Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt,

megint nagyon eltűnt mindenki... :shock: :shock: :shock: :shock:

a tegnap délutánról:
azt mondta a doktornő (aki egyébként nem lennék meglepődve, ha fiatalabb lenne nálam...), hogy bearanyoztam a napját az önerőből elért eredményemmel :) a legutóbbi terheléses vizsgálat alapján nem szükséges semmilyen kezelés, viszont figyelembevéve a beülti utáni erőteljes hormonpótlást úgy döntöttünk, hogy elkezdem szedni a merckformint, 750est kaptam xr-t. még a beszélgetés alatt is sokáig úgy voltam vele, hogy elég lesz nekem a diéta, van még bennem annyi kitartás bőven, aztán arra terelődött a szó, hogy az inzulinos kismamák esetében gyakran duplájára kell emelni a bevitt inzulin mennyiségét a vércukor normális szinten tartásához, annyira leromlik az inzulinérzékenység a hormonális változások miatt. nekem a cukorértékeim még jelenleg is a felső tartományban vannak, emiatt döntöttem úgy, hogy nem kockáztatok. sikertelenség esetén nem akarok azon agyalni, hogy 'lehet, ha szedem a bogyót, akkor sikerül'.
tegnap már be is vettem az elsőt, teljesen OK minden :)

vica, izgulsz már? én igen :)

rita? változás?

Kép
Kép
tündérlétra

laptetőm vicáé és ritáé :lol: :lol: :lol:
hajrá Csajok!

Kép
Kép
tündérlétra

jó reggelt :)

tündér, nálam sajna még mindig semmi...de nem is érzem, hogy lenne. szóval ez van. szombaton elutazom vidékre, csak a jövő hét közepén jövök haza, azután fogok csak a dokinál jelentkezni asszem.
marad a szeptember,de nem baj, talán így kell lennie. :wink:
rítá

rita, hát akkor ennek tényleg valami oka kell legyen, hogy ennyire nem akarja az Univerzum ezt a mostani lombikot... ilyenkor szerintem is jobb belenyugodni, és nem erőszakolni a sorsot.
pihenni mentek vidékre? érezzétek jól magatokat! jön a nyár is, pikk-pakk elrepül, aztán megyünk a babagyárba :)

Kép
Kép
tündérlétra

tündér, köszi a biztató szavakat :wink: lehet, találkozunk is szeptemberben :D
igen ,pihenni megyünk, azaz inkább távol lenni a munkától :lol: , agyilag pihenni
rítá

Szilva,
Jó döntés, hogy szeded a gyógyszert!!! Nekem is mondta anno a doki, hogy a terhességnél még inkább szükség van a karbantartásra, ezért is kellett még a 13. hétig szednem a gyógyszert. (én Meforal 500-ast kaptam) A súlyomat az kezdte el igazán levinni.

Rita,
Jó pihenést!

Vica,
Drukk-drukk holnapra!!! :)
panini

Köszönöm a drukkokat!! :lol: :lol: :lol:

Nem izgultam a nap folyamán, mert annyi volt a dolgom a munkahelyemen, hogy nem volt rá időm. :oops: :oops:
Szerencsére szabira megyek, ezért muszáj volt ráhajtani, hogy aztán csak magamra kelljen figyelni, meg pihenni, ne a benti dolgokra.
Mondjuk egész nap fájt a hasam, és a derekam, így elfelejteni nem tudtam a holnapi napot, és nem is akartam.

Már összekészültem, és most már várom, hogy minél hamarabb reggel legyen, és tudjam, hogy alakultak a tüszőcskék, hányan vannak, mekkorák, hányan érettek...hányat sikerül összehozni apa katonáival!!! Na ez izgat leginkább.

Rita! Neked nagyon jó pihenést kívánok, jó időt, és gondolj arra, hogy mindennek meg van az oka. Szeptemberben már letisztulva, lelkileg, és testileg is startra készen állhatsz neki a babaprojektnek.

Tündérlétra, köszönöm a laptetőt, rámfér

:P :P :P
vica73
Budapest

sziasztok,

rita, hát akkor jó pihit :)

panini, nekem is az lett volna a másik lehetőség (mármint a 2x500as), azért választottam a 750eset, mert egyrészt csak kevesebb benne a hatóanyag, másrészt lassú felszívódású, talán stabilabban tartja a vércukorszintet.

vica, azért remélem, ma még benézel, és elújságolod, mi volt reggel! gondolok Rátok folyamatosan :)

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok!

