<font color="0000ff">Sziasztok Lányok!
Megvagyok, itt vagyok, és SIKERÜLT AZ ÁLLAMVIZSGA!!!!!
Sőt, nagyon jól sikerült, lett két 4-esem, egy 5-ösöm és a szakdolgozatom is 5-ös
Hát nagyon jó túllenni rajta, már teljesen lemerültem-kimerültem, a lakás romokban, én már 1 hónapja nem tornáztam... De most végre nyugodtabb az élet, és nem kell az éjszakában tanulnom
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, olvastalak ám benneteket
</font>
Ildikó, meglepődtem, mert én is úgy emlékeztem, hogy a körte 1-es kód... Mondjuk csodálkoztam is, mert az ugye jó édes
Most nincs nálam a Norbi könyve, mert kölcsönadtam, de majd megnézem, lehet hogy elírták.
Milyen dvd-t kaptál? Én most keresem a Ditrói-féle callanetics folytatását, ami állítólag megjelent dvdn
Kismaszat, én még nem köszöntöttelek: üdv itt
A Danone Édeskettes az milyen? Van benne cukor? Mert ha igen (mint a gyümölcsözön), akkor 3-as, vagyis délig ehető. Én úgy láttam, hogy minden cukros dolog délig ehető, a fruktózosok 3-ig, persze mértékkel. Én Vitalinea joghurtot szoktam enni, az egész nap fogyasztható, most van belőle meggyes, és nagyon finom!
Mi is durumtésztát eszünk, azt 3-ig szabad. Ami még nagyon finom szerintem: a grillcsirke, én sokszor veszek, a férjem is szereti
És azt ehetem este is
Szirom, számítógép
Dirtha, jó a kabátos sztori
Nálunk elég hasonló, sírással megspékelve, én sokszor csak lent adom Zsoltikára a kabátot, amikor már a babakocsiban ül, de persze még a lépcsőházban. Akkor sír egy nagyot, de már tolom is kifelé, el is felejti az egészet
"Piros-napok": hát nem is tudom, mit mondhatnék, nekem a szülés óta 2x volt menstruációm, köztük volt vagy 45 nap
Kiváncsi vagyok, hogy áll be a ciklusom...
Zsófi, üdv köztünk
Én is Norbizok, valamikor júniusban kezdtem el a diétát, eddig 10 kilót adtam le, de nem tartottam be teljesen az előírásokat
Néha bizony bűnöztem, és tényleg nagyon-nagyon elszomorít engem is, amikor egy jó kis hétvége után, amit a nagyiéknál töltünk, sokkal többet mutat a mérleg...
Norbi honlapján van olyan fórum, ahol a kódokat tárgyalják, ott bárminek utána tudsz nézni, de ha tudunk mi is segítünk
Subesz, hajrá kistesó!!!
Fülescsacsi, neked is üdv
Én callanetics-tornát végzek, pontosabban végeztem
De most újra nekilendülök, mert nagyon-nagyon jó, hatékony. Szívesen írok róla bővebben, ha nem ismered a lényegét
Számomra az is fontos volt, hogy a tejtermelést ne akadályozza a mozgás, meg nincs módom eljárkálni konditerembe, stb... Ez egy karcsúsító, alakjavító torna, nekem nagyon bejött, és tényleg több centi ment le mindenhonnan!
<font color="0000ff">Még pár szót rólunk: a ma reggeli súlyom 58,1 kg, ami nagyon-nagyon jó, tiszta boldog voltam reggel
Örülök, hogy így a vizsga finisében sem szedtem vissza sok kilót, sőt egyáltalán nem.
TALI: mit szólnátok a jövő héthez? Valamelyik nap délelőtt? Helyszínnek pedig az állatkerti játszóházat javasolnám, de nagyon jó ötlet az Ildikó által javasolt salátázó a Brendonnál is! Ott is van játszóház, tudjátok a brendonban, és az legalább ingyenes
Most megyek, tényleg ezer a dolgom!
Sziasztok,
Gabi</font>