Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Bocsi, nem olvastam vissza!
Gyors hazaugrottam mosni, meg fürdeni.
Amíg megy a gép, helyzetjelentek!

Először is szeretném megköszönni nektek a sok sms-t, meg az aggódást is!

Rékus érdekes módon csak szopi és étkezések után hány (de mindet). A vizet issza rendesen, tegnap 600 ml-t behúzott, volt h egyszerre 100at, s nem jött vissza!
Kölesgolyó is bennmarad!

Ennek ellenére semmi diétára fogás, sőt, sütőtökös, brokkolis, s hasonló finom fosatós kaját kap! - mondván, hogy a hányást és a hasmenést vírus okozza.
Én nem értem, hogy vírus, miért csak étkezések után juttatja vissza a cuccost...

Tegnap 6 garnitúra ruhát fosott-hányt össze, többször kellett fürdetni, annyira, még a haja is olyan volt... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mondtam nekik, nem lehetne e olyat adni, ami nem hajtja, vagy csak apránként falatonként, de ők azt mondták : NEM!

Á....majd mesélek, vicc kategória, ki vagyok borulva!!!!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok,

talán végre eljutok az írásig. Botikám alszik, ebéd kész, még egy kis túrós sütit is csináltam, ha finom lesz felteszem arra a receptes oldalra.
Nagyon hulla vagyok, borzalmasak az éjszakáink, félóránként-óránként felsír a Törpém, alig tudom megnyugtatni és visszaaltatni, de kint van a 3. foga és jön felül még kettő. De nem nyavajgok, hiszen ez "csak" fogzás és nem vagyunk betegek.

BÉvi, próbáld meg pihentetni a lábad egy kicsit. Bár tudom ez majdnem lehetetlen egy kisgyermek meg a háztartás mellett.

Klárika, jobbulást Rékának! Remélem holnap már otthon lesztek és jó hírekkel jösz.

Dia, nekem is hiányoztál. Úgyhogy tessék jönni. Olvasom a blogod, de azért az más.

Csillag, nagyon jó lett az ágy. :) És Gergő milyen ügyesen áll. :D

Barbci, nem tudom írtam e , de gratulálok Tominak a munkahelyhez. Bence nagyon vagány a kis motorján. :lol:

Ircsi, Chloe egyre szebb. Lassan jönnek az udvarlók. (ha közelebb lennénk Boti biztos meghúzigálná a haját, ez nála kedveskedés... :wink: )

Evi, kérünk majd képeket a keresztelőről. :wink: Nagyon csinos kis ruhája van Tomikának.

Na, ennyi volt a szabadidőm, felébredt a Törpém.
Adok neki ebédre egy kis kostolót a palóclevesből, kiváncsi leszek mit szól hozzá. Tegnap pörkölt szaftot evett kenyérrel, csak úgy cuppogtatott utána. Apja fia. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Jaj, Klárika, elhiszem hogy kivagy. Kitartás neked! És sok gyógypuszit Rékusnak.

Klári
nklari80

Clarika
Szegény kicsi Rékus :cry:

Klári
Apának van ám puskája is :wink:
Hajhúzásban Chloe is jeleskedik :cry:

Nekem sokan hiányoznak... jó lenne legalább pár szót olvasni róluk is... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Halihó
Bekukk

Keresztelő megvolt,ááááá kemény nap volt,szar idővel,nehezen kezelhető rokonokkal(na ki volt az egyik? jaja,anyám...) de túl vagyunk rajta,már végigszörnyülködtük a (15 éves unokaöcsém által a legrosszabb szögből és a lehető legrosszabb profilunkat kiemelő)képeket,jót röhögtünk,(sírva...)szegény Tomi túlpörgött,de most már altatja apája,mi meg kidőlünk asszem...de jó volt,Tomi jól bírta,és túl vagyunk ezen is.

Clarika,de fura,nagyon sajnálom kicsi Rékát, én nagyon elégedett voltam anno a hellyel,a személyzettel... :?

Bévi remélem a lábad helyrejön :?

