járunk,hanem SZTK-ba! ;)
Van UH is,első alkalommal azzal kezdtük,még képet is kaptam.

Nálunk a kötelező UH-okat nem a dokim csinálja,hanem a kórházba kell bemenni,és ott az erre kijelölt dokk,vagy asszisztense (?)...

Írtam a minap,hogy oda járok,ahova Te is mentél a gyógyszertárba! :)

Ez nem fizetős ;)
Vendég

Zsuzska!
Naná, hogy attól romlik!
Nekem csupán a hormon szuriktól alakult ki!
Nagyon jó iramban tudja elcsesszenteni az ember vércukrát, inzulinját ez a lombikos dolog! :roll: :roll: :roll:

Egyébként én sokkal rosszabbra gondoltam ahogy írtad hogy pocsék lett! Az inzulinod tényleg elég gáz, de a cukrod tök jó (szerintem)!!!!

eszter82
Budapest

Zsuzska,
Ez bizony tényleg nem jó.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kísértetiesen hasonlít a dolog ahhoz, hogy Eszternél is a stimuk hatására beszélhetünk IR-ről..... :?: :?: :?: :?: :?:

A fene vigye el!!! Pedig mikor írtad hogy decemberben voltál, én úgy voltam vele, hogy azt gondoltam, hogy tutira nem lehetsz IR gyanús pár hó alatt....
De akkor a dr-nő is lehet sejthetett valamit, ha elküldött rá, nem?
Márpedig ez a 10-szeres eredmény sajnos - az alapján, amit én a témában való kiművelésem alatt láttam/megéltem/olvastam - simán lehet annak a hátterében, hogy meg tud tapadni-e a babó, v. nem..... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Lényegében nálunk sima nőgyógyászati rendelés/vizsgálat van,a terhesgondozás részét az asszisztensek végzik,doki csak megnézi a leleteket,meg pecsétel a beutalókra,és folytatja a sima rendelését ;)
Vendég

Andi: küldtem p.ü.-t! ;)
Vendég

Andi,Eszter:
Köszike!!! Sajna ezt én is igy gondoltam!!!
Nesze neked lombik,legalább ennyi eredménye van!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ha mostanig nem volt,most legalább megvettük jó drágán az IR-t!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hát akkor "érthető", hogy egészen másabb a terhesgondozási menet, mint a mi esetünkben.... :shock: :shock: :shock:

Viszont akkor tuti a másik lánynál valami lehet a dologban, lehet adott neki 1 párszor a csaj :roll: :roll: :roll:
Sztk-s dokkerek is köztudott, hogy elvárják a motivációt még ha nincs is fixtarifájuk, mint egy magánban rendelősnek.... :? :? :?

andrea-1

Zsuzska!!!
Kérlek szépen ne törj most le emiatt!!!!!!!!! Visszacsinálni úgysem tudod, de nézz rám.. havi kib...tt 800 ft-ból rendbetett a gyogyó, rendbetett annyira hogy most itt szavalunk Izának!!!

Én pl. már sosem fogom megtudni , hogy nem a kiderülés előtti 3 hó stimuláció hozta-e ki nálam is, vagy már évek óta megvolt-e?

Nem szabad emiatt rossz gondolataidnak lenni, csak előre nézni, hogy ha már ez a szar képbe került Nálad is, akkor mielőbb lenyomni - diéta+mozgás+met kombó - és a következő babók így nagyeséllyel be is fészkelhetik Magukat!!!
Irány egy endokrin doki és csak előre....

És mondhatom még Woody példáját... 6 hét elég volt Nekik Lilihez!!!!!!!

andrea-1

Andi: mivel a dokim nem egy pénz-elfogadós tipus,talán csak bepróbálkozott a lány,és elérte a célját,mert amúgy ez nem jellemző rá....

Mikor ügyeletes,és úgy esnek be hozzá szülni (és nem kapott érte pénzt,ezt megírta a szövegben az anyuka),akkor is ment naponta többször látogatni,és nagyon kedves maradt.

Ahogy Ő mondja: nem lát bele mások pénztárcájába,ezért nem mondana árat szülésre,amennyit adnak,annyi az ára.....