Köszi Tündérlétra a drukkokat;)

Megvolt a punkció, képzeljétek teljes telt ház volt, 7 punkciót csináltak reggel. Még a csilláron is feküdtek :)

Nekem 5 petikét sikerült leszívni. NAGYON BÍZOM BENNE hogy elég lesz. kicsit csalódott voltam/vagyok, mert reméltem, annyi lesz, hogy fagyiba is marad.

Utána nagyon fájt a hasam, szinte azonnal felkeltem, mikor kitoltak, és legalább 1,5 órát csöndben szenvedtem :?

Holnap kell telefonálni, hogy megtudjuk, hány sejtecskének sikerült a randija :lol: :lol:
Ha minden ok, akkor hétfőn beülti.

Meg tudnátok mondani, hogy most mikorra osztják a sorszámot, illetve, hogy gyógyszer nélkül mennyi most a lombik ára a Forgácsba:?: :?:
vica73
Budapest

Vica,
Mesélj, hogy sikerült a randi??
panini

Panini!

Sajnos az 5-ből csak 2 volt érett, és abból is csak 1 termékenyült meg. :cry:

Most benne van MINDEN reményem. Hétfőn reggel kell telefonálnom. Remélem ez az egy pici bírni fogja, és szépen osztódik.
Végül is nekem elég, ha 1 baba lesz, csak lenne.
vica73
Budapest

Vica! Szurkolok az egyszemkédnek! :) Te is csak pozitívan!!!
panini

sziasztok,

vica, drukk Nektek a holnapi beültihez!
árat én nem tudok, sorszám szerintem minimum 1 évvel későbbre (mintha már lett volna szó erről itt mostanság, és akkor ez volt).

Kép
Kép
tündérlétra

vica, egy másik topikon 300e-t írnak az önköltséges lombikra (gondolom ehhez jönnek még a gyógyszerek). de miért is érdekel ez Téged, holnap visszakapod a kis manódat, és még minimum 38 hétig a pocakban marad :)

Kép
Kép
tündérlétra

helló Mindenkinek,

vica :?: :?: :?: :?: :?:
már biztosan ketten vagytok :) hogy ment?

Kép
Kép
tündérlétra

Sajnos a beültetésig sem jutottunk el, mert a sejtecskénk nem kezdett el osztódni. :cry: :cry: :cry: :cry:

Én azért lélekben már éreztem, mert kicsi volt az esély, hogy 1-ből 1 túlélje.
Talán így jobb is, mint hogy 2 hétig fekszem, reménykedem, és akkor derül ki ugyanez.

Beszéltem a Tanár Úrral, aki azt mondta, hogy le kell ülnünk, és újabb stratégiát kitalálni, mert a stimu sem volt jó, és nagyon kevés tüszőt sikerült leszívni, ami az én koromban még nem indokolt.

Most nem tudom, hogy ez most egy teljes finanszírozottnak számított-e, vagy nem? A sorszámot automatikusan megkapom, vagy jeleznem kell, hogy szeretnék újra kezdeni?...???...???

Köszönöm azért Panini, és Tündérlétra a drukkokat, nagyon jól esett.
vica73
Budapest

Vica... :(
NAgyon sajnálom! Sajnos, azt nem tudom, hogyan működik, de szerintem jelezned kell, hogy adjanak következő sorszámot. Mikor ültök le újra a Tanár úrral?
panini

vica :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

szerintem ha nincs beülti, az nem számít bele az 5 tb-s lehetőségbe... ezért szerintem új sorszám sem kell. vagy nem jól gondolom? nekem mindenesetre így lenne logikus...
de majd az intézetben megmondják a tutit!

Kép
Kép
tündérlétra

Nem beszéltünk meg időpontot, most még szednem kell a hormonokat 10 napig, aztán majd felhívom.

Ha nem is kerülök a sor végére, akkor is ki kell várni a 3 hónapot, ami augusztus, amikor szabadságon vannak. Így ebben az eseten is csak ősszel kerülne sor a következő próbálkozásra.