Ircsi,a kis taxis :lol: :lol:

Sokan eltűntek :( :(

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Botinak
Kép[url][/url]

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Tomi gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Cicalány lassan leszoktatja magát a szopiról. Napközben már nem is kell neki, csak reggel, este és éjszaka.
Lehet, hogy tudja, hogy szopi után majd készülünk a kistesóra? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Hú de álmos vagyok,nem is aludtam jól,tépelődtem a tegnapi marhaságokon..komolyan,tegnap mindenki hozta a (rosszabbik)formáját,én meg majdnem felrobbantam.(maga a keresztelő jól sikerült,de utána...áááá) Anyósom gondolom mit gondol(és terjeszt)majd rólunk...
A kaja valóban el lett túlozva,és már indulni kellett volna,álltak neki csomagolni,anyósom persze "mit kell csomagolni ez nem lakodalom"persze náluk nem szokás de neki egykutya lakodalom e vagy keresztelő,mert úgyse hoz semmit... no comment
Amúgy Tomi kapott sok szép dolgot,rozsdamentes evőkészletet,porcelán tányérkészletet(Micimackós)későbbre,fül és homlokhőmérőt(tök tuti,méri a szoba hőjét is,világít,óra,dátumkijelző,be is mondja a mérést...)ruhát...
Az idő borzalmas,séta nem lesz,de úgyis nagyon sok a dolgom,mert takarítás se volt és egész héten nem vasaltam ki,és már megint mosnom is kell..
Tomi szépen feltérdelget,4kézlábon ringatózik,sőt,ha valaki van mellette akiben feltérdelhet,fel is állogat.

Ircsi,szopi-leválás:szintén.

Clarika,remélem jobban vagytok.

Botond babát isten éltesse!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Botinak Boldog Névnapot!

Évi-nagyon édes Tomika-ügyes fiú volt!!!

Igen-sokan nem írnak...lefoglalja az ember lányát a pici baba...vagy más teendők :(

Rékus remélem jobban van!!!!

Cicalány-aranyos :) Ők mindent tudnak Ircsi :wink: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajszik(pécsiek)
Az eheti talit "szintén" kihagyjuk...
Csütörtökön sűrű programunk lesz :(
Fannival és Gerivel szinte egy időben kell a gy.klinikára menni...remélem összehozom :(
12-13 között pedig a gyógyszerprogram miatt van jelenésünk...nem tudom meddig leszünk ott-így esélytelen kijutnunk Maresékhoz :(
Ne hari ismét!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]J írta:evilanyó reggelt

Hú de álmos vagyok,nem is aludtam jól,tépelődtem a tegnapi marhaságokon..komolyan,tegnap mindenki hozta a (rosszabbik)formáját,én meg majdnem felrobbantam.(maga a keresztelő jól sikerült,de utána...áááá) Anyósom gondolom mit gondol(és terjeszt)majd rólunk...
A kaja valóban el lett túlozva,és már indulni kellett volna,álltak neki csomagolni,anyósom persze "mit kell csomagolni ez nem lakodalom"persze náluk nem szokás de neki egykutya lakodalom e vagy keresztelő,mert úgyse hoz semmit... no comment
Amúgy Tomi kapott sok szép dolgot,rozsdamentes evőkészletet,porcelán tányérkészletet(Micimackós)későbbre,fül és homlokhőmérőt(tök tuti,méri a szoba hőjét is,világít,óra,dátumkijelző,be is mondja a mérést...)ruhát...
Az idő borzalmas,séta nem lesz,de úgyis nagyon sok a dolgom,mert takarítás se volt és egész héten nem vasaltam ki,és már megint mosnom is kell..
Tomi szépen feltérdelget,4kézlábon ringatózik,sőt,ha valaki van mellette akiben feltérdelhet,fel is állogat.

Sajnálom Évi :(
Keresztelő szupi volt :)
Képeket mééééééééééég :)
Anyós :(
Ugye mondtuk,hogy ügyes Tomi!!!!Nem sok kell neki...lehet előbb megy-aztán mászik :)
Fog ez menni!!!!

