Új privát üzeneted érkezett!

Ja, azt ott fosom össze magam majd, hogy Sz. szemüvegére külön ablaktörlőt kelljen felrakni..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom pontosan hánykor lett meg, azt nem írta, hívni meg most nem akarnám, gondolom azért csak kimerült.....de milyen kurvajómá' Neki, hogy túl vannak rajta!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Húha....L aptető... reménykedhetek?? :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: ne a vizsgálat előtt vesd be a ricinust,hanem még otthon! :lol: :lol: :lol:

aztán lesz is rohanás,de gondolom a hatása olyan,mint a szülőszobán a beöntés ;) :D :D :D

Azt hangsúlyozta nekünk a dr.nő,hogy elutasíthatjuk,de naggggggyon jó hatása bír lenni ;) :D
Vendég

Andi: Estrella azt üzeni,hogy legyél TE a bronzérmes dobogós!!! :D

állítólag náluk is front van,dugig a szülőszoba,még ctg-re se jutott el.... :shock: Úgyhogy asszem Andi van esélyed a maira Neked is!! :D
Vendég

Béku: nem nagyon részletezném, de én pont a másik véglet vagyok, mint amire a ricinus van ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Amit ebből a gusztustalan részletezést mellőzve kihoznék, az az, hogy nálam eléggé elnyújtott a hatása mindenféle hajtós szernek... szóval ha tudnám, hogy pikkpakk lenne akkor még be is merném vetni....de x időre előre hogy a csába kalkuláljak így????? :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...... most perpill úgyérzem ezt itt atommal sem lehetne kirobbantani........ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én nem tudom,milyen hatással lenne rám,de én magamnak -sajnos- anélkül is elő tudom idézni... :shock:

Remélem Zsuzsó nem volt nagyon megijedve,mikor beindult a szülés.... annyira mondta,hogy még 1 hetet kér,nincs rá lelkileg felkészülve... :roll: :)

Már biztos nem bánja,ha Balázskára néz.... Jaj még mindig olyan hihetetlen... 2 napja még ott ült mellettem,és azt néztem,milyen pici a pocakja :D :D :D
Vendég

Andi: akkor a másik véglet jön,ami sokaknál beválik: lazítás!!
Azaz egy kellemes fürdő,és a szülésre nem gondolás :D

El se hinnéd,milyen csodákra képes a lazítás ;) :D :D
Itt most nem a stressz-mentességre gondolok,hanem kifejezetten a lazításra!
Vendég

Igen, még mondtad is :)
Mondjuk az tök jó lenne, ha Zoli Zsuzsóval kezdte és velünk fejezné be a műszakját majd... :wink: :wink: :wink: dehát.........

andrea-1

Napok óta lazítok.... :wink: :wink: :wink: kedvenc filmek, jó kaják, kényeztet R. is...... az anyám is... a macskák is... abban nincs hiba.... Illatos fürdő gyertyával... Ma megint tök jól vagyok amúgy.... szóval ezen a részén tényleg nem áll v bukik a dolog....

Inkább az, hogy a kisasszony kb. akkora felhajtást vár el maga körül, mintha Ő lenne kb. a kétmiddelton.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

ZSUZSÓ!!!!! HATALMAS GRATULÁCIÓ A KIS BALÁZSKÁHOZ!!!
Sok-sok tejcit és jó egészséget kívánok!!!

Talán jobb is, h. még nem volt felkészülve, legalább nem izgult, ahogy én sem...

Andi, a kaksin parázol, jól látom?! Én kaptam kúpot, de már nem engedtek ki a klotyóra :oops: :lol: Ott ez lesz a legkisebb gondod, de addódj :wink:

Viki, szlaszám??? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

de aggódj= ne aggódj :lol:

Húzzál le kétvilmost, aztán hátha kibújik a királylány :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na 2 vilmos aztán én meg szép látvány, meg érezvény lennék bepiázva megérkezve, hogy hejde sárgán virágzik a tök... hü jajj.... gyüttem szülni..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Zsuzsó!
Hatalmas gratula nektek Balázshoz!
Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre és rátok és Balázsra és a történésekre...mindenre :D

És Csajok!
ÉN IS SZERETNÉK MENNI LÁTOGATÓBA MÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!! :D