Én ezért gyűjtök rá,mert 4-5 hetente nincs "ára"...
Vendég

Jó oké....csak ugye Mágenheim doktorok ritkák mint a fehérholló v. mégritkábbak ... Végülis mindenki a zsetonból tolja a bulit, azért gondolom, hogy még ha nem is mondják, ellenkezni sem biztos, hogy szokásuk... :wink:

andrea-1

Persze,hát ingyé Ő se vásárolhat a boltban ;)

Lehet,hogy ez az oka csupán... nem baj,1-1,5 hét,és láthatom Majácskát,még ha csak 2 percig is,és nem 4D-n,de legalább mocorog,és megkapom az adatait :D
Vendég

Zsuzska!
Abszolút egyet értek Andival!!!
Nem letörni, kezelni, és majd csak utána visszamenni a kis fagyikért! :D
Tök szuper lesz, ha több hormon sem kell, csak rendbe kaptok mindent, és utána visszateszik a Picúrokat, kapaszkodnak és 9 hónappal később már Te is babázhatsz! :D

Andikám!
Mikor először írtad Békunak a motiváltságot a doki részéről, én nem a pénzre gondoltam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: tudom, az a rossz aki rosszra gondol :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Béku!
A teszt bizniszünket bonyolíthatnánk vasárnap reggel???
Persze csak ha aktuális még a dolog :roll:

eszter82
Budapest

addig meg max. lefoglalunk majd mi.......:))))))))))))))

andrea-1

Béku!
Ti nem mentek 4D-re mostanság??? :D

eszter82
Budapest

Eszter: én is erre gondoltam,de nem csak a teszteket adnám,hanem a nagyobb pakkot is.... :roll: ;)

emiatt még külön is örültem,hogy jössz Te is látogatóba :)
Vendég

Eszterkém, hát mimásban lehetne motivált egy dokker???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska, egyébként még az jutott eszembe, bár ez most lehet kevésbé vigasztal, hogy ha a stimuk hatására kavarodtak meg a dolgok így, hogy ilyen IR eredmény lett, akkor - és remélem nem beszélek hülyeségeket - de hosszútávon lehet ez nem fog Téged "úgy" , olyan szinten érinteni, mint akinél Önmagától, az életmódjától alakult ki sok év alatt, lappangva, sunyin.... hogy az időskori diabétesszel riogassanak majd... állandó odafigyelés, stb..stb... :roll: :roll:

andrea-1

Na, Csajok!

Ez a ma reggeli alkotásom:

Glükóz 3,9 mmol/L
Glükóz terhelés 60' 7,0 mmol/L
Glükóz terhelés 120' 6,3 mmol/L
Inzulin 4,0 mlU/L
Inzulin terhelés 60' 52,0 mlU/L
Inzulin terhelés 120' 39,2 mlU/L

Szerintetek?????
Szarabb lett mint a 2 hónappal ezelőtti....pedig azóta szedem a Merckformint+diéta+mozgás!
Asszem nem úszom meg a másik gyogyót sem...Tűű doki a diplomáját tette erre a romlásra! Hát, egye fene, megtarthatja a papírkáját :?

eszter82
Budapest

Nekem a kardiológusommal annó réges régen sokkal Lac előtt volt közelebbi ismeretségem :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll:

eszter82
Budapest

Béku!
Nagyobb pakk??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: gondol gondol gondol....nem tudom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: sok pénzt vigyek???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Hát ha sokfelé mész aznap vásárolni,akkor hozhatsz sok pénzt,de ne másért ;) :D :D :D

Sőőőt,inkább ne is menj utána közvetlenül másfelé,jobb lesz a pakkot előbb lerakni otthon :roll: :D

Nem kell megijedni,nem annyira nagy pakk,csak nagyobb a tesztnél ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám!, Zsuzska!
Nekem éppen azt mondta Tűű doki, hogy ez a változat sokkal genyóbb, mint akinek sok súlyfelesleggel, régről hozott rossz életmóddal alakult ki! Ezért is kapom majd rá a 2 féle gyogyót :? :? :?

eszter82
Budapest

Eszter, bakker ez tényleg romlott.... :? :? :? :? :? :?
Milyen másik cuccot helyzett még kilátásba Tüű doki???

andrea-1

Sajna Ő a téma GURU-ja, szóval tudta előre akkor....
Bakker, örülhetek hogy én "legalább" a dagadt IR-es kategória vagyok.... :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll:
Bár nálam meg úgy volt, hogy az inzulin az csökkent a cukor viszont szarabb lett 3 hó után.... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Jajj Andikám, Drága!

Már hogy lennél dagadt IR-es!?????? :shock:
Csini kismami vagy és holnaptól csini anyuka kezében Izájával :D

Na, rohanok haza :)

pussz!

eszter82
Budapest

Andi: ne írjál már ilyen hülyeségeket magadról!!!
Inkább pihenj egyet,hogy aztán nekiindulhasson Izabella!!! :D :D :D
Vendég

Na jó gyerekek bakker.... nem 50 kilós vagyok azért az tessék-lássék.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?