Jó lenne addigra elvégezni minden vizsgálatot, ami előbbre viszi az ügyet.
vica73
Budapest

vica, legfeljebb jössz Te is a szeptemberi bagázsba (rita, Te, én :lol: :lol: :lol: )
én a helyedben már ma telefonálnék, hogy akkor hogy is van ez az időpontos dolog, jobb ezt mielőbb helyretenni szerintem.

Kép
Kép
tündérlétra

sziasztok,

mi ez a nagy pangás? sehol senki... :cry: :cry: :cry:

vica, beszéltél az intézettel?

Kép
Kép
tündérlétra

sziasztok lányok :D

megjöttem a balcsiról.....nagyon-nagyon jó volt 8)

vica, nagyon sajnálom, szeptemberben ahogy látom 3-an tuti leszünk :wink:

én ma megyek tűű dokihoz, az endokrinológushoz. gyógyszer csere lesz. valószínű vissza térünk az előző gyógyszeremre az eucreasra (ezt írta a papíromra). bár azt a múltkor leállította, úgyhogy most kíváncsi leszek mi lesz. majd jelentkezem :)
rítá

szia rita,

örülök, hogy jól telt a szabid! ráadásul az időtök is jó volt :)

nem tudja valaki, hogy lesz most az intézetben a nagy nyári szabi? meg hogy hányas sorszámnál járnak jelenleg? arra vagyok kíváncsi, hogy melyik sorszámokat csinálják most.

Kép
Kép
tündérlétra

Hahó lányok!

Nekünk is szeptemberi a sorszámunk :)

Vica! Nagyon sajnálom :( de talán tényleg jobb így, hogy még időben kiderült.

Szilva! Érdekes volt az a bizonyos keddi nap (azóta még 1x voltunk), majd írok róla a blogban, de most valamiért nem működik :?
Egy nagyobb pályázaton dolgoztam, ezért nem volt időm írni eddig, most meg lenne időm, erre nem működik az a vacak :D

Panini! Hogy szalad a idő, már csak 28 nap ;)

Rita! Remélem tényleg sikerült pihenni agyilag is, mert az tudom nagyon nehéz :)

Mindenkinek a legjobbakat!
sonjus

sziasztok,

sonjus, de jó, hogy előkerültél! a blogot akkor nézem továbbra is, aztán majdcsak felbukkan az a poszt :) én továbbra sem írtam az enyémbe... :oops: :oops: :oops: :oops:
óóóóóóóóóóóóó, hát akkor nagyon szépen gyűlik a kis szeptemberi csapat :lol: :lol: :lol:
sikeres lett a pályázat, amit csináltál?

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Még nem tudom nyerünk-e a pályázattal, de nagyon bízom benn! Jól jönne egy kis + pénz ;)

Sikerült írnom a blog-ba!
sonjus

sziasztok lányok :D

tudja valaki, hogy nyáron hogy van szabin a forgács intézet?
nekem augusztus elején kell még vérvételt csinálnom, amire remélem az endokrinológus rábólint. Ezután elvileg kezdhetünk.
A szeptemberi lányok közük kinek mi a sorszáma? Nekünk asszem 1024 vagy 1044....valami ilyesmi :oops:

szép napot mindenkinek :wink:
rítá

sziasztok,

rita, ez engem is érdekelne :)
mensi megérkezett amúgy? drukk a jó eredményhez++++++++++
én májusi lettem volna, asszem 1003 vagy 1004 a sorszámunk

vica, Nálad mi a helyzet, mit mondtak az intézetben?

Kép
Kép
tündérlétra

sziasztok :)

tündér, dehogy jött meg...nem tudom mire vár? :lol:

egyébként ez hogy működik? ha nem tudtál menni a sorszám szerinti időpontodban, akkor onnantól kezdve bármikor mehetsz?
:roll:
rítá

rita, úgy tudom, igen, hiszen amikor én jöttem volna, egyet előreugrott a sor (illetve kettőt, mert rögtön utánam hbzs volt a sorban, és úgy tudom, ők nem lombikoznak már). szóval a helyem nem veszett el, csak áthelyeződött :)
az endós doki mit mondott/adott erre, hogy x hete nem jött meg?

