Új privát üzeneted érkezett!

ann
Mondjuk nem fizetősben is kutya kötelességük lenne odafigyelni és normálisan megcsinálni, ezért fizetjük azt a hülye TB-t!

judit
Szerintem is simán hazaengednek holnap, de nekem mindig kell a B-terv :)
Nem baj, legalább a táskával már nem lesz sok gondom később.
Ma láttam egy műsorban 34. hétre született ikreket nagyon picuriak voltak, gyorsan mondtam Zsombornak, hogy maradjon még pár hetet :)
Na te is izgalmas dolgokat kaptál :) De hasznos.

vicky
Köszi, ezt nem kockáztatom meg, priviben kaptam még egy tippet, azt megpróbálom.

Lányok, holnap este majd bejelentkezem, csupa jó hírrel…
Lesz egy extra UH, ahol a 4D-t csinálták, így pontosan fogom tudni a pici méreteit, utána meg majd szépen mondja a dokim, hogy nem nyíltam tovább :)
/Ha nem jönnék, akkor viszont bent pihenek tovább…/

Kép Kép
estrella22

Juj, a laptetőből most csippentek picit magamnak...

Megy Andinak, hátha a hétvégi front segít, Zsuzskának a folytatáshoz, meg Ann-nek a jó eredményekhez, a többit osszátok szét :)

Kép Kép
estrella22

estrella: Küld el priviben a számodat ha gondolod és akkor megírhatod, hogy mi van veled. De természetesen te fogsz holnap írni otthonról. A ruhás trükk érdekel engem is ha beválik.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: remélem beválik a priviben kapott trükk!!

és azt is,hogy holnap Te magad írsz otthonról! :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Estrella, a legjobbakat holnapra, hozd a jó híreket. Zsombor pedig még maradjon szépen, ráér még- Te pihizz sokat!!
Amúgy igen, persze hogy nem fizetősben is kötelességük odafigyelni. Azért egy 2 órás terhelésesért már simán el kell kéredzkednem bentről, 1/2 11 után értem be. Ha hétfőn nem lesz meg az inzulin, háát az biztos, hogy nem fogja megköszönni. Figyelj az a dolga hogy a papírról bevigye a gépbe az adatokat...a vért már utána viszik is el. Még mindig nem tudtam amúgy felocsúdni ebből. Ráadásul a nő arra hivatkozott, hogy az inzulinszintek szöveg milyen nagy beetűvel volt ráírva és ez elvitte a figyelmét, és így nem vette észre hogy még 6 érték be volt jelölve. Na de pont hogy még az inzulinszinteket sem csinálták meg!!

Amúgy ma úgy kezdődött a napom, hogy hozattam be árut tegnap, és az osztrákok 2jára tettek fel rossz árut, reggel kapom az sms-t erről 1/2 7kor az ügyféltől. Volt egy óra totál idegeskedésem, de aztán nagyjából megoldottam mindent, holnap itt van reggel már a jó áru. Remélem 3szorra már nem tévesztik el, minden óvintézkedést megtettem ennek érdekében.

Béku nagypn kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a dokker. Amúgy biztos dokifüggő. A lényeg, hogy jól teszed, hogy nem parázol rajta. Szépen megnőtt ám a pocid!!

Judit, hogy kiabáltad volna le a haját a nőnek? Én ebben nagyon béna vagyok...képtelen vagyok még a hangomat is felemelni... Judit, te mikorra is vagy kiírva? El vagyok veszve a rengetegben.
ann74

Andi,Oroszlán? :D

tessenek lejelentkezni,ha még nincs esemény!! ;)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm csajok!!!!! Olyan aranyosak vagytok. IMÁDLAK TITEKET :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi, Oroszlán!
Holnap péntek 13!!!!!! Várjuk a híreket!

Estrella!
Válaszolok a prividre, nem vagy elfelejtve!

Kisbeeka!
Szépséges a pocid!