Jó munkát mára!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát a csütörtök nekünk is most kicsit kérdésessé vált,program miatt,de még írok addig úgyis.

evilany

Sziasztok,

jöttem életjelet adni!

Sajnos csak ezt a legutolsó oldalt olvastam, nem futja többre.

Évi,
nagyon szépek a képek, édes Tomi is! :) Én csak tolom a keresztelőt, most már ősznél tartunk, mert a keresztszülők Bp-n vannak, a keresztelőt meg Szegeden szeretnénk tartani, ott ahol esküdtünk, meg ahol Ilangot is keresztelték, nem eccerű összehozni és most nem érzek magamban ehhez elég erőt. Gratula Tominak a ringatózáshoz!

Clárika,
szegény Rékus! Nagyon gyors gyógyulást neki!!! Puszilom azt a szép kis hajas buksiját!

Nklari,
ügyes vagy főzés, sütés, nem semmi! Milyen túrósat sütöttél? Receptet megadnád? Boldog névnapot Botidnak utólag is!

Ircsi,
enyém legény is össze-vissza szopizik, van hogy 4-5x is de van, hogy 2-3x is elég neki, de én azon parázok, hogy inni meg keveset iszik, így félek nehogy kiszáradjon. Hajrá kistesó! :wink:

Bévi,
mi van veled? Mi történt a lábaddal?? Vigyázz magadra, jobbulást neked!

MI megvagyunk, Olivérnek már 5 foga van és jön további 3. Nagyon rákapott a kajára, már szinte mindent eszik amit lehet ilyenkor, szerencsére egyre kevésbé válogat. Kúszik ezerrel, mászni még nem mászik, de gondolom az majd ezután jön. Ülni elül egy darabig, de eldől még, ha elfárad. Nagyon bízom benne, hogy beindul már Ő is, mert 1 hónap múlva találkozom a pécsi csajokkal és ha csak fekszik, nem sok esélye lesz ismerkedni :wink: :wink:

Na ennyire volt időm, igyekszem jönni, vigyázzatok magatokra!

Tényleg,
Tinával mi van??????

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,

Holnap töltöm a 34. hetet, 18 napja feküdnöm kell... kicsit kinyíltam. De jól vagyok, minden készen áll, férjem sokat segít.

30. heti UH:
Kép

Babaszoba:
Kép

De ha a www-re kattintasz, a blogomban még több kép, infó :wink:

Kép
xtina75

Boti fiúnak Boldog névnapot!

Clárika, nagyon sajnálom Rékát.
Remélem, már jobban van egy kicsit.

Bévi, te szegény mindig van valami. A lábaddal vissza kellene menni a dokihoz!
A családi dolog, meg teljesen felháborító. Nagyon nehéz lehet neked, remélem azért hamar rendeződik a dolog.

Évi, azért ezek a képek nekem tetszenek.
Nagyon cuki Tomi a kis sapiban.

Csillag, nagyon szép ágya lett Gergőnek!

Tina, ez a kép nagyon cuki Tamiról!
Pihenj!

Sucer, jó hogy jelentkeztél.
Tuti Olivér is beindul. Egyik napról a másikra fog történni alig tudod majd utolérni.

Mares,????

Nálunk meg ez a helyzet
Kép
Kép
Egy perc nyugtom sincs, mivel még nem tud magától visszaülni v. feküdni, csak sír és magyaráz. :? . Ja bárhol megcsinálja már, és folyamatosan....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lili nagyon cukker.... :D

Klárikáék "szenvednek" a kórházban...iszonyat mi megy ott...de majd biztosan jön beszámol...hihetetlen... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagyon ügyes Lili :lol: :lol: :lol:
Pár nap alatt majd megtanul leülni is!

Sucer
Olivér micsoda fognövesztő :roll: :wink:
Chloenak a felső metszői még csak félig vannak kinn :oops:

Tina
A szépséges Tamarádnak nagyon szuper helye lesz! De még nem szabad neki megnéznie!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina-szuper babaszoba!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976
Klárikáék "szenvednek" a kórházban...iszonyat mi megy ot..

