Sziasztok,
Nekem a júniusi tali közül eddig bármi jó, mert azon a héten nem lesznek itthon a fiúk - a tervek szerint.
Mostanában nagyon sűrűek a napjaim. A kölköket elvittem anyukámhoz ezen a héten, úgyhogy ők megkezdték a nyaralást
Eladtam az autómat (meghirdetéstől számított 20 órán belül...), és mivel nagyon gyorsan elment, ezért sürgősen kell vennem egy másikat. Egész héten ezzel foglalkozom, ma megyünk Pécsre, mert ott találtam egyet végre, ami jónak tűnik.
Este barátnős buli, ezer éve nem voltam sehol, úgyhogy húzósnak tűnik az estém is...
Jövő héten lesznek az évzárók az oviban, aztán pénteken indulunk Németországba másfél hétre. Néhány napot Frankfurtban leszünk, aztán megyünk le a Bodeni tóhoz. Mind a két helyen Á. unokatesójáék laknak, rokonlátogatás lesz
Ha a fiúk jól viselkednek (ez mostanában borzasztóan nem működik sajnos), akkor elmegyünk a Legolandbe is, mert az a közelben van.
Vikó,
Bence jobban van már?
A receptek engem is érdekelnének, bár én nem szoktam főzni, azt meghagyom a családfőnek, inkább sütök.
Kata,
Igen, megvolt 50 km az az út. Most Németországba is visszük a bringákat, mert a tó környékén nagyon jó kis utak vannak. Mondjuk én bicikli nélkül sehová se megyek tavasszal meg nyáron.
Na, most nagyon rohanok, pénzügyi képzésre kell mennem:twisted:
Detti