Kép
Kép
tündérlétra

tündér, akkor jó, megnyugodtam...mert azon gondolkoztam, hogy mi van, ha nem jövök rendbe még szeptemberig sem...megint kell egy évet várni a sorszámra? de akkor nem, az azért megnyugtató.

sajna a doki sem tudja mitől nem jön már meg. mindenesetre új gyógyszert kaptam + d vitamint kell szednem. remélem ez segít.
rítá

hát a d vitamint nagyon nyomják mostanában :)
aviva torna? vagy valami hasonló? próbáltál már ilyet?

Kép
Kép
tündérlétra

persze, hogy próbáltam :lol: sajna nem nagyon tudsz olyant mondani, amit még nem próbáltam. :lol:
mostanában is avivázom, bár most 1-2 hét kimaradt :oops:
rítá

sziasztok,

rita, sajnálom :(

tudja valaki, hogy az intézetben mi a menete az átjárhatóságinak? gondolom, nem csinálják meg ott helyben. vagy igen?

Kép
Kép
tündérlétra

sziasztok Leányok!
Az átjárhatóságit ott helyben megcsinálják, ahol az UH-t is szokták, ill. ahol a vért leveszik. Nekem kétszer is csinálták. Vmi "lufit" helyeznek fel, és vízzel töltik fel a méhet. UH-val figyelik, hogy mindkét oldalon szépen folyik-e ki a folyadék, és megjelenik-e a hasüregben (aszzem ott).
Kitartást nektek!
Panni
panini

és mennyibe kerül?

hogy vagytok amúgy? már csak 22 nap :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tündérlétra

fú, asszem 25k.
köszi szépen, jól vagyunk! Fel se tűnik, hogy az utolsó napokat tapossuk. Jó, az alvással néha vannak problémáim, mert nem mindegy a kis Zsé-nek, hogy melyik oldalamra fekszem, de ez legyen a legnagyobb bajom. :))
Te hogy bírod a gyógyszert? Nem volt tőle az elején bajod?
panini

Sziasztok lányok!

Bocsánat, hogy így eltűntem, és nem válaszoltam a kérdéseitekre, de sajnos nagyon nehéz most az életem.

Nem hívtam az intézetet azóta, hogy meghiúsult a beültetés, mert anyukám betegsége nagyon rohamosan romlik, és igyekszem minden időmet vele tölteni.

Már említettem, hogy anyukám nagyon beteg, és ez nagy terhet jelent érzelmileg az egész családunknak. Ezen a héten válságossá vált az állapota, így minden erőmet az emészti fel, hogy őt, és apukámat segítsem, aki szinte belebetegszik abba, hogy látja anyu szenvedését.

Ezért is voltam nagyon csalódott, hogy nem sikerült babásnak lenni, mert tudom, hogy anyunak nagy megnyugvást jelentene, hogyha kisbabát várnék.

Nem tudom, hogy mikor tudok beszélni az intézettel, de most nem is érzek magamban erőt, hogy nekivágjak egy újabb stimunak. Mondjuk 3 hónap szünetet kell tartani, úgyhogy majd meglátom.
vica73
Budapest

hát az annyira nem gáz, ennél magasabb árakat olvastam eddig. Neked miért volt 2x?
gyógyszer - én minden bizonnyal fordítva vagyok bekötve, de nekem nemhogy hasmars nem volt, épp ellenkezőleg... mostanra kezd rendeződni a helyzet. szóval jól megvagyunk, én és a met :)

ki lesz a hírhozód? vagy honnan tudjuk majd, hogy kis Zsé megszületett?

Kép
Kép
tündérlétra

vica, teljesen érthető ebben a helyzetben, hogy nem a fórumozás a legfőbb gondod :( kitartást és erőt kívánok Neked és az egész családnak ehhez az időszakhoz!

Kép
Kép
tündérlétra

Vica!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet nálatok :(
Sok erőt nektek!

