Sziasztok Csajok!
G-mailes történet miatt, hogy ne kelljen külön privizni, a kerti parti témát ha nem gáz, visszahoznám:
A gulyásra a vendégeink vagytok!! Viszont az összes többit hozni kellene
))
Ki vagyok én, hogy listát írjak, de hát szerintem az alábbiak jól jönnének:
Innivaló - ásványvíz, üdÍtő, söröcske
Sós süti - házi pogi, és bármi jöhet, akár bolti is. Ezek jól fognak jönni, ha már halványodik az ebéd emléke
)
Édes süti - ez is szuper, csak figyelni kell, hogy mi legyen az, mert remélem meleg lesz, aztán nehogy kipurcanjon a kertbe az asztalon
Angie - aranyos vagy a segítséggel, mondjuk Rád alapból számítottam, csak nem a főzésnél. Azért apukát keresek, mert ő nem szoptat, meg ilyesmi, és
ő azért tervezhetőbben végig ott tudja őrizni a tüzet na meg a kaját. Mi ezt már megdumcsiztuk, csak hogy a többiek is lássák a miértet
Viszont szükség lenne eszközökre is:
2 db műanyag hűtőláda jól behűtött akukkal. (Nekünk egy van.) Miért: három ládát tervezek kitenni a kertbe az árnyékba - ásványvizes, üdítős, sörös. És azokat töltögetném fel, mint ki - be rohangálni a hűtőhöz. Onnan lehetne kivenni az italokat.
Napernyő(k). Nekünk összesen 3 van, de hátha kevés lesz. Még mindig a leszurhatós változatot keresem.
A bográcsunk az 10 L-es. Én úgy számoltam, hogy elég lesz, de kellene egy kis megerősítés.
Más. Hajhullás - én folyamatosan szedem a vasat. Napi egy neo-ferro-folgamma - assszem így hívják.
Üdv Zorka megérkezett étvágyának!!!
Adélnak már kint fehérlik a negyedik fogacska jobb sarka