Na nem is akartam most írni, fáradt vagyok, de olyan sokat írtatok, hogy muszáj
Mandula, gondoltam, hogy csak a nicked, de annak is szuper
Mi Mandula utcában lakunk
Nekem is tetszik egyébként a Mandula lánynévként, ki is választottam egynek, de Boglárka lesz
és a Málna is, az eggyel kevésbé.
Tényleg, Böbi, Nálatok ki lesz a következő szál a virágcsokorban?
Nekem ahhoz képest, hogy 9+3, baromi nagy a pocakom. Mutassam? Ma fotóztam egyet. Tisztára meglep, a fiúkkal még semmi nem látszott ilyenkor. És nem híztam még semmit. Egy régi farmeromat hordom, de hacsak lehet, kigombolom. Kismamanadrágom csak egy őszi van, ami most nagyon meleg lenne, kéne valami halásznadrág vagy lenge nyári, de 12. hétig nem merek még venni... de lehet muszáj lesz. Bandázst is melegnek érezném farmerral. Itthoni macinacikat hordom simán. Keserű szájíz nincs, de volt már. Magvakat én is imádom, van 17 mandulafánk, szoktam csinálni sós mandulát
De most nem kívánok ilyesmit.
Mandula, Málna, én se éreztem rossznak, amit írtatok, nem kell ezért bocsánatot kérni
Kavaika, én is nagyon székrekedős vagyok, úgyhogy úgy csinálom, hogy akkor veszem be az Elevitet, ha sikerült a dolog, és legközelebb megint csak akkor. Így ugyan nem veszek be mindennap, de inkább, mint az aranyér. Az úgyis lesz, de ha lehet, minél később szeretném.
Franci, Regővel én is fogytam összesen 4 kilót az elején, ne aggódj emiatt. Én sem hánytam, csak émelyegtem.