Panini!
Hű, már csak 15 nap!
Vagy esetleg lemaradtam valamiről ;)
sonjus

Sziasztok!
Sonjus...szia! Nem, nem maradtál le semmiről. :) Még van néhány napunk. Kedden azt mondta a dokim, hogy a júni 10. a max, mert hogy nem engedi túlhordani a kis lombikbabát. (ő fogalmazott így. :) )
Egyébként méhszájam már nyílik, egy-egy centire van nyitva a külső-belső is, de ezzel persze még el lehet lenni bőven! :)

Szilva,
Nálam azért volt kétszer, mert én kértem. Először 2007-ben, majd 2009-ben újra. Gondoltam, e két év alatt bármi történhetett.
Jó hír, hogy a mettel nincs gondod! (nekem se volt egyébként, csak ijesztgettek vele)

Hírhozó...hát szerintem én magam leszek, ok? Ha más nem, majd a kis okostelefonomról küldök nektek egy gyorsjelentést!

Vica,
Szomorú hírek, sajnálom. :(

Mindenkinek minden jót!
Panni
panini

Benéztem, hátha van hír Panniékról, de látom ez a baba nem siet :)
sonjus

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon sokat gondolok Rátok, még ha nem is nagyon tudok jönni.....sajnálom a sikertelenségeket és örülök a sikereknek.Nagyon szorítok ám, azoknak, akiknek most MÉG nem sikerült!!!!!!DE FOG!!!!
Beus gyönyörűek a picik.....
Nekem közben volt egy terhességem, sajnos elvesztettem......jól kibuktam....de hát ez van.
Lányok, akiket érint, Pécsett van várólista nélküli tb-s lombik, a doki is szuper.

Üdv.és puszi

Á.
ágnes13

Szia Ági!

Örülök, hogy jelentkeztél, kár, hogy ilyen szomorú hírrel. :( Mostmár csak jó dolgok jöhetnek nálatok is!

Hogy van a lányod picibabája? Remélem, már megerősödtek mindketten!

Te most Pécsre jársz kezelésre? Vagy spontán jött a terhességed?

Panni
panini

Szia Panini !

A csepp unokám jól van és gyönyörű, csak mivel az előzmények miatt sokat kellett vele törődni, így elég elkapatott kis manó lett-24 órás gyerek.Lényeg, hogy Ő is és a Lányom is jól vannak már...
Spontán lettem babás. Talán mert nem is foglalkoztam a dologgal. Jól is ment minden a 10. hétig. Ekkor az utcán találkoztam egy kisgyerekkel, akinek épp nekiment egy nagy kutya úgy arcmagasságba.
Megfogtam,tartottam vagy fél órát , mire sintért hívtak, és mikor átvették tőlem, rántott egy váratlant, én meg egy szegélyben elestem, hassal egy beton virágtartóra. Egy óra múlva vérezni kezdtem. Mikor bementünk a kórházba még tökéletes volt a baba, viszont nem szűnt a vérzés és két nap múlva elhalt.
Így jártam.
A pécsi dologról a barátnőmtől tudok. Én már teljesen letettem a dologról, abban élem ki magam, hogy Nektek drukkolok!!!!!!

Neked is sok szerencsét előre is!

Á.
ágnes13

Sziasztok Csajok!

Nem írnék külön-külön senkinek. Meg szeretném köszönni a támogatásotokat és szívből drukkolok mindenkinek; kinek a szüléshez, kinek a babásodáshoz :lol: :wink: Legyetek nagyon ügyesek, optimisták és persze kitartóak.

Én most elbúcsúzom, de nem átmenetileg. Úgy döntöttünk átnyergelünk Győrbe a Kaáliba. Nehéz döntés volt, de egyre inkább úgy érzem nagyon jól döntöttünk.

Mindenkit sokszor puszilok és ölelek!

i.kata

Kedves Kata!

Minden jót kívánok Neked és persze Párodnak, hogy teljesedjen be a vágyatok-és biztos vagyok benne, hogy ez így is lesz.
És mondd, miért döntöttetek így? És azért tudass néha Magatokról-hisz Te vagy ennek a topicnak az egyik lelke......

Á.
ágnes13

sziasztok!

Ágnes...jó hír, hogy a lányodék jól vannak! Sajnálom azonban, hogy a te terhességednek így kellett végetérni. :(

Kata,
Elolvastam a blogodba írtakat! Sok sikert kívánok neked az új intézetben!!!

Minden jót!
P
panini

Panini...látom a srác nem kapkod....
ágnes13

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?