:( :?: :?:

evilany

sziasztok!

tali :arrow: lehetne megint pénteken, ha a csütörtök nem jó Nektek... talán addigra Réka is meggyógyul...

Woody Lili nagyon ügyi! és gyönyörű!!!

Tina remélem kapunk értesítést valakin keresztül, ha megérkezett Tamara!!! :wink: :lol:

kibújt a második fogunk... :lol: nem tudom, hogy mikor, mert csak azt vettem ma észre, hogy kint van... :wink: :lol:

Ircsi nagyon izgi lesz ez a tesó project! alig várom, hogy hozd a csíkokat! :wink: :lol:

Sucer ne aggódj, a csajok majd odamennek Olivérhez! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi, Maccs fogja beírni ide nagy piros betűkkel majd a hírt, ha Tamara megszületik :wink: :lol: 8)

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer,akkor Olivér nagyon belejött a szilárd kajába végre!Jövő hónapban mikor is jöttök?
Fogak:Tominak egy sincs :wink: :roll:

A péntek nekem nem jó :( lehet a héten kimaradunk...

evilany

Clarika írt fb-n,rota volt a merénylő :( :( :( nem tudom Rékus kapott e vakcinát..?Holnap ha minden jól megy,mehetnek haza!!

evilany

Sziasztok!

Én is hívtam ma Clárikát, mert ott voltam anyuéknál, gondoltam viszek nekik vmt, ha kell... bakker, rota.... fúúúúj fúúúj rota!!! Bántotta kis Rékust, ezért most mérges vagyok!!!! :evil:

Évi: taliról, nekem szerda is jó, vagy bármi, vagy bárhol, csak gondoltam mivel én "jövök", nagyon szívesen látok mindenkit :) néztem új sütit is a talira már :) Tomika csodaszép a képeken! NA tessék, már fel is áll :) simán behoz mindenkit!

CSillag: alkalmazkodhatunk hozzátok is tali ügyben!???

Woody: asztapaszta! az igen, ácsorgunk-ácsorgunk??? :)

Tündi: látod, tartottál a fogaktól, aztán tessék, simán kijönnek :)

Sucer: hurrá szilárd kaja, hurrá Oivér :))))) kinek ez kinek az megy később :)))) de hát mászik ezerrel... az is valami... :)

Ircsi: kis drága, gondolatolvasó talán :)

Tina: ez a Tamara lány, már most csodaszép!!!! :)

Bátyusék: én bakker ilyet még nem hallottam, szerdán pesten Papp Csaba megnézte, kimondták, hogy ennyi, a kicsi babánál alig volt magzatvíz csak a kulccsontok és áll vonalában kicsi... veséje nem is látszott úgy összesett... ma mentek, hogy na akkor megvizsgálják, befekszik és akkor szépen "elbúcsuznak" a babáktól, egész hétvégén erre "készültek"... erre ma bemennek, Vízer megnézi, és a kicsinél simán van víz és a hólyagja is simán mérhető, szinte akkora, mint a nagyé! NAgy mérete napra pontosan akkora, mint ahány idős terhes a lányka, a picike meg 2 héttel stagnálóan le van maradva... Mivel 3 dologból 1 romlott, 1 javult, 1 stagnált, így hazaküldték őket, holnap ismét doki, genetikussal is beszélnek... Bátyusom szerint csak nem merik kimondani, hogy mi legyen... hát, én mondom borzalom! Tesitleg, lelkileg, mindenhogy!!!!

Rólunk: Gergő forog! :) hurrá, úgy 7,5 hónap várakozás utána most már hasról hátra és vissza forog, éppen ahogy kedve van... kissé lusta a drágám :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Rékus :( Jobbulást!

Évi! Tomi nagyon édi a képeken!!! És elegáns! Próbáld az ő mosolyát elraktározni a keresztelőjéről, ne az egyebeket :) . Foga Nonónak sincs :) :roll: Joninak 3.