Andikám!
Köszi az infó áradatot :)
Bárcsak Iza is tudná, hogy R-ra kell hasonlítania és pontosan kell érkeznie :D

eszter82
Budapest

Andikám!
2 vilmos után már aztán tuti nem lenne kontroll a szüléskor és röpködne ott minden vidámság a dalolászás kellős közepén :D

eszter82
Budapest

Eszter: ha gondolod,mehetünk együtt is! ;) :D :D :D
én se bírok magammal,csak még kivárok,hogy ne zavarjak... :roll: :D
Vendég

Az bazze.... A végén még zenekart is vinnénk magunkkal, mint a Macskajajjban...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cimbalmost, trombitásokat, hegedűsöket... :lol: :lol: :lol: :lol:
Garantáltan meglenne a holnapi Blikk címlap.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám!
Intézek Neked Fókusz és Aktív riportot is!
Híressé tesszük Zolit :D
A legröhögősebb szülesztése Te leszel :D

Nekem kissé korai a szombat reggel 7:15 :roll: :roll: :roll:
Ma estére közszomszédi bulájt tervezünk, és szerintem nem leszek toppon hajnal 5:30-kor, hogy keljek és induljak a Jancsiba...de ha mennék, csak ráerősítenék a TE tv-s riportjaidra és a Blikk címlapra :D :D :D
De vasárnap szívesen becsámpáznék HOZZÁTOK!!!! Zsuzsót és Téged is meglátogathatnálak!
Andikám!
Ne csináld már ezt, ... Oroszlán is várt hogy szobatársak legyetek...most Zsuzsó is bedobta magát, hogy nehogy azért ne menj szülni, mert Oroszlánékat addigra haza engedik :D
Mostmáraztán tessék elindulni kifelé Izának!
Ha a csajokat kiengedik a babákkal a kórházból, egy darabig vissza kell tartanod Izát, hogy ne kelljen egyedül lenned :D
Vagy éppen arra gyúrsz, hogy szabad legyen a szoba amit kinéztél magatoknak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apropó!
Ha holnapig nem jön ki Iza, akkor vasárnap is kell menned ctg-re??? Mert akkor megyek veletek együtt :D

eszter82
Budapest

Hát a holnap reggel 7:15 nekem is nagyon korán van... akkor max. kelnék,de onnan még vagy másfél óra lenne,hogy befussak... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!
Megalapozhatjuk a vasárnapi csapatot! :D
Valami 8-9 körüli talival! Hmmm?????? :D

eszter82
Budapest

Eszterkém: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, jó lenne ha tényleg a legröhögősebbje lennénk, de attól tartok nem egészen ez várható...... :roll: :roll: :roll: :roll:
A vasárnapot még nem beszéltük meg, szeirntem majd holnap reggel mondja... HA... mondja.... :wink:

andrea-1

A ctg a terhesgondozós részen asszem amúgy csak hétközben van???? Fent meg, ha a szülészetre kell emiatt menni majd, nem ismerem a menetrendet még.... úgyhogy foggalmam nincs hogy tervezzünk.... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Eszter: okés,az tartható! ;) :D :D :D

úúúúgy megnézném már Balázskát!! :D Ja,és én is nagyon kíváncsi vagyok a sztorira :) Remélem vasárnapi látogatásunkkor már Andi babácskáját is szemügyre vehetjük közelebbről (nem a pocakon át!!!! ;) ) :D :D :D
Vendég

Béku!
Juhééééééjjjjjj OK!
pü-ben elküldöm a telószámomat, hogy tudjunk egyeztetni :D
Majd megírod Te is a tiedet???

Andikám!
Ne aggódj!!!!
Emlékezetes leszel Zolinak!!! Erre mérget veszek :D

Kép

eszter82
Budapest

Eszter: persze,elküldöm! :)

Szerintem a vasárnap 9 tökéletes egy Jánosos bejárathoz talán... :roll:
jól van na,lusta vagyok :D :D :D De nagyon várom már!! :D
Addig azon drukkolok,hogy 2 babácskát látogathassunk meg!
Vendég

Béku!
Nekem OK! :D
Esetleg még valaki???? :)
Egyedül jössz??? Vagy hozod az Uradat is? :D

eszter82
Budapest

Ha fel bír kelni 6 napi munka után,akkor elcibálom! :D :D :D
A végéhez közeledve szerintem Ő is szívesen látna 1-2 napos babácskákat,hogy még valóságosabb legyen számára :D

Én tuti megyek vasárnap,de ha pár percig nem tűnök fel,csak figyeld,milyen irányból jön a fújtatás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az elmúlt pár napban jól teljesítettem,de előfordul,hogy útközben elakadok valami padnál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

vasárnap 9 nekem is jóóóóóóóóóóó !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Na, Kubukám!
Szuper hogy Te is becsatlakozol :D

Béku!
Majdcsak nem csapsz olyan nagy lármát, hogy a forgalom zaját elnyomd a fujtatással :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszterkém,ha tudnád!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó,csak képletesen,de elég erős tüdőm van! csak Maja a felére összepréselte... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

navi: Teljesen kiment a fejemből. Máris küldöm.

zsuzsi: Itt is gratula Balázskához.