Vikus!
Gratulálok! Csoda szép méretek!

Zsuzska!
Sajnálom!

Woody!Gyönyörűséges Lili!

Bocsi csajok, de az utóbbi 2 napban szétcsúsztam. A lakás szalad, hétvégén lakodáréba megyünk, közben intézem Lili után a jutattásokat.
Mindenkinek drukkolok! Esküszöm, hogy ahogy lesz kicsit több időm jövök, de most tényleg szétcsúsztam.

Puszika

gyoreneildi

Ildi: ünnepeljetek csak!!! :D :D :D
aztán majd jössz olvasgatni,és elmesélni :)
Vendég

Jóreggelt.... :wink:
Hát nálunk még semmi.... :shock: :lol: ...... Lehet majd énekelgetem ma a csigabiga gyere ki-t..... :lol: :lol: :lol: Ma csak enyhe a hidegfront.... a markánsat vasárnapra mondják..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Estrella: Mára mennek a drukkok!!! Jó híreket fogsz kapni, ne parázz!!! :)

Ildikém: Hadd fusson az a lakás!!!!!!! Majdmeglesz!!! Most a lényeg a lényeg!!!!!!!! :) És Veletek örülünk!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Ann: én bizony nagy balhés vagyok, kapott volna a nő, azt tuti .... főleg ha kilátásban lenne egy újabb vérvétel nálam, na gondolhatod !!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Amúgy egyértelműen trehány és figyelmetlen volt.... de ahogy olvasom, gyurcsányi szinten magyarázná a bizonyítványt ... Nem is értem, olyan nagy dolog lenne kimondani végre bárhol is, hogy elbasztam, hibáztam????? :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ildi: én is gratulálok, hogy rendeződtek a hivatalos dolgok Lili körül, nagy boldogság ez nektek:) köszi a drukkokat mára, de ma vidéken van a szülésznőm, igy én kihagynám ezt a napot, vagyis átadom teljes egészében Andinak:) bár tegnap este megijesztett Nóri, nagyon ficánkolt odabent, sehogy nem volt jó, végül ettem egy kicsit este 10 körül, azzal elzsibbasztottam, utána már jobb volt, persze az alvás ma sem sikerült vmi hosszúra és mélyre... de ezt a pár hátralévő napot már féllábon is kibirjuk!!!

Estrella: szoritok, hogy csupa jó hireket kapjatok ma és még hazaengedjenek pár hétre:)

Zsuzska: örülök, hogy ilyen pozitivan tudtok hozzáállni a folytatáshoz, kitartást kivánok hozzá!!! meglesz az eredménye, hidd el:)

Ann: jó kis heted van, hallod... még jó, hogy itt a 7vége, remélem sokat pihensz majd, talán még a jó időből is jut, főleg szombatra!

Navared: én is szavaztam Zorkára, tecc a videó és hogy milyen nyugodtan eszik:) csupa boldogság sugárzik belőle:)

Kép
oroszlán

Navi:
Zorka nagyon helyes,tőlem is ment egy szavazat!!!!

Breki:
Pocakod és a fekete ruci is nagyon csini!!!!

Kpn:
Milos már most egy igazi férfi :lol: :lol: :lol: !!! A haja valami fantasztikus!!!!

Andi:
Hajrá péntek 13!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok, köszi!!! Igen, azt nem írtam, h. a saját reklámjuk után jön Zorka :oops: :D
(Köszi Béku!)

Béku, basszus micsoda szép poci!!! (már fészbuon is láttam) és milyen vékonyka maradtál!