Ircsi! Szép ez a kislány! Amúgy meg drukk nektek!

Woody! Kis ketrec lakó :)
Csütörtökön az Okt. 6. u-ba megyünk Dévényre.

C
claire

Mares! Szörnyű lehet! Lehet, h hülyeség, de ők mit éreznek, gondolnak? Egyébként hol voltak dokinál?
C
claire

Sziasztok,

köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat! Átadtam az ünnepeltnek, nézett is hogy mi ez a rengeteg puszi. :oops: :D

Süti jó lett és gyorsan megvan (nem kell sütni), úgyhogy lesz máskor is. :D Biztos sokan ismerik, nekem új volt. :wink:

10-15 dkg babapiskóta
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg Rama
25 dkg túró
15 dkg cukor
2 dkg zselatin
3 dl tej
gyümölcs

2 dl tejet felforralni 15 dkg cukorral, közben 1 dl hideg tejet elkeverni 2 dkg zselatinnal. A kettőt összekeverni, és langyosra hűteni. A túrót kikeverni a ramával és a vaníliáscukorral en reszeltem bele egy kis citromhejat, majd mind a két masszát összekeverni. Őzgerincsütőt folpackkal kibélelni, fele masszát az aljára önteni. Gyümölcsöt vagy befőttet rakni, utána befedni babapiskótával, majd a maradék masszát rákanalazni. Elég folyós ez a cucc, de ha lehül jó lesz.
Másnapig hűtőbe tenni. (na, ez nálunk nem történt meg...)

Ne haragudjatok, de most ennyire telt tőlem. Jó éjszakát mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.05.17 07:46-kor.

Klári
nklari80

Egy elveszett bárányka jelen.
Az elveszés oka: nagyon sok rosszon mentünk keresztül, stb..stb..nem is részletezem.
Fanni:
6 fog, ül, kapaszkodva feláll, bizonyos időközönként sokat beszél ("mama, apa, aja", és persze az első szó a "mem", ami "nem"-mé változott).
Volt nemrég egy ijesztő fogyás, de oka nem volt (ha csak nem a mozgásfejlődés, én ebben láttam az okot), de most ismét hízunk. 8255 kg és 74 cm.
Nagyon mosolygós, kedves, barátkozó.
Vasárnap óta Fanni Mária, ugyanis megkereszteltettük:) végre valahára.

Kb.ennyi dióhéjban.
Képet majd teszek, csak most lett újratelepítve a gép és nincs rajta szinte semmi.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Klárikáék mizériája....nem tetszik,hogy nem megfelelő kaját kap Réka,lázmérő...stb...vizeletet sem tudtak venni...hihetetlen...
Rékus...rota...ááááááá

Mares...ez borzasztó :(

Tünde 2.fogacska...de szupi...akkor ezek szerint meg sem éreztétek!!!Ügyes csajszi Zoé :)

Tina :) piros HATALMAS betűk :)

nKlari-szupi recept :) köszike

Babaimi :) fogacskák :) beszéd...nagyon ügyes Fanni-ezek a lányok tudnak valamit :)
De nincs nagy baj ugye?(sok rossz-fogyás...stb)
Képet kérünk!!! :) :oops:

Ircsi-nagyon ügyes cicalányod van :)

Claire...Dévény jó...(bár mi nem mentünk-mivel elkezdtünk mászni...és minden ok)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

....ma megyünk szurira :(
megkapjuk az agyhártya gyulladás elleni vakcinát....jáááááááj,de félek...ennél a gyógyszerprogramnál jól elszúrtuk Gergő barátságát az orvosokkal...ha meglátja őket... :twisted: :? :(
Remélem nem lesz nagy cirkusz :(
Majd jelentkezek...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok

Woody,hihetetlen a kis Lili is!Ügyes!

Mares,bátyádék,ez iszonyat! :( :( :( azért van még remény akkor?

Babaimi,jó hogy jöttél,azért ha néha is!Fanni is ügyes nagyon,6 fogacska,nem semmi,nekünk is most volt a keresztelő.