Én is mennék, de most a kocsi miatt kicsit sűrű lesz a hétvége. Holnap 9 körül megyünk érte. Megpróbálom én haza hozni a navigátorommal, remélem menni fog, mert neki sietnie kéne.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem akarok a látogatásba bele ugatni, de nálunk 3 napig kellett volna bent maradni, ha nincs gond. Csak mi voltunk 5 napig. Ha jól számolom, akkor ők már vasárnap mehetnek haza, nem? Vagy a Jánosban 5 nap az alap?
vicky79
Budapest III. kerület

Menet közben kitúrtam Zsuzsó számát a telómból (Andikám! mégis megvolt :D )
Dobok neki egy sms-t, hogy mehetünk-e hozzájuk!

eszter82
Budapest

eszter: Én is most gratuláltam neki.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nem tudom,János kórházban hogy működik ez,Uzsokiban 4-5 nap...
Szerintem vasárnap még tuti bent lesz! :)
Vendég

Vicky: jancsi-wellnessben úgy van, hogy a szülés napja a 0. nap és utána a 3. nap délelőtt lehet hazamenni....(Zsuzsóék esetében tehát hétfő) lehet az előbb elírtam a napot, bocsi :wink: .... lényeg, hogy ez a rendszer... ha simán szül az ember.... császárnál + 1 nap.
Tehát szombat-vasárnap láthogatható Zsuzsókánk... :wink:

andrea-1

akkor ezzel nem bizgatom!
A gratulálós sms-t már elküldtem neki, a többit meg majd vasárnap szóban!!!! :D

eszter82
Budapest

Nálunk ha valaki megszült délután 4 előtt, akkor az már az 1. napnak számított. Mondjuk akkor is még bent lehetnek vasárnap. Várom a fotót majd róluk.
vicky79
Budapest III. kerület

Oké csajok, holnap reggel legkésőbb mi úgyis megyünk úgyhogy rákérdezek majd meddig maradnak a wellnessben... :wink:

andrea-1

Jánosos lányok,akinek a gépen megvan a szülésfelkészítős anyag,légyszi dobjon meg vele!! :D

Köszi! :)
Vendég

Részemről a holnap is okés,ráérek,csak zavarni nem szeretnék :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:

Biztos fáradt,és szokni kell az új helyzetet,ismerkedni a kis tündérrel :)
Vendég

Csajok,
vasárnap én is szívesen mennék Zsuzsóékat megkukkantani!
Még körbeszaladom a dolgot (barinőmmel lenne talim aznap, de nem tudom, hogy azt várja-e hogy hozzá menjek, vagy hajlandó ő is felemelni a seggecskéjét és bejönni a fővárosba), aztán jelzem ha csatlakozok 9-kor.

Balázska,
Isten hozott rohanó világunkban!
Egészséget, boldogságot, szép hosszú életet kívánunk!

Kép
judit0713

72 órát tuti bent lesz hiszen bcg oltás akkor esedékes. én csüt hajnalban szültem Lizát, vasárnap reggel mehettem haza.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

andrea-1

Andi: köszi! :)
Vendég

Sziasztok!!!!
Micsoda nagy meglepetés!!!!

Zsuzsó:
Hatalmas nagy gratuláció a kis Balázshoz!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nálunk így lesz a "hazaadás":

[quote]A írta:z adott napon de. 12 óráig megszületett újszülötteket leghamarabb a születést követő 4. napon, a 12 óra után született újszülötteket a születést követő 5. napon vihetik haza .

nagyon gyorsan el fog érkezni ez is.... :shock: :D :D :D
Vendég

Ja...csak nehogy aztán még Te is beelőzz...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andikám: akkor lenne Neked óriásbébid igazán!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neeeeeee,eszem ágában sincs 30 hetesen szülni!!!! ;) :D :D :D
Megvárom szépen a soromat!
Vendég

Andikám!
Na az b@szna be, ha Béku is előtted lenne!!!! :shock: :shock: :shock:

Nem maradhatsz örökre pocakos!
Tessék kiparancsolni Pató Izát :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X