Kpn, Milu egy igazi fiúcska! Nagyon édes! Grat. még1x! :D

Oroszlán, köszi! Hát az az igazság, h. az almát, ill. egyéb gyümiket így eszi, de a zöldségeket...áááá... :twisted: (mindjárt dobok képet, azon látszik majd!)
Egyébként szerencsére mindenki azt mondja, h. milyen kiegyensúlyozott boldog baba... ennek csak örülök! :)

Woody, mindig figyelem milyen édes Lili (ill. Kubu Lizája), h. milyen is lesz 2 hónap múlva Zorka :D

Ha nem bánjátok belinkelem még1x:

http://www.rtlklub.hu/webcsillag/4803_szivarvanybaba

Kép
Kép
navared
Szfvár

Így esszük a sárgarépát :D

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: köszi :D
Pedig számoltam vele,hogy bálnává válok,ezt már az elején megbeszéltük párommal,hogy engem az se érdekel,csak a babácska :D :D :D

De szerencsére nincs mit fogynom utána (eddig ;) ) :D

Amit felszedtem,jól is fog jönni utána :D

Zorka annyira tündéri,mutattam anyucimnak is tegnap,és meséltem,hogy mindig milyen mosolygós!! :D
Vendég

Kis huncut!! :D

Andikám: hát nagyon szorítok,hogy ez a sz*r idő legalább Izabellára jó hatással legyen!!! ;) :D :D :D

Már nagyon izgulok :D

Én egyre jobban,tegnap pl. nem is szédültem egyáltalán,a pocak meg már napok óta "elviselhető" :D

Zsuzska: köszi! :)

Mivel ma van ugye az 5. házassági évfordulónk,párom meglepivel készül estére,remélem ez a nap mindenkinek szépen telik majd,és szerencsét hoz!!!! ;) :D :D
Vendég

Na most mondta anyum, h. újra fog indulni a szavazás :twisted: talán júniustól és csak pár nap lesz rá... na majd akkor lendülök akcióba :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sok boldogságot estére is Béku!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

CSajok köszi... hát ez a gyerek asszem jól befészkelte ide magát, esze ágában sincs kiköltözni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindegy... majdcsak... eccercsak :wink: :wink: :wink:

Béku: Boldog évfordulót kívánok Nektek!!!! :) :) :) :)

Navi: tüneményes a kiscsaj!!!! Én is szavaztam :wink: :wink:

Oroszlán: Jaja féllábon is... max. összekapaszkodva... úgy talán nem dőlünk el!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Breki:
Boldog házassági évfordulót és jó ünneplést!!!!

Navi:
Töbször is lehet szavazni??? Én próbáltam és úgy tünik a második is sikeres volt!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi lányok!! :)

Sajna nem jól indult a nap,anyum hívott,mert nővérem nem veszi fel neki a telefont,végül vonalason visszahívtam,és megkértem nővéremet,hogy jöjjön a telefonhoz....

Tegnap már anyumnak is elmondtam nővérem-féle változatát a dolgoknak,és kértem,hogy beszéljenek....

Sajnos nem értem el vele semmit,mert ismét csak veszekedés volt,és anyumat nagyon féltem... Lelkileg nagyon kész van emiatt az egész miatt :( Többet sajnos nem tudok tenni,de ez meg kevés :(

Makacs mindegyik :?

Egyedül én szeretnék békét (persze anyum is a tesóim között),de nem hisz neki nővérem,valamiért a rosszat látja csak.

Na mindegy,este asszem vacsi ;)
most végre kicsíphetem magam valahova :D :D :D
Vendég

Estrella:
Drukkolok nagyon,hogy ma minden rendben legyen!!!

Ann:
Sajnálom a vérvételes szivatást,hihetetlen hogy még ilyen is megtörténhet!!!!