Kláriék remélem mehetnek haza!

Én valamit elkaptam vagy rossz kaját ehettem,éjjel hatalmas fejgörcsre ébredtem,Algopyrin,de addigra a gyomrom is pörgött,kihánytam mindent amit du.5-kor ettem(2-kor!) most csak émelygek,vagyok..Miki kicsit később ment be,előbb jön,ha tud,ha szarabbul lennék,de most megyek is mert a törpém viszont éhes.

Klári a receptet köszi,jól hangzik

evilany

Jó reggelt!

Babaimi
Jó, hogy jelentkeztél :lol: :lol: :lol: :lol:
fanni nagyon ügyes!

Évi
Jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jo reggelt,

gyorsan, ami este elmaradt.

Tina, nagyon szep Tamara es a babaszoba is. :D Fekudjel,pihenjel sokat. Hasznald ki ezt az idot. :wink:

Evi, sajnalom a keresztelot. :? De a kepek nagyon aranyosak. Remelem csak valami rossazat ettel es nem leszel beteg... :(

Woody, Lilli nagyon ugyes, gyorsan megtanul majd leulni, de attol fuggetlenul nem lesz egy perc nyugtod se... :wink: :lol:
Boti amint eszreveszi hogy "egyedul van", maszik oda es felall, a nadrag szaraba kapaszkodva. Ha nem veszuk fel, elkezd nyafizni, majd sirni... :roll:

Irjatok, ha tudtok hireket Klarirol es Rekusrol. Remelem mar jol van a kicsi lany es hazaengedik oket.

Jaj, Mares, ami batyjadekkal van az szornyu. :cry: Nagyon drukkolok hogy a leheto legjobban alakuljanak a dolgok!!!!

Tundi, mazlista... kibujt a 2. fog es eszre sem vettetek.. :shock: mi mar hetek ota szenvedunk a guzukkel

Sucer, Babaimi jo hogy jottetek. :D

Tegnap baratnomeknel voltunk, akinek 15 honapos a kislanya. "Jol elvoltak. " A kislany puszikat probalt adni Botinak es simogatta a fejet, mig Boti a hajat tepte meg a ruhajat... :wink:
Probaltam fenykepet csinalni, de nem egyszeru 2 gyermekrol... :shock:
Kép

Kép

Kép

Klári
nklari80

Évi, nem lehet migrén, front, vagy ilyesmi?

babaimádó
Kép
babaimado

Évi, jobbulást! Remélem tényleg valami rossz kaja és nem valami vírus.

Clárika, remélem ma már haza tudtok menni és Réka is jobban van!

Mares, ez borzalmas...
Szegények, nagyon sajnálom. :(

Babaimádó, képet kérünk!
Nagyon ügyes Fanni, Gratulálok!
A rosszakat meg nagyon sajnálom.

Claire, én ott még nem voltam. Mindig a központba megyek.

Klári, nagyon jók a képek! :lol:
Gondolom, hogy ez vár rám is.... Már most mindig az ölembe akar mászni ha játszunk. :D
Ma is elmentem fürdeni, amikor kijöttem már ott állt a szobája ajtajában és fogta a rácsot és jött a nyafizás.

Ja és már a lépcsőn is felmegy 3 fokot. :shock: (felmászik rá)
Tehát ide is kell valami védőrács, egy percre sem lehet egyedül hagyni. :oops:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Clarikáék hazamehettek!!

Woody,lépcsőzik,húúú :shock: milyen rohamosan fejlődnek.

Lányok,a héten lehet hogy mi kihagyjuk a talit,vagy tegyük át jövő hétre,ugyanúgy Maresnál?

evilany

Halihó!

Jó hír, hogy Clarikáék otthon. Rékus gyorsan szedd össze magad :) mintha ez ilyen egyszerű lenne.

