Zsófi! Boldog névnapot kívánok én is!!!
Köszi lányok, akkor magyarul a rizspép, az rizses tejpép...
Ebba, Janka nagyon cuki a vízben (is)!
Én is tervezem vinni Zorkát vagy ezen a héten, de max. a következőn.
Angie, nem lehet, h. csak a teliholdat érzi Zsombi? Talán holnap után lesz... Zorka is fent volt többször most!
Hát ez a hozzátápi nekünk is nehézkes, mert annyira pontosan el kell találni az időpontot, h. mikor kellően, de még nem túlzottan éhes, h. szórakozzon egy kis kanalazással és hát persze az sem mindegy milyen ízű... kellően édes-e, stb...
Szóval amit főzök, annak nagy része vagy bennem vagy a klotyóban landol
Zorka leredukálta a délelőtti 45 perces alvás 30-ra... ettől nem vagyok túlzottan boldog
Délután pedig csak a baabkocsiban vagy hordozóban alszik, amihez pedig én is szükségeltetek. Nincs is ezzel baj, csak úgy szeretnék befejezni egy könyvet... talán majd ha ovis lesz
Képzeljétek, szombaton 20 éves osztálytalin voltam! Anyum segített babázni, úh. a du-i etetés után elhúztam, anyu pedig fürdetés előtt szólt... hazatipli, aztán szopi és visszamentem még 11-ig! Jó volt kicsit kikapcsolódni! Zoli meg Vidi meccsen volt.
Csillag, megnéztem Gergő videót! Nagyon aranyos! Miylen szépen eszi azt a valamit
Mi az amúgy? Elég soknak tűnik... nem tudom az én kislányom, mikor fog ennyit bevágni
Szissz, örülök, h. minden rendben Danival!
Lucuzs, szerintem is büszke lehetsz! Én is mindig az vagyok, ha nem köp szembe a kajával!