Ma én is megkezdtem a vér csapoltatást,kiváncsi vagyok milyen eredményekkel büszkélkedhetek!!!! Jövöhéten majd csak kiderül!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Köszi a lelet kiértékelést, aranyosak vagytok.
Voltam ma a házidokinál, adott beutaló a SOTE II-re. Felhívtam és képzeljétek, október 12-re kaptam időpontot :shock: :shock:
Kissé kiakadtam, akadtunk a barátnőmmel.
Úgyhogy telóztunk a Mensmentisbe, ahol júliusra volt időpont. Majd felhívtuk a Cirist és május 27-én mehetünk :D
Annyit szeretnék még kérdezni, h az én értékeimmel szerintetek teljesen lehetetlen a babásodás? Csak mert úgy örülök, h a férjemnek jók lettek az eredményei a műtét után és azért spontánkodunk :)

Béku

Nagyon szép a Maja-lak :D Remélem, h én is mihamarabb beszámolhatok nektek a mi Csodánkról :D

Andi, Zsuzsó, Oroszlán

Könnyű és szép szülést kívánok Nektek :D
És nagyon köszönöm az IR infókat!

Estrella

Neked is szép szülést kívánok és azt, h még legyetek pár hétig 2in1
(ez így lesz)

Most mennem kell, ne haragudjatok, h nem írtam mindenkinek személyesen :oops:

Időnként majd adok hírt magamról, addig is zugban olvaslak Titeket :)

Puszi és mégegyszer köszi mindent!

Angi
angi81

Angi: várjuk is a hírt a Ti csodátokról is!!! :D
Vendég

Navi: klassz a sárgarépás kép is, de látod, itt is milyen vidám:) gondolom te nem örültél ennyire a mindent betakaró sárga foltoknak...;)

Kisbéka: sok boldogságot kivánok nektek és legyen nagyon szép napotok/estétek:) sajnálom az anyud és tesóid közötti konfliktust, de te mindent megteszel, amit lehet, előbb-utóbb csak rendeződnek a dolgok!

Andi: oké, kapaszkodunk egymásba féllábon, a férjeink meg majd drukkolnak nekünk:) mi legyen a következő szülésre kitűzött napunk? május 17-én telihold van... az még esélyes szülés meginditó lehet...

Angi: szerintem soha nem reménytelen a spontánkodás, ha vmilyen gyógyszer vagy kezelés nem ellenjavalja:) ha tudod már most kezdd el a diétát: nuku fehér cukor és fehér liszt, helyette teljes kiörlésű liszt+kenyér, cukor helyett max. gyümölcscukor vagy édesitő! és napi 5x-i étkezés! itt találsz/találtok bővebb infót, bár ez nagyon szigorú diéta javaslat, jobb ha fokozatosan álltok át, hogy ne vegye el a kedveteket:) http://www.arwentorna.hu/dietas_ajanlasok.html , és várunk május 27-én, hogy mit mondott a doki a cukor eredményeitekre!

Zsuzska: olyan jó, hogy ilyen lelkes vagy:) csak igy tovább:)

Kép
oroszlán

Angi: Azt nem tudom, hogy a babásodás teljesen kizárt-e, hisz annyi csodás dolgot láttunk már mi itt...... viszont azért azt tudni kell, hogy ennek a szemétláda IR-nek a számlájára írható többek között a korai -és sajnos a később bekövetkező - vetélések kockázata is! :cry: :cry: :cry:

Szóval mindenképp és a érdemes rendbetenni, hogy minden zavaró tényező a lehető leghamarabb kiiktatásra kerüljön!

Ha elfogadsz tőlem 1 jótanácsot, addig is míg a dokihoz bejutsz/bejuttok, kezdjétek el nagyon szigorúan az IR diétát és a rendszeres, legalább heti 3 alkalommal történő testmozgást!!! Ezeknek önmagukban is lehet már valamennyi hatásuk, persze a gyogyóval megfejelve lesz majd az igazi, de addig is!!! Ha gondoljátok persze, de én ezt tenném a helyetekben! Bár igaz, hogy a május 27 már itt van mindjárt, ügyesen megtaláltátok a helyet!! :)

andrea-1

Oroszlán: Oké, én a 17-tel is kiegyeznék.... :wink: :wink: :wink:
Elvánszorogtam a boltba TONIC-ért.... beindítós fórumokon az is egy javaslat, mivel hogy kinint tartalmaz .... :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

andrea-1

Oroszlán: köszi :)