Bercitől semmit nem tudok csinálni, nappal alig alszik, amúgy meg megy mindenfelé. Délelőtt úgy tudtam kiteregetni, hogy felvittem magammal, de ott sem tudott megülni, hát finoman ráléptem a lábára, akkor eljátszott a talpammal.....érdekes volt.
Kép

Kép

A konyha maga a kánaán neki....folyamatosan mindent szétpakol. :)
limo73

Sziasztok,

Évi,
szegénykém, gyors gyógyulást neked!!! Ugye a fiúk nem kapták el? Június 22-től leszünk Pécsen 25-ig, mindenképpen írok előtte nektek, hogy hol mikor találkozzunk! Én már nagyon várom!

TIna,
de jó, h írtál! Pihenj sokat, Tamarának még van bőven ideje, annál jobb mint most van a pocidban már nem lesz neki! Nagyon szép lett a birodalma :).

Clárika,
nagyon gyors felépülés Réka babának! Ez a Rota egy nagyon kemény vírus, sajnos Olivér sincs beoltva ellene, nem volt rá keret :( :( . Rékus se kapott oltást? Egyedül voltál, vagy Anti haza tudott jönni hozzátok?

Ircsi,
minél később jönnek a fogacskák annál később is váltja majd Chloé a fogait. Sztem ez jó. Ilangnak 1,5 évesen volt ennyi foga mint Olivérnek. Ő a fogváltást is 6,5 évesen kezdte csak. Örülj ennek, nincs ebben semmi rossz, annyival később romolhatnak a fogacskái, már ha hajlamos rá.

Tünde,
remélem is, h a csajokkal (is) meg tud majd ismerkedni, nagyon érdeklik a gyerekek ugyanis. MÁr várom, h találkozzunk!

Nklari,
köszi a receptet, ki fogom próbálni! Édesek Botiék a képeken!

Woody,
milyen ügyes Lili, mi ettől a fázistól még fényévekre vagyunk. Lépcsőmászás nem semmi! :shock:

Mares,
gratula Gergőnek a forgáshoz, Olivér is ebben az ütemben fejlődött, de emlékeim szerint Gergő sem az a nádszál típus :wink:.
Szegény tesódék, szörnyű olvasni, hogy min mennek keresztül. Most akkor mi lesz velük? Nem értettem ki a soraidból, de remélem, hogy még van remény!!!

Limo,
de édes Bercibó, a szeme sem áll jól! Megértelek, hogy nincs egy perc nyugtod se, már mi is kezdünk erre haladni :roll: :roll:

Babaimi,
jó, hogy jöttél, ügyes Fanni baba! Sajnálom a sok rosszat ami veletek történt, most már csak jókat kívánok!

Diával mi van?

Olivér pár napja elemében van, mert bár csak kúszik, mindent elér amit csak akar. Tépkedi a növényeket, rángatja a függönyt, borogat amit ér, kész életveszély. MInden érdekes ami nem játék.
Tegnap mérte a védőnő 9050 gr. és 74 cm.
Iskolából már csak 4 hét van, hurrá, szinte jobban várom mint Ilang!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hát lányok ez egy ilyen korszak :)
Én már 2szer átéltem :) :P
Tudtam mire számíthatok :D

Szuri megvolt...10 percet aludt 11kor a kocsiban...azóta csak most tudtam elaltatni-kíváncsi leszek mennyit fog aludni :shock: :shock: :shock:

Varrt anyu Gerinek 2db háromszög alakú fejkendőt...nem tudom rárakni-nekem olyan lányosnak tűnik...hogy kell a fiukra tenni? (anno Lacának nem volt) :(

már megint visszamérték centiben...mindenhol más :(
jelenleg 72cm és kerek egy 10-es :D mármint 10kiló :D (meztelensúly)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Annyira szépek ezek a csibészek :lol: :lol: :lol: :lol:

Novemberben költözünk. Úgyhogy előtte még el kell mennünk Debrecenbe a fagyibabáinért....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Egy doboznyi gyerek....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo, ez a gyerek szakács lesz :lol:

Csillag, fiúknak így kell a kendőt kötni:

Kép

Kép

Kép
xtina75

19-től intersparban műanyag gyerek asztalka 1290 ft,kis szék 699 ft
19-től müllerben 15% kedvezmény minden üveges Hipp bébiételre.Ugyanitt Hipp tejpép többféle 595 ft,babakeksz 495 ft

Ircsi,költözés?...hú,pontosan melyik területre?
(irigy irigy)

evilany

Évi: sajnálom az éjszakát!

