Gyancsi, köszi az Eszti dicsiket, amúgy tényleg nagy baba, de nem kövér, és ahhoz, hogy fedezze a szükségleteit, szerintem nem elég a napi 3x-i 150 mili tápi. amúgy csak azért aggódtam, mert a szopikat nem tudom, hogy mennyi, így fogalmam sincs, hogy megissza-e a fél litert napi szinten. mondjuk nyílván, de akkor is mindig kell valamin pörögni!
fogacskához gratula Lili tündérkisasszonynak!
Vikoo, jajj, eddig azt hittem, hogy tudom, hogy mit merre, de most, hogy ennyi kérdést felvetettél már én is zavarba jöttem!
ha jól vettem ki a szavaidat, nem akarod elválasztani Bobót, igaz? vagy csak nem tudod, hogy akarod-e?
amúgy 6 hós kortól azért ajánlják elkezdeni a hozzátápit, mert addigra ürülnek ki állítólag a baba vasraktárai, és ez leginkább a hússal fedezhető, illetve nyílván olyan zöldséggel, amiben sok a vas, de nekem Beni 7 hósan kezdett csak hozzátápit, igaz, addig meg cici és tápszer kombó ment!
Berni, szerintem a tejpépnél azért van HA, mert az tehéntej alapú, a rizspép viszont rizspép, az nem allergizál!
(mi is HAs tápit eszünk! ti melyiket?)
én úgy csinálom Esztinél, hogy reggel szopi, kicsit később kap tápszert is (nem kel mostanában éjjel...
), aztán alszik, mikor felkelt 10-11 között, akkor kap gyümit, utána lemegyünk a játszóra, majd ebédre megint tápit, vagy valami üvegeset, és végül cicin beszunnyad és alszik, amig kb. Beni is. utána tápszert kap, meg persze cicit, és estefelé, fürdés előtt még valami üvegest.
mi is most kezdtük, így zöldségből még nem nagyon evett, szombaton először s.répa főzit, de ennyi.
tejpépet néha megeszi, sinlac-ot is szintén, de összekutyulni a gyümikkel vétek, mert, ha nem eszi, akkor dobhatom ki az egészet, pedig a natúr gyümit megette volna, csak a sinlac rontja el az ízét
ja, és vessetek meg, de én nem adogatok napokig egy ízt Eszternek. szerencsére nem volt hasfájása picinek sem, illetve nem is látom, hogy gondja lenne, de az okosok azt mondják, hogy jobb délelőtt adni az új ízeket, mert, ha baja van tőle, akkor ne éjjel szenvedjen.
gyerekeim alszanak. én meg itt netezek csöndben, hogy ne keltsem fel őket. legalább van időm benézni!