Én meg nagyon drukkolok Andinak meg Neked,hogy gyorsan kibújjanak ezek a kis csöpp lánykák :D
Vendég

Andikám!
Erre az sms-re nem tudtam elküldeni a válaszomat telefonon, csak itt:
Kép

Bocsánat Csajok, jövök majd, de 2 napnyi lemaradást nem olyan könnyű megválaszolnom munkaidőben... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

eszter82
Budapest

kukk,

Vickyvel beszéltem előbb, ő pedig Estrellával, lényeg a lényeg hogy bent tartották mert a belső is kinyílt, DE babóca 2400 gr, szóval drukk hogy minden rendben legyen és kitartás a 36. hétig.

biztos vagyok benne hogy Vicky pontosan elmondja majd a részleteket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, köszi Kubu és Vicky!
Estrella!
Nagyon drukkkk!!!!!!! Még remélhetőleg változatlan marad a helyzet 2-3-4-5... hétig!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Estrella: jujj,nagyon drukkolok,de nem lesz itt semmi hiba!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Párom 2300 grammal született,én 2750-nel,egyikőnkkel sem volt semmi gond,nem lesz probléma!!
Vendég

Jajj csajok, olyan hülyén érzem magam... én itt mennék már, Estrellát meg ottfogják... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Olyan fasz az élet..... :roll: :oops: :oops: :roll: :oops:

andrea-1

Andi: ne érezd emiatt rosszul magad!!
nem lesz semmi gond sem Estrellával,sem a babájával,és a Tietek is hamar megérkezik majd!

Maradj pozitív kérlek!!
Vendég

nemolyaneccerű....

andrea-1

angi: Lehetetlen nincs. Én nem tudom, hogy milyenek lehettek az értékeim, de ha 179-ről indultam, akkor nem hiszem hogy sokkal jobb lett volna, mint nálad. Én remélem a legjobbakat. Azért ezen az október 12-én majdnem leültem. Nooormálisak????

Itthon vagyok. Beszéltem is Estrellával, azt mondta, hogy már megkapta az első tüdőérlelőt és azt mondták neki, hogy a méretek szerint a 35+6 naposnak felel meg a baba, szóval olyan nagy gond nincs. Én is biztattam, hogy Barbus a 37. héten 2480 gr-mal született, szóval nem kell már sokat nőni. Megbeszéltem vele, hogy a jövő héten meglátogatjuk Barbussal, hogy ne unatkozzon. Kicsit el van szontyolodva, de próbáltam belé egy kis erőt verni így telefonon keresztül.

Nálam vannak a cipők és gyönyörűek. Este mindenkinek írok mailt és megbeszéljük, hogy kell-e vagy nem. De mondjuk fekete helyett jött sötétkék-világoskék, szóval szerintem jók lesznek. Ha minden oké, akkor hétfőn postázok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.13 13:42-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Kétszer ment el.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: jól van akkor,1 nap múlva már 36 hetesnek mondható... Párom is akkor született 2,3 kg-mal...

Andi: tudom :?
de ez Neked sem tesz jót!!
Vendég

béku: Hát igen, bár a súly becslést azért tudjuk hogy mennyire pontos, meg hát a pici tüdejének még kellene anya pocakja egy hónapig legalább. De próbálom az én példámmal nyugtatni, most is rákérdezett, hogy én mennyi ideig is voltam ilyen helyzetben. Nekem 9 hét volt még a szülésig a teljes kinyílás után. Annyira furcsa, hogy másért jobban aggódok, mint akkor magam miatt. Ennyire fejbe vágott volna a magnézium? El sem hiszem. Azért most felpofoznám magam ha 2 héttel szülés előtt, 2 ujjnyi nyitott méhszájjal újévi party-ra akarnék menni. Nem is értem Tomi hogy engedett el.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrellának megy az összes drukkom (Andikám, te várd ki a sorodat :lol: )

Közérdekű, a családi pótlék és az anyasági támogatás működik e-mailben igényelve, ha be tudod a kitöltött és aláírt űrlapot, illetve az igazolványaitokat szkennelni!
kpn

Vicky: tudom,persze az lenne az ideális,ha még maradna anya pocakjában,nem is azt mondom én sem,hogy jó ez így,csak sorakoztatom a példákat,amiket már sokszor megírtam,hogy nálunk is mindenki 3-4 héttel korábban jött,ennél kisebb súllyal is,mint a babájának a jelenlegi súlya,de nem volt gond egyikünknél sem!