Ircsi: fagyibabák :D :D Költözés szuper!

Mares: döbbenet a bátyádék sztorija, drukkolok a kicsiknek... Gergő semmiről sincs lekésve...

csillag: 10 kiló? Nem pillesúly :D Szurihoz kitartás!

woody: Lili nagyon kis ügyes és azok a szemek :D

Klári: képek jók nagyon :D Receptet köszi, ki fogom próbálni.

clárika: végre otthon :) Gyógyuljon meg mihamarabb a kis tündérke!

Fogügyileg: enyém gyereknek sincs, de ettől simán eszi a darabosat, elnyammogja az ínyével. Tegnap a pörköltszaftos kifliért remegett, kapott is belőle de csak módjával... Simán eszi az extrudált kukoricapelyhet, a bulátát, a babakekszet, harapó mozdulatok megvannak csak a "kellék" hiányzik még hozzá.
Ma mértem, 7370 gr (ez csak azért érdekes mert amikor hazajöttünk szerdán a kórházból akkor 7150 gr volt a mérleg szerint ). Kórházi méricske szerint 75 cm, ami lehet helytálló, mert már 80-as gatyókat adok rá.

Ma nagyon jó nap volt, rég nem látott barátnőztem, sétáltunk, kávéztunk, babáztunk, dumcsiztunk, fagyiztunk.........
A nap végére elkettyentem egy kicsit, mert api lekéste a repülőgépet és kint ragadt külföldön, a fodrász meg kritikán alulit alkotott rajtam mosás-szárítás címén. Még jó, hogy a vágást nem vállaltam be.
bettinyo

evilany

Sziasztok,

Évi, nagyon ngyon jók a képek. :lol: Lehet hogy mi is felkeressük ezt a fotóst nyáron, ha megyünk haza.
Jobban vagy már?

Sucer,
amikor olvastam amit írtál (hogy ügyes vagyok hogy főzök, sütök) az jutott eszembe hogy nem ügyes vagyok én, hanem hülye.... állandóan hulla fáradtan esek be az ágyba. Mindig megfogadom, hogy nem csinálok semmit, majd eszünk amit eszünk, de aztán mégis megcsinálom... :oops:
Minden érdekes, ami nem játék. :lol: :lol: Ismerős.

Bettyino, barátnőzés jó dolog. :) sajnálom a rossz hírt, meg hogy elrontotta fodrász a hajad. :(
Pörköltszaftos kifli... :lol: Botinak is bejött. Hiába na, magyar gyerekek.

Ircsi,
doboznyi gyerek. :lol: :lol: zabálni való.

Örülök hogy ilyen sokan nem ismertétek ezt a receptet. Érdemes kipróbálni, gyors, egyszerű, ami ugye nekünk most fontos tényező. :wink: és finom.

Limo,
Berci is nagy kopé. :) :lol:

Klári
nklari80

[quote="xtina75"]L írta:xtina75imo, ez a gyerek szakács lesz :lol:

Csillag, fiúknak így kell a kendőt kötni:

Kép

Kép

Köszike-ugyan így kötöttem...nekem nagyon lányos benne szemből :(
Lehet veszek majd egy kész kendőt :( nincs más megoldás...nyáron megsü la feje a napon...vagy leég ....kis kopaszkám :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Költözés: most úgy néz ki, hogy Virginia államba fogunk költözni, a Hampton-i kórházban kapunk munkát...

Bettinyo
Fodrász :cry:

Én is gondolkozom, hogy le kellene vágatni a hajam, eléggé hullik. Pedig szedek vitamint....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Valami vagány sapi akkor?
Én vettem kalapokat Chloenak :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26