Sziasztok!
Kicsit magunkról: Tomi 3620 grammal és 57 centivel született. Most három hónaposan 66 centi és 7240 gramm. Szóval nem vagyunk kicsik
Szerencsére tudom szoptatni, de van olyan etetés, ami igazi rémálom, szív pár kortyot, majd megfeszíti magát, hatalmas sírásba kezd, kapálózik, és csak akkor nyugszik meg valamennyire ha beadom neki a cumit. Csak akkor eszik újra ha már annyira kifárasztotta magát a sírástól, hogy félálomba merül, akkor kiszívja az adagját. De vannak hang nélküli kajálások is. Nem értem, nem tudom semmihez sem kötni... Ezt és a hasfájást leszámítva nagyon jó baba
Viki: én eddig is csak olyan szakácskönyvet vettem amiben volt kép, szeretem látni mi is lesz (vagy minek kellene lenni) belőle. Gondolom vannak benne olyan receptek is amiket anyukád talált ki, vagy finomított rajta, esetleg régi anyáról lányra szálló finomságok. Ez még vonzóbbá teheti a könyvet.
Ahogy időm engedi próbálom visszaolvasni a bejegyzéseket, nagyon szép babáitok vannak!
Reni:Írtál még korábban az erős vérzésről, megoldódott már? Javaslom hogy keresd fel vele a dokid. Azért írom, mert nekem hasonló problémából, vagyis erős vérzés miatt műtétre volt szükség, sajnos nem is akármilyenre....
Szép napot!