Remélem minden jól alakul vele,és akkor érkezik a babácska,amikor a legjobb neki!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kpn: köszi az infót!! :)
Vendég

Szerintem Estrella is kibékülne egy 37. heti szüléssel, de addig még 4 hét van. Ez van neki kitűzve célként, remélem sikerülni is fog neki.
vicky79
Budapest III. kerület

Nagy drukkok, hogy Estrella babája - optimálisan - 4 hét múlva köszöntsön minket.. vagy mi Őt!!! :wink:

andrea-1

Hahó!!! :)

Most én is csak gyorsba, mert mennem kell a húszkerbe minnyáám...

Andrea és Oroszlán:
Drukk x drukk!!!!

Estrella:
Neked is nagyon szorítok, minden rendben lesz! Babócád méretei szépek, de még úgyis benn fog maradni, tudja ő, hogy jobb odabenn! :)

Melyik kórházban van Estrella?
Priviben is jó lesz.

Béku:
Boldogságos évfordulót! :)

Ildi:
NA VÉGRE!!! Huhhh! Asszem az összes jóérzésű ember veletek együtt lélegzett fel, épp itt volt már az ideje, hogy rendeződjenek a papírok is. Mostmár gazdag asszony leszel - eccer... :wink: Mondták már, hogy mennyit kell várni az elmaradt juttatásokra? Esetleg nem lehet sürgős státuszba tetetni?

Navi:
Szavaztam én is, eszményi Zorkátok! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Derekam egész jó lett, neten kinéztem egy homeós szert, azt szedem még most is. Bakker 2 nap alatt annyit javult, hogy simán felülök az ágyból nyögés-fájás nélkül, már ülni is egész sokáig bírok.
Csak ajánlani tudom ezt az oldalt, még szakértő orvosokat is meg lehet kérdezni és nagyon hamar válaszolnak (előtte be kell regisztrálni, hogy kérdést tehess fel):
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... id=allergy

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Anyósodékhoz ááááááá :twisted: no comment, megpróbálok úrinő maradni. :?

Ann:
Ezt a szivacsot! Nagyon sajnálom... :?

Zsuzska:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Naaagyon-nagy ölelést küldök!

Woody:
Lili tündéri, látszik, hogy szuperül érzi magát abban a sátorban! :)

KPN:
Milosnak lehetnék a felesége?
Kicsit öreg vagyok hozzá, de hálás... :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám.... Ne hajazz rá, a lányosanyák már lecsaptak Milkára..... :)... Különben is Pedo-Tour lenne a történet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Estrella a Margitban van amúgy.

andrea-1

Estrella: szoritok nagyon, hogy még legalább 4 hetet maradjon Zsombor a pocakodban és szépen növögessen, fejlődjön:) kitartás, jó kezekben vagy:) bizz benne továbbra is, hogy még bent marad, amig csak lehet!!!

Kpn: köszi az infót az anyaságiról + családi pótlékról:)

Sajti: örülök, hogy javult a derekad! megnézem a homeós oldalt, amit küldtél, a páromnak is fáj mostanában a dereka, helyretették 1 hónapja, de újra előjött neki...

Kép
oroszlán

Iza gyere ki!!!
Zsombor maradj még bent min. 4 hetet!!!!!
Estrella mostmár biztos jó helyen van, mindent meg fognak tenni annak érdekében hogy minél tovább bent tartsák a kissrácot. Estrella gondolom nem tudod olvasni, de kívánom hogy a körülményekhez képest nyugodt legyél!!!

