Sziasztok!
Hétvégén nem voltam, mininyaraltunk egy kicsit
Beu, a gyömbért gagyi Kinley gyömbér formájában iszom
De van gyömbértea is, meg állítólag magát a gyömbérgyökeret is jó rágcsálni
Gmailes táblázat jó ötlet, picasába képeket is lehet feltölteni, ha valaki nem akar ide, nyílt fórumba. (én pl ultrahangképeket nem fogok ide tenni, az nekem olyan intim
)
Málna, igyál Te is sok folyadékot, és remélem, már jól vagy! Antibiotikumkúra nekem is megvolt, nőgyógyászati fertőzés, szintén 7 hetesen. Nem lesz baj! Gyógyszerrajongó én se vagyok, inkább homeopátiával gyógyítjuk, amit lehet, de ha kell, akkor kell.
Kavaika, úgy szeretem a búcsúkívánságaidat
Kriszti, sajnálom a kórházi élményeidet, remélem, most jobb lesz! Ugyanoda mész? Ambuláns szülésre nem gondoltál?
Réka, 27 mm-es kismaszat de szuper!
Én nem csináltatnék amniocentézist csak a korom miatt, csak ha valami gond van. Kombináltat csináltatok, mert nálunk ingyen van. Az amnio vetélési kockázata egyébként úgy nő, ahogy a baba, Regővel 24 hetesen akarták megcsináltatni, akkor már jóval magasabb volt, mint 1:100. Jaj, olvasom a betegségedet, de jó, hogy már jobban vagy!
Hű Böbi, émelygésre hamburger
Én már egész jól tudok enni, émelygek ugyan, de amikor végül egy halom émelygés után megéhezem, akkor meg tudom enni, amit főztem. Mondjuk olyat nem is főzök, amit nem tudnék
így könnyű
Zöldségeket kívánom, nyers salátákat, tegnap is azt vacsiztam, meg az epret, meg nagyon várom a cseresznyét. Meg túrókrémet kívánok pár napja, ma meg is csinálom