Csajok meséltem a kolléganőmről. Hát úgy alakult, hogy kérdezett engem tegnapelőtt a főnököm, hogy beszéltem-e vele, és magától mondta hogy valami nagyon nem okés, és mindenképpen beszél a kollegínával. Ezek után nagyvonalakban elmondtam hogy nem tudtam vele beszélni és az ügyfél sem..Aztán ma már fel is jött a kolléganőm és találkozott fele főnököm. Háát sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam, Teljesen kiütötte magát a nő. Totál le van robbanva, nyugtatók+pia..nem részletezem. A fiát is elvették tőle, a lánya már a válása után amúgy sem akart vele élni. Mondta neki főnököm, hogy így be ne üljön az autóba, inkább hazaviszi, ekkor derült ki, hogy az apjával jött és apja vezetett. Persze mondogatj a kolléganő, hogy összekapja magát és megy a partnerekhez és csinálja a melót, de sajnos ez már min. 3 éve zajlik és ha akkor nem tudta magát összekapni amikor ott volt a pasija, ő +pasi lánya, kutyák, szép kertes ház, szerető férfi, akkor most totál egyedül erre hogy lenne esély. És az a nagyon nagy gáz, hogy nem ismeri be hogy baj van. Szar helyzet, mert segítenék, de úgysem tudok, és nem bírom erre az energiámat összpontosítani, már régebben is annyit beszéltem vele. Telefonja át lesz irányítva, nem dolgozhat..nem tom hogy lesz majd tovább, egyelőre ennyi. Igazából az osztrák főnökeink amúgy is vmi létszámleépítéssel fenyegetőztek ha nem hozzuk a forgalmat (3főből álló cég vagyunk!!!!!!!!!) úgyhogy lehet hogy sajnos így fog ez a dolog megoldódni. Főnökömet sem irigylem, nagyon kedvelte a kolléganőmet, de így tuti nem tarthatja a cégnél. Azt meg el sem tudom képzelni hogy hová fog csúszni ha még melóhelye sem lesz. Remélem talán ez segítteni fog neki hogy ráeszméljen a dolgokra. Szerencsére a szülei teljes mértékben támogatják.
Hát csajok azért durva dolgok vannak. Van aki majd meghal hogy gyereke lehessen, van aki pedig, széjjelcseszi magát, és elűzi a saját gyerekeit maga mellől..döbbenet...
ann74

Sziasztok Lányok!

sajnos rosszul indult a péntek 13...reggel beértem a melóba és ömlött a vérem,gyorsan bejöttem a Jánosba,megvizsgáltak baba jól van szivhang szép,de vérzek és fáj a hasam!itt tartottak!
felhivtam Sz-t jött is(de csak 4körül hivtam)mondta hétfő délelött még bejön,h mi van!!!!!!már nem vérzek ilyen barnás cucc jött 2-3 órával ezelött!
Sz azt mondta,h az utrot szájon át vegyem ha van vérzés,most nem tom hogy vegyem be mert azért még van vmi!Rutascorbint kell szednem!remélem minden rendben lesz!
ez van csajok! :cry:
vikus82

Óh Vikus!!!!!!!!!! Hívd fel inkább mégegyszer pontosítás végett... még nincs késő!!!!!!!! Nem fog haragudni, ne izgulj!! Vagy ha nem sikerül elérni, egy ottani dokit kérdezz meg!!
És az a lényeg, hogy pihenj és ne agyalj!!!!!! Kisborsónál is rendben votlak a dolgok!!!!!!! Pihenés-fekvés-pihenés-fekvés!!! Rendben lesztek!!!

Ann: borzasztó tényleg milyen kisiklott sorsok vannak... :( De a más problémája ne nyomja a Te vállad... .MOST NE!!!!!

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?